Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Βορειοανατολική Αττική- Πάνω από 30 χλμ. το μέτωπο
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
12/08/2024 · 09:03

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Βορειοανατολική Αττική- Πάνω από 30 χλμ. το μέτωπο

Δραματικές εκκενώσεις έγιναν τη νύχτα, στη διαρκεια της οποίας πυροσβέστες, κάτοικοι και εθελοντές έδιναν και δίνουν μάχη με τις φλόγες που ξεπερνούν σε κάποια σημεια και τα 25 μέτρα.

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το τεράστιο πύρινο μέτωπο που κατακαίει τη βορειοανατολική Αττική και ξεπερνάει τα 30 χλμ. Η φωτιά έχει κανει στάχτη δάση και περιουσίες και έχει μπει ήδη στο Πεντελικό Όρος σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Δεκάδες είναι οι απεγκλωβισμοί από σπίτια. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στα 29 εναέρια μέσα που έχουν ριχθεί στη μάχη για τον περιορισμό του πύρινου εφιάλτη. Δραματικές εκκενώσεις έγιναν τη νύχτα, στη διαρκεια της οποίας πυροσβέστες, κάτοικοι και εθελοντές έδιναν και δίνουν μάχη με τις φλόγες που ξεπερνούν σε κάποια σημεια και τα 25 μέτρα.

Μετά τα μηνύματα από το 112 για προληπτική εκκένωση της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης, αποφασίστηκε η εκκένωση του Παίδων Πεντέλης και του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Με άλλο μήνυμα κλήθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών Ντράφι, Διώνη και Δαμάρασι Ραφήνας να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Παράλληλα, εκκενώνονται οι οικισμοί Νταού Πεντέλης και Άγιος Σπυρίδωνας.

Σε συναγερμό έχει τεθεί ο οικισμός Ανατολή στη Νέα Μάκρη. Με μήνυμα από το 112 οι πολίτες κλήθηκαν να απομακρυνθούν, ενώ όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες, οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τα πρώτα σπίτια.

Νέο μήνυμα από το 112 εστάλη και σε κατοίκους των περιοχών: Μελίσσια, Πολιτεία, Νέα Ερυθραία και Ανθούσα. Καλούνται οι πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης, σημείωσε ότι όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας έδωσαν ολονύχτια σκληρή μάχη και παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, η πυρκαγιά εξελίχθηκε ταχύτατα και αυτή τη στιγμή έχει κατεύθυνση προς Πεντέλη αφού έχει μπει στο Πεντελικό όρος.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Νίκος Πάστρας, μιλώντας στο ΕΡΤNews τόνισε ότι έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και από την Πελοπόννησο και από τη Στερεά Ελλάδα.

Πλέον επιχειρούν 510 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 152 οχήματα, καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών, με τη συνδρομή όλων των συναρμόδιων φορέων. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα. Συνολικά 32 εναέρια μέσα (17 αεροσκάφη και 15 ελικόπτερα) ρίχνονται στη μάχη.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Γιώργος Ηλίας, μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” τόνισε ότι η φωτιά έχει κάψει πολλά σπίτια και έχει καταστραφεί όλο το χωριό. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Βαρνάβα Σπύρος Ηλίας τόνισε από πλευράς του ότι καίγοντας σπίτια στην περιοχή του.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιες Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικής, Νίκος Λαυράνος, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Συνδέσεις” σημείωσε ότι η πυρκαγιά του Βαρνάβα είναι το φαινόμενο της κηλίδωσης. Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων που μετά την εντολή εκκένωσης βρέθηκαν παγιδευμένοι στις φλόγες.

“Κάνουμε αντιπυρική ζώνη, αλλά χρειαζόμαστε εναέρια μέσα” είπε στο ΕΡΤΝews η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου ενώ επανέλαβε ότι εκκενώθηκε το ΠΙΚΠΑ και το Νταού Πεντέλης. «Καίγεται δασώδης περιοχή, δύσβατη πίσω από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων», είπε η δήμαρχος διευκρινίζοντας ότι η φωτιά κατεβαίνει από την σπηλιά του Νταβέλη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία λόγω της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας στις περιοχές Βαρνάβα – Σταμάτας – Δροσιάς – Διονύσου – Πεντέλης.

Νέα έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται από τις 6:30 το πρωί στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο υπό τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Νικόλαο Ρουμελιώτη, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και των τεσσάρων δημάρχων των περιοχών που πλήττονται από τη φωτιά.

Στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο στο Καπανδρίτι βρισκόταν όλη τη νύχτα ο Ν. Χαρδαλιάς. Στο πεδίο των επιχειρήσεων βρίσκονται όλες οι απαιτούμενες υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής.

Τα Κέντρα Υγείας στη Νέα Μάκρη και το Καπανδρίτι βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, όπως επίσης τα νοσοκομεία «ΣΩΤΗΡΙΑ» και «Γεώργιος Γεννηματάς». Εννέα άτομα έχουν μεταφερθεί στα κέντρα υγείας λόγω εισπνοής καπνού. Ανοιχτοί είναι και οι χώροι του ΟΑΚΑ για τους πυρόπληκτους. Στον Δήμο Κηφισιάς, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ζηρίνειο είναι ανοιχτό για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Οι κύριες γραμμές άμυνας είναι σε Βαρνάβα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί 20 σπίτια και απειλούνται και άλλα, Μαραθώνα και Ροδόπολη, ενώ νέα εστία φωτιάς, ξέσπασε λίγο πριν από τη 1:00 στον Διόνυσο. Σύμφωνα με πληροφορίες καίγονται σπίτια.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς, δήμαρχος Κηφισιάς, μιλώντας στο ΕΡΤNews, τόνισε ότι η πρώτη εικόνα δείχνει ότι η φωτιά πέρασε τη λεωφόρο Διονύσου, καθώς άλλαξε η φορά των ανέμων.

Περίπου 400 παιδιά μεταφέρθηκαν στο κωπηλατοδρόμιο Μαραθώνα μετά την εκκένωση της κατασκήνωσης Athitaki στο Γραμματικό.

Ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στον Μαραθώνα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Νέας Μάκρης και στη συνέχεια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και στα πόδια. Άλλοι πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τα ξημερωματα το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής «Όλυμπος», στο Καπανδρίτι. Δήλωσε ότι «είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο, τα δεδομένα είναι δύσκολα. Είμαστε στο πεδίο, το δουλεύουμε, η δουλειά που γίνεται τη νύχτα, θα φανεί το πρωί».

Χθες η αστυνομία, προχώρησε σε 180 απομακρύνσεις εκ των οποίων οι 80 αφορούν σε απεγκλωβισμούς.

Αγωνιώδεις προσπάθειες γίνονται για να σωθούν και τα ζώα. Στον Δήμο Μαραθώνα και στον Δήμο Διονύσου λειτουργούν χώροι υποδοχής. Ανοιχτό είναι και το κλειστό του Γαλατσίου. Στο υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί συντονιστικό κέντρο για τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο στην ευρύτερη περιοχή του Βαρνάβα. Οι πολίτες, όπως αναφέρει το υπουργείο, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213 1361085 και 213 1361033.

Ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή πληγέντων από την πυρκαγιά στην Αττική λειτουργεί στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στο 213 2047893.

Στην Αθήνα επέστρεψε χθες ο πρωθυπουργός, λόγω της κρίσιμης κατάστασης των πυρκαγιών. «Κουράγιο στους συμπολίτες μας. Στους πυροσβέστες μας. Στους εθελοντές μας. Αυτήν τη στιγμή, τίποτα άλλο…», ανέφερε σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

  • ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
  • ·
  • ΠΥΡΚΑΓΙΑ
  • ·
  • 112
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι πανηγυρισμοί για το Κύπελλο μέσα από τα μάτια του Φαρίντ (vid)

All Content

Μόρις: «Θα είναι δύσκολο χωρίς Βεζένκοφ και Μιλουτίνοβ» (vid & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Στα 23,626 δισ. ευρώ σκαρφάλωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης στο ΚΥΣΟΙΠ: Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο υπουργικό συμβούλιο στα τέλη Μαρτίου

All Content - BusinessNews.gr

ΤΕΡΝΑ: Προχωρά η συμφωνία με Ukrhydroenergo για έργα υποδομών στην Ουκρανία

All Content

Θανάσης Παπαθανασίου, Chairman & Executive Creative Director, Frank & Fame: Δηµιουργικές ιδέες που δουλεύουν. Αυτή είναι η αποστολή µας

All Content

Spec 400.000 ευρώ για την προβολή του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΕΟΤ

FleetNews

Το JAECOO 7 «κατακτά» τον Παρνασσό

FleetNews

Νέα επένδυση της Toyota σε εργοστάσιο κυκλικής οικονομίας στην Πολωνία

FleetNews

Ζακ Χαζάν (VW): «Έχουμε μια πολύ “rock” τιμή» για το νέο T-ROC

All Content

Μπαρτζώκας: «Ψυχολογικά δεν είμαστε στα καλύτερά μας» (vid)

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR-Παρί: Άλλαξε ώρα το παιχνίδι

All Content - BusinessNews.gr

Εκπρόθεσμες μηδενικές δηλώσεις - Στο μικροσκόπιο τα «τσουχτερά» πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Wyndham: Επεκτείνεται σε νέους προορισμούς - Economy και midscale brands και αγορές υψηλής ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωομόλογα: ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν

FleetNews

Τα μεταχειρισμένα BEV αποκτούν το χαμηλότερο TCO

FleetNews

ACEA: Πρόταση για ενιαίο ψηφιακό κανονιστικό πλαίσιο

CSRΝews.gr

SKAG: Ενίσχυση της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Βόρεια Αττική

CSRΝews.gr

ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ: Έγινε μέλος του UN Global Compact

CSRΝews.gr

Ημέρες Ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στη Σαντορίνη: Από το Χθες έως το Αύριο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα
Μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα 11/08/2024 - 17:45
Nέο μήνυμα του 112 για την εκκένωση των οικισμών Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι Ραφήνας 12/08/2024 - 10:05
Nέο μήνυμα του 112 για την εκκένωση των οικισμών Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι Ραφήνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η QnR αναλαμβάνει το έργο ενίσχυσης κυβερνοασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας του ΕΟΔΥ
    24/02/2026 - 21:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κάθετος Διάδρομος: Συντονισμός 13 χωρών και ΗΠΑ, ανάμεσά τους η Ελλάδα, για ανθεκτικότερες αγορές φυσικού αερίου - Το κοινό ανακοινωθέν
    24/02/2026 - 21:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Y/KNOT Invest: Πώληση της Kiriacoulis France SARL έναντι συμβολικού τιμήματος
    24/02/2026 - 20:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Νευρικότητα και μικτά πρόσημα στις συνεδριάσεις της Τρίτης
    24/02/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Σημαντικά πλήγματα στο λαθρεμπόριο στο β΄εξάμηνο του 2025 - Από λαθραία τσιγάρα μέχρι...σκυλάκια
    24/02/2026 - 19:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πορίσματα των κόμματων για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν προκύπτουν ευθύνες για Βορίδη-Αυγενάκη - Προανακριτική ζητά η αντιπολίτευση
    24/02/2026 - 19:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ΕΕ ανακοινώνει νέο πακέτο άμεσης ενεργειακής στήριξης 100 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία
    24/02/2026 - 18:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η S&P διατηρεί το "BB+" για τη Metlen παρά τις καθυστερήσεις και υπερβάσεις κόστους
    24/02/2026 - 18:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των ακινήτων Καμπά από την REDS στη DIMAND - Συναλλαγές 45,8 εκατ. ευρώ
    24/02/2026 - 18:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,64%, στα 411,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    24/02/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα εποχή στη στρατιωτική θητεία από σήμερα - Ποιες αλλαγές προβλέπονται
    24/02/2026 - 07:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εκπρόθεσμες μηδενικές δηλώσεις - Στο μικροσκόπιο τα «τσουχτερά» πρόστιμα
    24/02/2026 - 08:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤΕΡΝΑ: Προχωρά η συμφωνία με Ukrhydroenergo για έργα υποδομών στην Ουκρανία
    24/02/2026 - 10:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωομόλογα: ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν
    24/02/2026 - 08:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Wyndham: Επεκτείνεται σε νέους προορισμούς - Economy και midscale brands και αγορές υψηλής ανάπτυξης
    24/02/2026 - 10:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Elite League: Κεκλεισμένων των θυρών το Νίκη Βόλου-Μαχητές Πειραματικό

24/02/2026 - 21:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιούτα Τζαζ: Ρήξη χιαστού ο Βινς Γουίλιαμς Τζούνιορ

24/02/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Φάκελος 17Ν»: 1,3 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της νέας έρευνας του Αλέξη Παπαχελά

24/02/2026 - 15:03
CSRΝews.gr
csrnews.gr

SKAG: Ενίσχυση της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Βόρεια Αττική

24/02/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Calvin Klein: Νέα Spring 2026 denim καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jung Kook, μέλος των BTS

24/02/2026 - 14:15
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ: Έγινε μέλος του UN Global Compact

24/02/2026 - 13:24
FleetNews
fleetnews.gr

Το JAECOO 7 «κατακτά» τον Παρνασσό

24/02/2026 - 06:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα επένδυση της Toyota σε εργοστάσιο κυκλικής οικονομίας στην Πολωνία

24/02/2026 - 06:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo