Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καύσωνας: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελεγκτικές Υπηρεσίες: "Λουκέτο" σε 16 επιχειρήσεις για μη τήρηση των ειδικών κανόνων λειτουργίας
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
17/05/2021 · 15:18

Ελεγκτικές Υπηρεσίες: "Λουκέτο" σε 16 επιχειρήσεις για μη τήρηση των ειδικών κανόνων λειτουργίας

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν από 14-16.05.2021 συνολικά 210.713 ελέγχους και κατέγραψαν 788 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (164.743).

Α. Κυριότερες παραβάσεις

1. Μη χρήση μάσκας/Μη τήρηση αποστάσεων

2. Μη επίδειξη βεβαίωσης μετακίνησης/Επίδειξη μη νόμιμης βεβαίωσης

3. Μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/Ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου

Β. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δεκαεννέα (19) συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Βεβαιώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ δύο (2) παραβάσεις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτες.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε έναν (1) υπήκοο Αλβανίας παράνομα εισερχόμενο στη χώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας κ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα (1) φυσικό πρόσωπο για παραβίαση καραντίνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 6.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας (συνολικά 30 ημέρες) σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός των καταστημάτων στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός των καταστημάτων στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός των καταστημάτων στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 6.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 2.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός των καταστημάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 7.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα (1) ίντερνετ – καφέ για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, για παραμονή πελατών στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 4.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε καφέ μπαρ για λειτουργία χωρίς να διαθέτουν ανοιχτό χώρο και για αναπαραγωγή μουσικής στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε καφέ μπαρ για λειτουργία χωρίς να διαθέτουν υπαίθριο χώρο και για αναπαραγωγή μουσικής στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε έναν (1) ποδοσφαιρικό σύλλογο για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπεράριθμους πελάτες στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν (1) ιδιοκτήτη μπαρ για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 300€ για υπεράριθμους πελάτες σε ταξί στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 18.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας (συνολικά 90 ημέρες) σε έξι (6) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραμονή πελατών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 15.000€ σε τρεις (3) υπηκόους Αλβανίας παράνομα εισερχόμενους στη χώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διότι λειτουργούσε το κατάστημα και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό του χώρο καθήμενους πελάτες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διότι λειτουργούσε το κατάστημα και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό του χώρο καθήμενους πελάτες στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα (1) φυσικό πρόσωπο για παραβίαση κατ’ οίκον περιορισμού στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε αναψυκτήριο διότι εξυπηρετούσε στον εσωτερικό του χώρο καθήμενους πελάτες στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 5.000€ σε τρία (3) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση της απαγόρευσης αναπαραγωγής μουσικής στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραμονή πελατών σε εσωτερικό χώρο στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 9.000€ σε τρία (3) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διότι εξυπηρετούσε στον εσωτερικό του καταστήματος πελάτες στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διότι εξυπηρετούσε στον εσωτερικό του καταστήματος πελάτες στην Περιφέρεια Αττικής.

Το Λιμενικό επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 3.300€ σε φυσικά πρόσωπα για μη χρήση μάσκας και μη νόμιμη μετακίνηση, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Τα κλιμάκια της ΕΑΔ διενήργησαν ελέγχους σε διακόσια εβδομήντα ένα (271) αντικείμενα και σε χίλια επτακόσια πενήντα επτά (1757) φυσικά πρόσωπα, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Γ. Τετραψήφιο 1520

Το 1520 δέχτηκε συνολικά χίλιες διακόσες είκοσι δύο (1.222) κλήσεις, που αφορούσαν α) σε ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα και β) καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Δ. Επιχειρησιακός προγραμματισμός

Λόγω της καταγραφής υψηλών ποσοστών παραβατικότητας στη λειτουργία καταστημάτων εστίασης, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα των ελέγχων με επίκεντρο τις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τους ειδικούς όρους λειτουργίας θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δημόσια υγεία όσο και τη συλλογική προσπάθεια για τη σταδιακή επανεκκίνηση όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων.

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ·
  • ΛΟΥΚΕΤΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος Μίλερ-ΜακΙντάιρ (pics)

All Content

Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία υπέγραψε και φέτος two-way συμβόλαιο στους Σπερς

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αύξηση κατά 20,9% των τουριστών και κατά 25,8% των εισπράξεων στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2026

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή αύξηση των τιμών του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 95 δολάρια το Brent

All Content

Η Έλενα Τσακιρίδου στην Avant Tales

All Content

Στην Pollen η Audi

FleetNews

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

FleetNews

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

All Content

Θρίλερ με Χεζόνια: «Δεν έχει πληρωθεί η ρήτρα του – Ντουμπάι και Ολυμπιακός παρακολουθούν τις εξελίξεις»

All Content

Εθνική Κορασίδων: Νίκη επί της Σερβίας στο πρώτο φιλικό στο Βελιγράδι (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ εξελέγη ο Θέμης Σαρασίδης

All Content - BusinessNews.gr

Η Zakcret στην Κύπρο, οι νέες κινήσεις της Mere, η έμπειρη GM και ο έλεγχος της 4all

All Content - BusinessNews.gr

Η Netcompany ενισχύει τον ρόλο της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κομισιόν

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

CSRΝews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

CSRΝews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

CSRΝews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΠτΔ: Συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+
ΠτΔ: Συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ 17/05/2021 - 15:04
Στεργίου: Ο φράχτης στον Έβρο αποδυναμώνει γεωπολιτικούς εκβιασμούς 17/05/2021 - 14:33
Στεργίου: Ο φράχτης στον Έβρο αποδυναμώνει γεωπολιτικούς εκβιασμούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τραμπ: Θα βομβαρδίσουμε υποδομές στο Ιραν αν δέχονται επίθεση πλοία στο Ορμούζ
    22/07/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nike: Νέα στρατηγική στην Κίνα με λιγότερους online διανομείς
    22/07/2026 - 20:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • OpenAI: Επένδυση άνω των 30 δισ. δολ. για κατασκευή data center στις ΗΠΑ
    22/07/2026 - 20:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • OpenAI: Επένδυση άνω των 30 δισ. δολ. για κατασκευή data center στις ΗΠΑ
    22/07/2026 - 20:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βασίλης Ψάλτης: Ενεργός ο ρόλος της Alpha Bank στην ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας
    22/07/2026 - 20:00 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή του Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο
    22/07/2026 - 19:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάδα και Κύπρος ενισχύουν τη συνεργασία για ασφαλή και επαρκή φάρμακα
    22/07/2026 - 19:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σχεδόν 5.500 οι νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2026-27
    22/07/2026 - 18:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Στα 170 εκατ. ευρώ η οικονομική επίδραση από συνέδρια το 2025
    22/07/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κρούσμα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου
    22/07/2026 - 18:05 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη
    22/07/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάδα και Ουζμπεκιστάν ανοίγουν νέο κεφάλαιο πολιτιστικής συνεργασίας
    22/07/2026 - 12:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ενδέκατη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ στο Ιράν
    22/07/2026 - 08:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Όμιλος Kayak: Εξαγόρασε την Da Vinci Artisan Gelato
    22/07/2026 - 12:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νεκρός από άγριο ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
    22/07/2026 - 10:11 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος Μίλερ-ΜακΙντάιρ (pics)

22/07/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία υπέγραψε και φέτος two-way συμβόλαιο στους Σπερς

22/07/2026 - 20:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς: Διάκριση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

22/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

22/07/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

22/07/2026 - 13:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια

22/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

22/07/2026 - 08:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

22/07/2026 - 08:30
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo