Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παυλόπουλος: "Η Ελλάδα υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
04/10/2017 · 03:00

Παυλόπουλος: "Η Ελλάδα υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι ανέφερε ότι το όραμα του Ρήγα Φεραίου για την ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη των Βαλκανικών λαών διατηρεί και σήμερα την επικαιρότητά του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι ανέφερε ότι το όραμα του Ρήγα Φεραίου για την ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη των Βαλκανικών λαών διατηρεί και σήμερα την επικαιρότητά του.

"Με ιερή συγκίνηση στέκομαι μπροστά στον Πύργο Νεμπόισα, όπου ο Εθνικός μας Ήρωας Ρήγας Φεραίος φυλακίσθηκε και εκτελέσθηκε επειδή υπερασπίσθηκε, συνεπής και ανυποχώρητος, το μεγάλο όραμά του" τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

"Ένα όραμα που ξεκίνησε από το λίκνο της Ελλάδας αλλά αγκάλιαζε όλους τους Λαούς της Βαλκανικής Χερσονήσου. Και ήταν ο φόβος απέναντι σε μια τέτοια ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη των Βαλκανικών Λαών, ο οποίος καθοδήγησε το χέρι των στυγερών και αδίστακτων δολοφόνων του.

Το όραμα αυτό του Ρήγα Φεραίου διατηρεί και σήμερα την επικαιρότητά του. Με την έννοια ότι το μέλλον και η προοπτική των Βαλκανικών Λαών τους προσανατολίζει με κατεύθυνση την Μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Βεβαίως υπό μια αυτονόητη προϋπόθεση: Τον πλήρη και ειλικρινή σεβασμό του συνόλου του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Μόνο οι λαοί εκείνοι που σέβονται το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο έχουν θέση σε αυτή την Ευρώπη που και ο Ρήγας είχε οραματιστεί με το δικό του τρόπο".

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε στον Πύργο Νεμπόισα από τον Σέρβο υπουργό Πολιτισμού Βλάντιμιρ Βουκοσάβλιεβιτς.

Ο Πύργος ανακαινίστηκε το 2011, χάρη στην ελληνική δωρεά, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη δωρεά στον τομέα του πολιτισμού που έχει λάβει ο Δήμος Βελιγραδίου. Η ανακαίνιση του Πύργου δρομολογήθηκε το 2007, και χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (ΕΚΒΜΜ), τη Βουλή των Ελλήνων και το δήμο του Βελιγραδίου. Ο Πύργος διαμορφώθηκε σε ένα μουσείο τεσσάρων ορόφων. Στον πρώτο όροφο παρουσιάζονται πολυμεσικά η ζωή, οι ιδέες και το έργο του Ρήγα Βελεστινλή, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι είναι αφιερωμένοι στον απελευθερωτικό αγώνα των Σέρβων και στην ιστορία του Βελιγραδίου.

Στη έκθεση για τον Ρήγα παρουσιάζεται η ζωή του και γίνεται βιντεοπροβολή της «Χάρτας»του Ρήγα. Ακούγεται επίσης ο «Θούριος» σε διάφορες βαλκανικές γλώσσες. Ο Πύργος χτίστηκε περίπου το 1460 και είναι ένα από τα πιο σημαντικά οχυρά της μεσαιωνικής πόλης του Βελιγραδίου. Η ονομασία του (Νεμπόισα, σημαίνει ατρόμητος) οφείλεται στην καίρια θέση του στη συμβολή του Δούναβη με τον Σάβο. Μετά την κατάκτηση του Βελιγραδίου από τους Οθωμανούς ο Πύργος μετατράπηκε σε φυλακή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Βελιγράδι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε επίσης στεφάνι στην προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου που κοσμεί τον ομώνυμο δρόμο στο Βελιγράδι. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καταθέτει στεφάνι στην προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου στη σερβική πρωτεύουσα. Άλλωστε το γεγονός ότι στο κέντρο του Βελιγραδίου βρίσκεται οδός που φέρει το όνομα του Ελευθέριου Βενιζέλου και προτομή του Εθνάρχη αποτελεί απόδειξη των στενών σχέσεων και της εκτίμησης που είχε η Σερβία προς τον Βενιζέλο. Και αυτό γιατί στις δραματικές στιγμές που έζησε η Σερβία στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Βενιζέλος αντιτάχθηκε στην πολιτική του τότε βασιλιά Κωνσταντίνου και υπερασπίστηκε την τήρηση της συμφωνίας με την Σερβία. Είναι γνωστή η φράση του: «Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να κάνει μια τόσο μεγάλη ατιμία όπως είναι η προδοσία προς την Σερβία για λόγους εδαφικού συμφέροντος».

Η διήμερη επίσκεψη του ΠτΔ στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση που είχε ο κ. Παυλόπουλος με τον Πατριάρχη Σερβίας, Ειρηναίο.

Το σύνολο του σερβικού τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ προέβαλε τις συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και τις δηλώσεις του, από κοινού με τους Σέρβους αξιωματούχους.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στις δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Σέρβο Πρόεδρο, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ιδιαίτερα, στα σημεία των δηλώσεων των δύο Προέδρων που αφορούν στις εξελίξεις στην Καταλονία και στον παραλληλισμό με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.

Επισημαίνεται, επίσης, η στήριξη της Ελλάδας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Σερβίας, αλλά και των χωρών της περιοχής, η ευγνωμοσύνη της Σερβίας για τη στήριξη αυτή, η 150η επέτειος της συμμαχίας Ελλάδας-Σερβίας και οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις, καθώς επίσης η έκκληση του Σέρβου Προέδρου για την πραγματοποίηση του επόμενου, 2ου Ανώτατου Συμβουλίου Ελλάδας-Σερβίας, την άνοιξη στο Βελιγράδι.

Σημαντική έκταση στα ΜΜΕ λαμβάνουν σημεία ομιλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στην ειδική συνεδρίαση της σερβικής Βουλής, με τίτλους σχετικών δημοσιευμάτων να επισημαίνουν ως μήνυμα του κ. Παυλόπουλου ότι «για την Ελλάδα, η Σερβία είναι ήδη στην Ευρώπη» και ότι «η Ελλάδα στηρίζει την Σερβία διότι σέβεται το διεθνές δίκαιο».

Σε ό,τι αφορά στη συνάντηση με την πρόεδρο της σερβικής Εθνοσυνέλευσης, Μάγια Γκόικοβιτς, σε σχετική ανακοίνωση της Εθνοσυνέλευσης, αναφέρεται ότι «στη συνάντηση επισημάνθηκε από κοινού η σημασία του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, ειδικότερα υπό το φως των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, μετά το δημοψήφισμα στην Καταλονία». Στη συνάντηση διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι διμερείς σχέσεις είναι παραδοσιακά καλές, επισημάνθηκε η επέτειος 150 χρόνων της ελληνο-σερβικής συμμαχίας και εκφράστηκε ετοιμότητα για την περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων, στο πλαίσιο του τακτικού πολιτικού διαλόγου και της ανταλλαγής υψηλού επιπέδου επισκέψεων. Η πρόεδρος της σερβικής Εθνοσυνέλευσης εκτίμησε ότι η μέχρι τώρα διακοινοβουλευτική συνεργασία ήταν πολύ καλή, με τακτική ανταλλαγή επισκέψεων σε ανώτατο επίπεδο, στο επίπεδο των σωμάτων εργασίας και των κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας, ενώ τόνισε ότι στην αναβάθμιση της συνεργασίας συνέβαλε σημαντικά η υπογραφή του μνημονίου για τη σύσταση της Επιτροπής Συνεργασίας της Εθνοσυνέλευσης της Σερβίας και του Κοινοβουλίου της Ελλάδας, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Ο κ. Παυλόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας και την διαδικασία ολοκλήρωσής της, όχι μόνο με βάση τις φιλικές σχέσεις, αλλά και επειδή η Σερβία πληροί τα πρότυπα και μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς άλλες χώρες σε αυτή την πορεία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφώνησε ως προς τη σημασία του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, ιδίως υπό το φως των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη μετά το χθεσινό δημοψήφισμα στην Καταλονία.

Σε ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης για τη συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άννα Μπρνάμπιτς, που προβάλλεται σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σημειώνεται ότι συμφωνήθηκε πως οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας είναι παραδοσιακά καλές, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ειδικά όταν πρόκειται για την οικονομική συνεργασία. Η κ. Μπρνάμπιτς υπενθύμισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη Σερβία, με περίπου 2,2 δισ. ευρώ επενδύσεις και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τον ενεργό ρόλο σε περιφερειακές πρωτοβουλίες, καθώς επίσης για την ισχυρή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Σερβίας και άλλων χωρών της ΝΑ Ευρώπης.

  • ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • ·
  • ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χοκς-Μπακς 110-112: Άντεξαν και επέστρεψαν στις νίκες με «διπλό» Γιάννη (vids)

All Content

Σαρωτικοί οι Θάντερ 136-104 στο Κλίβελαντ - Οι Κλίπερς 110-106 στην Ουάσινγκτον (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content

Lidl Ελλάς: Νέα καμπάνια αναδεικνύει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για τα παιδιά και την πολιτική προστασία

All Content

jetdrops: Social Media partner για την Visa στην Ελλάδα

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

NBA All-Star Game 2026: Για 10η σερί χρονιά βασικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)

All Content

Η ΑΓΕΧ 93-88 τον Κόροιβο, παρά το τριπλ-νταμπλ του Κένταλ Σμιθ (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία - Τουλάχιστον 39 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρχονται εντατικοί έλεγχοι στα ξενοδοχεία το 2017
Έρχονται εντατικοί έλεγχοι στα ξενοδοχεία το 2017 04/10/2017 - 03:00
Βερναρδάκης για Ελληνικό: "Η γνωμοδότηση του ΚΑΣ ξεμπλοκάρει την επένδυση" 04/10/2017 - 03:00
Βερναρδάκης για Ελληνικό: "Η γνωμοδότηση του ΚΑΣ ξεμπλοκάρει την επένδυση"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανάπτυξη 3,3%, από 3,1%, για την παγκόσμια οικονομία «βλέπει» το ΔΝΤ
    20/01/2026 - 07:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αθήνα – Νέα 48ωρη απεργία
    20/01/2026 - 07:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κύμα κακοκαιρίας με ισχυρούς ανέμους και χιόνια στα ορεινά
    20/01/2026 - 07:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurogroup - Πιερρακάκης: Πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν δρόμο βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και δυναμισμού
    19/01/2026 - 21:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Προτεραιότητα οι αυξήσεις μισθών αντί για μειώσεις έμμεσων φόρων
    19/01/2026 - 21:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • To γερμανικό «βραβείο Καρλομάγνου» στον Μάριο Ντράγκι
    19/01/2026 - 20:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    19/01/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Σταύρου Παπασταύρου με την ΠΟΜΙΔΑ - Τι συζητήθηκε
    19/01/2026 - 19:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πέθανε ο κορυφαίος ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο
    19/01/2026 - 19:13 LIFESTYLE
  • ΗΠΑ: Δεν κάνω πίσω στους δασμούς, λέει ο Τραμπ - Κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τη Γροιλανδία
    19/01/2026 - 18:52 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026
    19/01/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Εθελούσια έξοδος για ρόλους που επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
    19/01/2026 - 11:27 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • “The Deal Room”: Deree και AEON Group δημιουργούν ένα νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκού χώρου και αγοράς
    19/01/2026 - 12:23 ESG
  • Tριπλή πιστοποίηση ISO για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε
    19/01/2026 - 16:45 ESG
  • Στον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λ. Τσαβδαρίδη ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Σταύρος Θεοδωρόπουλος
    19/01/2026 - 14:07 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

19/01/2026 - 22:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σαρωτικοί οι Θάντερ 136-104 στο Κλίβελαντ - Οι Κλίπερς 110-106 στην Ουάσινγκτον (vids)

19/01/2026 - 22:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OpenΑΙ: Δοκιμαστική προβολή διαφημίσεων στο ChatGPT

19/01/2026 - 15:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ: Ξεκίνησε επίσημα το rebranding σε Allwyn

19/01/2026 - 15:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Tριπλή πιστοποίηση ISO για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε

19/01/2026 - 15:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές μέσω προγράμματος της ΕΟΕ «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Λος Αντζελες»

19/01/2026 - 14:19
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +5,2% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

19/01/2026 - 07:59
FleetNews
fleetnews.gr

Μείωση τιμής κατά 4.000 ευρώ για το Audi A3 S line TFSI 150ps

19/01/2026 - 06:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η LE ROUGE FRANÇAIS – από την The White Tree -κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

18/01/2026 - 16:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo