Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παπουτσάνης: Σε ανοδική τροχιά το πρώτο τρίμηνο του 2020
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/04/2020 · 18:27

Παπουτσάνης: Σε ανοδική τροχιά το πρώτο τρίμηνο του 2020

Σημαντική ενίσχυση του κύκλου εργασιών, δυναμική επέκταση των εξαγωγών και είσοδος σε νέα προϊοντική κατηγορία

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020.

Βασικά οικονομικά μεγέθη -περιόδου

  • Σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών κατά 40% ενώ η αύξηση των εξαγωγών άγγιξε το 90%
  • Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 8,1 εκατ.
  • Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 0,6 εκατ.
  • Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 0,5 εκατ.

Στόχος της Διοίκησης, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μεσοπρόθεσμα, παραμένει η διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής της εταιρείας και η βελτίωση της κερδοφορίας της μέσω:

  • Της αύξησης του κύκλου εργασιών της.
  • Της εστίασης σε προϊόντα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας που ταυτόχρονα προάγουν την αειφορία.
  • Της επέκτασης της πελατειακής της βάσης στους διάφορους τομείς που δραστηριοποιείται.

Παράλληλα, έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών της χώρας, η Παπουτσάνης, από τις αρχές Απριλίου, αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος σε περιεκτικότητα 80% κατ’ όγκον, ώστε να καλύψει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της χώρας.





Επισκόπηση Αποτελεσμάτων

Σημαντική ανάπτυξη του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της κατά 40% παρουσίασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου και της Εταιρείας ανήλθε στα 8,1 εκατ. ευρώ έναντι 5,8 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Παράλληλα, οι εξαγωγές της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 90% και ανήλθαν σε 5,4 εκατ. ευρώ έναντι 2,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2020, τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν σε € 0,6 εκατ., έναντι € 0,0 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Τα μετά από φόρους κέρδη ανήλθαν σε € 0,5 εκατ., έναντι € 0,0 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) άγγιξαν τo 1,0 εκατ. ευρώ, έναντι 0,47 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019, αυξημένα κατά 112%.

Οι εξαγωγές το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αντιπροσωπεύουν το 67% του κύκλου εργασιών της Παπουτσάνης έναντι 49% την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Το 46% του συνολικού κύκλου εργασιών προέρχεται από παραγωγές προϊόντων για τρίτους, το 17% από πωλήσεις προς την ξενοδοχειακή αγορά, το 15% από πωλήσεις επωνύμων προϊόντων της Παπουτσάνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το 22% από βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνομαζών. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις αλκοολούχων αντισηπτικών.

Επισκόπηση ανά Τομέα Δραστηριότητας

Επώνυμα Προϊόντα

Το 15% του συνολικού κύκλου εργασιών της Παπουτσάνης προέρχεται από πωλήσεις των επωνύμων προϊόντων της (Olivia, Karavaki, Natura, Aromatics κ.λπ.) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύχθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2020 κατά 10% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019, ωφελούμενη και από την αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται στα προϊόντα σαπώνων και κρεμοσάπουνων, ως συνέπεια της πανδημίας του COVID-19.

Ξενοδοχειακά Προϊόντα

Το 17% του κύκλου εργασιών αφορά πωλήσεις προς τη ξενοδοχειακή αγορά, οι οποίες μειώθηκαν κατά 30% το πρώτο τρίμηνο του 2020. Καθώς τα ξενοδοχεία δεν προχώρησαν σε αγορές ξενοδοχειακών προϊόντων για την περίοδο του Πάσχα, η μείωση στην εγχώρια αγορά ήταν έντονη, αγγίζοντας το 53%. Οι πωλήσεις ξενοδοχειακών προϊόντων στο εξωτερικό μειώθηκαν κατά 18% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019, δεδομένου ότι σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική, οι περιορισμοί σε ταξίδια και η επακόλουθη μείωση διανυκτερεύσεων καθυστέρησαν σε σχέση με την Ελλάδα.





Προϊόντα Τρίτων (βιομηχανικές πωλήσεις, ιδιωτική ετικέτα)

Οι παραγωγές προϊόντων για τρίτους αντιπροσωπεύουν κατά το πρώτο τρίμηνο το 46% του κύκλου εργασιών της Παπουτσάνης. Η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσίασε αύξηση κατά 128% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η ανάπτυξη αυτή προήλθε από την περαιτέρω σημαντική διεύρυνση συνεργασίας με πολυεθνική εταιρεία του εξωτερικού για την παραγωγή προϊόντων της, κυρίως σαπώνων, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσεται σημαντικά από το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Επιπλέον, η ζήτηση όλων των πελατών εσωτερικού και εξωτερικού σε στερεό σαπούνι και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής ήταν ενισχυμένη.

Βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνωμαζών

Το 22% του κύκλου εργασιών προέρχεται από βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνόμαζας, ως πρώτης ύλης για την παραγωγή σαπουνιών. Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά κυρίως εξαγωγές και αναπτύχθηκε κατά 70%. Η ανάπτυξη οφείλεται στη διεύρυνση του πελατολογίου αλλά και τη γενικότερα αυξημένη ζήτηση, καθώς αποτελεί ενδιάμεσο προϊόν που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σαπώνων.

Η Επίδραση του COVID–19 στην Εταιρεία – Στόχοι και προοπτικές

Δεδομένης της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του COVID–19, η Διοίκηση της εταιρείας έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών της. Προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, έλαβε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία επικαιροποιεί ή/και αυστηροποιεί σε συνεχή βάση, βάσει των εκάστοτε δεδομένων.

Η επίπτωση της πανδημίας στον κύκλο εργασιών, ανά κατηγορία πωλήσεων, έχει ως ακολούθως:

  • Επώνυμα προϊόντα: Η ζήτηση για επώνυμα προϊόντα, κυρίως σαπούνια και κρεμοσάπουνα, ενισχύθηκε σημαντικά το Μάρτιο ενώ συνεχίζεται και τον Απρίλιο. Εκτίμηση της εταιρείας είναι ότι η συγκεκριμένη τάση θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, αν και όχι με την ίδια ένταση. Η έναρξη παραγωγής και διάθεσης αλκοολούχων αντισηπτικών σε ατομικές αλλά και μεγάλες συσκευασίες από τον Απρίλιο, εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει θετικά για την κατηγορία.
  • Ξενοδοχειακά προϊόντα: Στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρατηρείται σημαντική μείωση ήδη από το πρώτο τρίμηνο, δεδομένου ότι έχει επηρεαστεί έντονα από την πανδημία του COVID–19. Καθώς τα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό δε λειτουργούν, μεγαλύτερη υστέρηση θα παρουσιαστεί κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Το δεύτερο τρίμηνο του 2019, οι πωλήσεις ξενοδοχειακών προϊόντων ανήλθαν σε 3,2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ένα πολύ μικρό ποσοστό, ίσως και κάτω του 25%, αναμένεται να επαναληφθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2020, αναλόγως και της ημερομηνίας άρσης των περιοριστικών μέτρων ανά τον κόσμο. Η εταιρεία εκτιμά πως οι πωλήσεις της κατηγορίας θα σημειώσουν μείωση και στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, αν και η μείωση ίσως δεν θα είναι τόσο έντονη όσο του δεύτερου τριμήνου του 2020. Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 οι πωλήσεις της κατηγορίας ανήλθαν σε 4 εκ. ευρώ. Τέλος, η έναρξη πωλήσεων αλκοολούχων αντισηπτικών, προϊόντα που αναμένεται να απαιτηθούν σε σημαντικές ποσότητες και από την ξενοδοχειακή αγορά, εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την κατηγορία, χωρίς να είναι ακόμα εφικτή η ποσοτικοποίηση αυτής της επίδρασης.
  • Προϊόντα τρίτων (βιομηχανικές πωλήσεις, ιδιωτική ετικέτα): Στη συγκεκριμένη κατηγορία οι πωλήσεις παρουσιάζονται αυξημένες, είτε πρόκειται για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας super market είτε για βιομηχανικές πωλήσεις προς εγχώριους πελάτες, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της αφορά προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Η τάση αυτή παρατηρείται και τον Απρίλιο ενώ βάσει των παραγγελιών που έχει λάβει η εταιρεία, προβλέπεται να συνεχιστεί και τον μήνα Μάιο. Τα παραπάνω γενικά σχόλια ισχύουν και για τις πωλήσεις του εξωτερικού ενώ η κατηγορία αναμένεται να ενισχυθεί και από την επέκταση της συνεργασίας με πολυεθνική εταιρεία, ήδη πελάτη, για την πλέον σχεδόν αποκλειστική ανάληψη παραγωγής των στερεών σαπώνων για την Ευρωπαϊκή αγορά. Τέλος, η νέα συνεργασία παραγωγής προϊόντων τρίτων με πολύ μεγάλη γερμανική εταιρεία, για την παραγωγή του 50% περίπου των Ευρωπαϊκών τους αναγκών σε στερεό σαπούνι, αναμένεται να ξεκινήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020. Η συνεργασία αυτή θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το 2021.
  • Βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνωμαζών: Η συγκεκριμένη κατηγορία, και λόγω COVID–19, παρουσιάζει επίσης αυξημένες παραγγελίες για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Παράλληλα, η επέκταση της πελατειακής βάσης θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η εταιρεία, τον Μάρτιο του 2020, έλαβε μακροπρόθεσμο δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development), προκειμένου να χρηματοδοτήσει το επενδυτικό της πλάνο.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, κατά τον μήνα Απρίλιο, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή αλκοολούχων αντισηπτικών προϊόντων, για να καλύψει κατά το δυνατόν την αυξημένη ζήτηση λόγω της πανδημίας. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται σε ατομικές συσκευασίες τσέπης αλλά και μεγαλύτερες, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών αλλά και βιομηχανικών πελατών και ξενοδοχείων. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και μόλις υπάρξει καλύτερη εικόνα της αγοράς, θα είναι εφικτή και η εκτίμηση του ύψους των αντίστοιχων πωλήσεων.

  • ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού και η... οκτάδα της Μονακό

All Content

Η άφιξη της Μπιλμπάο στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο - Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Άλμα 83,2% των ταξιδιωτικών εσπράξεων τον Φεβρουάριο του 2026 στα 533,4 εκατ. ευρώ

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

Ogilvy και Superbet «ζωντανεύουν» 100 χρόνια ΠΑΟΚ μέσα από τον πρώτο ύμνο της ομάδας

FleetNews

FleetNews

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

FleetNews

Άφιξη 155 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι του Πειραιά

All Content

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Final-4 του BCL

All Content

Μπούτσκος: Με τα δύσκολα παιχνίδια χτίσαμε χαρακτήρα

All Content - BusinessNews.gr

Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

CSRΝews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

CSRΝews.gr

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος: Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Απαλλοτριώσεις – εξπρές για 4 έργα διαχείρισης αποβλήτων
Απαλλοτριώσεις – εξπρές για 4 έργα διαχείρισης αποβλήτων 29/04/2020 - 17:52
Πλαστικά Θράκης: Αύξηση τζίρου στα 327,8 εκατ. το 2019 30/04/2020 - 10:24
Πλαστικά Θράκης: Αύξηση τζίρου στα 327,8 εκατ. το 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Huawei: Ενισχύει το οικοσύστημα συνεργατών της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη
    21/04/2026 - 19:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Συμμετοχή στις διαλέξεις “Success Industry Stories” του ΠΑΔΑ»
    21/04/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΗΕ: Οι Τέσσερις υποψήφιοι για επικεφαλής μετά τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτιέρες
    21/04/2026 - 18:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • E.IN.S: Στα 6,77 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
    21/04/2026 - 17:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»
    21/04/2026 - 17:43 ESG
  • ΣτΕ: Μπλόκαρε ξανά μεγάλο τμήμα της επέκτασης του White Coast στον Μύτακα της Μήλου
    21/04/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Ανανέωση συνεργασίας με τον οργανισμό Invest Cyprus
    21/04/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων: Από τα 1,75 ευρώ στα 2 ευρώ μέσα σε 20 μέρες
    21/04/2026 - 17:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν: «Ο Τραμπ δεν θέλει παράταση της εκεχειρίας»
    21/04/2026 - 16:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Mobile Technology & Vusion: Υλοποιήσεις ESL μεγάλης κλίμακας σε όλη την Ελλάδα
    21/04/2026 - 16:47 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Volton: Η εμπειρία πελάτη ως στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης
    21/04/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια»
    20/04/2026 - 21:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Fauchon Café Pâtisserie: Παρουσία στην Ελλάδα με το άνοιγμα του 1ου café pâtisserie στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa
    20/04/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Στο 29,36% μειώθηκε το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    20/04/2026 - 20:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • THEON: Μέρισμα 0,31 ευρώ, νέες επενδύσεις και ενίσχυση παρουσίας στις διεθνείς αγορές
    20/04/2026 - 22:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού και η... οκτάδα της Μονακό

21/04/2026 - 16:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η άφιξη της Μπιλμπάο στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ (gallery)

21/04/2026 - 15:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΒΕΑ - Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

21/04/2026 - 14:03
FleetNews
fleetnews.gr

21/04/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

21/04/2026 - 13:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

21/04/2026 - 08:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo