Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Υλοποιούμε την ευρωπαϊκή στρατηγική για το μεταναστευτικό
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/03/2021 · 16:21

Μητσοτάκης: Υλοποιούμε την ευρωπαϊκή στρατηγική για το μεταναστευτικό

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στα πράγματα αναλάβαμε μία δέσμευση. Να αντιμετωπίσουμε το προσφυγικό – μεταναστευτικό στη ρίζα του, δήλωσε ο Πρωθυπουργός.
Και παρά τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίσαμε τους πρώτους μήνες πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους δημάρχους Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και Ανατολικής Σάμου Γεώργιο Στάντζο, των τριών δήμων του Βορειοανατολικού Αιγαίου στα διοικητικά όρια των οποίων φιλοξενούνται δομές προσφύγων.

Ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, τόνισε πως «δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουμε σε μία λογική όπου τα νησιά μας θα επιβαρύνονται με εξαιρετικά αυξημένους αριθμούς προσφύγων και μεταναστών, λαμβάνοντας όμως υπόψη από την άλλη, ότι πρέπει να έχουμε κάποιες οργανωμένες υποδομές στα νησιά μας για να μπορούμε να υλοποιούμε όχι απλά την εθνική στρατηγική, αλλά και την Ευρωπαϊκή στρατηγική, όπως αυτή θα διαμορφωθεί με το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου το οποίο ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε να συμφωνηθεί νωρίτερα και όχι αργότερα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε ακριβώς ένα χρόνο μετά την επίσκεψη της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Έβρο. «Όταν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση μου, ήρθαν και επιθεώρησαν τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, αναγνωρίζοντας ότι ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία. Ήταν μία δύσκολη περίοδος αυτή στην οποία αντισταθήκαμε στον ουσιαστικό εκβιασμό της γείτονας χώρας, υπερασπιζόμενοι το αναφαίρετο δικαίωμά μας να προστατεύσουμε την εθνική επικράτεια και να φυλάξουμε τα σύνορά μας και αυτή είναι μία πολιτική την οποία έχουμε ακολουθήσει με συνέπεια από τότε και στην ξηρά και στη θάλασσα», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Πιστεύουμε στην προσπάθειά σας, πιστεύουμε στην πατριωτική σας συνείδηση η οποία είναι πριν από την παραταξιακή ή την κομματική και για αυτό είμαστε εδώ αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια. Τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο οποίος παρουσιάζοντας τα ζητήματα του Δήμου πρόσθεσε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να έχει δώσει λύσεις είναι η απλή αναλογική, η οποία μας έχει καταστήσει δέσμιους σε βαθμό επικίνδυνο -το διορθώσετε αυτό για το μέλλον- και βέβαια είναι αυτό το οποίο μας έχει δημιουργήσει και όλα τα θέματα εκείνα να μην μπορούμε να δώσουμε λύσεις ειδικότερα μεταξύ των δύο συναδέλφων».

«Οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στα νησιά μας και λόγω της πανδημίας αλλά κυρίως του μεταναστευτικού ζητήματος είναι πολύ μεγάλες. Δεχόμαστε μία πολύ μεγάλη πίεση, όμως εμείς ακολουθώντας τη φωνή της λογικής και τη συνείδησή μας κάνοντας το καθήκον μας πιστεύουμε απόλυτα όχι γιατί είμαστε κομματικά στελέχη, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλό του τόπου και αυτό θα το οδηγήσει σε λύση του μεταναστευτικού ζητήματος. Και πήραμε μία γενναία απόφαση ως Δήμος Μυτιλήνης, η οποία θα σας την καταθέσω και δεν λέει άλλο, από το να γίνει μία κλειστή δομή, να κλείσουν όλες οι υπόλοιπες δομές, ελεγχόμενη, ένα κέντρο ταυτοποίησης ασύλου και απονομής ασύλου, το οποίο θα οδηγήσει σε μία λύση αφενός και από την άλλη θα δώσει το μήνυμα στις απέναντι γείτονες να μην ανοίγουν και κλείνουν την κάνουλα κατά το δοκούν και να χρησιμοποιούν τους μετανάστες ως εργαλείο για τα δικά τους συμφέροντα», ανέφερε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης.

«Μας προέκυψε μία καταστροφή πού ήταν το συμβάν, ο εμπρησμός που έγινε ουσιαστικά στη Μόρια όμως μέσα από αυτή την καταστροφή προέκυψε κάτι καλύτερο. Η Μόρια τελείωσε και θα ξαναφτιάξουμε και τον χώρο στην Μόρια, θα φτιάξουμε ένα πάρκο θα τον αποδώσουμε στον Δήμο. Μόρια δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει, όπως θα τελειώσει και η υφιστάμενη υποδομή η οποία παρά τον προσωρινό της χαρακτήρα όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλύτερη από αυτό το οποίο υπήρχε στην Μόρια», απάντησε ο Πρωθυπουργός.

«Έχετε αναλάβει το τιμόνι της χώρας στις δυσκολότερες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών. Εγώ δεν μπορώ να επικαλεστώ καμία κομματική ιδιότητα, επικαλούμαι την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη που συμπαρατάσσομαι μαζί σας, συμπαρατάσσομαι με τον Μητσοτάκη. Συγνώμη αν το εκλαϊκεύω. Έχω πάρα πολλούς λόγους να θέλω να ανταποδώσω αυτό που δίνετε στην αυτοδιοίκηση, το ότι η αυτοδιοίκηση πλέον όπως και η κυβέρνηση δεν είναι κάτι το απόμακρο να συζητάμε με τον Πρωθυπουργό της χώρας και με τους Υπουργούς. Δηλαδή εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κάτι ανάλογο με άλλη κυβέρνηση. Στις δυσκολότερες στιγμές αναλάβατε. Θέλω να με πιστέψετε- έχω συμπαραταχθεί συνειδητά. Πέρσι τέτοια εποχή θυμάμαι πάρα πολύ καλά το τηλέφωνο σε ένα δημοτικό συμβούλιο όπου η επιλογή θα ήταν ενώ η Τουρκία ετοιμαζόταν να εισβάλει στον Έβρο μέσω των μεταναστών, εγώ είχα δημοτικό συμβούλιο και έγινε η επιλογή με δική μου εισήγηση ότι η δικοί μας αστυνομικοί δεν πρέπει να φυλάνε Σαμιώτες, ήταν εκείνες οι βραδιές οι δύσκολες πρέπει να είναι παρόντες εκεί που πρέπει να είναι και πάμε τώρα στο Ζερβού να πάμε να σπάσουμε το μπλόκο. Το λέω και το χέρι μου τρέμει. Συνειδητά Πρωθυπουργέ δεν ήταν ούτε τακτικισμός, ούτε τίποτα, είναι εθνική πολιτική και εθνική είναι η δική μου συμπαράταξη και συνεχίζει αταλάντευτη, να στοιχίζομαι. Παράπονα δεν θα κάνω, το στοίχημα όμως πρέπει να κερδηθεί», τόνισε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος.

«Πράγματι η Σάμος χτυπήθηκε ακόμα περισσότερο από τα άλλα νησιά του Αιγαίου και από τον σεισμό και έχει συσσωρευμένα προβλήματα. Όμως νομίζω ότι έχουμε αποδείξει και σε κεντρικό επίπεδο και σε επίπεδο των Υπουργείων που προΐστανται των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ότι είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα. Και εγώ βλέπω και την μακροχρόνια αναπτυξιακή προοπτική όλων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Και βέβαια απόλυτα και την τεράστια Εθνική και στρατηγική τους σημασία, η οποία μας επιβάλλει να τα δούμε μέσα από μία ενδεχομένως λίγο διαφορετική ματιά όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και να νομιμοποιούμαστε αυτό να το κάνουμε», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Οι δήμαρχοι της Μυτιλήνης, της Χίου και της Ανατολικής Σάμου έθεσαν στο τραπέζι της συζήτησης και τις επιπτώσεις που είχαν η πανδημία και το μεταναστευτικό ζήτημα στις περιοχές τους, με τους ίδιους να ζητούν να συνεχιστεί η ήδη επιτυχημένη αποσυμφόρηση των νησιών και φύλαξη των συνόρων, το κλείσιμο των δομών εντός του αστικού ιστού και η αποκατάσταση των χώρων των παλιών ΚΥΤ, με απόδοση στους δήμους και στις τοπικές κοινωνίες.

Οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου ζήτησαν επίσης, να επιταχυνθεί η κατασκευή κλειστών ελεγχόμενων κέντρων μικρής αλλά επαρκούς χωρητικότητας και να προχωρήσει η ανάταξη των νησιών με υλοποίηση ολοκληρωμένων κοινωνικών και οικονομικών σχεδίων.

Στη συνάντηση τέθηκε και το ζήτημα της μονιμοποίησης του ειδικού καθεστώτος για το ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από τις μεταναστευτικές ροές, όπως και του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου, η ενίσχυση της στελέχωσης των δήμων, ζητήματα εκπαίδευσης, το θέμα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων και των αναπτυξιακών κινήτρων για τα νησιά αυτά.

Συζήτηση έγινε και για τις προοπτικές και την πορεία του τουρισμού ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου, με στόχο να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, όπως επίσης και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της απασχόλησης. Όπως δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός, ο διάλογος και η συνεργασία με τους φορείς της αυτοδιοίκησης και τις τοπικές κοινωνίες θα συνεχιστεί.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
  • ·
  • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

All Content

Τα highlights του Τζόσεφ από την προηγούμενη σεζόν (video)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Mε Πάντερ-Σενγκέλια η Μπαρτσελόνα 98-91 τη Βιλερμπάν πριν από τον Ολυμπιακό

All Content

Τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη ο Ερυθρός Αστερας 102-93 στην Μπολόνια

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας φαρμακευτικού προϊόντος
ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας φαρμακευτικού προϊόντος 03/03/2021 - 16:15
Συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. σε απεγκλωβισμούς κατοίκων στην Ελασσόνα 03/03/2021 - 16:29
Συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. σε απεγκλωβισμούς κατοίκων στην Ελασσόνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος - Eκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
    23/01/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Ιανουαρίου
    23/01/2026 - 20:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές - Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    23/01/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • HENGAS: Τον Απρίλιο ξεκινά η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Νάουσα
    23/01/2026 - 20:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης από την ΑΑΔΕ: Δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργεί το Δημόσιο
    23/01/2026 - 19:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025
    23/01/2026 - 19:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ideal: Από τις 4 Φεβρουαρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,15/μετοχή
    23/01/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»
    23/01/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας και Βομβάης από την IndiGo - H συνεργασία με την Aegean
    23/01/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,49%, στα 245,42 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    23/01/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα εξαγορά από την Mασούτης
    23/01/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Logitech: Παρουσιάζει το Logitech for Business Experience Center
    23/01/2026 - 11:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030
    23/01/2026 - 08:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα
    23/01/2026 - 08:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool
    23/01/2026 - 13:12 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

23/01/2026 - 22:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

23/01/2026 - 21:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
FleetNews
fleetnews.gr

Σαλόνι Βρυξελλών: 10 μοντέλα για διαχειριστές στόλων

23/01/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank – IQonomy: Έως 12,83 ευρώ κοινωνικής αξίας για κάθε 1 ευρώ επένδυσης στον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό

23/01/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo