Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πώς θα προλάβουμε τα παιδικά ατυχήματα στα σχολεία;
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
11/09/2020 · 15:21

Πώς θα προλάβουμε τα παιδικά ατυχήματα στα σχολεία;

Τα μικρά παιδιά είναι από τη φύση τους γεμάτα περιέργεια και δεν έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του κινδύνου, για αυτό και είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα ατυχήματα, αναφέρει το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» που προτείνει τρόπους πρόληψης.

Μεγαλώνοντας, αναπτύσσουν μεν την αίσθηση του κινδύνου, επηρεάζονται όμως και από άλλους παράγοντες, όπως η ανάγκη επίδειξης, η αντίδραση στους νόμους και στις συμβουλές των ενηλίκων και η γοητεία της περιπέτειας, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να κινδυνεύουν από ατυχήματα. Για τους λόγους αυτούς, είναι σημαντικό να μάθουν από μικρή ηλικία να προστατεύουν τον εαυτό τους και να μην τον θέτουν σε κίνδυνο.

Από την προσχολική ηλικία, τα παιδιά περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους σε χώρους εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Σχολεία), με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό των παιδικών ατυχημάτων, να συμβαίνει εκεί καθώς και κατά την μεταφορά των παιδιών προς και από, τους χώρους αυτούς.

  • · Από την προσχολική ηλικία, πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας την σωστή οδική συμπεριφορά. Πρέπει όμως να έχουμε υπόψη μας, ότι τα παιδιά κάτω των 8 ετών, δεν έχουν την απαιτούμενη ωριμότητα για να χρησιμοποιήσουν πάντα, τα όσα έχουν μάθει. Για το λόγο αυτό, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες, από και προς το σχολείο ή τη στάση του σχολικού λεωφορείου. Κρατάμε πάντα τα μικρά παιδιά από το χέρι και τα έχουμε από τη μέσα πλευρά του πεζοδρομίου. Και μη ξεχνάμε, ότι τα παιδιά μαθαίνουν παρατηρώντας, για αυτό πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα, ακολουθώντας οι ίδιοι τους κανόνες της σωστής οδικής συμπεριφοράς.
  • · Εφόσον πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο με το αυτοκίνητο, πρέπει να τους μάθουμε να κάθονται πάντα στο πίσω κάθισμα, δεμένα με τον σωστό τρόπο. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και τα μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων ή παιδικά είδη, μπορούν να προτείνουν ποιο είναι το σωστό κάθισμα ή ζώνη ασφαλείας για κάθε παιδί, ανάλογα με το ύψος και το βάρος του. Πρέπει επίσης να μάθουμε στα παιδιά, να μπαίνουν και να βγαίνουν από το αυτοκίνητο, πάντοτε από την πλευρά του πεζοδρομίου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι δεν θα πρέπει να βγάζουν το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου γιατί εάν κάνουν κάτι τέτοιο ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος είναι μεγάλος. Στην περίπτωση που τα παιδιά πηγαίνουν με σχολικό λεωφορείο, πρέπει το ίδιο το σχολείο, αλλά και εμείς οι γονείς, να τους εξηγήσουμε γιατί πρέπει και εκεί να φοράνε τη ζώνη ασφαλείας και να προσέχουν πολύ την ώρα που μπαίνουν και βγαίνουν από το λεωφορείο.
  • · Αν τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο με ποδήλατο ή μοτοποδήλατο, πρέπει να γνωρίζουν ότι, εφόσον βγαίνουν στο δρόμο με το δίκυκλό τους, έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τα άλλα οχήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φορούν πάντα κράνος και τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατάλληλα προσαρμοσμένο στο σωματότυπό τους, καθώς και να γνωρίζουν καλά και να ακολουθούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Τα δίκυκλά τους να είναι σε καλή κατάσταση και σωστά εξοπλισμένα με καθρέφτες και φώτα, ώστε να φαίνονται τις βραδινές ώρες. Για να κυκλοφορήσουν στο δρόμο με μοτοποδήλατο, πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν προμηθευτεί την νόμιμη άδεια.
  • · Τα παιδιά που πηγαίνουν με τα πόδια στο σχολείο πρέπει να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα ή ρούχα με ένθετο ανακλαστικό υλικό, για να διακρίνονται από τους διερχόμενους οδηγούς, ειδικότερα το βράδυ.
  • · Στην έξοδο όλων των σχολείων, πρέπει να υπάρχει προστατευτικό κιγκλίδωμα, ώστε τα παιδιά να μη μπορούν να βγουν απευθείας στο δρόμο.
  • · Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο σχολικός τροχονόμος στην πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων. Αρμοδιότητά του είναι η ρύθμιση της κυκλοφορίας στην γύρω από το σχολείο περιοχή κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, με στόχο της ασφαλή διέλευση αυτών. Προκειμένου, όμως, οι οδηγίες του σχολικού τροχονόμου να επιτελούν τον σκοπό τους θα πρέπει αφενός οι γονείς να εξηγήσουμε στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του και αφετέρου οι οδηγοί να σέβονται την παρουσία του και να ακολουθούν τις οδηγίες του.
  • · Όλα τα σχολεία πρέπει συνεχώς να ελέγχουν τις κτιριακές τους εγκαταστάσεις ώστε να είναι ασφαλείς για τα παιδιά που στεγάζουν. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και οι γονείς των μαθητών με σωστές παρατηρήσεις και εποικοδομητικές προτάσεις. Θα πρέπει επίσης να μην υπάρχουν στους χώρους του σχολείου σκουριασμένα ή αιχμηρά αντικείμενα στα οποία τα παιδιά θα μπορούσαν να χτυπήσουν (π.χ. σκουριασμένα κάγκελα). Εφόσον το σχολείο διαθέτει χημείο, θα πρέπει αυτό να παραμένει κλειδωμένο εκτός από τις ώρες του μαθήματος που υπάρχει υπεύθυνος εκπαιδευτικός.
  • · Στην αρχή κάθε σχολικού έτους πρέπει να γίνεται μία ανοικτή συζήτηση μεταξύ δασκάλων και μαθητών, για θέματα πρόληψης παιδικών ατυχημάτων, κυρίως στους σχολικούς χώρους. Οι ιδέες των ίδιων των παιδιών μπορούν κάποιες φορές να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και να προάγουν την δημιουργία ενός ασφαλέστερου σχολικού περιβάλλοντος.
  • · Η ύπαρξη συστήματος πυρασφάλειας είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε σχολείο. Επιπλέον, θα πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται άσκηση ασφαλούς εγκατάλειψης του κτιρίου σε περίπτωση φωτιάς.
  • · Σε περίπτωση σεισμού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος όχι μόνον εξαιτίας της σεισμικής δόνησης αλλά και λόγω του πανικού που δημιουργείται. Μόνος τρόπος για την προσπάθεια ελέγχου μίας τέτοιας κατάστασης είναι η πραγματοποίηση σε τακτά χρονικά διαστήματα ασκήσεων σεισμού.
  • · Εάν το σχολείο διαθέτει παιδική χαρά ή γυμναστήριο, πρέπει να γίνεται συνεχής έλεγχος, ώστε το υλικό (κούνιες, τσουλήθρες, μονόζυγα, μπασκέτες) και ο γύρω χώρος, να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας. Πρέπει επίσης, τα παιδιά να ενημερώνονται ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης του υπάρχοντος εξοπλισμού από τους γυμναστές του σχολείου.
  • · Πρέπει τα παιδιά να προειδοποιούνται και να γίνεται σωστός έλεγχος, ώστε να μη φέρνουν στο σχολείο επικίνδυνα και αιχμηρά αντικείμενα.
  • · Την ώρα του διαλείμματος πρέπει πάντα να είναι παρόντες κάποιοι υπεύθυνοι.
  • · Όλα τα σχολεία πρέπει να διαθέτουν πλήρες φαρμακείο για την παροχή Α΄ Βοηθειών, με κάποιον υπεύθυνο για αυτό, και αν είναι δυνατόν ένα Νοσηλευτή ή μια Νοσηλεύτρια. Σημαντικό είναι ακόμη οι γονείς να ενημερώσουν έγκαιρα το ιατρείο του σχολείου εάν το παιδί τους τυχαίνει να έχει κάποια αλλεργία. Πρέπει επίσης να υπάρχουν εμφανώς αναρτημένα τα τηλέφωνα του πλησιέστερου Κέντρου Υγείας ή Νοσοκομείου. Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Καθηγητές και Γυμναστές, πρέπει ιδανικά να εκπαιδεύονται στις βασικές Α' Βοήθειες. Στις μεγάλες τάξεις αυτό μπορεί να γίνεται και για τους μαθητές.

Όσο σημαντική είναι, για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων, η υποδομή που παρέχεται από τους ενήλικες, εξίσου σημαντικό είναι να μάθουν τα παιδιά, από την πιο μικρή ηλικία, να αναγνωρίζουν τους κινδύνους και να αυτοπροστατεύονται. Προσοχή όμως στην υπερπροστασία, γιατί μπορεί εύκολα να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που έχει σκοπό να συμβάλει στην καθοριστική μείωση των Παιδικών Ατυχημάτων και των συνεπειών τους.

  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Από 4 έως 6 εβδομάδες εκτός θα μείνει ο Αντετοκούνμπο! (vid)

All Content

Ρήχη αχίλλειου τένοντα ο Μαρίνκοβιτς!

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Πρωτέας-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Ανόρθωση σήμερα στην Α1 Γυναικών

All Content

Με Δόξα Λευκάδας-ΑΓΕΧ κι ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα η Elite League (live streams)

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πτώση δένδρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Αλλαγές στο δρομολόγιο
Πτώση δένδρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Αλλαγές στο δρομολόγιο 11/09/2020 - 15:13
Κομισιόν: Στηρίζει έρευνα για τη θεραπεία του κορονοϊού με τη χρήση πλάσματος αναρρωσάντων 11/09/2020 - 15:25
Κομισιόν: Στηρίζει έρευνα για τη θεραπεία του κορονοϊού με τη χρήση πλάσματος αναρρωσάντων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    24/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος - Eκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
    23/01/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Ιανουαρίου
    23/01/2026 - 20:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές - Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    23/01/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • HENGAS: Τον Απρίλιο ξεκινά η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Νάουσα
    23/01/2026 - 20:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης από την ΑΑΔΕ: Δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργεί το Δημόσιο
    23/01/2026 - 19:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025
    23/01/2026 - 19:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ideal: Από τις 4 Φεβρουαρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,15/μετοχή
    23/01/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»
    23/01/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας και Βομβάης από την IndiGo - H συνεργασία με την Aegean
    23/01/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα εξαγορά από την Mασούτης
    23/01/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Logitech: Παρουσιάζει το Logitech for Business Experience Center
    23/01/2026 - 11:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool
    23/01/2026 - 13:12 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Όλγα Κεφαλογιάννη: Δεν κρύβω ότι έκανα χρήση της τροπολογίας - Αντιμετωπίζω δύσκολη πραγματικότητα
    23/01/2026 - 14:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος
    23/01/2026 - 13:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρωτέας-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Ανόρθωση σήμερα στην Α1 Γυναικών

24/01/2026 - 07:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Από 4 έως 6 εβδομάδες εκτός θα μείνει ο Αντετοκούνμπο! (vid)

24/01/2026 - 07:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
FleetNews
fleetnews.gr

Σαλόνι Βρυξελλών: 10 μοντέλα για διαχειριστές στόλων

23/01/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank – IQonomy: Έως 12,83 ευρώ κοινωνικής αξίας για κάθε 1 ευρώ επένδυσης στον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό

23/01/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo