Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
KPMG: Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις βλέπουν την πανδημία ως ευκαιρία για επίτευξη ισότητας
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
22/02/2021 · 17:50

KPMG: Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις βλέπουν την πανδημία ως ευκαιρία για επίτευξη ισότητας

41% των γυναικών παγκοσμίως και το 32% των Ελληνίδων σε ηγετικές θέσεις πιστεύει ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί στην ποικιλομορφία και την ένταξη (diversity and inclusion) δεν θα επιβραδυνθεί μετά την πανδημία

Σύμφωνα με την έρευνα της KPMG “Global Female Leaders Outlook”, oι γυναίκες σε ηγετικές θέσεις παγκοσμίως βλέπουν κάποιες θετικές πλευρές στην κρίση της νόσου COVID-19: θεωρούν ότι η πανδημία θα μπορούσε να δράσει ισοσταθμίστηκα για ένα ανθρώπινο δυναμικό χωρίς αποκλεισμούς, αναφέρουν ως βασικό τους κίνητρο τον θετικό αντίκτυπο που θέλουν να έχουν στον κόσμο, ενώ υιοθετούν την ψηφιακή ατζέντα περισσότερο από ποτέ. Η παγκόσμια έρευνα της KPMG αποκαλύπτει ότι ενώ τέσσερις στις δέκα δεν θεωρούν πιθανή μια επιβράδυνση στα οφέλη που έχουν επιτευχθεί για την ποικιλομορφία και την ένταξη, σε ποσοστό 91% στην Ελλάδα αναφέρουν ότι οι επιχειρήσεις απέχουν κατά πολύ από την επίτευξη πραγματικής ποικιλομορφίας στα ΔΣ και τις ομάδες διοίκησης τους.

«Σε ένα περιβάλλον όπου η προσέλκυση και διακράτηση του ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού παραμένει βασική προτεραιότητα για τους CEO, η απουσία αποκλεισμών θα έχει πραγματικά θετική επίδραση στην επιτυχία τόσο των εταιρειών όσο και των οικονομιών», σημειώνει η Nhlamu Dlomu, Global Head of People της KPMG. «Τα ηγετικά στελέχη που το αντιλαμβάνονται αυτό και που έχουν την ικανότητα να στηρίζουν την ευελιξία, να προάγουν κουλτούρες χωρίς αποκλεισμούς και να δημιουργούν ένα περιβάλλον που επικεντρώνεται στον σκοπό και τις αξίες στον κόσμο όπως θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία, θα είναι πιο ελκυστικά για τις γυναίκες, καθώς και για ένα εύρος ταλαντούχου δυναμικού που δεν εκπροσωπείται αρκετά, όπως τα άτομα που ζουν με αναπηρίες, εθνοτικές ομάδες και τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ».

Η Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια της KPMG στην Ελλάδα με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας δήλωσε «H πανδημία της νόσου COVID-19 αποτελεί καθοριστική για την εποχή μας παγκόσμια κρίση. Έχει αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού για τις κοινωνίες και τις οικονομίες. Σε σύγκριση με προηγούμενες κρίσεις, η νόσος COVID-19 έχει τη δυνατότητα να επιφέρει πιο μόνιμες αλλαγές, όχι μόνο στην προσωπική μας ζωή (τηλεργασία και τηλε-εκπαίδευση) και σε επιχειρηματικούς τομείς (ψηφιακός μετασχηματισμός και επικοινωνία), αλλά και στον δημόσιο χώρο (κυβερνητική συμμετοχή και ρυθμίσεις). Για τις Ελληνίδες σε διοικητικές θέσεις, οι προκλήσεις αυτές έρχονται σε μια περίοδο που βρίσκονται στην εκπνοή παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης, έχοντας ήδη επιδείξει εξαιρετική ανθεκτικότητα και διαχειριστεί συνθήκες γεμάτες ανατροπές. Θα ήθελα προσωπικά να τις συγχαρώ για το ρόλο που διαδραματίζουν στο Ελληνικό επιχειρείν, αλλά και τη συμβολή τους στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την οικονομία εν γένει. Η συνδρομή τους αποτελεί κορωνίδα και μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας».

Θετικός αντίκτυπος

Η ανισότητα των φύλων και η κλιματική αλλαγή αποτέλεσαν τα δύο βασικά ζητήματα που προσδιόρισαν ως τομείς για τους οποίους αισθάνονται πίεση να δράσουν από τα ενδιαφερόμενα μέρη τους:

  • 42% των γυναικών στις παγκοσμίως και το 41% των Ελληνίδων γυναικών αναφέρουν ότι οι δράσεις βιωσιμότητας για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής θα ληφθούν ακόμα περισσότερο υπόψη στις στρατηγικές αποφάσεις μετά την κρίση της πανδημίας
  • Παραπάνω από τις μισές (58% παγκοσμίως και 52% στην Ελλάδα) δηλώνουν ότι θέλουν να εδραιώσουν τα οφέλη για τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, τα οποία καταγράφηκαν ως αποτέλεσμα της κρίσης, ενώ 48% των γυναικών παγκοσμίως και το 38% των Ελληνίδων αναφέρουν ότι η ανταπόκρισή τους στην πανδημία έχει μετατοπίσει την εστίαση τους προς το «Κ» των Περιβάλλον, Κοινωνία και Διακυβέρνηση (ΠΚΔ-ESG)
  • 42% των γυναικών παγκοσμίως και το 38% των Ελληνίδων γυναικών πιστεύουν ότι τα μέτρα που έχει πάρει η εταιρεία τους πρόσφατα για την καταπολέμηση των διακρίσεων και του ρατσισμού ήταν αποτελεσματικά.

Υιοθέτηση του disruption

Η πλειοψηφία (80% παγκοσμίως και 85% στην Ελλάδα) των γυναικών είδαν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Οι μεγαλύτερες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών, όπου 30% παγκοσμίως και 38% στην Ελλάδα αναφέρουν ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί τους έχει φέρει χρόνια μπροστά από το σημείο όπου περίμεναν να είναι σήμερα. Ωστόσο, εννέα από τις δέκα (92% παγκοσμίως και 94% στην Ελλάδα) που ερωτήθηκαν συμφωνούν ότι η εταιρεία τους έχει περιθώρια βελτίωσης στις διαδικασίες καινοτομίας και εκτέλεσης.

Βελτίωση των προοπτικών των εταιρειών τους, παρά τις αντιξοότητες

Σχεδόν μία στις δύο (58% παγκοσμίως και 56% στην Ελλάδα) συμμετέχουσες παραμένουν αισιόδοξες ή πολύ αισιόδοξες αναφορικά με την προοπτική ανάπτυξης των εταιριών τους για την επόμενη τριετία. Ήταν ωστόσο λιγότερο αισιόδοξες για την παγκόσμια οικονομία, με 46% παγκοσμίως και 38% στην Ελλάδα να αναμένουν αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και μόλις 29% παγκοσμίως να δηλώνουν αισιόδοξες ή πολύ αισιόδοξες με το ποσοστό της Ελλάδας να παραμένει σε ακόμη πιο χαμηλούς ρυθμούς (18%).

Εξελισσόμενος ορισμός του εργασιακού κόσμου

Η πιο σημαντική αλλαγή που έφερε η κρίση είναι η αυξημένη χρήση των εργαλείων ψηφιακής επικοινωνίας και συνεργασίας. Μάλιστα, η πλειοψηφία (97% και 94% στις παγκοσμίως και στην Ελλάδα αντιστοίχως) αναφέρει ότι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτήν την ψηφιακή ανάπτυξη. Επιπλέον, 58% των γυναικών παγκοσμίως και 47% των Ελληνίδων πιστεύουν ότι η προσωπική τους επικοινωνία με τους συνεργάτες τους έχει βελτιωθεί στη διάρκεια της κρίσης.

Οι μισές από τις συμμετέχουσες παγκοσμίως πιστεύουν ότι η προσέλκυση ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού έχει διευρυνθεί χάρη στην ευελιξία που μπορεί να προσφέρει η εξ αποστάσεως εργασία. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ελλάδα, με μόλις 24% να υποστηρίζει αυτήν την άποψη. Ωστόσο είναι αναμφίβολο τόσο για τις γυναίκες παγκοσμίως όσο και για τις Ελληνίδες ότι η εξ αποστάσεως εργασία έχει οδηγήσει την εταιρεία τους να κάνει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική της.

Σε ερώτηση για το ποια προσωπικά προτερήματα θεωρούν απαραίτητα για να ξεπεράσουμε την κρίση της νόσου COVID-19, διακρίνουμε σημαντικές διαφορές στις γυναίκες παγκοσμίως και στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό προτέρημα για την Ελληνίδα ηγέτιδα είναι να «ενεργεί με μεγάλο βαθμό ευελιξίας και κινητικότητας (53%), ενώ για τις γυναίκες παγκοσμίως το «να είναι κανείς οραματιστής και καινοτόμος» (44%). Ως ένα επιπλέον προτέρημα, οι γυναίκες στην Ελλάδα θεωρούν ότι είναι «να δίνουν σωστές εξηγήσεις και με σαφήνεια» (29%), ενώ για τις γυναίκες στις παγκοσμίως είναι «να λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα» (42%).

Επιπλέον, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται να καθιερωθούν νέα συστήματα κινήτρων για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τα πλέον κατάλληλα άτομα. Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, οι γυναίκες τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα αξιολογούν τη σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ως το πιο σημαντικό κίνητρο (50% και 59% αντιστοίχως). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ενώ η ευελιξία χρόνου αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό κίνητρο για τις γυναίκες παγκοσμίως (48%) και το κατατάσσουν στην 3η θέση, οι Ελληνίδες γυναίκες δεν το θεωρούν τόσο σημαντικό κίνητρο για την αύξηση της ικανοποίησης των εργαζομένων (18%).

«Ενώ είναι αλήθεια ότι η κρίση έχει δυσανάλογο αντίκτυπο στις γυναίκες, φαίνεται όμως και ότι η πανδημία ίσως αποδειχθεί καταλυτική για την ισότητα των φύλων σε μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο ορίζοντα», σημειώνει η Angelika Huber-Strasser, Head of Corporates της KPMG Γερμανίας. «Σύμφωνα με τις συμμετέχουσες στην έρευνα, η κρίση μπορεί τελικά να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τις γυναίκες ως αποτέλεσμα της βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας, των τεχνολογικών εξελίξεων και των αλλαγών στις προσδοκίες των ενδιαφερομένων μερών».

Σχετικά με την έρευνα Global Female Leaders Outlook της KPMG

Στην έρευνα συμμετείχαν 675 γυναίκες ηγετικά στελέχη από 52 χώρες και περιοχές, και πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο έως τις 15 Οκτωβρίου του 2020. Περισσότερες από τις μισές συμμετέχουσες (57%) προέρχονται από εταιρείες που έχουν πάνω από 500 εκ. δολάρια ΗΠΑ ετήσιο τζίρο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το άθροισμα ορισμένων μεγεθών ενδέχεται να μην ισούται με το 100% λόγω στρογγυλοποίησης.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν 34 Ελληνίδες σε ηγετικές θέσεις (5%) κυρίως μεταξύ 40-65 ετών (88%) με το μεγαλύτερο ποσοστό (62%) να κατέχει ανώτερες διευθυντικές θέσεις (Επικεφαλής τμήματος, Επικεφαλής μονάδας ή λειτουργίας) στους κλάδους της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου, του ασφαλιστικού και του τραπεζικού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πάνω από τις μισές γυναίκες (62%) εργάζονται στην ίδια θέση για πάνω από 5 χρόνια, ενώ το 65% απάντησε ότι δεν έχει εργαστεί σε σχετικές θέσεις εκτός εταιρείας.

Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν: Μποτσουάνα, Κένυα, Νιγηρία, Ουγκάντα, Αυστραλία, Βερμούδες, Κίνα, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Σρι Λάνκα, Αυστρία, Βέλγιο, Νησιά της Μάγχης, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Γκουέρνσει, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Νήσος Μαν, Ιταλία, Τζέρσεϊ, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Εκουαδόρ, Μεξικό, Περού, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα, Μπαχρέιν, Ιορδανία, Πόλη του Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδάς και ΗΠΑ.

1500x1000px FutureisInclusive1
GFLO1500x1000px all1
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τρεις αγωνιστικές στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία, πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο, Αταμάν

All Content

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα - πρωτιάς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (video)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Στην «πρώτη γραμμή» των ελέγχων η ομάδα ΔΕΟΣ - Έμφαση σε αδήλωτα ενοίκια, οφειλές και ενισχύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης στο ΔΝΤ: Ορατός ο κίνδυνος για τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην Ιστορία

All Content - BusinessNews.gr

«Κλειδί» για νέα μέτρα το υπερπλεόνασμα του 2025 – Σε αναμονή του σήματος από τις Βρυξέλλες

All Content

Ogilvy: Καμπάνια λανσαρίσματος για τη Superbet

All Content

Τρεις αναθέσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας

FleetNews

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

FleetNews

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

FleetNews

Tesla: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» στην Ευρώπη

All Content

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για όλες τις ομάδες στην τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Με το μυαλό στο Κάουνας απόψε κόντρα στην Εφές

All Content - BusinessNews.gr

Κομισιόν: «Εγχειρίδιο κρίσεων» απέναντι στην ενεργειακή κρίση - Ποια μέτρα θα προτείνει

All Content - BusinessNews.gr

Ενεργειακή κρίση και υπερκέρδη: Οι πετρελαϊκοί κολοσσοί σε τροχιά εκρηκτικών αποδόσεων

All Content - BusinessNews.gr

Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

CSRΝews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Ενίσχυση του Make-A-Wish με με 120.000€ από την πασχαλινή της ενέργεια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΣΕ: 1,2 δις. ευρώ οι συμβάσεις συντήρησης σε βάθος 10ετίας
ΟΣΕ: 1,2 δις. ευρώ οι συμβάσεις συντήρησης σε βάθος 10ετίας 22/02/2021 - 17:47
SKY express: Ξεκινούν διεθνή δρομολόγια-Καθημερινές πτήσεις προς Λάρνακα 22/02/2021 - 18:01
SKY express: Ξεκινούν διεθνή δρομολόγια-Καθημερινές πτήσεις προς Λάρνακα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το ευρώ ενισχύεται 0,15%, στα 1,1797 δολάρια
    17/04/2026 - 15:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκατ. φυσικά πρόσωπα
    17/04/2026 - 15:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • M. Boρίδης: «Δεν υπάρχει πολιτικό σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ»
    17/04/2026 - 15:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της ελληνικής οικονομίας και η ανταγωνιστικότητα αποτελούν εθνική ανάγκη
    17/04/2026 - 15:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Όμιλος Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - 13,1 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    17/04/2026 - 15:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»
    17/04/2026 - 15:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.269,52 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,24%
    17/04/2026 - 14:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CEO Clubs Greece: Στις 20 Μαϊου το καθιερωμένο επιχειρηματικό Forum
    17/04/2026 - 14:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σύσκεψη Μ. Σχοινά με κτηνοτρόφους Λέσβου: Ψυχραιμία, αυστηρή τήρηση των μέτρων και συνεχής στήριξη των πληγέντων
    17/04/2026 - 14:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων στις 22 Απριλίου
    17/04/2026 - 14:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Crediabank: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού
    16/04/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία
    16/04/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΟΕ: Η Ευρώπη έχει αεροπορικά καύσιμα για έξι εβδομάδες
    16/04/2026 - 16:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης σε Ν. Ανδρουλάκη: «Ονειρεύεστε αυτοδύναμη ΝΔ, για να βγείτε από τη δύσκολη θέση»
    16/04/2026 - 16:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τράπεζα Ηπείρου: Διευκρινίσεις για το διοικητικό πρόστιμο 140.000 ευρώ
    16/04/2026 - 17:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

17/04/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»

17/04/2026 - 12:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τρεις αγωνιστικές στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία, πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο, Αταμάν

17/04/2026 - 11:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΟΚ: Διακοπή των τελικών της Α1 Γυναικών μέχρι να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής

17/04/2026 - 11:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

17/04/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

David Coen, University College London: Η πρόκληση για τις Εταιρικές Υποθέσεις είναι η αξιοπιστία

17/04/2026 - 10:59
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

17/04/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

17/04/2026 - 10:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo