Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τρία πύρινα μέτωπα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Μαίνεται η πυρκαγιά σε Λέσβο και Ηλεία
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
25/07/2022 · 06:48

Τρία πύρινα μέτωπα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Μαίνεται η πυρκαγιά σε Λέσβο και Ηλεία

Εκκενώθηκε το βράδυ της Κυριακής η Δαδιά, εξαιτίας των αναζωπυρώσεων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι συνεχιζόμενες εναλλαγές της κατεύθυνσης αλλά και της έντασης του ανέμου στην περιοχή της Δαδιάς εξακολουθούν να υποδαυλίζουν την πολυήμερη πλέον προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που στο πέρασμά της αφήνει σημαντικά λαβωμένο το Εθνικό Πάρκο. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Πιστόλας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του των όμορων του Σουφλίου δασαρχείων και με μέλη δασικών συνεταιρισμών βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να συμβάλουν στην υλοτομία και στη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, αναφέρει ότι λίγο πριν από τις 21:00 η φωτιά, λόγω του δυνατού αέρα, πέρασε την αντιπυρική ζώνη νότια του Κέντρου Ενημέρωσης της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου, απειλώντας το Κέντρο το οποίο έχει εκκενωθεί, ενώ από το σημείο έχει απομακρυνθεί και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «Όλυμπος».

Περιγράφοντας την εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μετά το μεσημέρι είναι τρία ενεργά και μεγάλα μέτωπα. Το ένα κινείται βόρεια προς την περιοχή του μοναστηριού της Δαδιάς και του δασικού φυτωρίου. Περιμετρικά του μοναστηριού, που έχει εκκενωθεί, έχει γίνει αντιπυρική ζώνη για την προστασία του. Με τα ως τώρα δεδομένα η εκτίμηση είναι ότι το συγκεκριμένο μέτωπο θα ελεγχθεί ή θα σβήσει στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως και αύριο. Το θέμα είναι τα άλλα δύο μέτωπα. Το ένα είναι νότια προς το φράγμα της Λύρας λίγο πιο πάνω από εκεί όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, σε μια περιοχή στην οποία επιχειρούσαν και τα πυροσβεστικά ελικόπτερα με ρίψεις νερού, βόρεια του φράγματος.

Το μεγαλύτερο μέτωπο είναι στο δυτικό τμήμα του δάσους, όπου επιχειρούν υλοτόμοι για τη δημιουργία νέας αντιπυρικής ζώνης που θα παρέχει τη δυνατότητα προσέγγισης του μετώπου της πυρκαγιάς στις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εάν η πυρκαγιά το περάσει, απειλούνται οι φωλιές του Μαυρόγυπα».

Στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο ύψος του κόμβου Λύρας-Λαγυνών προχώρησαν οι αρμόδιες Αρχές, λόγω της εξάπλωσης της πυρκαγιάς παράλληλα με την εθνική οδό, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς. Για την κίνηση των οχημάτων χρησιμοποιείται το παλιό εθνικό οδικό δίκτυο.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στις 20:45 το βράδυ της Κυριακής, στους κατοίκους του χωριού Δαδιά για να εκκενώσουν την περιοχή λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε τώρα στη Δαδιά εκκενώστε τώρα προς Σουφλi δια μέσω Γιάννουλη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies». Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα για Αττική και Στερεά Ελλάδα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να ελέγξουν πύρινο μέτωπο το οποίο ξεκίνησε από την περιοχή Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων (Ηλεία), για να το κρατήσουν μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος, «το κύριο μέτωπο βρίσκεται σε αγροτοδασική έκταση γύρω από τις περιοχές Κρέστενα, Σκιλλουντία, Βρίνα και Γρύλος, χωρίς μέχρι τώρα να απειλεί κατοικημένες περιοχές, αφού έχει κοπάσει η ένταση της φωτιάς και παράλληλα έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων». Ο κ. Μπαλιούκος πρόσθεσε ότι «εκτός από τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, μηχανήματα δημιουργούν -όπου μπορούν- αντιπυρικές ζώνες».

Σε ό,τι αφορά την περιφερειακή ενότητα Λέσβου, σε εξέλιξη βρίσκεται μια πολύ επικίνδυνή πυρκαγιά, η οποία είχε ως σημείο έναρξης την περιοχή Καστρί. Εκεί επιχειρούν 81 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 υδροφόρα οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες από την τοπική αυτοδιοίκηση. Επιχειρούν από αέρος 7 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Χρ. Στυλιανίδης για πυρκαγιά σε Δαδιά Έβρου: Βρισκόμαστε στη διαδικασία διάνοιξης νέων προσβάσεων, νέων αντιπυρικών ζωνών, κυρίως στο νοτιοδυτικό μέτωπο

Αναπροσαρμογές επί του πεδίου αποφασίστηκαν, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής, όπου μαίνεται από την Πέμπτη 21 Ιουλίου η πυρκαγιά στο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς, όπως δήλωσε από τη Δαδιά Έβρου ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι βρίσκονται στη διαδικασία διάνοιξης νέων προσβάσεων, νέων αντιπυρικών ζωνών, κυρίως στο νοτιοδυτικό μέτωπο της πυρκαγιάς που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη δυσκολία πρόσβασης και διαχείρισης. «Παλεύουν οι δυνάμεις εκεί, μπουλντόζες ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες, έχουν μπει μέσα και οι δασικοί, και οι πυροσβέστες έχουν κάνει εγκαταστάσεις και τρέχουν. Όλο το βράδυ θα είμαστε εδώ. Με τις νέες εγκαταστάσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων και τις νέες αντιπυρικές ζώνες, σιγά σιγά κερδίζουμε έδαφος. Εδώ και τρεις ημέρες η πυρκαγιά δεν μπορεί να επεκταθεί σε μια τόσο δύσκολη περιοχή - αυτό αποτελεί ένδειξη της δουλειάς που γίνεται στο πεδίο», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Όπως είπε, μετά την επανεξέταση της κατάστασης το πρωί, μαζί με τα επιτελικά τους στελέχη και με βάση τα νέα δεδομένα, αποφασίστηκαν αναπροσαρμογές επί του πεδίου, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν, όπως τόνισε, «το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής και τις δύσκολες προσβάσεις, γιατί το δάσος είναι προστατευόμενο, συνεπώς οι προσβάσεις σε αυτό είναι περιορισμένες» και προσέθεσε ότι η επιπλέον δυσκολία είναι οι συνεχείς εναλλαγές του ανέμου.

«Με αυτά τα δεδομένα είχαμε συνεχείς αναζωπυρώσεις και δίνεται μάχη. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, πυροσβέστες, δασικοί, στρατός, αστυνομία, εθελοντές, Πολιτική Προστασία είναι όλοι μαζί επί του πεδίου. Πραγματοποιήσαμε αυτοψία μέσα στο δάσος και εναέρια αυτοψία με τον κ. Αμυρά, και μαζί με τους επιτελικούς, καθορίστηκαν οι νέοι σχεδιασμοί», υπογράμμισε ο κ. Στυλιανίδης.

«Συνεχίζουμε. Η μάχη που δίνουν όλοι εδώ είναι ηρωική μάχη. Παρ' όλες τις δυσκολίες, είμαστε όλοι αποφασισμένοι να σώσουμε το εθνικό πάρκο της Δαδιάς. Αξιοποιώντας και την επιστημονική γνώση με τα τεχνολογικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και τη γνώση των ανθρώπων του τόπου εδώ που γνωρίζουν πολύ καλά το δάσος, υλοτόμους κι ανθρώπους που ζουν στην περιοχή. Είναι ένας συνδυασμός που θα βοηθήσει πολύ, έτσι ώστε το συντομότερο να έχουμε αίσιο τέλος και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τις επιπτώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.

Ο ίδιος σχολίασε, ακόμη, ότι η επιλογή των εναερίων μέσων που επιχειρούν στην περιοχή γίνεται με επιχειρησιακά κριτήρια και μόνο, σημειώνοντας ότι φέτος η χώρα μας διαθέτει περισσότερα παρά ποτέ εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης (40 από τον εθνικό εναέριο στόλο και 46 μισθωμένα).

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς διέψευσε δημοσιεύματα περί κατάργησης του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου σημειώνοντας: «Θα ήθελα να καταρρεύσω και να ξεδιαλύνω ένα fake news που κυκλοφορεί κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα ότι καταργήθηκε ο φορέας του Εθνικού Πάρκου. Αυτό είναι ψευδές. Ο φορέας αντικαταστάθηκε από τη Μονάδα Διαχείρισης. Δώσαμε πολλούς πόρους στην περιοχή εδώ για να προλάβουμε να ενισχύσουμε την άμυνα του δάσους. Οι άνθρωποι της Μονάδας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή κι εργάζονται σκληρά». Επιπλέον, τόνισε: «Το δάσος της Δαδιάς αποτελεί ένα κρίσιμο, σπάνιο και ευαίσθητο δασικό οικοσύστημα που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Είναι μοναδικό και έχει πανευρωπαϊκή σημασία. Γι' αυτό λοιπόν δίνουμε τη μέγιστη δυνατή προσοχή, με τη μεγαλύτερη ευαισθησία και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το προστατεύσουμε» και προσέθεσε ότι πριν από ενάμισι μήνα, εδώ στο δάσος της Δαδιάς, το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, προχώρησαν σε προληπτικά έργα.

»Διανοίξαμε και συντηρήσαμε 440 χλμ δασικών δρόμων μέσα στη Δαδιά, όπως επίσης και 140 χλμ αντιπυρικών ζωνών. Κι αυτές οι παρεμβάσεις έχουν βοηθήσει πολύ στον αγώνα που δίνουμε όλοι, πυροσβέστες, δασικοί υπάλληλοι, εθελοντές, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στρατός και κάτοικοι για να διαφυλάξουμε και να σώσουμε αυτό ευαίσθητο δασικό οικοσύστημα. Τώρα ο αγώνας μας και η αγωνία μας είναι να προστατεύσουμε τη μοναδική αποικία μαυρόγυπα που υπάρχει στην Ευρώπη και βρίσκετε εδώ, σε αυτό το δάσος. Με αυτόν τον σκοπό, εδώ και ώρες από το πρωί, διανοίγουμε μια τεράστια αντιπυρική ζώνη στα νοτιοδυτικά μέσα στον πυρήνα του δάσους», κατέληξε ο κ. Αμυράς.

Ενημέρωση απο τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Αρκετά είναι τα μέτωπα πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Οι μεγαλύτερες μάχες αυτή τη στιγμή δίνονται στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς, στη Λέσβο και στα Κρέστενα Ηλείας.

Δύσκολη είναι κατάσταση στην πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς στο Σουφλί Έβρου, όπου επιχειρούν αδιάκοπα 320 πυροσβέστες, 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 68 οχηματα, ενώ περιοδικά επιχειρούν από αέρος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας 10 αεροσκάφη και 13 ελικόπτερα.

Στη μάχη με τη φωτιά στη Δαδιά παρέχουν συνδρομή οι δασικές υπηρεσίες Έβρου που κατευθύνουν τους υλοτόμους των δασικών συνεταιρισμών της περιοχής και των όμορων δασαρχείων Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι δημιουργούν επιπλέον αντιπυρικές ζώνες και διαπλατύνουν τις ήδη υπάρχουσες. Το ΓΕΕΘΑ έχει διαθέσει 8 μηχανήματα έργου, μία ομάδα Δευκαλίωνα, αποτελούμενη από 36 στελέχη, 4 υδροφόρα οχήματα, ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση έχει διαθέσει μεγάλο αριθμό υδροφόρων οχημάτων, ενώ συνδράμουν επίσης μεγάλος αριθμός εθελοντών. Όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή. Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας παρέχουν κάθε συνδρομή με διάφορα υδροφόρα οχήματα.

Σε ό,τι αφορά την περιφερειακή ενότητα Λέσβο, όπως υπογράμμισε ο κ. Αρτοποιός, σε εξέλιξη βρίσκεται μια πολύ επικίνδυνή πυρκαγιά, η οποία είχε ως σημείο έναρξης την περιοχή Καστρί. Εκεί επιχειρούν 81 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 υδροφόρα οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες από την τοπική αυτοδιοίκηση. Επιχειρούν από αέρος 7 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά εκδόθηκαν τα εξής μηνύματα από το 112 για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων: Στις 23/7, στις 11:25, από την περιοχή Βατερά Λέσβου για την προληπτική απομάκρυνσή τους στην περιοχή Πολιχνίτο. Σήμερα, στις 13:30 από Βρύσα προς Πολιχνίτο και στις 15:10 από Σταυρό και κατεύθυνση προς Βατερά και Πολιχνίτο. «Η πολύ δύσκολη αυτή επιχείρηση είναι σε εξέλιξη» σημείωσε ο κ. Αρτοποιός.

Επίσης, ενημέρωσε πως μια πολύ δύσκολη δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 15:36 στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, εκεί επιχειρούν 125 πυροσβέστες με 43 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ, λόγω ότι η φωτιά αυτή βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή ενεργοποιήθηκε από τις 17:10 το 112, όπου εστάλησαν μηνύματα για την αποφυγή μετακινήσεων στις περιοχές Κρέστενα, Φρύξα, Μακρίσια, Σκιλλουντία, ενώ έχουν γίνει εισηγήσεις για προληπτικές απομακρύνσεις λόγω του κινδύνου της πυρκαγιάς από Κρέστενα, Φρύξα, Σκιλλουντία, Γρύλο και Βρύνα.

Υπουργείο Υγείας: Σε πλήρη ετοιμότητα τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς και το Γ.Ν. Πύργου

Για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Μακρίσια Ηλείας έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς επίσης και το Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ενημερώνει, επίσης, πως μέχρι τώρα μόνο ένας πολίτης που υπέστη ζημιές το σπίτι του από την πυρκαγιά έχει προσέλθει με αναπνευστικά προβλήματα στο Κ.Υ. Κρεστένων και έχει η κατάστασή του έχει αντιμετωπιστεί πλήρως.

  • ΠΥΡΚΑΓΙΑ
  • ·
  • ΛΕΣΒΟΣ
  • ·
  • ΗΛΕΙΑ
  • ·
  • ΕΒΡΟΣ
  • ·
  • ΔΑΔΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Στις 12:00 η επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη

All Content

"Πρόταση Μπόστον Σέλτικς σε Μπακς για Αντετοκούνμπο, υποψήφιοι κι οι Μαϊάμι Χιτ" (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος - Ράλι στις διεθνείς αγορές, βουτιά στις τιμές πετρελαίου

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,6 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο - Πώς κινήθηκαν τα έσοδα

All Content - BusinessNews.gr

Έρχεται το ΜΙΔΑ: Με ένα κλικ η περιουσία των Ελλήνων στην οθόνη της ΑΑΔΕ - Ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε ακίνητο

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

FleetNews

BMW Motorrad: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης

FleetNews

Βιοκαύσιμα: Η παγκόσμια ζήτηση θα αυξηθεί έως 70% το 2030

All Content

Νιου Γιορκ Νικς: Πρωτάθλημα με ιστορικό ρεκόρ διαφοράς πόντων σε playoffs

All Content

Liga Endesa: Στους τελικούς η Βαλένθια, 87-75 την Μπανταλόνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω 2026»: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις, ποιες κατοικίες εντάσσονται

All Content - BusinessNews.gr

Handelsblatt: Η στρατηγική του Κυρ. Πιερρακάκη για τις πρόωρες αποπληρωμές χρέους φέρνει αποτελέσματα

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Εξετάζει περαιτέρω παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των ρευματοκλοπών

FleetNews

Νέα γενιά Toyota Hilux: Η «εξηλεκτρισμένη» εξέλιξη ενός θρύλου

FleetNews

Μέση ημερήσια απώλεια 1.350 ευρώ από την ακινητοποίηση van

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πύργος: Μήνυμα 112 για περιοχές της Ηλείας λόγω φωτιάς
Πύργος: Μήνυμα 112 για περιοχές της Ηλείας λόγω φωτιάς 24/07/2022 - 18:38
Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων - Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός 25/07/2022 - 07:17
Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων - Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Αλμα στην έναρξη των συναλλαγών, στον απόηχο της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιραν
    15/06/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΜΕ: Αύξηση παραγωγής και εξαγωγών για τον εξορυκτικό κλάδο το 2025
    15/06/2026 - 10:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φωτιά στο Μενίδι σε επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων: Πάνω από 12 πυροσβέστες παλεύουν με τις φλόγες
    15/06/2026 - 10:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο Δ.Σ. στον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας
    15/06/2026 - 10:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΑΑ: Σχεδιάζει ομολογιακή έκδοση 500 εκατ. ευρώ για αναχρηματοδότηση δανεισμού
    15/06/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Athlos Energy: Η πρώτη προκαταρκτική μελέτη χωροθέτησης πυρηνικών σταθμών στην Ελλάδα
    15/06/2026 - 10:15 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,6 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο - Πώς κινήθηκαν τα έσοδα
    15/06/2026 - 10:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μελέτη ICAP CRIF: Δωδέκατη διαδοχική χρονιά μείωσης της ανεργίας, στο 8,9% το 2025
    15/06/2026 - 10:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΑΙΑΟΣΕ: Μετασχηματίζει τους μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας σε σύγχρονους κόμβους ανάπτυξης
    15/06/2026 - 10:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Handelsblatt: Η στρατηγική του Κυρ. Πιερρακάκη για τις πρόωρες αποπληρωμές χρέους φέρνει αποτελέσματα
    15/06/2026 - 09:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες
    14/06/2026 - 14:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα - Εκλογές το 2027
    14/06/2026 - 17:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η εβδομάδα της Ανατολικής Μεσογείου στις ΗΠΑ και η νέα ενεργειακή γεωμετρία
    14/06/2026 - 14:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Ορέστη Μπέλη και τη νέα σεζόν ο Πρωτέας Βούλας

15/06/2026 - 07:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Πρόταση Μπόστον Σέλτικς σε Μπακς για Αντετοκούνμπο, υποψήφιοι κι οι Μαϊάμι Χιτ" (pics)

15/06/2026 - 06:38
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

15/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Motorrad: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης

15/06/2026 - 05:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo