Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελλάδα: 4.000 άδειες παραμονής ετησίως σε πολίτες Μπανγκλαντές
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/07/2022 · 16:31

Ελλάδα: 4.000 άδειες παραμονής ετησίως σε πολίτες Μπανγκλαντές

Που έχουν σύμβαση εποχικής εργασίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με ευρεία πλειοψηφία (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Μπανγκλαντές, το οποίο προβλέπει συνεργασία των δύο μερών ως προς την εφαρμογή των Τυποποιημένων Διαδικασιών Λειτουργίας μεταξύ Μπανγκλαντές και ΕΕ για την επανεισδοχή πολιτών του Μπαγκλαντές.

Πλέον, δηλαδή η διαδικασία απευθείας επιστροφών προς το Μπανγκλαντές, κατόπιν αιτήματος της χώρας μας, γίνεται πιο άμεση και έχει έναν άρρηκτα δεσμευτικό χαρακτήρα. Με το Μνημόνιο, η χώρα μας θα διαθέσει 4.000 ανά έτος, άδειες παραμονής για τα επόμενα πέντε έτη, σε πολίτες Μπαγκλαντές που έχουν σύμβαση εποχικής εργασίας με εργοδότες στην Ελλάδα (έρχονται δηλαδή έχοντας συγκεκριμένη θέση εργασίας).

Η εν λόγω άδεια επιτρέπει έως εννέα μήνες παραμονή ανά έτος, δεν οδηγεί σε καθεστώς μόνιμης παραμονής, ούτε δίνει δικαίωμα μετέπειτα πρόσβασης σε ιθαγένεια και μετά το πέρας πενταετίας θα επιστρέφουν αναγκαστικά στη χώρα τους. Μεταβατικά, θα δοθεί επίσης η δυνατότητα σε 15.000 πολίτες Μπανγκλαντές, που σήμερα διαμένουν στην Ελλάδα, να ενταχθούν στο καθεστώς των αδειών εποχικής εργασίας. Στην περίπτωση αυτή, αφενός θα πρέπει να παραμένουν έως εννέα μήνες ανά έτος, και αφετέρου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται για αυτή την άδεια παραμονής και στο τέλος της πενταετίας θα επιστρέψουν κι αυτοί στη χώρα τους.

"Βασική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης είναι η καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, εφαρμόζοντας μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Πολιτική που ήδη φέρνει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, αφού οι ροές το 2021 ήταν οι χαμηλότερες της δεκαετίας, στις 8.745 και φέτος φαίνεται ότι θα είναι οι δεύτερες χαμηλότερες της δεκαετίας και παρά τις πιέσεις, οι διαμένοντες στα νησιά μειώθηκαν σε 2.370 από 41.000 και οι δομές σε 34 από 121" ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Επισήμανε ότι αυτή την στιγμή, η ελληνική οικονομία έχει πραγματικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά στον αγροτικό τομέα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως οικιακές εργασίες, τουρισμός και κατασκευές. Ωστόσο εξήγησε ότι η προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικούς πρέπει να γίνεται με κανόνες, νόμιμα και όχι με κυκλώματα λαθροδιακινητών και "με το Μνημόνιο αυτό για τη μετανάστευση και την κινητικότητα, κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης στη νόμιμη μετανάστευση και την αξιοποίησή της για τις ανάγκες της χώρας σε εργατικό δυναμικό".

Εστιάζοντας στις νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες λειτουργούν ως ένα ενιαίο πλαίσιο, ανέφερε τη θέσπιση νέου τύπου άδειας διαμονής πολιτών τρίτων χωρών για την παροχή εποχικής εργασίας από έναν έως πέντε έτη, με την οποία επιτυγχάνεται η μείωση της γραφειοκρατίας, καθώς δεν θα χρειάζεται να εκδίδεται κάθε χρόνο νέα εθνική θεώρηση για εποχική εργασία, που αφορά το ίδιο πρόσωπο, προς διευκόλυνση τόσο των αγροτών όσο και των ελληνικών προξενικών αρχών.

Όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός, γενικότερα τίθεται σε επανεξέταση όλο το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο νόμιμης μετανάστευσης, με στόχο ένα νέο Κώδικα Μετανάστευσης εντός του 2022 και τόνισε ότι υπάρχει σαφές όριο, στο σύνολο των αδειών που εκδίδεται. Ο συνολικός αριθμός κάθε είδους άδειας παραμονής για εργασία καθορίζεται με το άρθρο 11 του ν.4251/14, με ΚΥΑ όλων των συναρμόδιων υπουργείων. Καθορίζεται δηλαδή ο ανώτατος αριθμός θέσεων για εξαρτημένη εργασία που χορηγούνται σε πολίτες τρίτων χωρών, ανά Περιφέρεια και ειδικότητα απασχόλησης. Η ΚΥΑ προβλέπει 62.000 θέσεις μόνιμης εργασίας και 112.000 θέσεις εποχικής εργασίας, σύνολο δηλαδή 174.000 θέσεις, εκ των οποίων οι 165.000 αφορούν τον αγροτικό τομέα.

"Με τις διμερείς συμφωνίες, στόχος μας είναι, αφενός να προσδιορίσουμε όρια για τους εργαζόμενους από κάθε χώρα, αφετέρου να συνεργαστούμε ενεργά στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Δημιουργούμε ένα ολιστικό πλαίσιο συναρμογών στη μετανάστευση, με βασικά συστατικά την αυστηρή, αλλά δίκαιη πολιτική φύλαξης των συνόρων και της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και τον οργανωμένο, εύτακτο τρόπο με τον οποίο ανοίγουμε τις πόρτες της χώρας μας σε επενδύσεις και δυνητικό εργατικό δυναμικό. Ένα νέο μοντέλο μετανάστευσης που δημιουργεί προηγούμενο ως μια καλή πρακτική προς αξιοποίηση για τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Με αυτόν τον τρόπο, θέτουμε τους κανόνες, δημιουργούμε μια Χάρτα ικανοτήτων προς διάθεση στην αγορά εργασίας και εξαλείφουμε σταδιακά τα αίτια της παράνομης μετανάστευσης. Στο Μεταναστευτικό, η χώρα μας διαθέτει σχέδιο και τη βούληση να το υλοποιήσει, κομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία προηγούμενων ετών και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών", κατέληξε ο κ. Μηταράκης.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, παρότι υπερψήφισε την κύρωση του Μνημονίου, ανέφερε ότι πρόκειται για μια Συμφωνία που δεν γίνεται μέσα σε κενό, αλλά είναι ένα "δέντρο" μέσα σε ένα "δάσος" μιας αντιμεταναστευτικής και αντιπροσφυγικής πολιτικής που υλοποιεί η κυβέρνηση, με περικοπές στα δικαιώματα στο άσυλο, τις υλικές συνθήκες υποδοχής, τις πολιτικές αποτροπής στα σύνορα, αλλά και στην ενδοχώρα. Υποστήριξε ότι αυτό συμβαίνει με τις επαναπροωθήσεις ή με τα κέντρα κράτησης -όπου άνθρωποι αυτή τη στιγμή κρατούνται διοικητικά για δεκαοκτώ και τριάντα έξι μήνες-, με τις περικοπές στην ιθαγένεια -που είναι άπιαστο όνειρο για χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται δεκαετίες στη χώρα-, με την αποψίλωση και απαξίωση των υπηρεσιών -που θα κληθούν να εφαρμόσουν και τη συγκεκριμένη συμφωνία χωρίς προσωπικό και μέσα-, με τα εργασιακά -τα οποία υποβαθμίζονται για Έλληνες και ξένους εργαζόμενους-, με την καταστολή και με ένα τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, "διότι", όπως είπε, "όλα αυτά τα χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα για την εκπλήρωση των αναγκών και των παραγωγών και των ίδιων των εργαζομένων κυρίως στην περιφέρεια και την επαρχία με τα αγροτικά προϊόντα, αλλά και άλλες υπηρεσίες".

Λαμβάνοντας, όμως, υπόψη το γεγονός ότι, έστω και λίγο, έστω και καθυστερημένα, έστω και με προβλήματα εφαρμογής, χωρίς βασικά δικαιώματα πέραν των εργασιακών να διασφαλίζονται, κάποιοι άνθρωποι θα πάρουν νόμιμη διαμονή, παρουσία και εργασία στη χώρα και δεν θα είναι πλέον "αόρατοι", αλλά και με το γεγονός ότι αυτό υπηρετεί και τις ανάγκες των παραγωγών οι οποίοι θέλουν να βγάλουν πέρα τις καλλιέργειές τους -αλλά, αυτό πρέπει να γίνεται με όρους και κανόνες και αξιοπρέπεια- εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθόρισε τη στάση του το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο, τόνισε, ότι έχει και θετικά, "αλλά γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο είναι εξαιρετικά αρνητικό και δημιουργεί μεγάλες επιφυλάξεις αν θα εφαρμοστεί και πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη".

Εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Γιώργος Λαμπρούλης, τόνισε ότι και η διμερής συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Μπανγκλαντές αποτελεί ένα εμβληματικό παράδειγμα της ευρω-ενωσιακής κατεύθυνσης για τη λεγόμενη "εύτακτη μετανάστευση", την οποία το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ως ένα σύγχρονο σκλαβοπάζαρο, αφού νομιμοποιεί τις απαράδεκτες, απάνθρωπες και σοκαριστικές συνθήκες εργασίας χιλιάδων μεταναστών εργατών γης στην Ελλάδα. Παράλληλα, όπως είπε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, φανερώνει την κοινή στρατηγική αντίληψη όλων των κομμάτων και την προσήλωσή τους στην πολιτική της ΕΕ για τη μετανάστευση και το άσυλο, που διαμορφώνει τους όρους για τη διαλογή του κατάλληλου εργατικού δυναμικού για τις ανάγκες των μονοπωλίων, του κεφαλαίου και ενθαρρύνει την υπογραφή διμερών συμφωνιών από τα κράτη-μέλη με τρίτες χώρες για τη λεγόμενη "νόμιμη μετανάστευση".

"Γίνεται καθαρό ότι το βασικό κριτήριο για τη διαμόρφωση της συμφωνίας αυτής δεν είναι τα δικαιώματα των μεταναστών εργατών που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της εργατικής τάξης στη χώρα μας. Έτσι, στο όνομα της κάλυψης των αναγκών της ελληνικής οικονομίας με εποχικούς εργαζόμενους, το κεφάλαιο βρίσκει τα πιο φτηνά εργατικά χέρια, χωρίς δικαιώματα, με προσωρινές άδειες και υπό τη μόνιμη απειλή της απέλασης, ανάλογα με τις ανάγκες του. Γι' αυτό και στη συμφωνία γίνεται αναφορά στον προσωρινό χαρακτήρα των αδειών διαμονής, την αναγκαστική επιστροφή των εργατών μετά το πέρας της πενταετίας και την απέλασή τους σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, την έλλειψη δικαιώματος στην οικογενειακή επανένωση ή τη θεμελίωση δικαιώματος για μακρόχρονη διαμονή ή πολιτογράφηση.

Στη συμφωνία, όμως, δεν υπάρχει λέξη για αξιοπρεπή μισθό, για ωράριο, για συνθήκες εργασίας και διαβίωσης. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι εποχικές άδειες θα δοθούν μόνο αν υπάρχει ανάγκη από τους παραγωγούς, αποδεικνύει το ανοιγο-κλείσιμο της "στρόφιγγας” στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, ανάλογα με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του κεφαλαίου", ανέφερε επίσης.

"Για το ότι δεν υπάρχουν εργάτες γης φταίτε εσείς, γιατί έχετε διαλύσει τον αγροτικό τομέα, την πρωτογενή παραγωγή και το αντιμετωπίζετε λες και είναι τρίχα στο ζυμάρι, αντί να είναι η πρώτη σας έννοια η πρωτογενής παραγωγή και να στηρίξετε τους ανθρώπους αυτούς και να επιδοτήσετε ακόμα και τα Ελληνόπουλα να πάνε να δουλέψουν. Αυτό πρέπει να κάνει μια εθνική κυβέρνηση που νοιάζεται για τον λαό της. Αυτό θα έκανε και δεν θα έφερνε από το Μπαγκλαντές την ώρα που ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, για να φέρει δεκαπέντε και είκοσι χιλιάδες απέξω. Εμείς προτάσσουμε την ανάγκη, να διαφυλάξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία μας, την πλούσια ιστορία μας και την παράδοση του τόπου μας. Εσείς είστε υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας", είπε ο Κωνσταντίνος Χήτας από την Ελληνική Λύση.

"Ξεχάσετε, κύριοι της κυβέρνησης, να μας πείτε αυτό που μας είπαν και οι άνθρωποι της μπαγκλαντεσιανής κοινότητας που εμείς συναντήσαμε, πως η κυβέρνηση με την οποία συνυπογράψατε αυτό το Μνημόνιο είναι μια κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από αυταρχισμό, βία και διαφθορά, μια κυβέρνηση που προσπαθεί να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές, όχι για να δει τι συμβαίνει εσωτερικά ή για να έχει καλύτερο έλεγχο, αλλά μόνο και μόνο για να μπορέσει να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από τους πολίτες της που επιθυμούν να μεταναστεύσουν αναζητώντας εργασία" υπογράμμισε εκ μέρους του ΜέΡΑ25, η Φωτεινή Μπακαδήμα. Προσέθεσε ότι το κόμμα της θα είναι απέναντι σε κάθε τέτοια επιχείρηση εργαλειοποίησης ανθρώπων και καταπάτησης των δικαιωμάτων τους.

Πηγή: ΑΠΕ

  • ΜΠΛΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η Εθνική Νεανίδων συνέτριψε με 73-42 τα Σκόπια και έκανε το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ

All Content

Μια νίκη μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 η Εθνική Εφήβων, 84-64 το Ισραήλ - Με Γερμανία την Κυριακή

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA

All Content

AI Act και διαφήµιση: Τι αλλάζει από 2 Αυγούστου

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

FleetNews

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

FleetNews

Το Ford Ranger τώρα σε εκδόσεις ντίζελ και PHEV

All Content

«Μη εγγυημένο το συμβόλαιο του Χεζόνια στους Καβαλίερς»!

All Content

Χαρτώνας: «Ξεκινώ από το… μηδέν, τιμή μου που θα έχω προπονητή τον κύριο Σάκοτα»

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 661 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Συμφωνία με ΔΕΔΔΗΕ για πώληση ακινήτου στον Ελαιώνα έναντι 134,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Σε άνοδο η αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

CSRΝews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

CSRΝews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στα επιπεδα του 2019 η κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας τον Ιούνιο
Στα επιπεδα του 2019 η κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας τον Ιούνιο 21/07/2022 - 15:40
Έρευνα Focus Bari - YouGov: ΟΙ Έλληνες μειώνουν τη χρήση του Ι.Χ. τους λόγω κόστους 21/07/2022 - 16:54
Έρευνα Focus Bari - YouGov: ΟΙ Έλληνες μειώνουν τη χρήση του Ι.Χ. τους λόγω κόστους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παράταση διαμονής για πυρόπληκτους στον Δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου
    01/08/2026 - 15:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • GBR: Η ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων στηρίζεται πλέον στις τιμές και όχι στον όγκο
    01/08/2026 - 14:43 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Oυγγαρία: Πιθανή διακοπή της λειτουργίας πυρηνικού σταθμού Paks λόγω χαμηλής στάθμης υδάτων στον Δούναβη
    01/08/2026 - 14:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΗ: Αμετάβλητο το πράσινο τιμολόγιο με πλήρη απορρόφηση της αύξησης πάνω από 18% στη χονδρική
    01/08/2026 - 13:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο στρατός του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε εχθρικά drones
    01/08/2026 - 13:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Meteo: Στα 130 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές ανέμου στην Κάρυστο
    01/08/2026 - 12:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
    01/08/2026 - 12:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Υπ. Υγείας: Μόνιμη εθνική πολιτική το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» έως το 2030 με κάλυψη από τον Προϋπολογισμό
    01/08/2026 - 12:25 ΥΓΕΙΑ
  • Ο "χάρτης" των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Αυγούστου
    01/08/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 3+1 ερωτήσεις - Τι αλλάζει, ποιοι επωφελούνται
    01/08/2026 - 11:40 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μάχη με τις φλόγες στα δύο μέτωπα στη Βοιωτία
    01/08/2026 - 10:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζες: Ισχυρή κερδοφορία 2,5 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
    01/08/2026 - 12:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Dimand: Συμφωνία με ΔΕΔΔΗΕ για πώληση ακινήτου στον Ελαιώνα έναντι 134,7 εκατ. ευρώ
    01/08/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στήριξη 60 εκατ. ευρώ στην ακτοπλοΐα με φόντο το υψηλό κόστος καυσίμων
    01/08/2026 - 10:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο "χάρτης" των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 3 έως 7 Αυγούστου
    01/08/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Εθνική Νεανίδων συνέτριψε με 73-42 τα Σκόπια και έκανε το 2/2 στο Ευρωμπάσκετ

01/08/2026 - 20:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

FIBA 3X3 Challenger: Νικητές οι Σέρβοι με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο

01/08/2026 - 19:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

31/07/2026 - 13:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Έλλη Κασόλη στο ΕΡΤnews

31/07/2026 - 11:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

31/07/2026 - 09:40
FleetNews
fleetnews.gr

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

31/07/2026 - 09:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

31/07/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

31/07/2026 - 06:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo