Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νίκη Κεραμέως: Νέα αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 1,8 εκατομμύρια ώρες
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/10/2025 · 17:07

Νίκη Κεραμέως: Νέα αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 1,8 εκατομμύρια ώρες

Η κα. Κεραμέως προανήγγειλε ότι σύντομα θα ενταχθούν στην υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας οι κλάδοι του χονδρεμπορίου, της ενέργειας και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 1,8 εκατομμύρια ώρες σε σχέση με πέρυσι καταγράφει ήδη το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως.

Όπως σημείωσε η Υπουργός, «το νούμερο είναι δυσθεώρητο. Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας είναι ένα εργαλείο το οποίο έρχεται και προστατεύει πρώτα απ’ όλα τον εργαζόμενο, καταγράφει πόσο χρόνο πραγματικά εργάζεται και διασφαλίζεται ότι αμείβεται γι' αυτόν τον χρόνο, ενώ, παράλληλα, προστατεύει και τον υγιή ανταγωνισμό. Το πεδίο εφαρμογής της έχει διευρυνθεί σημαντικά με την προσθήκη στο προστατευτικό αυτό μέτρο των κλάδων του τουρισμού, της εστίασης, της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου».

Προανήγγειλε μάλιστα ότι σύντομα θα ενταχθούν στην υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας οι κλάδοι του χονδρεμπορίου, της ενέργειας και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

«Στον τουρισμό έχουμε αύξηση συν 681% και στην εστίαση συν 180%. Δηλαδή, έχουμε πολύ μεγάλες αυξήσεις και αυτό σημαίνει περισσότερα έσοδα για τον εργαζόμενο και για το κράτος», προσέθεσε.

Αναφορικά με το, προς κατάθεση στη Βουλή, εργασιακό νομοσχέδιο, η κ. Κεραμέως απέκρουσε τις αιτιάσεις της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) «περί δήθεν απορρυθμισμένου πλαισίου ατομικού και συλλογικού εργατικού δικαίου, επισημαίνοντας ότι αυτό το απορυθμισμένο πλαίσιο είναι «το πλαίσιο στο οποίο έχουμε τη χαμηλότερη ανεργία των τελευταίων 18 χρόνων. Σήμερα, η χώρα μας έχει τη χαμηλότερη ανεργία από το 2008. Έχει την υψηλότερη απασχόληση εδώ και 18 χρόνια. Έχει πολύ χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές. Άρα, το πιο βασικό, πάνω από 500.000 συμπολίτες μας έχουν βρει δουλειά. Τα ποσοτικά είναι σαφή. Έχουμε πάνω από 500.000 πολίτες οι οποίοι δεν δούλευαν, πριν από πέντε χρόνια και τώρα δουλεύουν. Αυτό μην το υποτιμούμε. Το ότι ένας άνθρωπος βρίσκει δουλειά σημαίνει ότι αποκτά μία πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα να ζήσει καλύτερα ο ίδιος και η οικογένειά του, να σταθεί στα πόδια του, να δημιουργήσει. Η δουλειά είναι ζωή. Συνεπώς, ότι έχουμε 500.000 συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν δούλευαν και τώρα δουλεύουν, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα. Δεν αρκεί όμως και δεν αρκεί, γιατί αυτό το στοιχείο των 500.000 είναι καθαρά ποσοτικό».

Αναλύοντας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των θέσεων εργασίας, η Υπουργός Εργασίας τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση πλέον στην πλήρη απασχόληση, καθώς πάνω από τρεις στους τέσσερις Έλληνες εργάζονται σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Ερωτηθείσα σχετικά με το «δήθεν 13ωρο, που επιχειρείται να εμπεδωθεί στον δημόσιο διάλογο ως μία οριζόντια ρύθμιση που αφορά όλους τους εργαζόμενους» όπως το χαρακτήρισε, η κ. Κεραμέως απάντησε: «Δεν είναι έτσι, διότι είναι μία ρύθμιση κατ’ εξαίρεση, δεν μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από 37 ημέρες τον χρόνο, δηλαδή αναλογικά δεν μπορεί να γίνει πάνω από τρεις ημέρες τον μήνα, μπορεί να γίνει μόνο, μετά από συναίνεση, γίνεται ήδη αν δουλεύεις σε δύο εργοδότες ή σε τρεις. Αυτό που αλλάζει είναι ότι, αντί να παίρνεις το μηχανάκι σου και να πηγαίνεις σε έναν δεύτερο εργοδότη και να πληρώνεσαι κανονικά και όχι ως υπερωρία, γιατί η υπερωρία αμείβεται +40%, θα μπορείς, αν το επιθυμείς, κατ’ εξαίρεση, για 37 ημέρες τον χρόνο να δουλεύεις για έως 13 ώρες στον ίδιο εργοδότη».

Απαντώντας στις περιπτώσεις όπου τυχόν υπάρξουν φαινόμενα κατάχρησης της ρύθμισης, η Υπουργός υπενθύμισε ότι η ίδια συζήτηση διεξαγόταν πέρυσι για την έκτακτη βάρδια εργασίας, όπου επιχειρήθηκε να εμπεδωθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ολόκληρη η αγορά εργασίας εισέρχεται σε καθεστώς 6ήμερης εργασίας, ενώ, τελικά, μόλις το 0,1% του συνόλου των επιχειρήσεων κάνουν χρήση της κατ’ εξαίρεσης ρύθμισης.

«Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τότε η συζήτηση ήταν ολόιδια. Μα πώς θα μπορέσει να αρνηθεί ο εργαζόμενος να δουλέψει έκτη μέρα; Εμείς λέγαμε τότε θα είναι κατ’ εξαίρεση, έχει πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, είναι πολύ ακριβό για τον εργοδότη να το κάνει, ό,τι ακριβώς λέμε και σήμερα για την κατ’ εξαίρεση 13ωρη απασχόληση», διευκρίνισε η κ. Κεραμέως, προσθέτοντας ότι συμφέρει πολύ περισσότερο μία επιχείρηση να προσλάβει έναν δεύτερο εργαζόμενο. «Έχετε ακούσει εσείς κανένα παράπονο - ότι κάποιος αρνήθηκε την "έκτη" ημέρα και κάτι έγινε; Εγώ δεν έχω ακούσει. 0,1% είναι οι επιχειρήσεις που μπήκαν στο καθεστώς της δήθεν εξαήμερης εργασίας. Λέω δήθεν, γιατί ήταν μία έκτακτη βάρδια για εργοστάσια, για συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, σχολίασε ότι αυτές έχουν επικεντρωθεί στον δημόσιο διάλογο σε μία μόνο διάταξη, η οποία το μόνο που κάνει είναι να δίνει μία επιπλέον δυνατότητα σε έναν εργαζόμενο να αμείβεται με προσαύξηση 40% για κάτι που ήδη κάνει, αγνοώντας 87 διατάξεις συνολικά, πολλές εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικές για τους εργαζόμενους.

«Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης την επόμενη εβδομάδα, που θα ξεκινήσει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα τα ρωτήσω ευθέως. Διαφωνούν, ας πούμε, με τη διάταξη που προβλέπει το νομοσχέδιο για τετραήμερη εργασία όλο τον χρόνο; Δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτό. Ελπίζω να είναι, γιατί συμφωνούν και θα το ψηφίσουν. Διαφωνούν με το γεγονός ότι το νομοσχέδιο προβλέπει ότι οι περισσότερες γυναίκες θα μπορούν να πάρουν επίδομα κυοφορίας και λοχείας; Διαφωνούν με το ότι καθιστούμε το επίδομα γονικής αδείας αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο; Διαφωνούν με το ότι αυστηροποιούμε πάρα πολύ το πλαίσιο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία;

Σήμερα, μπορεί σε ένα εργοτάξιο να εργάζεται κάποιος ο οποίος κάνει οξυγονοκόλληση και κάποιος ο οποίος βάφει. Αυτοί το κάνουν παράλληλα και δεν υπάρχει κανείς να τους συντονίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εργατικό ατύχημα. Εμείς τι προβλέπουμε; Υποχρεωτικά παρουσία συντονιστή υγείας και ασφάλειας. Εγώ ρωτώ, λοιπόν, και ευθέως ακόμα και την Αντιπολίτευση, θα καταψηφίσουν τη διάταξη που προβλέπει υποχρεωτική παρουσία συντονιστή υγείας και ασφάλειας; Θα καταψηφίσουν την επέκταση της άδειας μητρότητας σε ανάδοχες μητέρες; Θα καταψηφίσουν την απαγόρευση μείωσης αποδοχών σε έναν κλάδο που έχει εφαρμόσει Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας; Γιατί το λέω αυτό; Αυτές οι επτά ρυθμίσεις είναι ενδεικτικές και πάρα πολύ υποστηρικτικές για τους εργαζόμενους. Δεν ακούμε τίποτα γι' αυτές. Ελπίζω να μην ακούμε, γιατί θα ψηφίσουν θετικά», συμπλήρωσε η ίδια.

Παράλληλα, η Υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης για 10.000 μητέρες με παιδιά έως 15 ετών, τονίζοντας ότι, παρόλο που έχει μειωθεί η γυναικεία ανεργία, το Υπουργείο εξακολουθεί να στηρίζει τις γυναίκες, επιδοτώντας την απασχόλησή τους, επιδοτώντας, δηλαδή, μία επιχείρηση που θα προσλάβει μία από αυτές τις άνεργες μητέρες, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της απασχόλησης.

Στη συνέχεια, η κ. Κεραμέως αποσαφήνισε ότι η ρύθμιση του νομοσχεδίου που προβλέπει την τετραήμερη εργασία και η οποία δεν συζητείται πολύ στον δημόσιο διάλογο, δεν αφορά μόνο εργαζόμενους γονείς, αλλά όλους τους εργαζόμενους, προσθέτοντας ότι δεν έχει περιορισμό, «μπορεί κάποιος να θέλει να συμφιλιώσει καλύτερα προσωπική και επαγγελματική ζωή. Πλέον, θα υπάρχει το πλαίσιο για τετραήμερη εργασία όλο τον χρόνο».

Τέλος, σχετικά με την επερχόμενη δράση του Υπουργείου «Rebrain Greece» στη Νέα Υόρκη, στις 7 Δεκεμβρίου 2025, η Υπουργός είπε: «Η συγκυρία είναι τέτοια που υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον επιστροφής. Δεν πάμε μόνοι μας. Πάμε με πολύ μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας μας, οι οποίες αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό. Ως Υπουργείο Εργασίας, θεωρούμε χρέος μας να φέρουμε τα δύο μέρη πιο κοντά, δηλαδή να φέρουμε πιο κοντά τους Έλληνες πολίτες που είναι στο εξωτερικό και θέλουν να γνωρίσουν επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τις επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό»

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ·
  • ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τζόσεφ: «Με βοηθούν όλοι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Η Ντουμπάι είναι μια ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI

All Content - BusinessNews.gr

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

All Content

Άρης: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με τα έξι κοψίματα!

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια

All Content - BusinessNews.gr

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content - BusinessNews.gr

Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στον Πειραιά, 13-16 Οκτωβρίου, 11 γερμανικές εταιρείες του ναυτιλιακού κλάδου
Στον Πειραιά, 13-16 Οκτωβρίου, 11 γερμανικές εταιρείες του ναυτιλιακού κλάδου 03/10/2025 - 14:58
Θεοδωρικάκος: Συνομιλίες με τον Ιωάννη Βουτσινά και τον Ιωάννη Μπρατάκο 03/10/2025 - 17:42
Θεοδωρικάκος: Συνομιλίες με τον Ιωάννη Βουτσινά και τον Ιωάννη Μπρατάκο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπασταύρου: Από 1ης Φεβρουαρίου το δυναμικό τιμολόγιο για επιχειρήσεις
    01/02/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πυρηνικός αφοπλισμός: Η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει - Σιγή ασυρμάτου από τις δύο πλευρές
    01/02/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιβάνιος: Εξετάζεται η ηλεκτρονική ψήφος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028
    01/02/2026 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    01/02/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραδίδεται αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης-ΙΣΝ - Η πορεία του έργου
    01/02/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI
    01/02/2026 - 10:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”
    01/02/2026 - 11:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια
    01/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

01/02/2026 - 21:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετα η Ρεάλ πριν από τον Παναθηναϊκό, 99-78 τη Σαραγόσα - Ήττες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια (vids)

01/02/2026 - 20:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo