Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νέα εποχή στη στρατιωτική θητεία από σήμερα - Ποιες αλλαγές προβλέπονται
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
24/02/2026 · 07:30

Νέα εποχή στη στρατιωτική θητεία από σήμερα - Ποιες αλλαγές προβλέπονται

Κεντρικό πυλώνα των αλλαγών αποτελεί η βασική εκπαίδευση διάρκειας 10 πλέον εβδομάδων αποκλειστικά στον Στρατό Ξηράς.

Σειρά σημαντικών αλλαγών φέρνει το νέο μοντέλο στρατιωτικής θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις, το οποίο εγκαινιάζεται με την κατάταξη της Α' ΕΣΣΟ 2026, το διάστημα από 24 έως 27 Φεβρουαρίου.

Όπως έχει επισημάνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, «η νέα θητεία αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της μεταρρύθμισής «Ατζέντα 2030».

Εξάλλου, ο κ. Δένδιας έχει υπογραμμίσει ότι οι αλλαγές θεωρούνται επιβεβλημένες από την αναγκαιότητα προσαρμογής στα σύγχρονα δεδομένα, τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, τεχνολογικές εξελίξεις και τη νέα προσέγγιση στρατιωτικών επιχειρήσεων στις πρόσφατες συρράξεις.

Στόχος των αλλαγών, υπογραμμίζουν πηγές του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, είναι η παροχή ουσιαστικής εκπαίδευσης και ειδικοτήτων/δεξιοτήτων που διαμορφώνουν έναν ικανό μαχητή για την εφεδρεία και αποδίδουν ένα χρήσιμο και καταρτισμένο πολίτη στην κοινωνία.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η μετάβαση από μια θητεία αγγαρεία σε μια θητεία με ουσία και αξία.

Κεντρικό πυλώνα των αλλαγών αποτελεί η βασική εκπαίδευση διάρκειας 10 πλέον εβδομάδων αποκλειστικά στον Στρατό Ξηράς.

Προβλέπει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του σύγχρονου μαχητή με την προσθήκη νέων αντικειμένων (από τονχειρισμό Drones έως τις Α' Βοήθειες) και τη σημαντική αναβάθμιση των υφισταμένων (πολλαπλασιασμός βολών, πορειών, ασκήσεων).

Ουσιαστική αλλαγή στη νέα θητεία αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Ενόπλων Δυνάμεων σε ειδικότητες που καθίστανται επαγγελματικές δεξιότητες και θα αποτελούν εφόδιο για την ζωή κάθε νέου που θα τις επιλέγει.

Οι βασικές αλαλαγές περιλαμβάνουν, επιπλέον, την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του συσσιτίου, το νέο σύστημα υγειονομικών εξετάσεων στα κέντρα κατάταξης, τη μετάθεση του συνόλου των στρατεύσιμων σε επιχειρησιακές μονάδες μετά την εκπαίδευση, τη σημαντική αύξηση της μηνιαίας αποζημίωσης από 8,80 σε 100 ευρώ σε όσους υπηρετούν σε Θράκη και νησιά Ανατολικού Αιγαίου και 50 ευρώ σε όσους υπηρετούν στην ενδοχώρα.

Αναλυτικά:

* Οι ΕΣΣΟ μειώνονται από 6 σε 4 (Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο).

* Το σύνολο των στρατευσίμων κατατάσσεται στον Στρατό Ξηράς. Μόνο οπλίτες με εξειδικευμένα επαγγελματικά προσόντα, θα μετατάσσονται εσωτερικά στους άλλους κλάδους, την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.

* Οι στρατεύσιμοι κατατάσσονται σε 13 Κέντρα Εκπαίδευσης.

* Oι Οπλίτες υπηρετούν 12 μήνες εκτός όσων καταταγούν ως πρότακτοι ή πρωτόκλητοι και όσων επιλεγούν ή επιλέξουν να υπηρετήσουν σε Θράκη και νησιά Ανατολικού Αιγαίου, στην ΕΛΔΥΚ και στο Λόχο Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι θα υπηρετήσουν 9 μήνες.

Στάδια εκπαίδευσης οπλιτών

- Πρώτο στάδιο βασικής εκπαίδευσης, το οποίο πραγματοποιείται στα κέντρα κατάταξης και περιλαμβάνει: α) την αρχική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της εβδομάδας κατάταξης, η οποία ολοκληρώνεται με την ορκωμοσία των οπλιτών και β) την εκπαίδευση μαχητή, στην οποία αναπτύσσεται πλήρως η επιχειρησιακή ικανότητα του οπλίτη ως μαχητή.

- Δεύτερο στάδιο ειδικής εκπαίδευσης, το οποίο πραγματοποιείται σε Μονάδες Εκπαίδευσης Ειδικοτήτων της Μείζονος Διοίκησης ή του Σχηματισμού, όπου υπάγονται οι μονάδες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί, ή σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης. Κατά το στάδιο αυτό οι οπλίτες εκπαιδεύονται σε ειδικότητες και κάθετες δεξιότητες, αντίστοιχα.

- Τρίτο στάδιο εκπαίδευσης, το οποίο πραγματοποιείται στις μονάδες στις οποίες οι οπλίτες τοποθετούνται ή μετατίθενται για την εκπλήρωση του υπολοίπου της κύριας στρατιωτικής τους υποχρέωσης και αφορά στην επιχειρησιακή ένταξη των οπλιτών.

Βασική Εκπαίδευση με διάρκεια 10 εβδομάδες

- Αυξάνεται ο χρόνος της πρακτικής εκπαίδευσης.

- Αυξάνεται ο αριθμός και το είδος των βολών. Προστίθεται νυχτερινή βολή, βολή πιστολίου και ρίψη εκπαιδευτικής χειροβομβίδας.

- Αυξάνεται ο αριθμός αντικειμένων τακτικής, των πορειών, των ασκήσεων μικρών ομάδων, των νυχτερινών εκπαιδεύσεων ενώ παράλληλα επιχειρούνται συνδυαστικές εκπαιδεύσεις αυξανόμενης δυσκολίας όπως για παράδειγμα συνδυασμός πορείας με βολή, νυχτερινή πορεία - βολή και διανυκτέρευση στο ύπαιθρο.

- Εισάγεται εκπαίδευση σε οριζόντιες δεξιότητες, χρήσιμες στη μετέπειτα ζωή των οπλιτών στα αντικείμενα Α' βοηθειών, πυροπροστασίας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

- Εισάγεται η εκπαίδευση στα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), η οποία περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση, μεθόδουςανίχνευσης-εντοπισμού-αντιμετώπισης και πρακτική εξάσκηση στον εξομοιωτή, ο οποίος διαθέτει σενάρια αυξανόμενης δυσκολίας. Όσοι περάσουν επιτυχώς τα αρχικά βασικά σενάρια στον εξομοιωτή, υποβάλλονται σε τελική δοκιμασία στο εκπαιδευτικό ΣμηΕΑ. Οι επιτυχόντες επιλέγονται να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση των δύο τελευταίων εβδομάδων, αποκτούν τη δεξιότητα του χειριστή ΣμηΕΑ και λαμβάνουν ειδικό διακριτικό σήμα που φέρουν στη στολή τους.

Ειδική Εκπαίδευση με διάρκεια 4 εβδομάδες

- Πραγματοποιείται σε επιλεγμένες επιχειρησιακές Μονάδες με μέριμνα των Μειζόνων Διοικήσεων-Σχηματισμών, σε ειδικά εξειδικευμένα Κέντρα και Σχολές και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ). Υπάρχουν επίσης και ειδικότητες που μετατίθενται απευθείας σε Μονάδες (ιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, μικροβιολόγοι, οπλίτες πληροφορικής, μουσικοί, χημικοί κλπ).

- Καταργούνται οι ειδικότητες που δεν συνάδουν με τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος και ομαδοποιούνται σε 19 εκπαιδευτικές ειδικότητες (από 46 κύριες).

- Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή ειδικοτήτων - δεξιοτήτων σε ΚΔΒΜ με προγράμματα εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης που θα παρέχουν στους οπλίτες πιστοποιημένη εξειδίκευση στα πεδία που έχουν επιλέξει. Για την Α' ΕΣΣΟ προβλέπονται οι δεξιότητες Χειριστή Μηχανημάτων, Ναυαγοσώστη - Αυτοδύτη, Οπλουργού, Χειριστή Drone, καθώς και ειδικού προγράμματος Κυβερνοασφάλειας στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

- Τα προγράμματα εκπαίδευσης - δεξιοτήτων θα αυξηθούν σε περισσότερα πεδία στις επόμενες ΕΣΣΟ.

Τοποθέτηση σε Μονάδες Επιχειρησιακής Ετοιμότητας (12 εβδομάδες) και Μονάδες Επιλογής (στον 7ο μήνα)

- Μετά την ολοκλήρωση της βασικής και ειδικής εκπαίδευσης, οι οπλίτες τοποθετούνται σε Επιχειρησιακές Μονάδες Ελιγμού - Υποστήριξης Μάχης - Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας, υψηλών απαιτήσεων και κατά απόλυτη προτεραιότητα σε μονάδες της Θράκης και του Ανατολικού Αιγαίου (70% των οπλιτών).

- Οι οπλίτες δικαιούνται τακτική μετάθεση από τη μονάδα αρχικής τοποθέτησής τους μετά την συμπλήρωση 6 μηνών από την ημερομηνία κατάταξης, μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας τους για 12 εβδομάδες (9μηνη θητεία) ή 26 εβδομάδες (12μηνη θητεία). Οι τοποθετήσεις γίνονται με μοριοδότηση (γνώσεις, δεξιότητες, τόπος προτίμησης-εντοπιότητα).

Αύξηση μηνιαίας αποζημίωσης

- [ ] Οι οπλίτες θητείας θα λαμβάνουν 100 ευρώ όταν υπηρετούν στην παραμεθόριο και 50 ευρώ όταν υπηρετούν στην ενδοχώρα, από 8,80 ευρώ έως σήμερα. Οι οπλίτες τέκνα πολύτεκνων οικογενειών θα λαμβάνουν 150 ευρώ από 35 ευρώ, ενώ σημαντικές αυξήσεις θα λάβουν οπλίτες γονείς (150 ευρώ για ένα τέκνο, 200 ευρώ για δύο, με προσαύξηση 50 ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο). Τέλος, οι άγαμοι ορφανοί και από τους δύο γονείς οπλίτες θα λαμβάνουν 200 ευρώ από τα 100 που λάμβαναν έως σήμερα.

Αναβάθμιση Συσσιτίου

- Η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του συσσιτίου συνίσταται στην εφαρμογή του νέου κανονισμού τροφοδοσίας,σύμφωνα με τα σύγχρονα διατροφικά πρότυπα, και την αύξηση του αντιτίμου της τροφοδοτικής μερίδας από 4,50 ευρώ σε 6,40 ευρώ. Το νέο διατροφολόγιο έχει εμπλουτιστεί με νέα είδη στη βάση της απαραίτητης ημερήσιας θερμιδικής αξίας για τις ανάγκες κάθε οπλίτη, παρέχει δυνατότητα εξατομικευμένων μερίδων, ενώ θα χορηγείται ταυτόχρονα σε όλα τα κέντρα εκπαίδευσης.

  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ένατη σερί νίκη οι Σπερς, 114-103 στο Ντιτρόιτ (vids)

All Content

Με Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ οι Ρόκετς, 125-105 τους Τζαζ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εκπρόθεσμες μηδενικές δηλώσεις - Στο μικροσκόπιο τα «τσουχτερά» πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εποχή στη στρατιωτική θητεία από σήμερα - Ποιες αλλαγές προβλέπονται

All Content - BusinessNews.gr

Χειροτεχνία: 11.000 επιχειρήσεις, με ισχυρή τουριστική σύνδεση, ζητούν στρατηγική

All Content

Spec 24,3 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

All Content

Νέο Δ.Σ. στην ΕΔΙΠΤ – Επανεξελέγη Πρόεδρος η Πέννυ Καλύβα

FleetNews

Το JAECOO 7 «κατακτά» τον Παρνασσό

FleetNews

Νέα επένδυση της Toyota σε εργοστάσιο κυκλικής οικονομίας στην Πολωνία

FleetNews

Ζακ Χαζάν (VW): «Έχουμε μια πολύ “rock” τιμή» για το νέο T-ROC

All Content

Νίκη μετά από 38 μέρες και 16 σερί ήττες οι Κινγκς, 123-114 στο Μέμφις! (vid)

All Content

NBA Top-5: Τρομερά πόστερ καρφώματα από Χάρις και Ντούρεν (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Νέα γενιά επενδυτών για τις ελληνικές μετοχές και επιστροφή των κωδικών στο ΧΑ

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωομόλογα: ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν

All Content - BusinessNews.gr

Υποδομές και κλίμα: Πώς επηρεάζεται η αξία των ακινήτων και οι επενδύσεις

FleetNews

Τα μεταχειρισμένα BEV αποκτούν το χαμηλότερο TCO

FleetNews

ACEA: Πρόταση για ενιαίο ψηφιακό κανονιστικό πλαίσιο

CSRΝews.gr

“Team AEGEAN”: Εθελοντές-εργαζόμενοι της AEGEAN γιόρτασαν την αγάπη, με δενδροφύτευση στον Υμηττό

CSRΝews.gr

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του 2025 την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Χρυσός Χορηγός του 2ου Παγκρήτιου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη
Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη 23/02/2026 - 11:30

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μειώθηκαν οι πωλήσεις των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Ιανουάριο
    24/02/2026 - 09:55 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Επιχειρησιακή ανθεκτικότητα μέσω coworking: Το στοίχημα των περιφερειακών γραφείων (satellite offices)
    24/02/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ
    24/02/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπασταύρου από ΗΠΑ: Ο Κάθετος Διάδρομος «αρτηρία ειρήνης και ευημερίας» για την Ευρώπη
    24/02/2026 - 09:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    24/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ουκρανία: Στον πέμπτο χρόνο μπαίνει ο πιο αιματηρός πόλεμος στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
    24/02/2026 - 08:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εκπρόθεσμες μηδενικές δηλώσεις - Στο μικροσκόπιο τα «τσουχτερά» πρόστιμα
    24/02/2026 - 08:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ΗΠΑ σταματούν την είσπραξη δασμών που κρίθηκαν παράνομοι από το Ανώτατο Δικαστήριο
    24/02/2026 - 08:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Υποδομές και κλίμα: Πώς επηρεάζεται η αξία των ακινήτων και οι επενδύσεις
    24/02/2026 - 08:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωομόλογα: ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν
    24/02/2026 - 08:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χειροτεχνία: 11.000 επιχειρήσεις, με ισχυρή τουριστική σύνδεση, ζητούν στρατηγική
    23/02/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σαρακοστή: Αυξημένη ζήτηση για νηστίσιμα προϊόντα
    23/02/2026 - 10:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΔΕΣΦΑ: Πλήρης δέσμευση του «κάθετου διαδρόμου» για τον Μάρτιο
    23/02/2026 - 15:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μεξικό: Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μετά τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ "Χαλίσκο Νουέβα Χενερασιόν"
    23/02/2026 - 11:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη
    23/02/2026 - 11:30 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA Top-5: Τρομερά πόστερ καρφώματα από Χάρις και Ντούρεν (vid)

24/02/2026 - 07:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκη μετά από 38 μέρες και 16 σερί ήττες οι Κινγκς, 123-114 στο Μέμφις! (vid)

24/02/2026 - 07:04
FleetNews
fleetnews.gr

Το JAECOO 7 «κατακτά» τον Παρνασσό

24/02/2026 - 06:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα επένδυση της Toyota σε εργοστάσιο κυκλικής οικονομίας στην Πολωνία

24/02/2026 - 06:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

“Team AEGEAN”: Εθελοντές-εργαζόμενοι της AEGEAN γιόρτασαν την αγάπη, με δενδροφύτευση στον Υμηττό

20/02/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι «Καλές Ιστορίες της Marketing Greece» που επανασυστήνουν την Ελλάδα

20/02/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Χειρόγραφα & Αυτόγραφα» από το Μονόγραμμα του Αρχείου Σγουράκη

20/02/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του 2025 την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

20/02/2026 - 12:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo