Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θεσσαλονίκη: Το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/01/2017 · 02:00

Θεσσαλονίκη: Το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας

"Υπάρχουν πράγματα που γίνονται αν υπάρχει πολιτική βούληση και ενδιαφέρον και έγνοια και πράγματα που δεν γίνονται, δεδομένων των συνθηκών στις οποίες βρίσκεται η χώρα σήμερα. Γι’ αυτά που γίνονται, αυτά που μπορούμε να κάνουμε, θέλω να υποσχεθώ, ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, όσοι πόροι μπορούν να κατευθυνθούν στην υποστήριξη κοινωνικών υποδομών, να κατευθύνονται εκεί", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου επισκέφθηκε το κτίριο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες στα παιδιά, όταν τον επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

"Υπάρχουν πράγματα που γίνονται αν υπάρχει πολιτική βούληση και ενδιαφέρον και έγνοια και πράγματα που δεν γίνονται, δεδομένων των συνθηκών στις οποίες βρίσκεται η χώρα σήμερα. Γι’ αυτά που γίνονται, αυτά που μπορούμε να κάνουμε, θέλω να υποσχεθώ, ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, όσοι πόροι μπορούν να κατευθυνθούν στην υποστήριξη κοινωνικών υποδομών, να κατευθύνονται εκεί", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου επισκέφθηκε το κτίριο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες στα παιδιά, όταν τον επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

"Εγώ δεν θα βγάλω λόγο σήμερα εδώ. Απλά θα σας πω ότι θεώρησα αυτονόητο να ανταποκριθώ άμεσα σε μια ανθρώπινη υπόσχεση. Δεν θέλω να δώσω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα πολιτικής αξιοποίησης. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή όταν δέχτηκα το αίτημά σας να’ρθείτε στο Μέγαρο Μαξίμου για να μας πούνε τα παιδιά σας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Και κάναν τόσα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έδωσα μια μικρή υπόσχεση να έρθω να σας δω. Το δώρο που υποσχέθηκα ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για τα παιδιά", είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος τους έδωσε ένα προβολικό μηχάνημα για να μπορούν να βλέπουν κινηματογραφικές ταινίες στα γραφεία του Συλλόγου.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση ανέφερε ότι "η χώρα μας έχει ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα κοινωνικό, το οποίο δεν είναι αποτέλεσμα της κρίσης. Η κρίση το όξυνε ακόμη περισσότερο. Είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα ήταν ελλιπές και δεν οικοδομήθηκε όπως έπρεπε να οικοδομηθεί τα χρόνια της ανάπτυξης, της οικονομικής ευημερίας, τότε που τα δισεκατομμύρια παιζόντουσαν στα χρηματιστήρια και στα δομημένα ομόλογα. Δυστυχώς δεν υπήρξε η πρόνοια από την πλευρά της πολιτείας, παρά τα μεγάλα λόγια και τις συχνές φωτογραφήσεις των πολιτικών με συμπολίτες μας, άτομα με αναπηρία ή με άλλα προβλήματα. Δεν υπήρξε η πρόνοια, δεν υπήρξε η έγνοια να στηθεί μια στοιχειώδης υποδομή, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που είναι πιο μπροστά από εμάς, ώστε στα χρόνια της κρίσης να υπάρχει ένα αποκούμπι και τώρα τα χρόνια της κρίσης αυτό έχει οξυνθεί ακόμη περισσότερο. Εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζετε τις συνθήκες της δημοσιονομικής πειθαρχίας, τα δημοσιονομικά της χώρας. Η χώρα είναι υπερχρεωμένη και βρίσκεται σε πολύ δύσκολους συσχετισμούς και στην Ευρώπη και διεθνώς. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, όσοι πόροι μπορούν να κατευθυνθούν στην υποστήριξη κοινωνικών υποδομών να κατευθύνονται εκεί".

Για τον νόμο πλαίσιο που αφορά τα άτομα με αναπηρία και τη δυνατότητα στήριξης από την πλευρά της πολιτείας, είπε ότι βρίσκεται σε φάση διαβούλευσης και πρόσθεσε ότι οι πρώτες παρατηρήσεις από τους συλλόγους και οι πρώτες αντιδράσεις είναι πολύ θετικές, αλλά ο διάλογος θα συνεχιστεί.

Απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών με σύνδρομο Down είπε: "Τα θέματα που αντιμετωπίζετε εσείς είναι σύνθετα, γιατί εσείς ζείτε με την αγωνία ότι όταν κάποια στιγμή, όπως όλοι μας, οι γονείς δεν θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τα παιδιά, πώς αυτά τα παιδιά θα σταθούν στα πόδια τους και αυτό πρέπει να είναι το πρώτιστο μέλημα της πολιτείας. Επειδή υποσχέθηκα να μην πολιτικολογήσω, θα πω μόνο ένα πράγμα: υπάρχουν πράγματα που γίνονται αν υπάρχει πολιτική βούληση και ενδιαφέρον και έγνοια και πράγματα που δεν γίνονται, δεδομένων των συνθηκών στις οποίες βρίσκεται η χώρα σήμερα. Γι’ αυτά που γίνονται, αυτά που μπορούμε να κάνουμε, θέλω να υποσχεθώ ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει".

Παράλληλα, κάλεσε τους δήμους και την τοπική αυτοδιοίκηση να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην προστασία των υπαρχουσών κοινωνικών δομών στήριξης αλλά και στην κατεύθυνση πόρων στη δημιουργία καινούριων δομών.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τα παιδιά, ένα από τα οποία φορούσε κονκάρδα του ΠΑΟΚ όταν τον επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου. "Τι είπαμε; Παοκάρα", του είπε ο πρωθυπουργός, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παιδιών. Στη συνέχεια δέχτηκε τα δώρα του Συλλόγου, ένα καλάθι που περιείχε ένα ρόδι που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο κεραμικής, μια κηραλοιφή, την κούπα του συλλόγου, γλυκό κουταλιού και ένα γούρι για τη νέα χρονιά.

Αργότερα, ξεναγήθηκε στο κτίριο, τους κοιτώνες των παιδιών, τους χώρους ψυχαγωγίας και την πισίνα, ενώ φύτεψε μαζί με τα παιδιά μια ελιά στην είσοδο του κτιρίου και τους είπε ότι το δέντρο θα είναι πιο μεγάλο την επόμενη φορά που θα τους επισκεφθεί.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Τσιφλίκης, έθεσε το θέμα της λειτουργίας του χώρου του Συλλόγου, ώστε να παρέχονται εκπαιδευτικά προγράμματα στα παιδιά. "Τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος είναι τα λειτουργικά έξοδα που θα έχει αργότερα ο σύλλογος, αλλά και ο ελλιπής εξοπλισμός που υπάρχει τώρα, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, να μπορέσουμε να αδειοδοτηθούμε. Το κτίριο είναι κατασκευασμένο για Κέντρο Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά λείπει κάποιος εξοπλισμός για να μπορέσουμε να πάρουμε την άδεια. Εξυπηρετεί 90 άτομα από τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε 450 μέλη, οικογένειες από όλη την Ελλάδα", είπε και πρόσθεσε: "Επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το μάτι του συνανθρώπου μας να είναι ανεκτικό απέναντι στο σύνδρομο Down".

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Νωρίτερα, έξω από το χώρο του κτιρίου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, βρέθηκαν συμβασιούχοι στην καθαριότητα στον δήμο Καλαμαριάς, που έθεσαν αρχικά στον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και στη συνέχεια στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το θέμα που τους απασχολεί. Όπως ανέφερε ο Αργύρης Παρθενιάδης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Καλαμαριάς, έγινε μια "παράσταση διαμαρτυρίας για τους παρατασιούχους των δήμων που έχουν συμπληρώσει 24μηνο και δεν επιτρέπεται από τους επιτρόπους η πληρωμή τους" και ζήτησε να λυθεί το θέμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Επίσης, κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν εκεί, έθεσαν στον πρωθυπουργό το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της παροχής ρεύματος σε μέλη ευπαθών ομάδων. Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, ανέφερε για το εργασιακό των συμβασιούχων ότι πέρασε μια τροπολογία στη Βουλή, η κυβέρνηση γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά -όπως είπε- έγινε ένα πρώτο βήμα και αναζητείται λύση. Προσκάλεσε, επίσης, τους εργαζόμενους και τους συμβασιούχους σε διάλογο. Για την ηλεκτροδότηση, είπε ότι όσοι έχουν κοινωνικό τιμολόγιο έχουν δωρεάν ρεύμα, ενώ και η ΔΕΗ έχει εξαγγείλει δόσεις σε βάθος χρόνου, πέρα από το κοινωνικό τιμολόγιο και την ένταξη στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης.

Σημειώνεται, ότι την ίδια ώρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη υπήρξε συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη και του αν. υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου, με εκπροσώπους των εργαζομένων στους ΟΤΑ, για το ίδιο ζήτημα. Οι δύο υπουργοί τους είπαν πως οι δήμαρχοι μπορούν να προχωρήσουν κανονικά με βάση τη νομοθετική ρύθμιση που ήδη υπάρχει και η κυβέρνηση από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να δοθεί λύση.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ·
  • ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Liga Endesa: Στους τελικούς η Βαλένθια, 87-75 την Μπανταλόνα (vid)

All Content

Άρης: «Κιτρινόμαυρο ποτάμι. Η εποχή του Βασίλη Σπανούλη μόλις ξεκίνησε» (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"

All Content - BusinessNews.gr

Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Σπανούλης: «Αυτή η υποδοχή είναι η αρχή του οράματος του Άρη»

All Content

Εθνική Γυναικών: Νίκησε με 79-78 τη Βουλγαρία και κατέκτησε το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ρούπα κατά τη μεταγωγή της στην Εισαγγελία
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ρούπα κατά τη μεταγωγή της στην Εισαγγελία 05/01/2017 - 02:00
Ενοίκια, λογαριασμοί ΔΕΚΟ και κινητής τηλεφωνίας εκτός δαπανών για το αφορολόγητο 05/01/2017 - 02:00
Ενοίκια, λογαριασμοί ΔΕΚΟ και κινητής τηλεφωνίας εκτός δαπανών για το αφορολόγητο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    14/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ
    14/06/2026 - 18:15 MEDIA
  • Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα - Εκλογές το 2027
    14/06/2026 - 17:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα Δημοκρατία: Νέα Εκτελεστική Γραμματεία και αλλαγές στη δομή της - Ποιοι συμμετέχουν
    14/06/2026 - 16:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Forbes Global Properties 2026: Η Ελλάδα κερδίζει την εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού χάρτη
    14/06/2026 - 15:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η εβδομάδα της Ανατολικής Μεσογείου στις ΗΠΑ και η νέα ενεργειακή γεωμετρία
    14/06/2026 - 14:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες
    14/06/2026 - 14:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πανελλαδικές: Συνέχεια με Ειδικά Μαθήματα - Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
    14/06/2026 - 12:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου
    14/06/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές
    14/06/2026 - 10:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο
    14/06/2026 - 10:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σιάο για Σπανούλη: «Καλώς ήρθες κόουτς» (pic)

14/06/2026 - 20:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Liga Endesa: Στους τελικούς η Βαλένθια, 87-75 την Μπανταλόνα (vid)

14/06/2026 - 19:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo