Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κικίλιας: Στημένη προβοκάτσια εναντίον των συναδέλφων τους, η χθεσινή εισβολή στο Υπ. Κλιματικής Κρίσης
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
01/11/2024 · 12:23

Κικίλιας: Στημένη προβοκάτσια εναντίον των συναδέλφων τους, η χθεσινή εισβολή στο Υπ. Κλιματικής Κρίσης

Ο κ. Κικίλιας τόνισε «ότι όλο αυτό συνέβη, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των εποχικών πυροσβεστών με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Θ. Βάγια και τον υφυπουργό Ευ. Τουρνά, και ενώ είχε οριστεί ραντεβού και με τον ίδιο την προσεχή Τετάρτη».

«Για προβοκάτσια μιας μειοψηφίας εποχικών πυροσβεστών εναντίον των 2.500 συναδέλφων τους», μίλησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σχετικά, όπως είπε, «με τη χθεσινή εισβολή στο υπουργείο ΚΚΠΠ». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Κικίλιας τόνισε «ότι όλο αυτό συνέβη, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Θ. Βάγια και τον υφυπουργό Ευ. Τουρνά, και ενώ είχε οριστεί ραντεβού και με τον ίδιο την προσεχή Τετάρτη».

Όπως επισήμανε: «Ο κ. αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος είδε τους εκπροσώπους τους, του ζήτησαν μάλιστα να φωτογραφηθούν μαζί του. Συζήτησαν σε ένα ήπιο και φιλικό κλίμα. Μετά ζήτησαν να δουν τον υφυπουργό, τον κ. Τουρνά. Είδαν και τον κ. Τουρνά, γιατί εγώ ήμουν στο υπουργικό συμβούλιο, και ο κ. Τουρνάς τους ενημέρωσε αυτό το οποίο είχαμε ήδη συνεννοηθεί, ότι θα δουν και εμένα την Τετάρτη στις 09:00 το πρωί. Ζήτησαν να φωτογραφηθούν και με τον κ. Τουρνά και μετά έφυγαν ευχαριστημένοι. Την Τετάρτη θα συναντηθώ με τους εκπροσώπους των εποχικών πυροσβεστών, αυτό δεν αλλάζει, το ραντεβού είχε οριστεί πριν τα γεγονότα. Επαναλαμβάνω, ήρθαν οι άνθρωποι, είδαν τον αρχηγό, είδαν και τον υφυπουργό και βγήκαν έξω. Προσέξτε. Αυτό το οποίο έγινε χθες είναι προβοκάτσια μερικών δεκάδων δήθεν αγανακτισμένων. Δηλαδή μιας μειοψηφίας, εναντίον των 2.500 εποχικών πυροσβεστών, και θα το εξηγήσω». «Προκάλεσαν εν γνώσει τους κρίση, γιατί δεν μπήκαν απλώς στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μπήκαν στο υπουργείο που είναι το ΕΣΚΕΔΙK (Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων). Αυτή την ώρα είχαμε δύο φωτιές, μία στον Κίσσαμο στα Χανιά και μία στην Ικαρία. Αρνούνταν να αποχωρήσουν επί ώρες και όλο αυτό το έκαναν όχι για να λυθεί το πρόβλημα του κλάδου, αλλά για να μπορέσουν να ανεβάσουν δύο βίντεο και έναν τίτλο: "ΜΑΤ εναντίον Πυροσβεστών". Αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος και αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια, τι είναι; Ήταν αδιανόητο. Έσπασαν πόρτες, χτυπάγανε τζάμια. Ορμούσαν σε αίθουσες, υβρίζαν τους συναδέλφους τους και βιντεοσκοπούσαν με συγκεκριμένο σκοπό. Όταν, επαναλαμβάνω, οι εκπρόσωποί τους, τους καλούσαν να βγουν έξω, τους ζητούσαν να μην προχωρήσουν σε τέτοιες πράξεις αυτές οι μειοψηφίες. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη, εργαζόμενου, σωματείου και φορέα, η συγκέντρωση και η διεκδίκηση αιτημάτων. Η κ. Κωνσταντοπούλου, ο κ. Κασσελάκης και οι λοιποί ήταν εκεί όλη μέρα, είδαν συγκέντρωση και έτρεξαν, το αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά. Δεν είπαν τίποτα για το 2019, όταν με νόμο ΣΥΡΙΖΑ προσελήφθησαν ως εποχικοί αυτοί οι άνθρωποι, το "κάνανε γαργάρα" και τώρα είναι αυτοί οι οποίοι καπηλεύονται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο την αγωνία αυτών των ανθρώπων, αν θέλετε. Στους οποίους, όπως είχα δεσμευθεί, και θα το κάνω, θα μιλήσω μαζί τους, τίποτα δεν αλλάζει, για το νόμο ΣΥΡΙΖΑ, την εποχικότητά τους και αυτά τα οποία προβλέπονται», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο κ. Κικίλιας διευκρίνισε «ότι το 2019 με νόμο ΣΥΡΙΖΑ προσελήφθησαν 2.500 εποχικοί πυροσβέστες με ετήσιες συμβάσεις 6μηνης διάρκειας- από 1η Μαΐου ως 31 Οκτωβρίου- δηλαδή στο χρόνο της αντιπυρικής περιόδου». «Αυτός ο νόμος ισχύει και σήμερα. Τελείωσε η σύμβασή τους και είμαστε υποχρεωμένοι να προκηρύξουμε νέο διαγωνισμό, με αυξημένη μοριοδότηση βέβαια για αυτούς οι οποίοι έχουν εμπειρία, ώστε να επαναπροσληφθούν», επισήμανε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρέλαβε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 13.100 πυροσβέστες, τώρα το Πυροσβεστικό Σώμα έχει 14.900, με τις προσλήψεις του 2025 θα φτάσουν τις 15.500, ενώ μαζί με τους 2.500 εποχικούς την επόμενη αντιπυρική περίοδο θα είναι συνολικά 18.000 πυροσβέστες.

Πρόσθεσε επίσης ότι από τη δεξαμενή των 2.500 εποχικών έχουν προσληφθεί 1.550 δασοκομάντος. «Τους προσλάβαμε με κριτήρια τις αθλητικές επιδόσεις και με ηλικιακά κριτήρια, μέχρι τα 35 έτη, από τη δεξαμενή αυτή των εποχικών. Γιατί; Γιατί προσέξτε, πρέπει να αποφασίσουμε και τι Πυροσβεστική θέλουμε». επισήμανε. «Εγώ παρέλαβα ένα Πυροσβεστικό Σώμα με μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη. Στο Πυροσβεστικό Σώμα υπάρχουν 72χρονοι, 78χρονοι, 69χρονοι και ούτω καθεξής, γιατί τότε ο κ. Παπουτσής- για να προσέχει και το ΠΑΣΟΚ λίγο- με μία διάταξη, η οποία δεν είχε κριτήρια, για κοινωνικούς λόγους, σε ότι ηλικία να είναι και όπως και να είναι, προσέλαβε κάποιους ανθρώπους. Το Σώμα, όμως, πρέπει να έχει επιχειρησιακή επάρκεια, εμένα αυτή ήταν η υποχρέωσή μου φέτος και γι΄ αυτό παρουσιάσαμε αυτή την επίδοση και πάλευαν πάνω στα βουνά οι δασοκομάντος» τόνισε.

«Να θυμίζω ότι ο στρατός έχει όριο τα 27 έτη και η Αστυνομία τα 28. Εμείς έχουμε βάλει τα 35 έτη για τις προσλήψεις, ενώ στους εποχικούς πυροσβέστες είναι ακόμα μεγαλύτερο το όριο. Γιατί είναι άνθρωποι, τους οποίους προσλαμβάνουμε για 5 χρόνια με τις συμβάσεις αυτές. Για να τελειώνει όλη αυτή η σπέκουλα: Θέλουμε Πυροσβεστικό Σώμα που να μπορούν οι πυροσβέστες, οι δασοκομάντος, οι εθελοντές και όλη η δύναμή μας να ανεβαίνει πάνω στα βουνά, να στήνει εγκαταστάσεις, να σβήνει φωτιές και να έχει επάρκεια; Πλέον έχουμε 16 μονάδες δασοκομάντος. Είναι νέα, εκπαιδευμένα και γυμνασμένα παιδιά. Ακμαία παιδιά και δίνουνε μάχες. Θέλουμε; Ή θέλουμε να επικρατεί κομματική, μικροκομματική, ρουσφετολογική αντίληψη, να βάζουμε μέσα ανθρώπους που στην πράξη δεν μπορούν να βοηθήσουνε, λόγω της ηλικίας τους και μετά να βρίζουμε και να λέμε, α, κάψατε όλη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Τέλος αναφορικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ισπανία, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι τέτοια φαινόμενα αποδεικνύουν ότι τα στοιχεία της φύσης είναι πολύ ισχυρότερα από τον άνθρωπο, ενώ υπογράμμισε την καθοριστική σημασία του 112 που σώζει ζωές και τόνισε ότι« η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη παρέλαβε μια διαλυμένη Πολιτική Προστασία και την έκανε υπουργείο με βασικό άξονα τη διαλειτουργικότητα». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη Βαλένθια υπήρχε μία μεγάλη δυσλειτουργία σε ό,τι έχει να κάνει με τις οπτικές ίνες, τη χρήση του 112, πότε ήχησε το 112, αν το έλαβαν οι πολίτες κι αν πρόλαβαν να προφυλαχθούν. Εμείς εκδίδουμε 112 με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου και βάσει των στοιχείων που μας δίνει η ΕΜΥ. Πράγματι, οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν με ακρίβεια πάντα να προσδιορίσουν το φαινόμενο. Για αυτό και τρέχουμε το ΑΙΓΙΣ για να πάρουμε μετεωρολογικούς σταθμούς και ραντάρ, ώστε να βοηθήσουμε τους επιστήμονες στις προγνώσεις τους. Πάντα με επιμονή και υπομονή- και έχουμε ακούσει πολλά για αυτό- όταν έχουμε τέτοια εισήγηση, στέλνεται νωρίς το 112 στους πολίτες της περιοχής που υπάρχει κίνδυνος. Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές αυτό είναι κουραστικό και αντιλαμβάνομαι ότι στις περιπτώσεις που τα φαινόμενα δεν είναι τόσο ισχυρά υπάρχει η σκέψη "πάλι 112, τι μας ζαλίζει" κλπ. Όμως αν αυτό μπορέσει να οδηγήσει στο να αποφευχθεί η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής χίλιες φορές χαλάλι. Και μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη που πήρε το hardware και το software του 112, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο και "παρκαρισμένο" από το 2014, το έσπρωξε μπροστά και το προχώρησε. Ταυτόχρονα δημιούργησε το υπουργείο που δεν υπήρχε, το war room της Πολιτικής Προστασίας που έχει διακλαδικότητα και είμαστε όλοι εκεί, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Αστυνομία, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΑΔΜΗΕ, το Λιμενικό, η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία, το 112. Και κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας».

  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ·
  • ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

All Content

Έτσι συνέτριψε ο Ολυμπιακός τη Βίρτους Μπολόνια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός, 109-77 τη Βίρτους Μπολόνια

All Content

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

H Ίος ανάμεσα στα 100 πιο όμορφα και αυθεντικά νησιά του κόσμου!
H Ίος ανάμεσα στα 100 πιο όμορφα και αυθεντικά νησιά του κόσμου! 01/11/2024 - 18:20
Υπ. Εξωτερικών: Εκδήλωση παρουσίασης του Στρατηγικού Σχεδίου για τον Απόδημο Ελληνισμό 01/11/2024 - 12:35
Υπ. Εξωτερικών: Εκδήλωση παρουσίασης του Στρατηγικού Σχεδίου για τον Απόδημο Ελληνισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε το 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Οι στόχοι
    06/02/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Εκτός ΕΡΤ ο Κακούσης - Η ανάρτηση του
    06/02/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό
    06/02/2026 - 08:37 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες
    06/02/2026 - 09:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

06/02/2026 - 22:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

06/02/2026 - 21:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo