Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ευ. Τουρνάς - Άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026»: Προχωράμε όλοι μαζί σύμφωνα με τον σχεδιασμό
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/05/2026 · 17:36

Ευ. Τουρνάς - Άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026»: Προχωράμε όλοι μαζί σύμφωνα με τον σχεδιασμό

Στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού, Ένοπλες Δυνάμεις, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, Δασική Υπηρεσία, Εθελοντικές Οργανώσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού, Ένοπλες Δυνάμεις, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, Δασική Υπηρεσία, Εθελοντικές Οργανώσεις.

Στόχος της άσκησης ήταν η διαπίστωση σε ρεαλιστικές συνθήκες της επιχειρησιακής ετοιμότητας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης και η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του, η εμπλοκή των δυνάμεων και πόρων τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και των συναρμόδιων στη δασοπυρόσβεση φορέων, η βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης, η ανάπτυξη συνεργασίας και άμεσης επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, καθώς και η δοκιμασία της λειτουργικότητας των διαδικασιών αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας του πληθυσμού και της διαδικασίας εκκένωσης βάσει των εσωτερικών σχεδίων. Επιπλέον, επιδιώχθηκε η επικαιροποίηση και ο έλεγχος του ετήσιου σχεδιασμού δασοπυρόσβεσης, η δοκιμή της αξιοπιστίας της υλικοτεχνικής υποδομής των φορέων και η ένταξη νέων τεχνολογιών στη διαχείριση δασικών πυρκαγιών.

«Η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρησιακά συμμετέχοντες να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες. Είδατε, σύμφωνα και με την περιγραφή που μας έκανε η κυρία Ντάσιου, Διοικήτρια του ΠΕΚΕ, πώς οι δυνάμεις αναπτύχθηκαν σταδιακά σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο συμβάν. Είδαμε το συντονιστικό ελικόπτερο «ΦΛΟΓΑ 1» να συντονίζει τις εναέριες δυνάμεις, τα PZL, τα δύο Canadair, το ελικόπτερο που μετέφερε τους δασοκομάντος, τους αποβίβασε στο πεδίο και στη συνέχεια πραγματοποίησε υδροληψία και ρίψεις. Είδαμε, επίσης, τις επίγειες δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στο πεδίο. Ήταν μια μικρογραφία μιας πραγματικής κατάστασης, η οποία θα έλεγα ότι ήταν εξαιρετικά συντονισμένη και εκτελεσμένη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ενώ συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση και την εκτέλεση της άσκησης η οποία, όπως είπε, πραγματοποιείται ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, «μιας περιόδου που περιμένουμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολη».

Όπως ανέφερε, δουλεύουν και φέτος σύμφωνα με το δόγμα της επιτήρησης και της έγκαιρης προειδοποίησης, της κινητοποίησης όλων των δυνάμεων και των φορέων. «Το είδαμε αυτό στην πράξη στο πεδίο — και βέβαια της άμεσης επέμβασης για την καταστολή της φωτιάς σε πρώτο χρόνο. Εκεί είναι το στοίχημα που θα κριθεί φέτος: στην ετοιμότητα και στην άμεση αντίδραση του μηχανισμού», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο υπουργός, ο μηχανισμός έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα φέτος, με επίγειες δυνάμεις, με οχήματα, με εναέριες δυνάμεις, με αεροσκάφη και ελικόπτερα, αλλά και με σύγχρονα ψηφιακά συστήματα και ελέγχους που έχουν εκσυγχρονιστεί ακόμη περισσότερο.

«Περάσαμε στο ENGAGE νέας γενιάς, εκσυγχρονίσαμε το 112 και φέτος επιχειρούμε με περισσότερα από 100 drones, τα οποία θα μας δίνουν αδιάλειπτη εικόνα για την επιτήρηση και την έγκαιρη προειδοποίηση, αλλά και για τον συντονισμό των επιχειρήσεων στο πεδίο», σημείωσε και προσέθεσε ότι «διανύουμε το τελευταίο κρίσιμο διάστημα όσον αφορά τις προληπτικές δράσεις για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας».

«Όλοι οι φορείς, πρώτα απ' όλα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και οι Δασικές Υπηρεσίες, ολοκληρώνουν ένα τεράστιο έργο για τους καθαρισμούς των περιαστικών δασών, τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και δασικών δρόμων. Μέχρι το τέλος Ιουνίου αυτές οι δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί», υπογράμμισε ο κ. Τουρνάς και κάλεσε όλους τους δημάρχους να προχωρήσουν στις αποψιλώσεις και στους καθαρισμούς που απαιτούνται στις περιοχές ευθύνης τους. «Όμως εδώ δεν περισσεύει κανείς. Γι' αυτό θα ήθελα να απευθυνθώ και σε κάθε πολίτη, ώστε να κάνει αυτό που πρέπει όσον αφορά τον καθαρισμό της περιουσίας και των οικοπέδων του, για την προστασία της ζωής, της περιουσίας του, της περιουσίας των γειτόνων του, αλλά και του φυσικού μας περιβάλλοντος. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε μέχρι τις 15 Ιουνίου και να έχουμε ολοκληρώσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας», επισήμανε ο κ. Τουρνάς.

Τέλος, ο κ. Τουρνάς αφού συνεχάρη εκ νέου όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τόνισε: «Προχωράμε όλοι μαζί, όλες οι δυνάμεις που συμμετέχουν στον μηχανισμό αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όλοι μαζί σύμφωνα με τον σχεδιασμό και το δόγμα που έχουμε διαμορφώσει».

Κατά τη διάρκεια της, έλαβαν μέρος υδροφόρα οχήματα της ΠΕ.ΠΥ.Δ Αττικής, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο, πεζοπόρα και αερομεταφερόμενο τμήμα της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ), το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ), ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drones), ερπυστριοφόρο όχημα της 1ης ΕΜΑΚ, Εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος στη χρήση μετεωρολογικού μπαλονιού εκτίμησης μετεωρολογικών συνθηκών, μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, πέντε αεροσκάφη, εκ των οποίων το ένα για επιτήρηση και δύο ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για το συντονισμό τους, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), χωματουργικά μηχανήματα του Γ.Ε.ΕΘ.Α., το Δασαρχείο Αιγαλέου, η ΕΛ.ΑΣ, το ΕΚΑΒ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Υποστηρικτική Ομάδα Διαχείρισης Δασικών Πυρκαγιών Μεγάλης Έκτασης καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας, «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω - Παράρτημα Κοινότητας Βιλίων (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Βιλλίων)», «Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας (Σ.Ε.Π.Π.Μ.Ε.)», Σύλλογος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου Δυτικής Αττικής (Σ.Ε.Θ.Π.), Εθελοντές Δυτικής Αττικής (Ε.Δ.Α.).»

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Παπαευσταθίου, ο γενικός γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας Δασών Ευστάθιος Σταθόπουλος, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο Γενικός Διευθυντής Δασών Ευάγγελος Γκουντούφας, ο δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μεγάρων Δημήτριος Βόρδος, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Αθανασία Παπασπύρου, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γεώργιος Βλάχος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Αναστάσιος Παππάς, ο επιτελάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας, ο γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγος Δημήτριος Μπριόλας, ο Διοικητής ΔΙΚΑΦΚΑ, υποστράτηγος Νικόλαος Γκρέτσας, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Βικέντιος Μαρινάκης, ο ταξίαρχος Θωμάς Χασιώτης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ, ο αρχιπλοίαρχος Σάββας Χοζός ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Δημήτριος Βανάκας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ο Πλοίαρχος Δημήτριος Τσινιάς ως εκπρόσωπος του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Π.Σ.

  • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
  • ·
  • ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026
  • ·
  • ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ
  • ·
  • ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ E.J. Λιντέλ (vids)

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

Τρέλα των φιλάθλων στη Νέα Υόρκη για το 2-0 των Νικς (vids)

All Content

National League 1: ΧΑΝΘ-Χολαργός στις 18:00 στο δεύτερο μπαράζ ανόδου (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 10,6% η ανεργία κατά το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ένταξη παλαιών νοσηλευτών ΕΚΑΒ στα βαρέα και ανθυγιεινά – Τι αναφέρουν πηγές για τη συνταξιοδότηση στα 62
Ένταξη παλαιών νοσηλευτών ΕΚΑΒ στα βαρέα και ανθυγιεινά – Τι αναφέρουν πηγές για τη συνταξιοδότηση στα 62 21/05/2026 - 13:50
Αποφυλακίζεται μετά από 24 χρόνια ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη που είχε καταδικαστεί σε ισόβια 21/05/2026 - 20:41
Αποφυλακίζεται μετά από 24 χρόνια ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη που είχε καταδικαστεί σε ισόβια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
    06/06/2026 - 14:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
    06/06/2026 - 14:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Εγκρίθηκε πιθανή πώληση συστημάτων άμυνας κατά drones στο Κουβέιτ
    06/06/2026 - 13:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά
    06/06/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Οι διατάξεις που πυροδότησαν τα περισσότερα σχόλια, στη δημόσια διαβούλευση
    06/06/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Air Canada αναστέλλει τις πτήσεις της προς την Κούβα
    06/06/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος
    06/06/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά ακινήτων- Το παζλ της ελληνικής κτηματαγοράς
    06/06/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με ισχυρό αποτύπωμα συμφωνιών ολοκληρώθηκαν τα Posidonia 2026
    06/06/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εξέλιξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Δικαιοσύνης
    06/06/2026 - 10:30 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα
    05/06/2026 - 16:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ στις ώρες μηδενικών τιμών – Αναδρομική ισχύς από 1η Ιουνίου 2026
    05/06/2026 - 18:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Στο "ρωσικό Νταβός", ο Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του
    05/06/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς, κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία, σε ηλικία 85 ετών
    05/06/2026 - 19:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 0,72%, κέρδη 11,08% από τις αρχές του έτους
    05/06/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζαλίζουν οι τιμές εισιτηρίων για τον 3ο και τον 4ο τελικό του ΝΒΑ

06/06/2026 - 09:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χριστινάκη: "Στα 5-6 καλύτερα πρωταθλήματα πλέον η Α1 Γυναικών"

06/06/2026 - 09:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo