Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«ΚΙΒΩΤΟΣ 2021»: 'Ασκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας για πλημμύρες
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
30/10/2021 · 17:00

«ΚΙΒΩΤΟΣ 2021»: 'Ασκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας για πλημμύρες

"Με τις ασκήσεις ετοιμότητας θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, να διασφαλίσουμε την ανθρώπινη ζωή", τόνισε ο υπ. Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Άσκηση μεγάλης κλίμακας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από πλημμυρικά φαινόμενα, με την κωδική ονομασία «ΚΙΒΩΤΟΣ 2021» πραγματοποιήθηκε στο Αλεποχώρι Αττικής, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την εξέλιξη της άσκησης δόθηκαν οι κύριες προτεραιότητες που περιελάμβαναν, τη διάσωση του πληθυσμού και την προστασία των περιουσιών, εντός της περιοχής, που εξελίχθηκαν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, την προστασία των υποδομών και τέλος, την αποκατάσταση των πληγέντων.

Στο επίκεντρο του σεναρίου τής άσκησης βρέθηκαν πιθανά περιστατικά και καταστροφές τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι φορείς μετά την εκδήλωση εκτεταμένων πλημμυρών. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες φορείς κλήθηκαν μέσω 9 διαφορετικών «επεισοδίων», να αντιμετωπίσουν περιστατικά και καταστροφές, όπως κατολισθήσεις, εκτροπή οχήματος σε ρέμα, υπερχείλιση ρεμάτων και εισροή υδάτων σε κατοικίες, διακοπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης φερτών υλικών, απεγκλωβισμούς ατόμων και ζώων σε πλημμυρισμένες κατοικίες και οχήματα, μεταφορά τραυματισμένων ατόμων, επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αγνοούμενου ατόμου στον Κορινθιακό κόλπο, δημιουργία κηλίδας στην επιφάνεια της θάλασσας και πτώση στύλου της ΔΕΗ με συνακόλουθη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Ακόμη στο πλαίσιο της άσκησης πραγματοποιήθηκε από αέρος απεγκλωβισμός ατόμων από κτίριο με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτές τις ασκήσεις σε όλα τα ευάλωτα σημεία πανελλαδικά. Το Αλεποχώρι ίσως είναι από τα πιο ευάλωτα σημεία, εξαιτίας και των πυρκαγιών του καλοκαιριού. Μόνο με αυτές τις ασκήσεις ετοιμότητας θα μπορέσουμε, όταν έρθει η δύσκολη στιγμή, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, να διασφαλίσουμε την ανθρώπινη ζωή, τους συμπολίτες μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης. Όπως είπε, σήμερα, «φάνηκε ότι όλες οι δυνάμεις μαζί, συντονισμένες, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ρεαλιστικές συνθήκες σε πολύ δύσκολα περιστατικά», ενώ τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία, «να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη στιγμή».

«Σήμερα, απεδείχθη ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας, θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε ακόμη πιο πολύ ώστε να δράσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τη δύσκολη στιγμή. Για να σώσουμε ζωές, να σώσουμε περιουσίες» σημείωσε ο υπουργός και προσέθεσε: «Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που ηγούμαι αυτού του υπουργείου, το οποίο έχει ως επιχειρησιακό βραχίονα την Πυροσβεστική. Τουλάχιστον στον ενάμιση μήνα που είμαι εδώ, κατάλαβα την αξία του ανθρώπινου δυναμικού σε αυτό το Σώμα. Εμείς, από πλευράς μας ως υπουργείο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας δώσουμε ό,τι χρειάζεστε ώστε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την επιχειρησιακή σας ικανότητα. Όχι άλλα λόγια, αλλά να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός, Ευάγγελος Τουρνάς, αφού συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην άσκηση, απευθυνόμενος στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος είπε ότι «οι ασκήσεις είναι η τροφή του μαχητή που ετοιμάζεται για τον καιρό του πολέμου» Επισήμανε ότι είχαν «αρκετή εμπλοκή το καλοκαίρι στις πυρκαγιές» και προσέθεσε ότι αυτές οι ασκήσεις βοηθούν «να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και, βέβαια, να συντονιζόμαστε με όλους τους συναρμόδιους φορείς, με τους οποίους θα χρειαστεί να συνεργαστούμε στο πεδίο».

Στη σημασία τέτοιων ασκήσεων σε μια περιοχή σαν το Αλεποχώρι αναφέρθηκε ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, τονίζοντας ότι η παρουσία σήμερα σε αυτή την άσκηση του υπουργού κ. Στυλιανίδη δείχνει τη σημασία που δίνει η Πολιτεία στα θέματα αυτά «και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προλάβουμε δυσάρεστα αποτελέσματα». Ο κ. Σταμούλης εξήγησε ότι η περιοχή έχει καταστεί πολύ επικίνδυνη λόγω των τελευταίων πυρκαγιών στα Γεράνεια, το 2018 στην πλευρά της Κινέττας και το 2021 στην πλευρά του Αλεποχωρίου, επομένως, όπως είπε θα πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουν κατά κύριο λόγο τους πολίτες και βεβαίως τις υποδομές και τις περιουσίες.

«Ο Δήμος δια του συντονιστικού τοπικού οργάνου στο οποίο προΐσταται ο δήμαρχος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος να συντονίσει όλες τις ενέργειες της Πολιτικής Προστασίας και σε αυτές τις ενέργειες συμμετέχουν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, η Τροχαία, Στρατός εθελοντικές οργανώσεις κλπ. Από πλευράς μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προλάβουμε τα χειρότερα εκπαιδεύουμε το προσωπικό, ετοιμάζουμε τα μηχανήματα, τα έχουμε πάντα σε ετοιμότητα και προσπαθούμε με κάθε τρόπο», σημείωσε ο κ. Σταμούλης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία άσκηση επί χάρτου για θέματα πολιτικής προστασίας που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τους δόθηκε η δυνατότητα «να αναμοχλεύσουν, να ξαναθυμηθούν τα σχέδια και να εξετάσουν βάσει ενός σεναρίου πιθανά περιστατικά που μπορούν να συμβούν σε μια περίπτωση πλημμύρας». Ο δήμαρχος έκανε λόγο για μία πολύ εποικοδομητική άσκηση όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και σήμερα ήρθαν να τα εφαρμόσουν στην πράξη ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. «Απέδειξαν για άλλη μια φορά και με αυτή την άσκηση ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις πιο δύσκολες καταστάσεις», είπε ο κ. Σταμούλης. Ευχαρίστησε επίσης τον υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη «για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την περιοχή», μιας και όπως είπε είναι η τρίτη φορά που την επισκέπτεται, «γεγονός που δείχνει ότι τον απασχολεί πολύ».

«Στην σημερινή μεγάλη άσκηση διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, την άμεση απόκριση και συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των κρίσεων», τόνισε από την πλευρά του ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, δίνοντας στη συνέχεια συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες.

Η σημερινή άσκηση ολοκληρώνει μια σειρά δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας στην περιοχή του Αλεποχωρίου, το οποίο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είχε επισκεφθεί ήδη από τις 25 Σεπτεμβρίου. Κατά την επίσκεψη, είχε ενημερωθεί διεξοδικά για την τρωτότητα της περιοχής σε πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας των πυρκαγιών του καλοκαιριού. Σε αυτό το πλαίσιο, συμφωνήθηκε η άμεση δρομολόγηση ενημερωτικής καμπάνιας για τους κατοίκους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπό την καθοδήγηση του υπουργείου. Στις 17 Οκτωβρίου διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση, οδηγίες και διαβούλευση σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα και την ασφάλεια των πολιτών», με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής, ενώ σε συνέχεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα η άσκηση ΚΙΒΩΤΟΣ 2021.

Η άσκηση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μεγαρέων και την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία και πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιου Δημακογιάννη, καθώς και του Γενικού Διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβου Θεοδώρου.

Το «παρών» στην άσκηση έδωσε, επίσης, η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα, ο αρχηγός ΠΣ, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο υπαρχηγός ΠΣ, αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο προϊστάμενος Κλάδου Επιχειρήσεων υποστράτηγος ΠΣ Χρήστος Λάμπρης και ο συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος.

Την άσκηση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κώτσηρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης και ο αντιδήμαρχος Μάνδρας, Δημήτριος Δουδέσης.

Για τη διεξαγωγή της άσκησης, συμμετείχαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος από τις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, την 1η ΕΜΑΚ, καθώς και την Υπηρεσία Εναερίων Μέσων ΠΣ. Μετείχαν επίσης στελέχη από την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Μεγαρέων, καθώς και η ΕΛ.ΑΣ. με δυνάμεις από το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων και το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, το Λιμενικό Σώμα, το ΕΚΑΒ με πλήρωμα δύο ασθενοφόρων, η ΔΕΔΔΗΕ και εθελοντικές ομάδες.

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  • ·
  • ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάστιν Ρόμπινσον

All Content

Εθνική Νέων Γυναικών: Το "εμείς" πάνω από το "εγώ"!

All Content - BusinessNews.gr

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις - Τι προσδοκά ο εμπορικός κόσμος

All Content - BusinessNews.gr

Έκθεση Κομισιόν για Ελλάδα: Μειώνεται η φοροδιαφυγή, επιμένει η υψηλή φορολόγηση της εργασίας

All Content - BusinessNews.gr

Υπογράφεται η σύμβαση για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά από ΜΕΤΚΑ-Δομική Κρήτης

All Content

CGWorks - InterMed: Οι απαιτήσεις για το FOOH έχουν αυξηθεί

All Content

Η Saatchi & Saatchi επιστρέφει στην Ελλάδα

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

FleetNews

Kinsen: Προσήλωση στη βιώσιμη κινητικότητα

All Content

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ζακ ΛεΝτέι

All Content

Με Ισπανία απόψε η Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό U20 και μαθαίνει αντίπαλο στους "16"

All Content - BusinessNews.gr

Swarovski Ελλάς: Αύξηση 4% στις πωλήσεις το 2025 με «όχημα» τη στρατηγική LuXIgnite

All Content - BusinessNews.gr

Ενεργοποιούνται οι νέες ρυθμίσεις οφειλών: Σε εφαρμογή οι 72 δόσεις - Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

All Content - BusinessNews.gr

Το ελληνικό app BRRRO στην κορυφή του App Store - Aφήνοντας πίσω του το WhatsApp & VIBER, ChatGPT

FleetNews

Αύξηση 50% στις πωλήσεις BEV για τον όμιλο Mercedes-Benz

FleetNews

Το νέο DS N°7 υπόσχεται «First Class» εμπειρία

CSRΝews.gr

European Dynamics και Viva.com: Αναλαμβάνουν το Σύστημα Πληρωμών του Μηχανισμού Συνοριακής Προσαρμογής Άνθρακα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ CSR HELLAS και Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

CSRΝews.gr

Bureau Veritas: Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να θωρακιστούν απέναντι στις διακυμάνσεις τιμών ενέργειας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θεσσαλονίκη: «Συναγερμός» από το ΑΠΘ για το ιικό φορτίο στα λύματα
Θεσσαλονίκη: «Συναγερμός» από το ΑΠΘ για το ιικό φορτίο στα λύματα 30/10/2021 - 13:00
Υπ.Υγείας: Κίνητρα σε παθολόγους, πνευμονολόγους για εφημερίες σε άλλα νοσοκομεία 30/10/2021 - 17:33
Υπ.Υγείας: Κίνητρα σε παθολόγους, πνευμονολόγους για εφημερίες σε άλλα νοσοκομεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το ευρώ ενισχύεται 0,10%, στα 1,1431 δολάρια
    13/07/2026 - 15:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΒΒ: Νέος Διευθυντής του Τομέα Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού για Ελλάδα και Κύπρο ο Χρήστος Σκαρλατάκης
    13/07/2026 - 15:08 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΕ: Ο Ραφαέλε Φίτο νέος ειδικός αντιπρόσωπος για την Κύπρο
    13/07/2026 - 15:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΓΣΕΕ μιλά για μόνιμη εργασία, αλλά εφαρμόζει εργολαβίες και προχωρά σε απολύσεις
    13/07/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ESA BIC Greece: 5 χρόνια, 32 startups και η Ελλάδα στη νέα διαστημική οικονομιά
    13/07/2026 - 14:58 STARTUPS
  • Έπεσαν οι υπογραφές για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά – K. Μητσοτάκης: «Εξαιρετικά σημαντικό έργο»
    13/07/2026 - 14:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • EE και Μ. Βρετανία επιβάλλουν από κοινού κυρώσεις στη Ρωσία για κυβερνοεπιθέσεις στην Ευρώπη
    13/07/2026 - 14:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νερά Πηγών Γράμμου ΑΕ: Διακρίθηκε με το Silver Award στα Sales Excellence Awards
    13/07/2026 - 14:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ: Σύντομα η ανακοίνωση του νέου απεσταλμένου για το Κυπριακό
    13/07/2026 - 14:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • KYKNOS: Βιώσιμη ανάπτυξη με οδηγό 111 χρόνια ιστορίας
    13/07/2026 - 14:34 ESG
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΠΟΜΙΔΑ: Ενεργοποιούνται οι ευεργετικές διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη για τα ακίνητα
    12/07/2026 - 17:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    12/07/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις - Τι προσδοκά ο εμπορικός κόσμος
    13/07/2026 - 07:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Υπογράφεται η σύμβαση για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά από ΜΕΤΚΑ-Δομική Κρήτης
    13/07/2026 - 08:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έκθεση Κομισιόν για Ελλάδα: Μειώνεται η φοροδιαφυγή, επιμένει η υψηλή φορολόγηση της εργασίας
    13/07/2026 - 08:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βελτίστας: «Στο τέλος της ημέρας μένει ότι φεύγουν όλες χαμογελαστές και δακρυσμένες»

13/07/2026 - 12:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιόνας Βαλαντσιούνας: Δεδομένη θεωρούν οι Λιθουανοί τη μεταγραφή του στη Ζαλγκίρις

13/07/2026 - 12:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Τον Σεπτέμβριο επιστρέφουν ξανά οι αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές

13/07/2026 - 11:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

European Dynamics και Viva.com: Αναλαμβάνουν το Σύστημα Πληρωμών του Μηχανισμού Συνοριακής Προσαρμογής Άνθρακα της ΕΕ

13/07/2026 - 11:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα καμπάνια της Ogilvy για το Dove

13/07/2026 - 10:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ CSR HELLAS και Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

13/07/2026 - 10:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
FleetNews
fleetnews.gr

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

13/07/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

13/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Φινάλε των επιτυχημένων 11 χρόνων της θρυλικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»”

09/07/2026 - 07:11
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo