Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σ. Τσιόδρας: Ορατή λύση τα εμβόλια, οι μεταλλάξεις έφεραν αύξηση της μεταδοτικότητας και των θανάτων
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΛΛΑΔΑ
07/04/2021 · 09:02

Σ. Τσιόδρας: Ορατή λύση τα εμβόλια, οι μεταλλάξεις έφεραν αύξηση της μεταδοτικότητας και των θανάτων

Καλά και κακά νέα είχε η ομιλία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στην Ακαδημία Αθηνών. Ο ίδιος τόνισε ότι μετά από ένα χρόνο με τον κορονοϊό, συνεχίζουμε να ζούμε με αρκετές αβεβαιότητες.

«Είναι μία πανδημία που έχει κουράσει τους πάντες και κυρίως τον κόσμο που πλέον δυσκολεύεται να εφαρμόσει τα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «μόνο βραχυπρόθεσμες εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε για την πανδημία», καθώς η πορεία της, εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες και τη συμπεριφορά μας. Μιλώντας για το δείκτη Rt και τα μοντέλα επιδημιολογικής επιτήρησης στη χώρα μας, είπε ότι «αν φτάσει στο 1,1 μπορεί να φτάσουμε και τις 1000 κλίνες ΜΕΘ τον Μάιο» για ασθενείς COVID -19 σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Το γεγονός ότι «η πιθανότητα θανάτου σε όσους έχουν μολυνθεί δεν μπορεί να προσδιοριστεί, είναι άλλη μία αβεβαιότητα», τόνισε στην διαδικτυακή ομιλία του ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι στην Ευρώπη , αυτή την ώρα, πολλές χώρες βρίσκονται στο τρίτο ή και στο τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Στη χώρα μας εξήγησε ότι αυτή την περίοδο προσβάλλονται από κορονοϊό , περισσότερο τα άτομα από την ηλικιακή ομάδα 20 έως 50 ετών, τον πιο ενεργό πληθυσμό της χώρας.

«Έχουμε κάθε μέρα 500 εισαγωγές στα νοσοκομεία, τα νεότερα άτομα αν και νοσούν πιο ήπια, είναι λάθος να πιστεύουν ότι είναι άμοιρα των επιπλοκών αλλά και του θανάτου από κορονοϊό» τόνισε.

Πιο αυξημένες οι εισαγωγές σε σχέση με τα εξιτήρια

Τις τελευταίες εβδομάδες όπως είπε οι εισαγωγές αυξήθηκαν σε σχέση με τα εξιτήρια και αυτό δημιουργεί μεγάλη πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας, επισημαίνοντας πως το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας παραμένει σε βαθύ κόκκινο.

Στο σημείο αυτό της ομιλίας του με θέμα «Πανδημία SARS-CoV-2: η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας» ανέφερε ότι εύκολα μία τοπική επιδημία, μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις «όπως έγινε την τελευταία εβδομάδα με την Δυτική Μακεδονία όπου υπάρχει εκθετική αύξηση 46% των νέων κρουσμάτων».

Αναφερόμενος ξανά στις αβεβαιότητες, ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της πανδημίας, είπε ότι «παραμένουν ανοικτές όλες οι υποθέσεις ακόμα και για την προέλευση του ιού, ώστε να βρεθεί ο ενδιάμεσος ανάμεσα στη νυχτερίδα ή τον παγκολίνο και στον άνθρωπο» και να μάθουμε πως έφτασε οι ιός σε εμάς.

Συνεχίζοντας την ομιλία του είπε ότι υπάρχουν κάποιες αριθμητικές προσεγγίσεις, αλλά κι αυτές δεν είναι βέβαιες για το πόσους μολύνει ο ιός.

«Εκτιμάται ότι οι ασυμπτωματικοί στην πανδημία είναι γύρω στο 30% και ότι είναι 75% η μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών σε σχέση με τους συμπτωματικούς. Επίσης ότι 50% είναι όσοι μεταδίδουν τον ιό λίγο πριν εμφανιστούν συμπτώματα» ανέφερε και είπε ότι τα στοιχεία αυτά ακόμα δεν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρα.

Υπάρχει κυτταρική μνήμη σε όσους νοσούν - Στο 10% η ανοσία του γενικού πληθυσμού

Ανάμεσα στα καλά νέα για τα οποία μίλησε ο καθηγητής, είναι ότι «υπάρχει προϋπάρχουσα κυτταρική ανοσία που επιδρά στην συνολική ανοσία του γενικού πληθυσμού έναντι στον κορονοϊό».

Για τα Τ κύτταρα μέσω των οποίο χτίζεται η κυτταρική μνήμη, είπε ότι αυτά έχουν εντοπιστεί έως και 8 μήνες μετά την αρχική νόσο στο 100% των ανθρώπων με σοβαρή νόσο, στο 87% με ήπια νόσο, στο 32% των οικογενειών που εκτέθηκαν στον κορονοϊό και στο 16% υγιών ανθρώπων που δεν ήρθαν σε επαφή με τον ιό.

«Έχουμε 95% ανοσία για τουλάχιστον πέντε μήνες, στα τρία από τα πέντε σημαντικά σκέλη της ανοσίας» σε ανθρώπους που νόσησαν τόνισε ο καθηγητής.

Ο κ.Τσιόδρας είπε ότι το πρώτο κύμα κατέγραψε πολύ χαμηλά ποσοστά λοίμωξης στην χώρα μας και εκτιμάται ότι για κάθε ένα κρούσμα υπήρξαν άλλα 10.

Ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε για πρώτη φορά στην ομιλία του «φαίνεται από μελέτες ότι η εκτιμώμενη ανοσία του πληθυσμού στην χώρα μας στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν περίπου στο 10%»

Οι μεταλλάξεις έφεραν αύξηση της μεταδοτικότητας και των θανάτων

Μιλώντας για τις μεταλλάξεις είπε ότι «έφεραν αύξηση της μεταδοτικότητας και αύξηση της παθογονικότητάς, δηλαδή της πιο σοβαρής νόσησης» φαίνεται ότι τα πιο μεταδοτικά στελέχη πιο γρήγορα οδηγούν και σε περισσότερους θανάτους, πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε πως η Βρετανική, είναι η κυρία επικρατούσα μετάλλαξη διεθνώς αλλά και στη χώρα μας πλέον. «Αυτή η μετάλλαξη είναι πίσω και από την κατάσταση που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει διασπορά της, σε 114 χώρες με υψηλότερη αυτή στην Μεγάλη Βρετανία και «δεν είναι μόνο 50% πιο μεταδοτική αλλά έχει και αυξημένη πιθανότητα να προκαλεί πιο σοβαρή νόσο», πρόσθεσε.

Το θετικό είναι, ότι δεν υπάρχουν, όπως εξήγησε ενδείξεις ότι ο άνθρωπος επαναμολύνεται με την μετάλλαξη αυτή, εφόσον έχει ήδη μολυνθεί από τα αρχικά στελέχη της COVID -19. Επίσης εξήγησε ότι και τα κύτταρα μνήμης εξακολουθούν να δουλεύουν κατά των μεταλλάξεων, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ελάχιστη η επίδραση που θα έχουν οι μεταλλάξεις στα εμβόλια τα οποία φαίνεται να παραμένουν αποτελεσματικά και για αυτές.

Αποθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας οι επιστήμονες δεν έχουν αντιικό φάρμακο το οποίο να μπορεί να αναχαιτίσει τον ιό στο αρχικό στάδιο, εξήγησε ο κος Τσιόδρας και είπε ότι ένα χρόνο μετά, ακόμα ερευνούμε τι βοηθάει και τι όχι σε όσους νοσούν.

Ορατή λύση τα εμβόλια

Μιλώντας για τα εμβόλια είπε πως «είναι η ορατή λύση για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας» και πρόσθεσε ότι παρά τις όποιες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν αναφερθεί, το όφελος τους είναι μεγαλύτερο από τον πιθανό κίνδυνο. Όπως είπε από 7 μελέτες έχει φανεί ότι η πιθανότητα θρόμβωσης όταν κάποιος προσβάλλεται σοβαρά από κορονοϊό φτάνει ακόμα και το 69% , την ώρα που η θρόμβωση ως πιθανή επιπλοκή του εμβολίου της Οξφόρδης - AstraZeneca - είναι εξαιρετικά σπάνια.

«Τα εμβόλια δεν έχουν ζωντανό ιό , απλώς διδάσκουν την άμυνα μας πως να τον αντιμετωπίσει» επισήμανε και πρόσθεσε πως «από τους 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν γίνει ήδη στο Ισραήλ -με την πρώτη δόση- οδηγηθήκαμε σε μεγάλη μείωση της επιδημίας και των θανάτων».

Ο κος Τσιόδρας εξήγησε πως το μέλλον της πανδημίας θα καθοριστεί από το πως θα εξελιχθεί ο ιός, τις παραλλαγές του, την ανοσία και την διάρκεια της, την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, αλλά και την τήρηση των μέτρων προφύλαξης.

Σφυριά στο κεφάλι το lockdown - 15% αυξήθηκε το άγχος στον πληθυσμό

«Το lockdown είναι μια σφυριά στο κεφάλι και όλοι προσπαθούμε να βρούμε χειρουργικούς τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας με όσο το δυνατό λιγότερες κοινωνικές οικονομικές και ψυχικές συνέπειες» είπε με έμφαση και αναφερόμενος σε συναδέλφους του ψυχιάτρους οι οποίοι τον ενημέρωσαν, όπως είπε, πως «έχει αυξηθεί κατά 15% το άγχος στο γενικό πληθυσμό κατά το τρίτο κύμα της πανδημίας», το οποίο βιώνουμε αυτή την περίοδο.

Αναφερόμενος στο ατομικό τεστ είπε ότι «αν έχω συμπτώματα και είναι αρνητικό, θα πρέπει να επαναλαμβάνω τον έλεγχο». Ωστόσο υποστήριξε ότι τα self test ακόμα κι αν μόνο σε ποσοστό 25% γίνουν σωστά, θα έχουν σημαντικό όφελος στον έλεγχο της πανδημίας.

Ο κορονοϊός είναι εδώ και θα μείνει - Τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν με τον εμβολιασμό

«Ο κορονοϊός είναι εδώ για να μείνει» , τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα κατέληξε ο κύριος Τσιόδρας λέγοντας πως το μέλλον της πανδημίας εξαρτάται από πολλούς αγνώστους γι' αυτό «παραμένει καθοριστική η χρήση της μάσκας, από την οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να απαλλαγούμε».

Πριν το τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στο ανησυχητικό παράδειγμα της Χιλής, όπως είπε , όπου «το 30% του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί τουλάχιστον με μία δόση, υπήρξε άρση των μέτρων, πτώση της συμμόρφωσης και τώρα η χώρα αυτή ζει ένα σφοδρό κύμα της πανδημίας».

Τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν και με τον εμβολιασμό, τόνισε ο καθηγητής και είπε ότι η επιστροφή στην κανονικότητα και όχι η εξαφάνιση της επιδημίας όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι θα γίνει σταδιακά με τον έλεγχο της επιδημίας.

Τέλος αναφερόμενος στις επιπτώσεις από τον κορονοϊό στους ανθρώπους που νόσησαν, είπε ότι η πιθανότητα μακροπρόθεσμα επιπλοκών δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ακόμα καθώς υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία στην βιβλιογραφία. Φαίνεται ότι επηρεάζει το αναπνευστικό, το καρδιαγγειακό, το νευρικό σύστημα, τα νεφρά, το δέρμα αλλά και την ψυχή, εξήγησε και πρόσθεσε ότι υπάρχουν και επιπτώσεις και σε εξωπνευμονικούς ιστούς όπως η όσφρηση και γεύση. «44% των ανθρώπων που νόσησαν ανέφεραν μείωση της ποιότητας ζωής τους, 32% εξακολουθούσαν να έχουν συμπτώματα και 55% εξακολουθούσαν να έχουν πάνω από τρία συμπτώματα για αρκετό καιρό», κατέληξε.

  • ΤΣΙΟΔΡΑΣ
  • ·
  • ΕΜΒΟΛΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με 37άρα του SGA οι Θάντερ 120-107 και 2-0 τους Σανς - Τραυματίστηκε ο Τζέιλεν Γουίλιαμς (vids)

All Content

Ισοφάρισαν με την άμυνά τους οι Πίστονς, 98-83 και 1-1 τους Μάτζικ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Δημήτρης Ματεμτζής Intrafashion: Η επιστροφή της Bodytalk σε κερδοφορία και η νέα συνεργασία στα καλλυντικά

All Content - BusinessNews.gr

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Δυναμική χρονιά το 2025 με ισχυρή ανάπτυξη - Επενδύσεις έως 30 εκατ. ευρώ το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Real Consulting: Αύξηση προσαρμοσμένων EBITDA κατά 31,28% στα €9,59 εκατ. το 2025

All Content

Μαρίνα Φλοίσβου: Ένα premium περιβάλλον προβολής με την υπογραφή της Interbus

All Content

Στη LamaDDB τα αναψυκτικά Green

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Με τάπες, καρφώματα και Οσάρ Τόμπσον στην κορυφή το NBA Top-10 (vid)

All Content

Ο Κέλντον Τζόνσον των Σπερς κορυφαίος έκτος παίκτης της σεζόν (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Τζίρος στα 96 εκατ. ευρώ το 2025 - Αυξημένα 21,1% τα καθαρά κέρδη στα 11,4 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Πακέτο ρυθμίσεων για το ιδιωτικό χρέος: 72 δόσεις, άρση κατασχέσεων και διεύρυνση Εξωδικαστικού

All Content - BusinessNews.gr

DEF2026-Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

Η Boehringer Ingelheim ενισχύει τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Ελλάδα: Στην πρώτη δεκάδα των ΑΠΕ παγκοσμίως

CSRΝews.gr

«Ecomobility Ambassadors» με τη συμμετοχή 4 σχολείων της Ηλιούπολης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΟΔΥ: 173 κρούσματα Covid-19 σε 5.237 rapid tests την Τρίτη στην Αττική
ΕΟΔΥ: 173 κρούσματα Covid-19 σε 5.237 rapid tests την Τρίτη στην Αττική 06/04/2021 - 18:51
Lockdown: Σύσκεψη της Επιτροπής για το άνοιγμα των σχολείων 07/04/2021 - 09:29
Lockdown: Σύσκεψη της Επιτροπής για το άνοιγμα των σχολείων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Nokia: Άλμα στα EBITDA κατά 54% στα 281 εκατ. ευρώ - Στα 4,5 δισ. οι πωλήσεις για το α' τρίμηνο
    23/04/2026 - 11:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Trade Estates: Επιτάχυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού με λύση από την EPSILONNET
    23/04/2026 - 11:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη συρρικνώθηκε τον Απρίλιο - εκτίναξη του κόστους
    23/04/2026 - 11:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • L’Oréal: Τζίρος 12,15 δισ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026 - Αυξημένες οι πωλήσεις
    23/04/2026 - 11:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.225,71 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,17%
    23/04/2026 - 11:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΚΤΕΡ: Τζίρος στα 96 εκατ. ευρώ το 2025 - Αυξημένα 21,1% τα καθαρά κέρδη στα 11,4 εκατ. ευρώ
    23/04/2026 - 10:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aegean: Από, Τρίτη 5 Μαΐου, η έναρξη καταβολής μερίσματος 0,9 ευρώ ανά μετοχή
    23/04/2026 - 10:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έρευνα ManpowerGroup: Προοπτικές και προκλήσεις της AI στον κλάδο του HR
    23/04/2026 - 10:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,07%, στα 1,1703 δολάρια
    23/04/2026 - 10:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν.Χαρδαλιάς: «Επενδύουμε συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέων σχολικών μονάδων σε όλη την Αττική»
    23/04/2026 - 10:51 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χωριάτικη Ζύμη: Ξεπέρασε τα 31 εκατ. ο τζίρος- Οι επενδύσεις για την επόμενη ημέρα
    22/04/2026 - 12:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Κεραμέως: Το πλεόνασμα επιστρέφει στην κοινωνία - Νέα ενίσχυση για συνταξιούχους και ασφαλισμένους
    22/04/2026 - 16:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ. Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης - «Το πλέονασμα επιστρέφει στην κοινωνία»
    22/04/2026 - 12:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΨΑ: Δυναμική ανάκαμψη το 2026
    22/04/2026 - 15:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Θετικά τα μέτρα για τις επιχειρήσεις – Ζητούμενο η συνέχεια και η σταθερότητα
    22/04/2026 - 15:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Μαρίνα Φλοίσβου: Ένα premium περιβάλλον προβολής με την υπογραφή της Interbus

23/04/2026 - 07:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Το πανόραμα της σεζόν

23/04/2026 - 07:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πρόγραμμα των playoffs της EuroLeague

23/04/2026 - 06:39
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deutsche Telekom: Εξετάζει το ενδεχόμενο κολοσσιαίας συγχώνευσης με την T-Mobile

22/04/2026 - 13:56
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελλάδα: Στην πρώτη δεκάδα των ΑΠΕ παγκοσμίως

22/04/2026 - 13:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Ecomobility Ambassadors» με τη συμμετοχή 4 σχολείων της Ηλιούπολης

22/04/2026 - 13:29
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo