Σάββατο, 7 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπουργείο Υγείας: Επίταξη ιδιωτών γιατρών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
22/03/2021 · 08:50

Υπουργείο Υγείας: Επίταξη ιδιωτών γιατρών

Το υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών γιατρών, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Οι 16 απαντήσεις του Υπ. Υγείας σε ερωτήματα.

«Το Υπουργείο Υγείας απηύθυνε επί εβδομάδες πρόσκληση - έκκληση προς τους ιδιώτες ιατρούς, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. στο τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας COVID-19. Δυστυχώς, πολύ μικρός αριθμός ιδιωτών ιατρών προσήλθε. Τους ευχαριστούμε. Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις έκτακτες συνθήκες και την επιτακτική ανάγκη περίθαλψης των συνανθρώπων μας, το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.

Οι απαντήσεις του Υπουργείου Υγείας

Σε non paper το υπουργείο Υγείας απαντά σε 16 ερωτήσεις που αφορούν την επίταξη των γιατρών. Σύμφωνα με αυτό, ανακοινώνονται τα κριτήρια για την επίταξη, αλλά και δίνονται διευκρινίσεις γιατί επιλέχθηκε αυτή η λύση.

- Γιατί φτάσαμε στην επίταξη;

Εδώ και ένα μήνα έχουμε προχωρήσει σε επανειλημμένες εκκλήσεις προς τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, για να συνεισφέρουν στην μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Ειδικά για την Αττική, η έκκληση έλαβε χώρα και θεσμικά μαζί με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στις 10 Μαρτίου σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Η απόφαση εντάσσεται στο Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης του Υπουργείου Υγείας και δυστυχώς κατέστη αναγκαία λόγω του μικρού αριθμού ιδιωτών ιατρών που δήλωσαν ότι συνδράμουν οικειοθελώς την εθνική προσπάθεια για τη στήριξη των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

- Τι σημαίνει «επίταξη ιατρικών υπηρεσιών»;

Σημαίνει υποχρεωτική ένταξη ιδιωτών ιατρών στο Ε.Σ.Υ. για ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συνδράμουν τις δημόσιες δομές.

- Ποια κίνητρα έχουν δοθεί στους ιατρούς που δεν είναι μόνιμοι ιατροί του Ε.Σ.Υ;

Το Υπουργείο Υγείας έχει προβεί σε μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών με σκοπό να δώσει κίνητρα και διευκολύνσεις στους ιατρούς, ώστε να ενταχθούν και να ενισχύσουν το Ε.Σ.Υ.

Οι ιατροί που είχαν αιτηθεί για ειδίκευση μέχρι τις 15/12/2020, μπόρεσαν άμεσα να προσέλθουν στα νοσοκομεία επιθυμίας τους και να απασχοληθούν για 4 μήνες, δηλαδή μέχρι να έρθει κανονικά η σειρά διορισμού τους, το εν λόγω διάστημα να προσμετράται ως χρόνος άσκησης στην ειδικότητα.

Επίσης, απαλλάχθηκαν από τη εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό) οι ιατροί που έχουν εγγραφεί στο Α΄ έτος Ιατρικών Σχολών της ημεδαπής και αλλοδαπής μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006, ώστε μεγάλος αριθμός ιατρών να αποκτήσουν άμεσα το δικαίωμα στις εξετάσεις ειδικότητας και της συμμετοχής τους στις προκηρύξεις μόνιμων θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ.

Επιπλέον, έχουν απαλλαγεί από την υποχρέωση εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό), οι ιατροί που έχουν αποκτήσει ή θα ασκηθούν προς απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Αναισθησιολογίας και για τους ιατρούς που θα δώσουν εξετάσεις έως και την 31η Δεκεμβρίου 2021 για την ειδικότητα Πνευμονολογίας/Φυματιολογίας.

- Δόθηκαν και οικονομικά κίνητρα ή η δυνατότητα μόνιμου διορισμού στο Ε.Σ.Υ.;

Φυσικά. Τους δόθηκε η δυνατότητα συνεργασίας με έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών, με αφορολόγητη μηνιαία αμοιβή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Πέραν αυτού, προβλέπεται και αμοιβή για τη συμμετοχή τους σε εφημερίες - εφόσον συμμετέχουν - ίση με αυτή του Επιμελητή Β'.

Σε περίπτωση συμμετοχής των εν λόγω ιατρών σε διαδικασία επιλογής πλήρωσης θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ., οι διανυόμενοι μήνες παροχής υπηρεσιών μοριοδοτούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα για τους επικουρικούς ιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων.

Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα μόνιμου διορισμού στους ιατρούς με ειδικότητα στην Πνευμονολογία-Φυματιολογία, Καρδιολογία, Αναισθησιολογία, Παιδιατρική, Χειρουργική Παίδων, Χειρουργική, Εσωτερική Παθολογία και Νεφρολογία, που υπηρέτησαν εντός του 2020 ως επικουρικό ιατρικό προσωπικό στις Μ.Ε.Θ. Ενηλίκων και Παίδων και Μ.Ε.Ν.Ν. (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών), μετά από αίτησή τους να διοριστούν, με βαθμό επιμελητή Β, σε οργανικές θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. των μονάδων Μ.Ε.Θ. και Μ.Ε.Ν.Ν.

Επίσης, οι εν λόγω ιατροί έχουν απαλλαχθεί από την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό).

- Έχετε μεριμνήσει για την πληρωμή των εφημεριών;

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουμε νομοθετήσει διατάξεις προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη και σε ολόκληρον καταβολή των εφημεριών των Ιατρών των Δημοσίων Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας:

1. Αυξήσαμε το ποσοστό των πρόσθετων εφημεριών από 9% σε 15%, για περίοδο 7 μηνών (από 1-3-2020 έως 30-6-2020, και από 1-10-2020 έως 31-12-2020), προκειμένου να μην υπάρχουν περικοπές εφημεριών. Προχωρούμε στην έκδοση νέας ΚΥΑ για την αύξηση του ποσοστού μετά την 1η Ιανουαρίου 2021.

2. Για τις λίγες περιπτώσεις που το ποσοστό των πρόσθετων εφημεριών υπερβαίνει το 15%, νομιμοποιήσαμε την υπέρβαση των εφημεριών, προκειμένου να μην χάσει ούτε ένα ευρώ κανένας γιατρός. Η τελευταία νομιμοποίηση πραγματοποιήθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου και θα υπάρξει και νέα παράταση.

3. Στην συντριπτική πλειονότητα των νοσοκομείων, έχει πληρωθεί ο Ιανουάριος του 2021 και ακολουθεί η εκκαθάριση και πληρωμή των επομένων μηνών.

- Έχετε καλέσει και τους συνταξιούχους ιατρούς να συνδράμουν;

Βεβαίως και τους καλέσαμε. Τους δόθηκε η δυνατότητα απασχόλησης στο Ε.Σ.Υ. Συγκεκριμένα, δύναται να εντάσσονται στο δυναμικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των νοσοκομείων και κάθε οργανικής μονάδας του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνταξιούχοι ιατροί, των αναγκαίων ειδικοτήτων (παθολόγων, αναισθησιολόγων, καρδιολόγων, πνευμονολόγων και γενικών ιατρών) και να τους ανατίθενται καθήκοντα για ορισμένο χρονικό διάστημα για την καταπολέμηση της έκτακτης ανάγκης Δημόσιας Υγείας.

Μάλιστα, οι συνταξιούχοι ιατροί που παρέχουν αποκλειστικά τις υπηρεσίες τους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ), εξαιρούνται από την κατά 30% μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων τους.

- Πόσους αφορά η επίταξη, ποια είναι τα κριτήρια και για πόσο χρονικό διάστημα;

Αφορά 206 ιατρούς, με κριτήρια να είναι κάτω των 60 ετών καθώς και να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στις ειδικότητες της Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής στην Περιφέρεια Αττικής. Η διάρκεια της επίταξης είναι για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Θα κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα βαθμίδας Επιμελητή Β', σε νοσοκομεία της 1ης και 2ης ΥΠΕ.

- Θα δικαιούνται αμοιβής; Ποια είναι η αμοιβή και ποια τα κίνητρα;

Ναι. Θα δικαιούνται αμοιβής ανάλογης των καθηκόντων τους η οποία θα προσδιοριστεί νομοθετικά.

- Πόσοι είναι συνολικά οι πνευμονολόγοι/παθολόγοι και γενικοί ιατροί στην Αττική;

Οι ιδιώτες ιατροί στις ειδικότητες αυτές στην Αθήνα είναι συνολικά 2.140: 1.331 παθολόγοι, 469 πνευμονολόγοι και 340 γενικοί ιατροί.

Στον Πειραιά οι ιατροί των συναφών ειδικοτήτων είναι 370.

- Έχουν οι ιδιώτες ιατροί οι οποίοι θα ενισχύσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, αστική ευθύνη;

Όχι. Όσοι ιδιώτες ιατροί ενταχθούν στο Ε.Σ.Υ. καλύπτονται νομικά από τις ισχύουσες διατάξεις για τους ιατρούς του Ε.Σ.Υ. 'Αρα δεν έχουν ατομική αστική ευθύνη έναντι τρίτου (ασθενή ή συγγενών του), όπως έχει γνωμοδοτήσει σχετικά και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

- Έχουν οι ιδιώτες ιατροί, οι οποίοι θα ενισχύσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τη δυνατότητα να διατηρούν τα ιδιωτικά τους ιατρεία;

Ναι. Έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τα ιδιωτικά τους ιατρεία, πέραν του ωραρίου της υπηρεσίας τους στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.

- Πώς είναι η κατάσταση σήμερα στο Ε.Σ.Υ.;

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα, και ειδικά στην Αττική, δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την αρχή της πανδημίας και το υγειονομικό προσωπικό έχει ξεπεράσει τα όριά του. Παρόλα αυτά, το σύστημα στέκεται όρθιο και συνεχίζει να φροντίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η πίεση είναι τεράστια, είναι καθημερινή και η διασπορά της νόσου ακολουθεί το χειρότερο σενάριο από όσα είχαμε επεξεργαστεί. Κάθε μέρα έχουμε 500 εισαγωγές με Covid σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων πάνω από 200 στα νοσοκομεία της Αττικής - είναι σαν να γεμίζει σε μία εφημερία ένα περιφερειακό νοσοκομείο.

- Πώς έχει αντιμετωπιστεί αυτή η έκτακτη κατάσταση;

Έχουμε εκπονήσει και υλοποιούμε το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την Αττική. Η χώρα είναι μια Υγειονομική Περιφέρεια. Το Σύστημα Υγείας είναι ένα και είναι εθνικό: Νοσοκομεία του ΕΣΥ, στρατιωτικά νοσοκομεία ιδιωτικές κλινικές, νέες πολυδύναμες ΜΕΘ. Έχουμε ήδη παραδώσει, κυρίως στα νοσοκομεία της Αττικής, 900 αναπνευστικές συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου (high flow therapy) και όταν χρειαστεί θα κάνουμε διακομιδές ή και αεροδιακομιδές στην Περιφέρεια με μέριμνα του ΕΚΑΒ.

- Πώς έχουν ενισχυθεί τα νοσοκομεία;

Μέσα στην πανδημία προσλάβαμε ως επικουρικό προσωπικό περισσότερους από 10.000 υγειονομικούς εκ των οποίων οι 4.000 θα μονιμοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί επιπλέον πάνω από 1.200 προσλήψεις μονίμων ιατρών.

- Έχουν ενισχυθεί οι κλίνες Covid στην Αττική;

Οι κλίνες ΜΕΘ-Covid στην Αττική είναι σήμερα 389, από 229 πριν από ένα μήνα. Δηλαδή, τις έχουμε αυξήσει κατά 70%.

Οι απλές κλίνες Covid είναι σήμερα 3.000 από 1600 πριν από ένα μήνα. Δηλαδή, τις έχουμε αυξήσει κατά 88%.

- Γιατί δεν προσλήφθηκαν γιατροί με τις αναγκαίες ειδικότητες (πνευμονολόγοι/παθολόγοι) από τις λίστες των επικουρικών στις Υγειονομικές Περιφέρειες;

Γιατί δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με τις καταστάσεις των Διοικητών των ΥΠΕ, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας Παθολόγος στις λίστες επικουρικών, στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης.

  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ·
  • ΕΠΙΤΑΞΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 15:00 για την Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 64-51 (Γ' Περίοδος)

All Content

Με πολυφωνία η ΑΕΚ 102-85 τον Προμηθέα στην ένατη σερί νίκη στην GBL (vids & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Νέος γύρος αξιολογήσεων για την ελληνική οικονομία - «Ποδαρικό» με DBRS που επαναβεβαίωσε την επενδυτική βαθμίδα ΒΒΒ

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: «Αιμορραγία» 10 δισ., λόγω πολέμου - Ποιες μετοχές χάνουν και ποιες «αντιστέκονται»

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας και ο ρόλος του Δημοσίου

All Content

Τα Rankings των Ermis Awards

All Content

WHY: Ο Μάνος Μοσχονάς αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Creative

FleetNews

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

FleetNews

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

FleetNews

Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ανθρωποειδή ρομπότ

All Content

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

All Content

Άρης: Χωρίς Αντετοκούνμπο κόντρα στο Μαρούσι

All Content - BusinessNews.gr

Σε «αδράνεια» η ναυσιπλοΐα στον Περσικό – Εκτίναξη ναύλων και ασφαλίστρων και ο μηχανισμός προστασίας

All Content - BusinessNews.gr

Εκτίναξη των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο το 2025 - το επόμενο βήμα του gov.gr

All Content - BusinessNews.gr

Δίκτυα, οικονομία, ασφάλεια, γεωπολιτική: Η οικονομία του mobile αγγίζει τα 11,3 τρισ. δολάρια

FleetNews

Η Volvo Cars ξεκινά τη μεγαλύτερη ασύρματη ενημέρωση λογισμικού αυτοκινήτων

FleetNews

Στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων Renault

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο «11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ κατά της Σχολικής Βίας» στη Δράμα

CSRΝews.gr

KPMG: Πάνω από 800 Στελέχη HR διαμόρφωσαν τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας στο 29th HR Symposium

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Νέα Στρατηγική για την Ισότητα των Φύλων 2026-2030

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιάννης Αγγελικούσης
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιάννης Αγγελικούσης 21/03/2021 - 20:51
Lockdown: Ανοίγουν σήμερα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι 22/03/2021 - 08:56
Lockdown: Ανοίγουν σήμερα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το 61% των θυμάτων από πλημμύρες στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο είναι άνδρες- Διεθνής μελέτη με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες
    07/03/2026 - 16:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΥΠΕΞ: Πώς εξελίσσεται η επιχείρηση του επαναπατρισμού Ελλήνων απο τη Μέση Ανατολή
    07/03/2026 - 15:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πεζεσκιάν: Το Ιράν θα αναστείλει πλήγματα σε γειτονικές χώρες, εκτός αν επιτεθούν αυτές
    07/03/2026 - 14:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εφυγε από τη ζωή στα 82 του ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
    07/03/2026 - 14:03 LIFESTYLE
  • Δίκτυα, οικονομία, ασφάλεια, γεωπολιτική: Η οικονομία του mobile αγγίζει τα 11,3 τρισ. δολάρια
    07/03/2026 - 13:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εκτίναξη των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο το 2025 - το επόμενο βήμα του gov.gr
    07/03/2026 - 13:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: «Αιμορραγία» 10 δισ., λόγω πολέμου - Ποιες μετοχές χάνουν και ποιες «αντιστέκονται»
    07/03/2026 - 12:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε «αδράνεια» η ναυσιπλοΐα στον Περσικό – Εκτίναξη ναύλων και ασφαλίστρων και ο μηχανισμός προστασίας
    07/03/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας και ο ρόλος του Δημοσίου
    07/03/2026 - 11:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέος γύρος αξιολογήσεων για την ελληνική οικονομία - «Ποδαρικό» με DBRS που επαναβεβαίωσε την επενδυτική βαθμίδα ΒΒΒ
    07/03/2026 - 10:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 6,81% - Σχεδόν μηδενίστηκαν τα κέρδη του 2026
    06/03/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aegean: Ανακοίνωσε επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής
    06/03/2026 - 20:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυβερνητικές πηγές: Ισχυρή η ανάπτυξη το 2025 - τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν παραγωγική ενίσχυση της χώρας
    06/03/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΥΠΑ: Από 10 Μαρτίου οι αιτήσεις για πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα έως 750 ευρώ
    06/03/2026 - 18:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ και Καναδάς ξεκινούν διαπραγματεύσεις για συμφωνία ψηφιακού εμπορίου
    06/03/2026 - 17:13 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπούτσκος: «Με αύρα... Τρινκιέρι κόντρα στον Ολυμπιακό»

07/03/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Κάκωση ο ΡαϊΚουάν Γκρέι

07/03/2026 - 14:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Καμπάνια της ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ για το αφιέρωμά της «Γυναίκα και Αθλητισμός»

07/03/2026 - 08:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Pizza Fan: Μοναδικός χορηγός στην Avant Premiere της ταινίας «Φίλοι για Πάντα»

06/03/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο «11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ κατά της Σχολικής Βίας» στη Δράμα

06/03/2026 - 12:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: Πάνω από 800 Στελέχη HR διαμόρφωσαν τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας στο 29th HR Symposium

06/03/2026 - 12:56
FleetNews
fleetnews.gr

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

05/03/2026 - 07:47
FleetNews
fleetnews.gr

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

05/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo