Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας στη ΔΕΘ
Newsroom Newsroom
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
08/09/2025 · 11:14

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας στη ΔΕΘ

Συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτείας, της ενεργειακής αγοράς, της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, αναδεικνύοντας προκλήσεις και προοπτικές για Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, με θέμα «Ενέργεια σε Κίνηση: Ασφάλεια και Βιωσιμότητα στο νέο Ενεργειακό Τοπίο», το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτείας, της ενεργειακής αγοράς, της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις στρατηγικές προοπτικές για την Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Χαιρετισμός Υπουργού

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου, ανέδειξε τη ριζική αλλαγή που έχει συντελεστεί στο ενεργειακό μίγμα της χώρας: ενώ το 2006 περισσότερο από το 60% της ηλεκτροπαραγωγής βασιζόταν στον ρυπογόνο λιγνίτη, σήμερα το 55% προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Παράλληλα, επισήμανε την αναβάθμιση της Ελλάδας σε εξαγωγέα φυσικού αερίου και σε κομβικό περιφερειακό παίκτη, καθώς και τον μετασχηματισμό της ΔΕΠΑ Εμπορίας σε έναν καθετοποιημένο όμιλο με ισχυρή παρουσία σε ολόκληρη την ενεργειακή αλυσίδα. Κλείνοντας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΠΑ για τη σταθερή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή τους στη διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας.

Συζήτηση Υφυπουργού – Διευθύνοντος Συμβούλου

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Νίκου Τσάφου, και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΠΑ Εμπορίας, κ. Κωνσταντίνου Ξιφαρά. Ο Υφυπουργός ανέδειξε την ενοποίηση των αγορών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας και σημείωσε την ανάγκη ενίσχυσης των διασυνδέσεων, των αποθηκευτικών υποδομών και των δικτύων ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι τιμές. Εξήρε τη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, όπου η Ελλάδα λειτουργεί ως σημείο εισόδου LNG για την τροφοδοσία της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ στάθηκε στον καθοριστικό ρόλο της ΔΕΠΑ στην ενεργοποίησή του. Επισήμανε, τέλος, ότι οι ελληνικές θέσεις έχουν πλέον αναγνωριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο από την ΕΕ και τον ACER και μετατρέπονται σε επίσημες πολιτικές, όπως η Task Force για την Ενεργειακή Ένωση.

Παρέμβαση Διευθύνοντος Συμβούλου

Ο κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς παρουσίασε τη στρατηγική πορεία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, η οποία τα τελευταία χρόνια μετασχηματίζεται σε έναν σύγχρονο καθετοποιημένο ενεργειακό όμιλο. Αναφέρθηκε στο χαρτοφυλάκιο των 800 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που αναπτύσσει η εταιρεία, στη συμμετοχή της σε τρεις νέες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο σε Ελλάδα και Αλβανία, καθώς και στη συμβολή της στην ενεργειακή ασφάλεια κατά την περίοδο της κρίσης, όταν στήριξε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ουκρανία και η Μολδαβία, καλύπτοντας έως και το 25% των αναγκών της. Τόνισε ότι τα δύο μεγάλα στοιχήματα της εποχής είναι η ασφάλεια εφοδιασμού και η εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών για καταναλωτές και βιομηχανία, στόχοι στους οποίους η ΔΕΠΑ συνεισφέρει με νέες υποδομές αλλά και με την εμπορική της πολιτική.

Ακολούθησαν 3 πάνελ συζήτησης, τα οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης.

Στην πρώτη θεματική ενότητα, με τίτλο «Ενεργειακή Ασφάλεια μέσα από την Ανάπτυξη Υποδομών και Ρευστότητας», ο Γεράσιμος Αυλωνίτης, Senior Director Ανάπτυξης Αγοράς & Συστήματος στον ΔΕΣΦΑ, εξήγησε ότι η ασφάλεια εφοδιασμού προϋποθέτει όχι μόνο επάρκεια υποδομών και δυναμικότητας αλλά και ανθεκτικότητα και ευελιξία, ώστε οι ροές να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, όπως έγινε με τις ελληνικές υποδομές που τροφοδότησαν Βουλγαρία και Ουκρανία μετά τη διακοπή του ρωσικού αερίου.

Ο Μανώλης Καλαϊτζάκης, Διευθυντής Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας, στάθηκε στον ρόλο των οργανωμένων αγορών που παρέχουν αξιόπιστα σήματα στους επενδυτές, αναφέροντας ως παράδειγμα το Βάθρο Εμπορίας Φυσικού Αερίου (Gas Trading Platform), που λειτουργεί το EnEx και το οποίο διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση, κεντρική διαχείριση ρίσκου και αυξημένη ρευστότητα, σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Χρήστος Μπασδέκης, Επικεφαλής Διεύθυνσης Δραστηριοτήτων Πελατών της ΔΕΠΑ Εμπορίας, τόνισε ότι μέσα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα πέρασε από την απομόνωση στον ρόλο του περιφερειακού κόμβου. Σε αυτό συνέβαλαν κρίσιμες υποδομές όπως ο IGB και το FSRU της Αλεξανδρούπολης, όπου η ΔΕΠΑ είχε καθοριστική παρουσία. Παράλληλα, ανέδειξε τη συμβολή της εταιρείας στην τροφοδοσία χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία, ενισχύοντας την ενεργειακή ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής.

Η δεύτερη θεματική ενότητα, με τίτλο «Αγορές Ηλεκτρικής Ενέργειας: Μετασχηματισμός, Νέες Ευκαιρίες και Προκλήσεις», επικεντρώθηκε στον ρόλο των ΑΠΕ, της αποθήκευσης και των νέων εργαλείων για τη σταθερότητα των τιμών.

Ο Παντελής Μπίσκας, Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, σημείωσε ότι η ταχεία ανάπτυξη υποδομών αποθήκευσης είναι αναγκαία για να συνοδεύσει την αύξηση των ΑΠΕ, ενώ οι μονάδες φυσικού αερίου παραμένουν κρίσιμες για την εξισορρόπηση και την ασφάλεια του συστήματος

Ο Κωνσταντίνος Μπασλής, Διευθυντής Διαχείρισης Ενέργειας στον ΗΡΩΝ, υπογράμμισε την ανάγκη θεσμικού πλαισίου και κινήτρων για επενδύσεις σε αποθήκευση, δίνοντας έμφαση στα PPAs και στους έξυπνους μετρητές που θα επιτρέψουν καλύτερη αντιστοίχιση παραγωγής και κατανάλωσης.

Ο Γιάννης Παπαμικρουλέας, Επικεφαλής Διεύθυνσης Ενεργειακών Συναλλαγών της ΔΕΠΑ Εμπορίας, παρουσίασε τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, όπως τα futures, που προσφέρουν καλύτερη διαχείριση κινδύνου, προστασία των assets μιας εταιρείας και σταθερότερες τιμές σε ένα περιβάλλον υψηλής μεταβλητότητας.

Τέλος, ο Γιώργος Παλαιολόγος, Διευθυντής Πωλήσεων στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, επισήμανε ότι οι καταναλωτές ζητούν ολοκληρωμένα προϊόντα, καινοτόμες υπηρεσίες και ποιοτική εξυπηρέτηση. Παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας που στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος με ευέλικτα πακέτα, καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και ισχυρή εμπειρία πελάτη με 24ωρη εξυπηρέτηση και loyalty schemes.

Η τρίτη θεματική ενότητα, με τίτλο «Εναλλακτικά Καύσιμα και Βιώσιμες Μεταφορές», ανέδειξε τη νέα εποχή που διαμορφώνεται στις μεταφορές μέσα από την εισαγωγή καθαρών καυσίμων και τεχνολογιών μηδενικών εκπομπών, όπου η ΔΕΠΑ Εμπορίας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο.

Η Δρ. Κυριακή Καρακίτσου, Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Θυγατρικών Εταιρειών της ΔΕΠΑ Εμπορίας, παρουσίασε το πρώτο έργο βιομεθανίου στη χώρα, το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Φάρμα Χήτας στη Φιλιππιάδα. Όπως ανέφερε, η μονάδα παράγει βιομεθάνιο υψηλής καθαρότητας, άνω του 97%, έχει υποστεί τις απαιτούμενες δοκιμές τον Μάρτιο και βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης για τη λειτουργία της, βάσει του κανονιστικού πλαισίου που εκδόθηκε το καλοκαίρι. Η ετήσια δυναμικότητα εκτιμάται σε 10 GWh, με δυνατότητα διπλασιασμού. Το παραγόμενο καύσιμο θα διατίθεται ως bio-CNG μέσω του δικτύου πρατηρίων FISIKON, ανοίγοντας τον δρόμο για την αξιοποίηση ενός καυσίμου μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος στις μεταφορές. Παράλληλα, εξετάζονται έργα μεγαλύτερης κλίμακας είτε για έγχυση του παραγόμενου βιομεθανίου στο δίκτυο φυσικού αερίου είτε μετατροπή του σε bio-CNG ή bio-LNG.

Τη συνέχεια έδωσε ο Γιώργος Χήτας, Πρόεδρος Δ.Σ. της Φάρμα Χήτας Α.Ε., ο οποίος υπογράμμισε ότι η επιχείρησή του, που δημιούργησε την πρώτη μονάδα βιοαερίου στη χώρα, πρωτοπορεί εκ νέου με την ανάπτυξη της πρώτης μονάδας βιομεθανίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ. Στα μελλοντικά σχέδια της Φάρμα Χήτας είναι να προχωρήσει, πάντα σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ, στην αύξηση της παραγωγής βιομεθανίου, καθώς έχει τη δυνατότητα και το δυναμικό γι’ αυτή την ανάπτυξη.

Ο Πέτρος Πάνου, Επικεφαλής Διεύθυνσης CNG & ssLNG της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ανέλυσε τη σημασία του αερίου κίνησης ως βασικού μεταβατικού καυσίμου. Όπως εξήγησε, πρόκειται για μια ώριμη, οικονομικά αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική λύση, που μειώνει τις εκπομπές CO₂ έως και 25% και προσφέρει εξοικονόμηση κόστους καυσίμου έως και 65% σε σχέση με τη βενζίνη. Επισήμανε ότι η ΔΕΠΑ Εμπορίας διαθέτει και επεκτείνει το μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο πρατηρίων CNG, το FISIKON, το οποίο αριθμεί ήδη 32 σημεία ανεφοδιασμού και διευρύνεται διαρκώς, προσφέροντας στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια πιο βιώσιμη και οικονομική μορφή ενέργειας.

Στη δική του παρέμβαση, ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PTL ΕΠΕ και Πρόεδρος της ΕΕL, αναφέρθηκε στην εμπειρία της εταιρείας του που, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ, προχώρησε στη μετατροπή οχημάτων μεταφοράς σε τεχνολογία διπλού καυσίμου (diesel και CNG). Η επιλογή αυτή οδήγησε σε σημαντική μείωση του κόστους καυσίμου αλλά και των εκπομπών, αποδεικνύοντας ότι το φυσικό αέριο αποτελεί άμεση και ρεαλιστική λύση για τον γηρασμένο στόλο μεταφορών της χώρας.

Τέλος, η Βάνα Πετρουλάκη, Marketing Coordinator της Φάρμας Κουκάκη Α.Ε., μοιράστηκε την εμπειρία της εταιρείας από τη μετατροπή μέρους του στόλου των φορτηγών ψυγείων και των λοιπών οχημάτων της σε αποκλειστική χρήση CNG, επισημαίνοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή οδήγησε σε μείωση εκπομπών έως 30% και σε εξοικονόμηση κόστους καυσίμων έως 40%.

Η εκδήλωση της ΔΕΠΑ Εμπορίας στη ΔΕΘ 2025 αποτέλεσε ορόσημο για τον δημόσιο διάλογο γύρω από την ασφάλεια εφοδιασμού, την ενεργειακή μετάβαση και τις επενδύσεις που καθιστούν την Ελλάδα πρωταγωνιστή στην περιοχή. Οι παρεμβάσεις των Υπουργών, του Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά και των στελεχών της ΔΕΠΑ Εμπορίας και της Φυσικό Αέριο ΕΕΕ, ανέδειξαν την αποφασιστική συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου, καινοτόμου και ανταγωνιστικού ενεργειακού μέλλοντος για τη χώρα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

  • ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ
  • ·
  • ΔΕΘ
  • ·
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ·
  • ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αγνώριστος στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός έχασε 78-62 από την Παρτιζάν

All Content

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός: Αποβλήθηκε ο Ρογκαβόπουλος (pics)

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα δάνεια: Δικαίωσε τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη ο Άρειος Πάγος

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Στην παράταση η Βαλένθια, 104-99 τη Χάποελ Τελ Αβίβ

All Content

«Καρέ» νικών η Μπάγερν, 91-82 τη Μονακό του φοβερού Τζέιμς

All Content - BusinessNews.gr

myPROPERTY: Ανοιξε η πλατφόρμα για έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες

All Content - BusinessNews.gr

Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

H ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής το κεντρικό θέμα της παρουσίας του ΑΔΜΗΕ στη ΔΕΘ
H ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής το κεντρικό θέμα της παρουσίας του ΑΔΜΗΕ στη ΔΕΘ 08/09/2025 - 11:15
ΑΔΜΗΕ: Από 2 Οκτωβρίου η καταβολή του προμερίσματος για το 2025 08/09/2025 - 13:10
ΑΔΜΗΕ: Από 2 Οκτωβρίου η καταβολή του προμερίσματος για το 2025

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κακοκαρία στη Γερμανία: Το αεροδρόμιο Βερολίνου ανέστειλε τη λειτουργία του
    05/02/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Tα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, λέει ο... Ελον Μασκ
    05/02/2026 - 21:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις
    05/02/2026 - 21:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει το σύστημα ελέγχου στους αγρότες για διορθώσεις του 2024 και 2025
    05/02/2026 - 21:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χάλκινος... περίπατος για την εθνική πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
    05/02/2026 - 20:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ιράν: Αναπτύσσει βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.000 χλμ.
    05/02/2026 - 20:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    05/02/2026 - 19:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AKTOR: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο
    05/02/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.
    05/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου
    05/02/2026 - 08:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία
    05/02/2026 - 07:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ με εντολή Βουρλιώτη
    05/02/2026 - 11:58 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αγνώριστος στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός έχασε 78-62 από την Παρτιζάν

05/02/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην παράταση η Βαλένθια, 104-99 τη Χάποελ Τελ Αβίβ

05/02/2026 - 21:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Ολοκλήρωση του προγράμματος πρόσβασης σε φάρμακα στην Πελοπόννησο

05/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo