Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΣΑ: Αποχή από την Πέμπτη από όλες τις δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
08/11/2023 · 14:56

ΔΣΑ: Αποχή από την Πέμπτη από όλες τις δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου

Οι δικηγόροι είναι αποφασισμένοι μάλιστα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, συντονίζοντας τη δράση τους σε πανελλαδικό επίπεδο αντιδρώντας στις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι δικηγόροι της Αθήνας, αντιδρώντας στις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου. Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας αποφάσισε αποχή από την Πέμπτη 9/11 από όλες τις δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και των ΝΠΔΔ του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, ενώπιον πολιτικών, ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων από αποχή μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου ενώ επιφυλάσσεται για παράτασή της αν δεν γίνουν δεκτές οι θέσεις του δικηγορικού κλάδου.

Οι δικηγόροι είναι αποφασισμένοι μάλιστα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, συντονίζοντας τη δράση τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σε ανακοίνωση του ΔΣ του ΔΣΑ τονίζεται μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση «κλείνει το μάτι» στην φοροδιαφυγή των μεγάλων εισοδημάτων, χαρακτηρίζοντας «συλλήβδην, ως φοροφυγάδες το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων και πλήττει αποφασιστικά την μεσαία τάξη, τον κορμό της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας»

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΣ του ΔΣΑ ότι «η Κυβέρνηση με την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος, στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, στην πραγματικότητα «κλείνει το μάτι» στην φοροδιαφυγή των μεγάλων εισοδημάτων, υιοθετώντας την πρακτική «καλύτερα λίγα από πολλούς, παρά πολλά από λίγους». Στην κατεύθυνση αυτή, χαρακτηρίζει, συλλήβδην, ως φοροφυγάδες το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων και πλήττει αποφασιστικά την μεσαία τάξη, τον κορμό της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Προφανώς, ζήλεψε τη δόξα του «νόμου Κατρούγκαλου» μεταθέτοντας τον τομέα της παρέμβασής της από το ασφαλιστικό στο φορολογικό πεδίο, χωρίς να ξεχνάμε την πρόσφατη υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την παρούσα κυβέρνηση.

Η φορολόγηση με βάση τεκμαρτό εισόδημα, για εισόδημα δηλαδή που δεν έχει αποκτηθεί, δεν καταπολεμά την φοροδιαφυγή αλλά οδηγεί σε επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και σε αφανισμό δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Η επίκληση ότι τα τεκμήρια είναι μαχητά, προφανώς απευθύνεται σε αδαείς αφού είναι γνωστό από την εμπειρία του παρελθόντος, ότι οι όποιες προσπάθειες αμφισβήτησης έχουν αποδειχθεί, ατελέσφορες. Όπως επίσης, αδόκιμη και εκ του πονηρού είναι και η προσπάθεια ταύτισης των ελεύθερων επαγγελματιών με τους μισθωτούς, δεδομένου ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι διαφορετική κατηγορία από αυτή των μισθωτών ούτε αφορολόγητο εισόδημα έχουν ούτε τις εκπτώσεις και τις απαλλαγές των μισθωτών. Περαιτέρω δε, χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος, όχι ο καθαρός φορολογητέος μισθός του μισθωτού αλλά ο μικτός μισθός, συνυπολογιζομένων και των ασφαλιστικών εισφορών.

Η Κυβέρνηση δείχνει ότι αγνοεί την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων και μάλιστα μετά από τη δεκαετή μνημονιακή περίοδο, την υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας, την ενεργειακή κρίση και την αύξηση των τιμών και του πληθωρισμού. Σήμερα, η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων αδυνατεί να ανταποκριθεί σε βασικές υποχρεώσεις, κάτι που αποδεικνύεται αναμφισβήτητα και από τα στοιχεία των φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών και τον αριθμό όσων έχουν υπαχθεί στις 120 δόσεις, στοιχεία που είναι γνωστά στην Κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, το 33% περίπου των δικηγόρων βρίσκονται σε ρύθμιση οφειλών, ενώ ιδιαίτερα μεγάλος είναι και ο αριθμός των δικηγόρων που έχουν οφειλές εκτός ρύθμισης.

Εάν η Κυβέρνηση ήθελε πράγματι να πατάξει την φοροδιαφυγή, θα έβαζε στο κέντρο του ενδιαφέροντός της τα μεγάλα εισοδήματα και συμφέροντα, τα οποία όμως δεν αγγίζει, ευρισκόμενη προφανώς σε μία διαρκή αλληλεπίδραση μαζί τους. Τα φορολογικά έσοδα δεν αυξάνονται λυσιτελώς με την φορολόγηση των εισοδημάτων των 10.000 ευρώ αλλά εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικά για εμάς, τους δικηγόρους, τα νέα φορολογικά μέτρα, και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί οποιοσδήποτε διάλογος, συνιστούν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης. Έρχονται να προστεθούν ιδίως στην κυβερνητική αδιαφορία για την στήριξη του δικηγορικού επαγγέλματος, κατά την περίοδο της πανδημίας, στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, στην κατάργηση της υποχρεωτικής παράστασης στα συμβόλαια, στην μη μείωση του ΦΠΑ στις δικαστηριακές υπηρεσίες, στην μη επέκταση της απαλλαγής από τον ΦΠΑ για εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ, τη μόνη μνημονιακή υποχρέωση που δεν υλοποιήθηκε- για το όριο απαλλαγής δε, πρέπει να διευκρινιστεί ρητώς ότι δεν θίγεται από το τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα-, στις καθυστερήσεις καταβολής αποζημιώσεων Νομικής Βοήθειας, στην απορρύθμιση των δικηγορικών αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα, δικηγορικά γραφεία και δικηγορικές εταιρείες, στην απαξίωση των αμοιβών των εμμίσθων δικηγόρων, στην μη επαναρτίωση του λογαριασμού του ΟΑΕΔ, στην μη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, από 1.1.2024 έρχεται νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών 3,8% σε συνέχεια της περσινής αύξησής τους κατά 9,64% (αύξηση από 288 ευρώ σε 311 ευρώ ετησίως πέρυσι για την 1 η ασφαλιστική κλάση και από 311 ευρώ σε 324 ευρώ φέτος).

Η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά το γεγονός ότι οι δικηγόροι είναι η μόνη κατηγορία ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων που προκαταβάλει φόρο, ασφαλιστικές εισφορές και ΦΠΑ για την αμοιβή τους, μέσω των γραμματίων προείσπραξης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για το έτος 2022 οι δικηγόροι προκατέβαλαν ποσό 30.040.525 ευρώ για φόρο, ποσό 42.391.509 ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές και ποσό 48.908.146 ευρώ για αναλογούντα ΦΠΑ.

Περαιτέρω, ένας ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός δικηγόρων χρησιμοποιεί την κατοικία τους και ως γραφείο, λόγω της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στα επαγγελματικά τους έξοδα.

Για εμάς, τους δικηγόρους, είναι πρωτίστως ζήτημα αξιοπρέπειας. Και ως εκ τούτου, ζήτημα αδιαπραγμάτευτο. Διότι χωρίς αξιοπρεπείς δικηγόρους, συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης, δεν υφίσταται ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και αποτελεσματική άσκηση του δικαιώματος δικαστικής προστασίας των πολιτών.

Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο αλλά και σε κάθε πολίτη που πλήττεται από τις κυβερνητικές επιλογές. Η αντίδρασή μας θα είναι έντονη, μαζική, διαρκής και στοχευμένη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την έντονη αντίδρασή της στα φορολογικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν, ζητά την άμεση απόσυρσή τους και διεκδικεί την υλοποίηση των αποφάσεων της Ολομέλειας για την στήριξη του επαγγέλματος και συγκεκριμένα:

  • Αύξηση των ορίων απαλλαγής του ΦΠΑ από τις 10.000 ευρώ
  • Μείωση του δικαστηριακού ΦΠΑ
  • Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος
  • Επαναφορά της υποχρεωτικής παράστασης στα συμβόλαια
  • Θέσπιση υποχρεωτικού πιστοποιητικού νομιμότητας από δικηγόρους σε όλες τις εμπράγματες δικαιοπραξίες
  • Κατάργηση της εισφοράς ανεργίας 120 ευρώ υπέρ ΟΑΕΔ
  • Αύξηση των αμοιβών των εμμίσθων δικηγόρων του Δημοσίου
  • Επανεκτίμηση των γραμματίων προείσπραξης

Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ του ΔΣΑ, αποφάσισε:

  1. Αποχή από Πέμπτη 9.11.2023 από όλες τις δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και των ΝΠΔΔ του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, ενώπιον πολιτικών, ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων από την Πέμπτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου με επιφυλασσόμενου του ΔΣ της παράτασης της αποχής αν δεν γίνουν δεκτές οι θέσεις μας.
  1. Συνάντηση την Πέμπτη 9.11.2023 και ώρα 3μμ στα γραφεία του ΔΣΑ και συντονισμός δράσεων με λοιπούς φορείς ελεύθερων επαγγελματιών .
  1. Πραγματοποίηση μαζικής πορείας διαμαρτυρίας δικηγόρων και λοιπών ελεύθερων επαγγελματιών κατά την εβδομάδα 20-24 Νοεμβρίου.
  1. Εισήγηση στην Ολομέλεια για αποχή των μελών μας από τις επιτροπές Κτηματολογικών διαφορών, Δασικών χαρτών, ΣΥΠΟΘΑ, Μητρώο Νομικών Εισηγητών κλπ.
  1. Ονομαστική πρόσκληση στα γραφεία του ΔΣΑ των βουλευτών – δικηγόρων για ενημέρωση και συστράτευση στον αγώνα μας.
  1. Δημοσιοποίηση στοιχείων επικοινωνίας των βουλευτών – δικηγόρων της συμπολίτευσης, για τη μαζική έκφραση αντίδρασης και διαμαρτυρίας μας προς αυτούς.
  2. Δημοσιοποίηση των θέσεων του δικηγορικού σώματος μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ.
  1. Ενημέρωση και διαμαρτυρία στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, την Παρασκευή 10.11.2023 και ώρα 14:00’.
  1. Κλιμάκωση κινητοποιήσεων μετά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας και το συντονισμό της δράσης μας με τους λοιπούς Δικηγορικούς Συλλόγους.

Πηγή: ΕΡΤ

  • ΔΣΑ
  • ·
  • ΑΠΟΧΗ
  • ·
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Νέα στοιχεία από τις ένορκες καταθέσεις της "καυτής" δικογραφίας

All Content

Live: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 25-29 (ημίχρονο)

All Content - BusinessNews.gr

Estiatorio Milos: Αναζητά επενδυτή για 9 νέα εστιατόρια και διπλασιασμό των EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ

All Content - BusinessNews.gr

Παπαδημητρίου (EY): Οι οκτώ προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δείτε πώς πέρασε ο Άρης από τη Μύκονο (vid)

All Content

Παναθηναϊκός: Χωρίς Φρανσίσκο και Ερνανγκόμεθ κόντρα στην Καρδίτσα

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Έκτακτο κέρδος κατ' ελάχιστον 235 εκατ. ευρώ από την εξαγορά της HSBC Malta – Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: Τα 11 νέα μέτρα για προσιτή στέγη - Νέες παρεμβάσεις το 2027

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 188.250 ευρώ σε επιχείρηση στη Ρόδο
ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 188.250 ευρώ σε επιχείρηση στη Ρόδο 08/11/2023 - 13:03
ΓΕΕΘΑ: Υπεγράφη το «Κοινό Σχέδιο Δράσης Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας» για το 2024 08/11/2023 - 15:22
ΓΕΕΘΑ: Υπεγράφη το «Κοινό Σχέδιο Δράσης Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας» για το 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θεοχάρης: Άνοιγμα νέων αγορών και λιγότερα εμπόδια για τις ελληνικές εξαγωγές
    24/10/2026 - 15:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fintech Athens 5.0: Το μέλλον των τραπεζών, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ψηφιακών πληρωμών στο επίκεντρο
    24/10/2026 - 15:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • S&P: Επιβεβαίωσε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές
    24/10/2026 - 14:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΠΟΞ ζητά αναλυτικά στοιχεία για τους ελέγχους στα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης
    24/10/2026 - 14:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Στα 60 δισ. ευρώ οι συναλλαγές με κάρτες το πρώτο εξάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 13:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: «Το καλύτερο επενδυτικό κίνητρο είναι ένα κράτος που λειτουργεί αποτελεσματικά»
    24/10/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Sardelas Petsa Law Firm: Νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στη νέα τιτλοποίηση απαιτήσεων 675 εκατ. ευρώ
    24/10/2026 - 12:35 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη
    24/10/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνικός τουρισμός: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας πέρα από τα ρεκόρ - Μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ
    24/10/2026 - 11:35 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ρεύμα: Ισχυρή άνοδος στις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας το οκτάμηνο του 2026
    24/10/2026 - 11:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Pizza Fan: Πάνω από 35.000.000 ευρώ η φοροδιαφυγή - 23 συλληψεις και άλλοι 109 κατηγορούμενοι - Πώς λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό
    23/10/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο για φοροδιαφυγή
    23/10/2026 - 21:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικό δεξαμενόπλοιο, συμφερόντων Μαρτίνου, το πρώτο που φόρτωσε ρωσικό ντίζελ με προορισμό τις ΗΠΑ
    23/10/2026 - 19:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρώπη Holdings: Στις 30/10 η ολοκλήρωση απορρόφησης από την CrediaBank - Πότε ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
    23/10/2026 - 20:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Pizza Fan: Στη διάθεση των αρχών για τη φορολογική υπόθεση – Στόχος η επαναλειτουργία του δικτύου
    23/10/2026 - 19:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπανούλης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» - Τι είπε ο Ζιάγκος (vids)

24/10/2026 - 15:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νέα στοιχεία από τις ένορκες καταθέσεις της "καυτής" δικογραφίας

24/10/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo