Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα η ετυμηγορία του δικαστηρίου (εκτός απροόπτου)
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
08/02/2023 · 10:07

Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα η ετυμηγορία του δικαστηρίου (εκτός απροόπτου)

Οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι ένορκοι θα αποφανθούν για τα όσα βαρύνουν τον ηθοποιό.

Με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη κλείνει εκτός απροόπτου σήμερα, μία από τις ως πιο σημαντικές υποθέσεις σεξουαλικής βίας που αναδείχθηκε στο πλαίσιο του λεγόμενου ελληνικού meToo. Στις 2 μ.μ. αναμένεται να ανακοινωθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου που επί σχεδόν έναν χρόνο δικάζει έναν από τους πιο προβεβλημένους καλλιτέχνες του θεατρικού χώρου.

Οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι έχοντας συνεκτιμήσει όλα τα στοιχεία που έχουν εισφερθεί στο δικαστήριο, θα αποφανθούν για το κατηγορητήριο που βαρύνει τον ηθοποιό, στο οποίο περιλαμβάνονται κατηγορίες για έναν βιασμό κατ’εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν, αναμένουν σήμερα με αγωνία να ακούσουν την εκτίμηση των δικαστών, προσδοκώντας η κάθε πλευρά δικαίωση: Οι καταγγέλλουσες, που είναι παρούσες όλο αυτό το διάστημα στην δίκη, αναμένουν μία τιμωρία για όσα ισχυρίζονται ότι υπέστησαν από τον κατηγορούμενο όταν του ζήτησαν δουλειά. Ο ίδιος ο επιφανής ηθοποιός αναμένει μία συνολική αθώωση καθώς ισχυρίζεται ότι όλα όσα του καταλογίζονται «είναι ψεύδη» και «οργανωμένο σχέδιο» με στόχο να τρωθεί ο ίδιος.

Η υπόθεση που απασχόλησε το δικαστήριο είναι από τα πλέον δυσαπόδεικτα εγκλήματα, ιδιαιτερότητα που είχε τονίσει στην αγόρευσή της και η Εισαγγελέας Έδρας του Δικαστηρίου Στέλλα Στόγια, αναφερόμενη στα εγκλήματα σεξουαλικής αγριότητας, ως αυτά που «δεν διαπράττονται παρουσία μαρτύρων», που είναι «αθέατα εγκλήματα», όπως είχε τονίσει. «Υπάρχει όμως εμμάρτυρο υλικό» είχε πει η Εισαγγελέας αναφερόμενη στους ισχυρισμούς που, εκθέτοντας πρώτα από όλους τον εαυτό τους, προβάλλουν τα φερόμενα θύματα.

Οι κατηγορίες
Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014. Οι πράξεις του 2008 και του 2010 φέρεται να τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ η περίπτωση του 2014 καταλογίζεται ότι έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα . Και στις τρεις περιπτώσεις , σύμφωνα με την δικογραφία ο επιφανής καλλιτέχνης φέρεται να έδρασε «εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και την ανάγκη τους για εύρεση εργασίας».

Στην δικογραφία γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο που ο Πέτρος Φιλιππίδης λειτουργούσε: «είχε μεθοδολογία και σχέδιο στον τρόπο προσέγγισης των θυμάτων του, εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος, το εγνωσμένο κύρος και την καταξίωσή του στον χώρο, όντας ηθοποιός, σκηνοθέτης, θιασάρχης, επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του με αφορμή τη λήψη βιογραφικών».

Η πρόταση της Εισαγγελέως
Αν οι δικαστές αποδεχθούν την πρόταση που υπέβαλλε στις 13 Ιανουαρίου η Εισαγγελέας Έδρας κ. Στόγια, τότε θα πρέπει να κηρύξουν ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού τον κατηγορούμενο και αθώο λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό.

Η κ. Στόγια έκρινε πως η καταγγέλλουσα βιασμό, εμφάνισε διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις που έδωσε στον Εισαγγελέα, στην Ανακρίτρια και τελικά στο Δικαστήριο και έτσι δημιουργούνται ερωτηματικά και αμφιβολίες. «Αδυνατώ να καταλήξω στο τι ακριβώς συνέβη» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως οι διαφοροποιήσεις που εντόπισε στα λεγόμενα της ηθοποιού έχουν αντίκτυπο και στον νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων. «Μπορεί να συνέβησαν τα γεγονότα όπως τα λέει η πρώτη καταγγέλλουσα στο δικαστήριο, αλλά το δικαστήριο δε μπορεί να καταδικάσει με “ίσως” και “μπορεί” ..Ποια από όλες τις εκδοχές είναι η αλήθεια;» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός η οποία δήλωσε πως έχει αμφιβολίες.

Η Εισαγγελέας έκρινε αξιόπιστες και τεκμηριωμένες τις μαρτυρίες των άλλων δύο γυναικών ζητώντας να κριθεί ένοχος για αυτές τις υποθέσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Εισαγγελέας τόνισε ότι οι δύο γυναίκες την έπεισαν πως όσα κατέθεσαν είναι η αλήθεια για όσα βίωσαν.

Με την αγόρευση της τόνισε ότι το δικαστήριο δεν πρέπει να δεχθεί την θέση του κατηγορούμενου περί «συναίνεσης» που υπήρξε για τις πράξεις του. Όπως είπε για την δεύτερη καταγγέλλουσα: “αν ήταν συναινετικό αυτό που έγινε γιατί δεν πήρε τον ρόλο; Γιατί στη συνέχεια δε συνεργάστηκαν ποτέ;”. Αντίστοιχα για την τρίτη καταγγέλλουσα , αναρωτήθηκε: «Αν υπήρχε συναίνεση γιατί δεν τον αναζήτησε αργότερα; Γιατί δεν επιδιώκει να τον συναντήσει ξανά; Έγινε λόγος για το ημερολόγιο της. Είπε η υπεράσπιση “Πως είναι δυνατόν γι’ αυτό που της συνέβη να μη γράψει κάτι;” Και γιατί να γράψει; Γιατί να καταγράψει κάτι φρικτό που της συνέβη; Οι σελίδες, εκείνες τις ημέρες είναι κενές. Είναι ενδεικτικό κι αυτό».

Στην αγόρευση της η κ. Στόγια με αυστηρό ύφος θέλησε να δώσει απάντηση και για την κριτική ως προς τον χρόνο που επέλεξαν οι τρεις ηθοποιοί να καταγγείλουν τον κατηγορούμενο. «Ποιος θα πει στο θύμα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει; Στο “γιατί τώρα;” λοιπόν η απάντηση είναι πως γιατί τώρα ένιωσαν έτοιμες! Γιατί τώρα ένιωσαν δυνατές» είπε αναφερόμενη και στις συνθήκες που ευνόησαν τέτοιου είδους καταγγελίες πριν δύο χρόνια.

Με την πρόταση της η κ. Στόγια αναφέρθηκε εκτενώς και στην προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη. «Ο απόλυτος άρχων του θεάτρου, ο αυτοκράτορας Φιλιππίδης, όπως τον χαρακτήρισε ο Σπύρος Μπιμπίλας» ανέφερε η Εισαγγελέας η οποία είπε πως τον κατηγορούμενο διακρίνει το “Σύνδρομο του εξουσιαστή”.

Όπως σημείωσε: «Καταχράστηκε την ισχυρή του θέση, ο κατηγορούμενος ενεργώντας με έπαρση, έχοντας εξουσιαστική συμπεριφορά, συμπεριφερόταν σαν κακομαθημένο παιδί που δεν μπορούσε να ακούσει όχι. Και όταν άκουγε το όχι γινόταν αγρίμι. Το όχι το άκουγε σαν ναι..».

Η Εισαγγελέας ζήτησε επίσης από τους δικαστές να μην δεχθούν ούτε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου περί «οργανωμένου σχεδίου για ξαναμοίρασμα της πίτας» στον χώρο του, λέγοντας πως η θεωρία του Πέτρου Φιλιππίδη πάσχει, αφού προβλέπει «εθελόντριες» που δέχθηκαν να εκθέσουν εαυτούς ενώ τόνισε πως δεν έγιναν αλλαγές στο θεατρικό γίγνεσθαι μετά την απουσία του, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Οι δικαστές δεν δεσμεύονται να ακολουθήσουν την εισαγγελική πρόταση και έτσι σήμερα δεν είναι δεδομένο ότι θα ανακοινωθεί απόφαση ανάλογη με την εισήγηση της κ. Στόγια. Εφόσον η κρίση των δικαστών δεν θεωρήσει αθώο τον κατηγορούμενο και είναι υπέρ της ενοχής του, η διαδικασία θα συνεχιστεί, ώστε αφού εξετασθεί αν θα του χορηγηθούν ελαφρυντικά να αποφασιστεί η ποινή. Σε μία τέτοια περίπτωση η μάχη της πλευράς του κατηγορούμενου θα δοθεί για να κερδίσει αναστολή και να μην οδηγηθεί στην φυλακή.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο με τον ηθοποιό να βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος και να μετάγεται από την φυλακή στο εδώλιο. Μετά από 12 μήνες προσωρινής κράτησης, το δικαστήριο τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο θιασάρχης μπορεί να βγει από την φυλακή με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Πηγή: ΑΠΕ

  • ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
  • ·
  • ΔΙΚΗ
  • ·
  • ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  • ·
  • ΑΠΟΦΑΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κολοσσός Ρόδου: Νέα προσθήκη ο Κεόντρε Κένεντι

All Content

Νίκη για το Βιρτζίνια Τεκ του Αβδάλα που έπαιξε κόντρα στον γιο του Μούσταφ

All Content - BusinessNews.gr

Tupperware Hellas: Η τελευταία χρήση πριν το λουκέτο - Πτώση τζίρου, κατάρρευση κερδοφορίας και μεγάλες απομειώσεις

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Η ίδρυση της GIGA επιταχύνει τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρικών δικτύων στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Διατήρηση EBITDA στα 9,3 εκατ. ευρώ και μείωση συνολικού δανεισμού 9% το α’ εξάμηνο 2025

All Content

Σε Μπάκο, Καϋμενάκη, Εξάρχου επίσημα το iefimerida.gr – Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Παραπολιτικά

All Content

Σε Choose/ΟΤΕ «οδεύουν» τα 7,5 εκατ. για το Olympian Land

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Πτώση στη 12η θέση οι Μπακς μετά τη νέα ήττα 122-139 στη Φιλαδέλφια (vid)

All Content

Συνεχίζουν ακάθεκτοι Λέοναρντ και Κλίπερς, επιστροφή στις νίκες οι Θάντερ 104-95 τους Πέλικανς

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Έξι έργα-κλειδιά κατά της φοροδιαφυγής - Νέο ψηφιακό οπλοστάσιο για ελέγχους και τελωνεία

All Content - BusinessNews.gr

O Δημήτρης Μαύρος και η νέα εποχή της MRB Hellas, τα 7,5 εκατ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που βρήκαν δικαιούχο, η Μαλαισιανή τίγρη που κοιμάται στην Ελλάδα, η Μαρία και ο Λαυρέντης και ο «παίχτης» που απορροφά 43 εταιρείες…

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,2% το 2026, υψηλή αβεβαιότητα για τις γεωπολιτικές προκλήσεις

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δεν πάει ο προαστιακός στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λόγω εκχιονισμού!
Δεν πάει ο προαστιακός στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λόγω εκχιονισμού! 08/02/2023 - 09:20
Προγραμματική συμφωνία Δήμου Αθηναίων και ΕΥΔΑΠ για το δίκτυο αγωγών αποχέτευσης και τις συνδέσεις των ακινήτων 08/02/2023 - 11:50
Προγραμματική συμφωνία Δήμου Αθηναίων και ΕΥΔΑΠ για το δίκτυο αγωγών αποχέτευσης και τις συνδέσεις των ακινήτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
    28/01/2026 - 12:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Συνεχίζεται η ανάπτυξη σε τουρισμό και αγορά ακινήτων το 2026
    28/01/2026 - 12:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Vodafone: Κατασκευάζει νέο υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα στην Ελλάδα για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας
    28/01/2026 - 12:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • IDC: Πρώτη θέση για την Epson στην αγορά των εκτυπωτών inkjet, με μερίδιο 34,1% παγκοσμίως
    28/01/2026 - 12:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Voice Logica: Απέσπασε το Gold Βραβείο στα AI & Data Awards 2026
    28/01/2026 - 12:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Γαλλία: Πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχείο στις γαλλικές Άλπεις - Απομακρύνθηκαν σχεδόν 100 άνθρωποι
    28/01/2026 - 11:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • BP και Shell: Ζητούν άδειες για την εξόρυξη φυσικού αερίου στη Βενεζουέλα
    28/01/2026 - 11:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Revolut: Ξεκινά τραπεζικές δραστηριότητες στο Μεξικό, τις πρώτες της εκτός Ευρώπης - Επιτόκιο 15% για καταθέσεις
    28/01/2026 - 11:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΥΠΑ: 160 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο
    28/01/2026 - 11:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Αμαρουσίου
    28/01/2026 - 11:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραγωδία στη Ρουμανία: Επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ νεκροί σε φονικό τροχαίο καθ’ οδόν για τη Λιόν
    27/01/2026 - 18:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Big deal στα media: Στρατηγική συνεργασία ομίλων Iefimerida-Παραπολιτικά - Ο ρόλος του Γιάννη Κουρτάκη
    27/01/2026 - 18:24 MEDIA
  • ΙΟΒΕ: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,2% το 2026, υψηλή αβεβαιότητα για τις γεωπολιτικές προκλήσεις
    27/01/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας για Δ. Κουτσούμπα, «ναι» για Δ. Μάντζο
    27/01/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Greece Sotheby’s International Realty: Νέα διεθνής διάκριση στα International Property Awards 2025–2026
    27/01/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Politis Group: Στηρίζει το Amber Alert Hellas

28/01/2026 - 09:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Εμπλουτίζεται από σήμερα με το BabyTV, το νέο παιδικό κανάλι της Disney

28/01/2026 - 09:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην κορυφή του Top-10 το φόλοου κάρφωμα του Ιβ Μίσι (video)

28/01/2026 - 08:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κολοσσός Ρόδου: Νέα προσθήκη ο Κεόντρε Κένεντι

28/01/2026 - 08:20
FleetNews
fleetnews.gr

Continental: Επίτευξη στόχων το 2025

28/01/2026 - 08:03
FleetNews
fleetnews.gr

Βραβείο καινοτομίας για το BMW Group

28/01/2026 - 07:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

#EDGED2 DSQUARED2 FALL/WINTER 2026

27/01/2026 - 17:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Trastor: Το μεγαλύτερο logistics center στην Ελλάδα έλαβε την πιστοποίηση LEED Gold

27/01/2026 - 16:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Σε εξέλιξηΤο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

27/01/2026 - 14:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Beauty point επωνύμων το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς “Hollywood Clinic” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

26/01/2026 - 16:55
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo