Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
16/01/2025 · 16:32

Δ. Κουρέτας: Αυτό είναι το σχέδιο μου για μια ανθεκτική και ανταγωνιστική Θεσσαλία

Παρουσιάστηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα - Ξεκινάει η έκθεση ΠΟΠ-ΠΓΕ προϊόντων στο Μετρό του Συντάγματος

Τα αντιπλημμυρικά έργα που κατασκευάζει η Περιφέρεια για να δημιουργήσει μία ανθεκτική Θεσσαλία, η στήριξη της δημόσιας υγείας και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, η ενίσχυση της αγροδιατροφής και η σύνδεσή της με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, καθώς και η κατασκευή αθλητικών κέντρων σε περιοχές που τα έχουν ανάγκη, αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής του Δημήτρη Κουρέτα.

Αυτές οι προτεραιότητες παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα τον απολογισμό του πρώτου χρόνου της θητείας του και την παρουσίαση του οράματος του για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Κουρέτας έκανε εκτενή αναφορά στα έργα ύψους 117 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία «Ντάνιελ». Τα υλοποιηθέντα έργα μετά τον Ντάνιελ σε 432 σημεία παρέμβασης σε όλη τη Θεσσαλία ανέρχονται σε 75 εκατ. ευρώ, ενώ μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2024 τα έργα προς υλοποίηση ανέρχονται σε 42 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις των επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, ο Περιφερειάρχης έδωσε τα στοιχεία που υποδεικνύουν ότι το 70% περίπου των αιτούντων, έχει ήδη λάβει τις επιχορηγήσεις. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 43.447 αιτήσεις, εκ των οποίων οι αιτήσεις με διαπιστωμένες ζημιές ανέρχονται σε 28.830. Εξ αυτών, οι 19.365 έχουν λάβει ήδη την επιχορήγηση.

kouretas3

Πολιτική Προστασία

Στο επίκεντρο της συνέντευξη βρέθηκε το πρώτο Κέντρο Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΣΥΠΠ), το οποίο δημιουργήθηκε στο κτήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα. Το ΚΕΣΥΠΠ λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος σχεδιασμού και διαχείρισης κρίσεων, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρέτα, το ΚΕΣΥΠΠ αξιοποιεί ένα υπερσύγχρονο Γεωπληροφοριακό Σύστημα Δεδομένων (GIS), το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση μετεωρολογικών δεδομένων και φυσικών φαινομένων σε πραγματικό χρόνο. Το δίκτυο περιλαμβάνει 50 μετεωρολογικούς σταθμούς σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, 7 σταθμούς μέτρησης της ποιότητας της ατμόσφαιρας, 14 σημεία μέτρησης της στάθμης των ποταμών και πάνω από 70 κάμερες σε ευαίσθητες περιοχές της Περιφέρειας. Μέσω αυτής της υποδομής επιτυγχάνεται η έγκαιρη προειδοποίηση των πολιτών για επικίνδυνα φαινόμενα.

Τονίστηκε ακόμη η σημασία της συμμετοχής των εθελοντών στις δράσεις Πολιτικής Προστασίας. Η Περιφέρεια έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργασιών με εθελοντικές ομάδες, αερολέσχες και ραδιοερασιτέχνες, ενισχύοντας τις δυνατότητες άμεσης κινητοποίησης σε περιπτώσεις πυρκαγιών και άλλων έκτακτων αναγκών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ φέτος καταγράφηκαν περισσότερες πυρκαγιές σε σχέση με πέρυσι, καμία δεν διήρκεσε περισσότερο από 1,5 ώρα (πλην μιας), γεγονός που οφείλεται στον καλύτερο συντονισμό και τη συνέργεια που έχει επιτευχθεί με την Πυροσβεστική Διοίκηση από τότε που ολοκληρώθηκε το σχέδιο μετεγκατάστασής της στο κτήριο της Περιφέρειας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ασφάλειας των πολιτών της, αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και καλλιεργώντας συνεργασίες με φορείς και εθελοντικές ομάδες. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών παραμένει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Αυτό που θα ήθελα να αφήσω είναι η σφραγίδα της ανθεκτικότητας. Δηλαδή να μπορέσουμε να χτίσουμε όχι μόνο υποδομές αντιπλημμυρικών έργων, αλλά όλη την κουλτούρα της ανθεκτικότητας», υπογράμμισε ο κ. Κουρέτας.

Ερωτηθείς για τις αντοχές της Θεσσαλίας σε έντονα καιρικά φαινόμενα, σημείωσε πως «η αίσθηση της θωράκισης της Θεσσαλίας θα ενισχυθεί εκτός από τα αντιπλημμυρικά έργα που κατασκευάζει η Περιφέρεια (με καθαρισμούς ποταμών, ρεμάτων κ.λπ.) και με τα έργα ορεινής υδρονομίας - αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2026 -, ενώ σχεδιάζεται και η δημιουργία δομημένων πλημμυρικών ζωνών κατά μήκος των ποταμών.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η συμβολή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση επιζωοτιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χαρτογράφηση της εξάπλωσης της πανώλης και της ευλογιάς των αιγοπροβάτων. Μέσα από στοχευμένες δράσεις, η Περιφέρεια συνέβαλε στην οριοθέτηση των ζωνών επιτήρησης και στην προστασία του ζωικού κεφαλαίου της Θεσσαλίας.

Οι προτεραιότητες για το 2025

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μίλησε για τα έργα και τις δράσεις που προγραμματίζονται το 2025, σε υποδομές αλλά και στις βασικές προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής που είναι η ενίσχυση της δημόσιας υγείας, η στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων με πιο χαρακτηριστικό το πρόγραμμα πρώην ΤΕΒΑ, η Aγροδιατροφή, ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός.

«Η προτεραιότητά μας είναι κυρίως η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα Κέντρα Υγείας. Πρόσφατα ανακοινώσαμε έργα 40 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των υποδομών σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, εξοπλίζοντας τις κλινικές με τεχνολογικά μηχανήματα, που δεν έχουν άλλα νοσοκομεία της χώρας συνολικής αξίας 3,8 εκατ. ευρώ για το 2025. Για το 2025 τα κονδύλια που θα αφιερώσουμε στις κοινωνικές δομές και δράσεις ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια και στη στήριξη της δημόσιας υγείας στα 11,3 εκατομμύρια» σημείωσε ο κ. Κουρέτας.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της προώθησης των προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ της Θεσσαλίας με στόχο να πιστοποιηθούν 15 νέα προϊόντα. Τα προϊόντα συνδέονται άμεσα με την ιστορία και την παράδοση της περιοχής, ενώ ορισμένα από αυτά όπως τα Μήλα Αγιάς, τα Ακτινίδια Δέλτα Πηνειού, το Αχλάδι Κρυστάλλι Τυρνάβου και τα Κάστανα Μελιβοίας, Αμπελακίων και Ζαγοράς αποτελούν βασικά εξαγώγιμα αγαθά της Θεσσαλίας. Σήμερα το απόγευμα η Περιφέρεια εκθέτει στο Μετρό στο Σύνταγμα τα προϊόντα αυτά, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προβολής. Η Περιφέρεια θα συμμετέχει ενεργά σε αντίστοιχα προγράμματα προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει δυναμικά της πολιτιστικές δράσεις με περισσότερες από 400 εκδηλώσεις πολλές από τις οποίες χρηματοδοτήθηκαν για πρώτη φορά, ενισχύοντας τοπικούς φορείς καλλιτέχνες και συλλόγους, ενώ καθιέρωσε θεσμούς που αναδεικνύουν την ταυτότητα κάθε περιοχής, όπως είναι «Οι μέρες Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο», ο Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας Τ. Τλούπα στη Λάρισα, τα Τσιτσάνεια στα Τρίκαλα, το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου κάτω των 30 ετών, κ.ά.

Στον τουρισμό δημιουργήθηκε η νέα ταυτότητα της Θεσσαλίας και σε σύντομο διάστημα και η νέα ιστοσελίδα, ενώ οι επενδύσεις που προγραμματίζονται θα αφήσουν έντονο το αποτύπωμά τους από τη νέα χρονιά. Επίσης αναμένεται η έκδοση τουριστικού προγράμματος για το παραλιακό μέτωπο Μαγνησίας, ύψους 300.000 ευρώ.

Εκτός των έργων υποδομής, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην οδική ασφάλεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την υπογραφή συμβάσεων εντός του 2024 ύψους 12,4 εκατ. ευρώ. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κάθετη σήμανση, διαγραμμίσεις οδικών αξόνων και ασφαλτοστρώσεις, ενισχύοντας το δίκτυο οδικής ασφάλειας της περιοχής.

Η Περιφέρεια ποντάρει στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για προγράμματα 30 εκατ. ευρώ που «τρέχουν» μέσα από το πρόγραμμα Θεσσαλία 2021-2027.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στα νέα έργα που έχουν προγραμματιστεί για το 2025, τα οποία περιλαμβάνουν την κατασκευή κλειστών κολυμβητηρίων και γυμναστηρίων σε περιοχές της Θεσσαλίας, την ανέγερση νέων αστυνομικών και πυροσβεστικών κτηρίων, νέου γηροκομείου Λάρισας καθώς και τη βελτίωση των νοσοκομειακών υποδομών. Οι νέες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 35 εκατ. ευρώ στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ενίσχυση της ασφάλειας και της δημόσιας υγείας σε όλη την Περιφέρεια.

Ερωτηθείς τέλος για την παρακαταθήκη που θέλει να αφήσει στη Θεσσαλία, ο Δημήτρης Κουρέτας ανέφερε ότι «θέλει να λύσει οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας, να αποκτήσει ταυτότητα η Θεσσαλία στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, αλλά κυρίως να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στο μοντέλο Δημόσιας Διοίκησης».

kouretas4

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ
  • ·
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Με αλλαγές προσώπων άρχισε η προετοιμασία για τους δύο αγώνες με το Μαυροβούνιο

All Content

EuroLeague: Πάνω από ένα εκατομμύριο φίλαθλοι προσπάθησαν να κλείσουν εισιτήριο για το Final 4!

All Content - BusinessNews.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι συμφωνίες με τη Chevron αναδεικνύουν τη γεωπολιτική μας θέση στην περιοχή

All Content - BusinessNews.gr

Νέα γενιά επενδυτών για τις ελληνικές μετοχές και επιστροφή των κωδικών στο ΧΑ

All Content - BusinessNews.gr

Για τις ευρωπαϊκές εταιρείες η ακύρωση των δασμών Τραμπ φέρνει έναν νέο γύρο αβεβαιότητας

All Content

Spec 24,3 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

All Content

Νέο Δ.Σ. στην ΕΔΙΠΤ – Επανεξελέγη Πρόεδρος η Πέννυ Καλύβα

FleetNews

Mercedes-Benz: Νέος επικεφαλής πωλήσεων στην Κίνα

FleetNews

O Trump βάζει τέλος στο ρυθμιστικό πλαίσιο εκπομπών οχημάτων

FleetNews

(Επί)στροφή της Stellantis στα οχήματα diesel

All Content

Φίνιξ Σανς: Εκτός για 4 έως 6 εβδομάδες ο Ντίλον Μπρουκς

All Content

Μαχητές Πειραματικό-ΑΓΕΧ 85-73: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΣΦΑ: Πλήρης δέσμευση του «κάθετου διαδρόμου» για τον Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

Ποιος θα πάρει τα 24,3 εκατ. του Υπουργείου Οικονομικών, πού θα ανοίξει η New Yorker, τι προέκυψε από την εκδήλωση του Παύλου Μαρινάκη…

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για εικονικές εταιρείες και «αχυρανθρώπους» που αλλάζουν ΑΦΜ - Ειδικό λογισμικό και δείκτης Jaccard

FleetNews

Hyundai: Προμήθεια 50.000 αυτόνομων IONIQ 5 στη Waymo

FleetNews

Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Zeekr 7GT – Sport DNA και αυτονομία έως 655 χλμ.

CSRΝews.gr

“Team AEGEAN”: Εθελοντές-εργαζόμενοι της AEGEAN γιόρτασαν την αγάπη, με δενδροφύτευση στον Υμηττό

CSRΝews.gr

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του 2025 την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Χρυσός Χορηγός του 2ου Παγκρήτιου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ECI: Διάλεξη - Δημόσια Συζήτηση με θέμα την «Ευρώπη στις μέρες του Trump» το Σάββατο 18/1
ECI: Διάλεξη - Δημόσια Συζήτηση με θέμα την «Ευρώπη στις μέρες του Trump» το Σάββατο 18/1 16/01/2025 - 15:19
Νέα εποχή για την Ερμού - Οριζοντιογραφική και υψομετρική αποτύπωση με στόχο την ανάπλαση 16/01/2025 - 16:38
Νέα εποχή για την Ερμού - Οριζοντιογραφική και υψομετρική αποτύπωση με στόχο την ανάπλαση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΕΣΦΑ: Πλήρης δέσμευση του «κάθετου διαδρόμου» για τον Μάρτιο
    23/02/2026 - 15:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χειροτεχνία: 11.000 επιχειρήσεις, με ισχυρή τουριστική σύνδεση, ζητούν στρατηγική
    23/02/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μεξικό: Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μετά τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ "Χαλίσκο Νουέβα Χενερασιόν"
    23/02/2026 - 11:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη
    23/02/2026 - 11:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σαρακοστή: Αυξημένη ζήτηση για νηστίσιμα προϊόντα
    23/02/2026 - 10:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    22/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κυρ. Μητσοτάκης: Οι συμφωνίες με τη Chevron αναδεικνύουν τη γεωπολιτική μας θέση στην περιοχή
    22/02/2026 - 13:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα γενιά επενδυτών για τις ελληνικές μετοχές και επιστροφή των κωδικών στο ΧΑ
    22/02/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το ελληνικό ακτινίδιο ενισχύει τη θέση του στις παγκόσμιες αγορές
    22/02/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΥΠΑ: Πλήρης κάλυψη εισφορών για μακροχρόνια ανέργους
    22/02/2026 - 10:15 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σαρακοστή: Αυξημένη ζήτηση για νηστίσιμα προϊόντα
    23/02/2026 - 10:47 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χειροτεχνία: 11.000 επιχειρήσεις, με ισχυρή τουριστική σύνδεση, ζητούν στρατηγική
    23/02/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μεξικό: Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μετά τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ "Χαλίσκο Νουέβα Χενερασιόν"
    23/02/2026 - 11:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καθαρά Δευτέρα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και την τουριστική ανάπτυξη
    23/02/2026 - 11:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΕΣΦΑ: Πλήρης δέσμευση του «κάθετου διαδρόμου» για τον Μάρτιο
    23/02/2026 - 15:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φίνιξ Σανς: Εκτός για 4 έως 6 εβδομάδες ο Ντίλον Μπρουκς

23/02/2026 - 19:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Φρανσίσκο για διετές συμβόλαιο»!

23/02/2026 - 17:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

“Team AEGEAN”: Εθελοντές-εργαζόμενοι της AEGEAN γιόρτασαν την αγάπη, με δενδροφύτευση στον Υμηττό

20/02/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι «Καλές Ιστορίες της Marketing Greece» που επανασυστήνουν την Ελλάδα

20/02/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Χειρόγραφα & Αυτόγραφα» από το Μονόγραμμα του Αρχείου Σγουράκη

20/02/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του 2025 την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

20/02/2026 - 12:43
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Νέος επικεφαλής πωλήσεων στην Κίνα

20/02/2026 - 11:43
FleetNews
fleetnews.gr

O Trump βάζει τέλος στο ρυθμιστικό πλαίσιο εκπομπών οχημάτων

20/02/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo