Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ίδρυση επιχειρήσεων: Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απλούστευση των διαδικασιών
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/04/2021 · 10:01

Ίδρυση επιχειρήσεων: Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απλούστευση των διαδικασιών

Ευρεία πλειοψηφία εξασφάλισε το νομοσχέδιο με τις διατάξεις απλούστευσης των διαδικασιών άσκησης οικονομικής δραστηριότητας. Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής. Καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

Κλείνοντας τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή πολλών ανθρώπων.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε τους απλούς ανθρώπους που προσέρχονται για κάποια συναλλαγή τους με το Δημόσιο στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα και να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή τους ευκολότερη. Εμείς ονειρευόμαστε ένα κράτος που ο πολίτης θα βρίσκει γρήγορα το δίκιο του στο ελληνικό κράτος, δεν θα ταλαιπωρείται θα γίνονται όλα ηλεκτρονικά, με διαφάνεια και με όση το δυνατό λιγότερη γραφειοκρατία», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε ότι «κάθε γραφειοκρατικό στάδιο που είναι πολυτέλεια και μπορεί να καταργηθεί, θα καταργηθεί», μεταδίδει το imerisia.gr.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, σημειώνοντας ότι το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό σύστημα που δημιουργήθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρακολουθεί και την πορεία έκδοσης της δευτερογενούς νομοθεσίας. Τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί είναι «σφιχτά» και εντός αυτών των προθεσμιών οφείλουν να κινούνται τα υπουργεία, τα οποία στην περίπτωση που καθυστερήσουν, δέχονται αυτομάτως και τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου.

Εναρξη οικονομικής δραστηριότητας

Το νομοσχέδιο συμπληρώνει το Ν. 4442/2016 και εντάσσει σε καθεστώς απλής γνωστοποίησης μια σειρά οικονομικές δραστηριότητες, για τις περιπτώσεις που αξιολογείται ότι ενέχουν χαμηλό κίνδυνο προσβολής του δημοσίου συμφέροντος. Επίσης απλουστεύει μια σειρά διαδικασίες, για οικονομικές δραστηριότητες, που για λόγους δημοσίου συμφέροντος, πρέπει να υπάρχει έγκριση από την αρμόδια αρχή, πριν από την έναρξη της λειτουργίας τους.

Υπό το καθεστώς της απλής γνωστοποίησης, επιχειρήσεις και επαγγελματίες απλώς ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές ότι ξεκινούν τη δραστηριότητα τους και απαλλάσσονται από τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων προς έγκριση, στην αρμόδια αρχή για την αδειοδότηση.

Στο καθεστώς της γρήγορης έναρξης εντάσσονται, μεταξύ άλλων, οι σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, οι σχολές επαγγελματικής κατάρτισης μεταφορέων, οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων, τα συνεργεία αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων, οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων, τα πλυντήρια και λιπαντήρια οχημάτων, οι σταθμοί υπεραστικών λεωφορείων, οι χώροι στάθμευσης βαρέων οχημάτων.

Σε καθεστώς έγκρισης υπάγονται ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως λούνα πάρκ, τσίρκο και παγοδρόμια, επειδή για λόγους ασφάλειας απαιτείται έγκριση. Σε καθεστώς έγκρισης υπάγονται επίσης τα Κέντρα Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων, τα Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ, και η μίσθωση των θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Ταχυδρομικές θυρίδες για παραλαβή δεμάτων

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται ρύθμιση που διευκολύνει την ανάπτυξη δικτύου ταχυδρομικών θυρίδων (postal lockers) για την παραλαβή δεμάτων. Η νομοθετική αυτή ρύθμιση έρχεται προς ψήφιση, μετά τα σοβαρά προβλήματα που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με την καθυστερημένη παράδοση παραγγελιών που είχαν γίνει μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με το νομοσχέδιο, επιτρέπεται χωρίς επιπλέον άδεια, και υπό την προϋπόθεση της διασφάλισης του απορρήτου της ταχυδρομικής αλληλογραφίας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η εγκατάσταση αυτόματων μηχανημάτων για την παραλαβή και παράδοση ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών («postal lockers») σε χώρους και ακίνητα των ΟΤΑ α' βαθμού, του Δημοσίου, δημοσίων επιχειρήσεων και εν γένει σε δημόσιους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, από ταχυδρομικές επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Οι O.T.A. α' βαθμού, το δημόσιο και οι δημόσιες επιχειρήσεις στα ακίνητα ή τους χώρους των οποίων εγκαθίστανται τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής και παράδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών («postal lockers») θα πρέπει να συνάπτουν σύμβαση με την εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία καταβάλλει αποζημίωση για τη χρήση του χώρου που καταλαμβάνει το μηχάνημα παραλαβής και παράδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών («postal locker»).

Η αποζημίωση αυτή δεν υπερβαίνει μηνιαίως το ποσό των 5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.) της επιφάνειας που καταλαμβάνει το μηχάνημα σε εξωτερικό χώρο, και το ποσό των 10 ευρώ ανά τ.μ. της επιφάνειας που καταλαμβάνει το μηχάνημα σε εσωτερικό χώρο.

Tα βασικότερα οφέλη της εναλλακτικής μεθόδου παράδοσης αποστολών είναι το διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, τα σημεία εύκολης πρόσβασης τα οποία ο καταναλωτής επισκέπτεται στο δικό του χρόνο, η αύξηση των σημείων παραδόσεων, η αποφυγή συνωστισμού για την παραλαβή των αντικειμένων που ο καταναλωτής έχει παραγγείλει, η ευελιξία στην εξυπηρέτηση, αφού ο καταναλωτής δεν θα είναι υποχρεωμένος σε κατ΄οίκον αναμονή της παραγγελίας του.

e-Καταναλωτής

Με διάταξη του νομοσχεδίου, επιβάλλεται υποχρέωση στις επιχειρήσεις υπεραγορών τροφίμων που ασκούν δραστηριότητες λιανικής πώλησης («super markets»), των οποίων ο ετήσιος συνολικός κύκλος εργασιών ξεπερνάει τα 90.000.000 ευρώ, να ενημερώνουν καθημερινά την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Καταναλωτής της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με τις ημερήσιες τιμές προϊόντων καθώς και με τα δεδομένα που προσδιορίζονται.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Καταναλωτής αποτελεί την ηλεκτρονική εξέλιξη του Παρατηρητηρίου Τιμών και έχει στόχο να αποτελέσει βασικό μηχανισμό παρακολούθησης της αγοράς.

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Με το νομοσχέδιο προβλέπεται ο διαχωρισμός της υφιστάμενης άδειας λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σε δύο ξεχωριστές άδειες λειτουργίας, για την Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) και την «Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου» (ΕΤΑΔ). Όπως αναφέρεται στην έκθεση αξιολόγησης των συνεπειών της ρύθμισης, στόχος είναι η αντιμετώπιση ζητημάτων τα οποία έχουν ανακύψει στο πλαίσιο ανάγκης της ακίνητης περιουσίας της ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία βρίσκεται εντός των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και καλύπτεται από την υφιστάμενη άδεια της εταιρείας Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ, η οποία τελεί υπό ειδική διαχείριση καθώς και της ίδιας της εταιρείας Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ. «Προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, μέσω της διασφάλισης αφενός της αξίας της περιουσίας της ΕΤΑΔ ΑΕ και της αξιοποίησής της, η οποία εν προκειμένω περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη δεξαμενή στην Ανατολική Μεσόγειο χωρητικότητας 500.000 τόνων καθώς και άλλες εγκαταστάσεις, και αφετέρου της Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ, η οποία τελεί σε ειδική διαχείριση, υφίσταται ανάγκη διαχωρισμού της υφιστάμενης άδειας λειτουργίας, μεταξύ αυτών, σε δύο άδειες λειτουργίας», αναφέρει η έκθεση αξιολόγησης.

Το ΓΕΜΗ

Επιβάλλεται εξάλλου η εγγραφή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) και στα φυσικά πρόσωπα, τα οποία με εγκατάσταση στην ημεδαπή και με σκοπό το κέρδος ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Με τη θέσπιση της υποχρέωσης εγγραφής και των φυσικών προσώπων που ασκούν οικονομική δραστηριότητα, το ΓΕΜΗ καθίσταται εθνικό μητρώο οικονομικής δραστηριότητας. Μέσω της δυνατότητας εξαγωγής στατιστικών στοιχείων από τη βάση δεδομένων για το σύνολο της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας, το ΓΕΜΗ εξελίσσεται σε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο άσκησης οικονομικής, εμπορικής και αναπτυξιακής πολιτικής. Η αρχική εγγραφή στο ΓΕΜΗ θα γίνεται αυτοματοποιημένα και ατελώς, όπως και οποιαδήποτε μεταβολή, για την οποία το ΓΕΜΗ ενημερώνεται αυτόματα, μέσω της διασύνδεσης με το taxis. Εξαίρεση αποτελεί η επιλογή επωνυμίας ή διακριτικού τίτλου, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν τα σχετικά τέλη.

Εμπορικά σήματα

Με το νομοσχέδιο μεταφέρονται στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας οι αρμοδιότητες για τα εμπορικά σήματα, τις οποίες σήμερα έχει η Διεύθυνση Σημάτων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σήμερα στο Γραφείο Σημάτων εκκρεμούν περισσότερες από 3.000 αιτήσεις ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για να κατοχυρώσει κάποιος σήμα ξεπερνά τους 6 μήνες.

Οινόφυτα

Περιορίζονται οι προϋποθέσεις ίδρυσης και ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στην περιοχή Οινοφύτων της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας. Με τις προωθούμενες διατάξεις καταργείται η προϋπόθεση συναίνεσης του 55% των ιδιοκτητών γης.

Πρόστιμα

Καταργείται επίσης με άλλη διάταξη, το πρόστιμο που προβλέπει ο Ν. 2093/92, που επιβάλλεται από τον αρμόδιο υπουργό σε πρόσωπα που κάνουν παράνομη χρήση ή μεταφορά πετρελαίου θέρμανσης. Η κατάργηση προβλέπεται δεδομένου ότι κυρώσεις για τις παραβάσεις αυτές έχουν προβλεφθεί με διατάξεις άλλων νόμων και του τελωνειακού κώδικα. Σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης του νομοσχεδίου, «καταργείται η επιβολή της κύρωσης του διοικητικού προστίμου από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την παραβίαση νόθευσης, διάθεσης, χρησιμοποίησης ή μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης για άλλες, εκτός από θέρμανση, χρήσεις καθώς για παραβάσεις που αφορούν τα καύσιμα, προβλέπονται αντίστοιχες κυρώσεις τόσο στο ν.3054/2002 αλλά και επιπρόσθετες κυρώσεις στο ν. 1650/1986 και την τελωνειακή νομοθεσία».

  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Πού θα δείτε τον τελικό του EuroLeague Super Cup

All Content

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Πού θα δείτε τον τελικό στο 8ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

All Content - BusinessNews.gr

Moody’s και Scope αναβάθμισαν την ελληνική οικονομία - Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε μια στιγμή που οι διεθνείς αγορές δοκιμάζονται

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται από τον νέο αναπτυξιακό νόμο

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 16,4% του Γενικού Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Ιούλιο

All Content

IPRA Grand Prix 2024: Όταν οι «άγνωστες chefs» του Περού μπήκαν στο σημαντικότερο γαστρονομικό ranking της χώρας

All Content

Ogilvy One & AEGEAN στο TikTok Day με case study για το Unified Lift Study

All Content

Στο Magenta σήμερα η μάχη του Προμηθέα και το Supercopa Ισπανίας

All Content

Τα highlights του Παναθηναϊκός-Μπουργκ 90-69 (video)

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Famatown και Danaos οι δύο ισχυρές συμμετοχές μετά την είσοδο στην Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και AWS βάζουν μπροστά επένδυση 3,5 δισ. ευρώ για Data Center στη Δυτική Μακεδονία

All Content - BusinessNews.gr

Σουρωτή: Η νέα μονάδα που έρχεται το 2028, οι επενδύσεις και η στροφή σε διευρυμένο multi-category χαρτοφυλάκιο

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

CSRΝews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δημιουργεί ένα πρόγραμμα στήριξης για νέους αθλητές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εστίαση: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων
Εστίαση: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων 16/04/2021 - 09:53
Lamda Development: Σε λίγες εβδομάδες οι τελικές υπογραφές για το Ελληνικό 16/04/2021 - 10:16
Lamda Development: Σε λίγες εβδομάδες οι τελικές υπογραφές για το Ελληνικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    19/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • Moody’s και Scope αναβάθμισαν την ελληνική οικονομία - Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε μια στιγμή που οι διεθνείς αγορές δοκιμάζονται
    18/09/2026 - 23:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Volkswagen: Λειτουργικά κέρδη μόλις στο 1% αναμένει για το τρέχον έτος ο όμιλος - Πτώση της μετοχής
    18/09/2026 - 21:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Παπουτσάνης: Στο 25,96% αυξήθηκε το ποσοστό του CEO Μενέλαου Τασόπουλου
    18/09/2026 - 21:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επιστροφή στο ρωσικό αέριο θέλει η AfD – Προετοιμάζεται συνάντηση με άνθρωπο του Πούτιν (Reuters)
    18/09/2026 - 20:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΤΕπ και ΕΥΑΘ: Επενδυτικό σχέδιο για υποδομές νερού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
    18/09/2026 - 20:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    18/09/2026 - 19:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Star Bulk: Famatown και Danaos οι δύο ισχυρές συμμετοχές μετά την είσοδο στην Euronext Athens
    18/09/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης για επιστροφή του XA στις ανεπτυγμένες αγορές: «Η αξιοπιστία που κερδίσαμε είναι το κεφάλαιο για το επόμενο μεγάλο βήμα»
    18/09/2026 - 19:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κέκροψ: Σημαντική υποχώρηση του τζίρου στο εξάμηνο, αλλά και αισθητό περιορισμό των ζημιών προ φόρων
    18/09/2026 - 18:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών
    18/09/2026 - 11:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται από τον νέο αναπτυξιακό νόμο
    18/09/2026 - 10:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μακρόν: Συγκαλεί σύνοδο κορυφής της G7 για την ενέργεια - «Οι ρωσικές υβριδικές επιθέσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες»
    18/09/2026 - 16:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πυρκαγιά σε οικόπεδο με παλέτες και λάστιχα στον Ρέντη - Μαύροι καπνοί στην περιοχή
    18/09/2026 - 15:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • The Ellinikon: Η μεγαλύτερη ανάπλαση της Ευρώπης παίρνει ήδη ζωή
    18/09/2026 - 16:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

To πανόραμα των προκριματικών του BCL

19/09/2026 - 06:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο Magenta σήμερα η μάχη του Προμηθέα και το Supercopa Ισπανίας

19/09/2026 - 06:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star για 13η χρονιά

18/09/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

18/09/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

18/09/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η CHANGAN και η Βελμάρ νέοι μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ Περιστέρι Betsson

18/09/2026 - 11:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo