Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Βράβευση ναυτικών και απονομή υποτροφιών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/07/2019 · 03:00

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Βράβευση ναυτικών και απονομή υποτροφιών

Στα γραφεία της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των ναυτικών που ολοκλήρωσαν το 2015 την σταδιοδρομία τους σε ποντοπόρα πλοία
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στα γραφεία της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των ναυτικών που ολοκλήρωσαν το 2015 την σταδιοδρομία τους σε ποντοπόρα πλοία με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία καθώς και απονομής υποτροφιών της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, σε μεταπτυχιακούς σπουδαστές.

Στην εκδήλωση παρέστησαν o κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσιος Τεμπονέρας, ο Αρχηγός Λ.Σ. Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Σταμάτης Ράπτης, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Ιωάννης Αργυρίου, καθώς και οι διοικήσεις των ναυτικών οργανώσεων και εκπρόσωποι εφοπλιστικών ενώσεων.

O κος Βενιάμης, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους, δήλωσε:

«Σήμερα θα απονείμουμε τα συμβολικά χρηματικά βραβεία μας σε δύο Έλληνες ναυτικούς μας με τη μακρότερη υπηρεσία σε ποντοπόρα πλοία, καθώς και τις υποτροφίες της Ενώσεως και της Συν-Ένωσης σε νέες και νέους σπουδαστές, ως αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας τους.

Στο πρόσωπο των δύο ναυτικών βραβεύεται και αναγνωρίζεται η ναυτοσύνη των Ελλήνων και η υψηλή τεχνογνωσία που τους διακρίνει, χαρακτηριστικά που τους έχουν καταξιώσει ιστορικά στη διεθνή ναυτιλιακή σκηνή. Η θάλασσα και η ναυτοσύνη είναι στο DNA του λαού μας και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει και ούτε πρέπει.

Πιστεύω λοιπόν, ακράδαντα ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα της Πολιτείας μας να ενθαρρυνθεί η επιλογή του ναυτικού επαγγέλματος από τους νέους. Σε αυτό θα βοηθήσει η αναβάθμιση της εικόνας του στην κοινωνία, η βελτίωση του συστήματος της ναυτικής εκπαίδευσης, καθώς και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ενεργοποίησης της δυνατότητας για απασχόληση περισσότερων Ελλήνων στα ελληνόκτητα πλοία. Για την πραγματοποίηση των στόχων αυτών παραμένουμε στη διάθεση της Πολιτείας με ένα ολιστικό πρόγραμμα δράσης, βασιζόμενο σε ρεαλιστικές προτάσεις.

Επίσης, σήμερα θα απονείμουμε σε τέσσερις νέους επιστήμονες τέσσερις αντίστοιχα υποτροφίες, θέλοντας να βραβεύσουμε την αριστεία τους και να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειές τους για πληρέστερη επιστημονική κατάρτιση, μέσω των μεταπτυχιακών σπουδών που έχουν επιλέξει.

Στην εποχή μας, η πανεπιστημιακή μόρφωση πρέπει να στοχεύει στη διασύνδεση των σπουδών με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας και των σχετικών παραγωγικών πυλώνων, στους οποίους θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι απόφοιτοι σπουδαστές.

Να τονίσω στο σημείο αυτό ότι η ναυτιλία, ως παραγωγικός πυλώνας, έχει τη δυναμική να κρατήσει στην πατρίδα μας νέους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να εντρυφήσουν σε επιστημονικά πεδία σχετικά με το ευρύ πλαίσιο των λειτουργικών αναγκών της, εμποδίζοντας το λυπηρό φαινόμενο της επιστημονικής μετανάστευσης που πλήττει την πατρίδα μας.

Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε τον καθοριστικό παράγοντα της ανταγωνιστικότητας της ναυτιλίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, καλείται και το ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί αναμφισβήτητα την κινητήριο δύναμη κάθε παραγωγικού πυλώνα, να ακολουθεί τα βήματα της παγκοσμιοποίησης και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τα υψηλά κριτήρια της διεθνούς ναυτιλίας, ώστε να μπορεί να συνδράμει στη διατήρηση της ελληνικής ναυτιλιακής πρωτοκαθεδρίας διεθνώς μέσω της απαιτούμενης ποιοτικής λειτουργίας των πλοίων και των ναυτιλιακών επιχειρήσεών μας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή τιμητικού διπλώματος σε δύο ναυτικούς οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν το 2015 έχοντας τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία σε ποντοπόρα πλοία. Από την κατηγορία των αξιωματικών βραβεύθηκε ο κος Ιωάννης Δανιλόπουλος ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Υποπλοιάρχου. Eχει συνολική θαλάσσια υπηρεσία 39 έτη, 10 μήνες και 14 μέρες εκ των οποίων 34 έτη, 3 μήνες και 14 μέρες σε ποντοπόρα πλοία άνω των 4.500 dwt.

Από την κατηγορία των πληρωμάτων, βραβεύθηκε ο κος Διονύσιος Πουλιέζος. Συνταξιούχος λοστρόμος με συνολική θαλάσσια υπηρεσία 35 έτη, 3 μήνες και 10 μέρες εκ των οποίων τα 28 έτη, 1 μήνας και 1 μέρα σε ποντοπόρα πλοία άνω των 4.500 dwt.

Kαι συνεχίστηκε με την απονομή των κάτωθι υποτροφιών:

  • Η ΕΕΕ, στη μνήμη του αειμνήστου προέδρου της Αντωνίου Χανδρή απένειμε στον κο Δημήτριο Μουτσάτσο υποτροφία, για σπουδές σε πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας, ύψους 10.000 δολαρίων ΗΠΑ, για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019. Ο κος Μουτσάτσος είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του UCL στο Marine Engineering.

  • Η εταιρεία NEPTUNE LINES στην μνήμη του ιδρυτή της, Νικολάου Τραυλού, απένειμε στον κ. Ανδρέα Βαρελά υποτροφία διαμέσου της ΕΕΕ, για ναυτιλιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας, ύψους 10.000 Ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Ο κος Βαρελάς είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου του Newcastle στο Engineering in Marine Technology. Έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Marine Engineering του ίδιου Πανεπιστημίου.

  • Η κυρία Ειρήνη Νταϊφά, στη μνήμη του Σταύρου Α. Νταϊφά, απένειμε υποτροφία στον κ. Νικόλαο Θεράπο, διαμέσου της ΕΕΕ, για σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος, ύψους 15.000 Δολαρίων ΗΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Ο κος Θεράπος είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι στο Μιλάνο. Τέλος,

  • Η εταιρεία «Εκθέσεις Ποσειδώνια» απένειμε υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 διαμέσου της ΕΕΕ στην κα Ιφιγένεια Κορομπίλια για ναυτιλιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ύψους 10.000 Ευρώ. Η κα Κορομπίλια είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Shipping Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Επίσης απονεμήθηκαν και 10 υποτροφίες της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, του φορέα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης της ναυτιλιακής μας κοινότητας, που έχει ως αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος δήλωσε σχετικά:

«Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα από τα σπλάχνα της Ένωσής μας και αγκαλιάστηκε από το σύνολο της ναυτιλιακής μας οικογένειας, και νιώθουμε πράγματι όλοι ιδιαίτερα περήφανοι για την ύπαρξή της και το πολυδιάστατο συλλογικό έργο της προσφοράς της.

Ειδικότερα, στα πλαίσια των δράσεών της, στέκεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κοντά στα παιδιά και τους νέους του τόπου μας μέσα από ποικίλα προγράμματα για την παιδεία, στα οποία εντάσσεται και η χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος.»

Συγκεκριμένα, τις υποτροφίες της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ έλαβαν οι :

ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ , απόφοιτος του τμήματος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Energy Technologies, του Πανεπιστημίου του Cambridge.

ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μathematical and Computational Finance στο Κολλέγιο Σεντ Χιού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ , απόφοιτη του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η οποία έχει γίνει δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Computational Biology and Bioinformatics του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Ζυρίχης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΑΔΑ , απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει γίνει δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Law, του Πανεπιστημίου του Cambridge .

ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Data Science, του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Ζυρίχης.

ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , απόφοιτος του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Biomedical Visual, του Πανεπιστημίου του Illinois.

ΞΕΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ , απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει γίνει δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Arts and Cultural Management, του King’s College London.

ΠΕΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Law, του Πανεπιστημίου του Cambridge.

ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΡΙΑ , απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει γίνει δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Law, του Πανεπιστημίου του Cambridge.

ΣΑΚΑΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΛΠΙΣ , απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Μεταλλίων, Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η οποία έχει γίνει δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Engineering του Πανεπιστημίου British Columbia Canada.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΕΕ, κ. Θεόδωρος Βενιάμης, είπε:

«Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στους άξιους ναυτικούς μας που βραβεύθηκαν σήμερα για τη μακρόχρονη υπηρεσία τους στην ελληνική ναυτιλία, υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία κοντά στις οικογένειές τους. Στο πρόσωπό σας καταξιώνεται το ναυτικό επάγγελμα και αποτελείτε το φωτεινό παράδειγμα που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε την αναβίωση της ναυτοσύνης των Ελλήνων. Εύχομαι επίσης σε εσάς τους νέους και τις νέες που διακριθήκατε μέχρι σήμερα στις ακαδημαϊκές σας επιδόσεις, καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των σπουδών σας, καθώς και στην ευόδωση των επαγγελματικών σας στόχων. Η μόρφωση που με κόπο κατακτάτε θα σας προσφέρει ανοικτούς ορίζοντες, προσωπική καταξίωση και θα σας ισχυροποιήσει στον στίβο της επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης».

  • ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ
  • ·
  • ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Μάχη απόψε με τη Ρεάλ του 19-0 στη Μαδρίτη

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Σταθεροποίηση τιμών με μεταβολή +0,35% στα σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Στο 4% στην Ευρωζώνη

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι – Αύξηση 67,1% στις εξαγωγές το οκτάμηνο του 2026, στα 152,57 εκατ. στερλίνες

All Content

Κλειστό «spec» για το IQOS

All Content

Η Choose υπογράφει την καμπάνια «Έλα πιο κοντά στην Ελλάδα» του Υπουργείου Τουρισμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Άρης: Ντέρμπι πρωτιάς με Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι

All Content

ΑΕΚ: Νέα αρχή στην Ουγγαρία κόντρα στη Σομπατέλι

All Content - BusinessNews.gr

Βενέτης: Στα 80,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Τι «μπάλα παίζει» με τον Ηρακλή

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Ενισχύει τις επιδόσεις της και προχωρά το deal στην Αφρική – Ισχυρή άνοδος σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τα 18 εκατ. του Κωνσταντακόπουλου, η Alveo του Βαρβιτσιώτη και ο διαγωνισμός των 3,63 εκατ. ευρώ για το Τατόι

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

CSRΝews.gr

20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα: Μήνυχα ζωής και πρόληψης από 1.000 εθελοντές

CSRΝews.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η ίση αμοιβή γίνεται πράξη με νέα εργαλεία μισθολογικής διαφάνειας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν 03/07/2019 - 03:00
Επιστρέφει πινακίδες για τις εκλογές ο δήμος Αθηναίων 03/07/2019 - 03:00
Επιστρέφει πινακίδες για τις εκλογές ο δήμος Αθηναίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ahold Delhaize: Βαρύ το τίμημα των κυβερνοεπιθέσεων – Πλήγμα έως 250 εκατ. ευρώ στις πωλήσεις του δ' τριμήνου
    04/11/2026 - 13:21 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κοινό μέτωπο Δαμίγου – Δούκα για τη στήριξη της βιοτεχνίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής οικονομίας
    04/11/2026 - 13:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΟΒΕ: Άλμα στις 120 μονάδες για τον δείκτη προσδοκιών στην Πληροφορική τον Οκτώβριο
    04/11/2026 - 13:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τζέιμς Μποντ: «Ο Κάλουμ Τέρνερ έχει επιλεγεί ως ο νέος 007» εκτιμούν κριτικοί του κινηματογράφου
    04/11/2026 - 13:09 LIFESTYLE
  • Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου - Τρεις τραυματίες
    04/11/2026 - 13:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΑΟΕ: Πέντε συλλήψεις για εκρήξεις με χειροβομβίδες και εκβιάσεις καταστηματαρχών στην Αθήνα
    04/11/2026 - 13:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισπανία: Ο Σάντσεθ χάνει έναν από τους βασικούς συμμάχους του μετά την παραίτηση Πουέντε
    04/11/2026 - 13:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θύμα κυβερνοεπίθεσης η γαλλική τράπεζα με εκτιμητέα ζημία στα στα 118 εκατ. ευρώ
    04/11/2026 - 12:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.665,34 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,88%
    04/11/2026 - 12:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία: Εξαιρετικά πιθανή είναι η αναμέτρηση Λεπέν-Μελανσόν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
    04/11/2026 - 12:54 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CrediaBank: Απόκτηση χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων αξίας 37,4 εκατ. ευρώ από την Cepal
    03/11/2026 - 17:43 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Τα 18 εκατ. του Κωνσταντακόπουλου, η Alveo του Βαρβιτσιώτη και ο διαγωνισμός των 3,63 εκατ. ευρώ για το Τατόι
    03/11/2026 - 14:20 WHISPERER
  • Πιερρακάκης: Σταθερό επιτόκιο 3% για ευάλωτους και επιλέξιμους οφειλέτες – Δεκαπλασιάζονται τα πρόστιμα στους servicers
    03/11/2026 - 15:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Naval Group: Παρουσιάζει νέες λύσεις ναυτικού πολέμου στην Euronaval 2026 - Οι φρεγάτες Belharra στην έκθεση
    03/11/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η κυβέρνηση ζητά από το TikTok το όριο των 15 ετών στα social media
    03/11/2026 - 14:35 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2 2026/27: Αποτελέσματα-πρόγραμμα-βαθμολογίες

04/11/2026 - 11:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η άρνηση του Γιανάι στην πρόταση οπαδού για ανταλλαγή Μπλέικνι - Ντόρσεϊ

04/11/2026 - 10:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Omnicom Health Marketing: Νέος CEO ο Tom Schwenger

04/11/2026 - 10:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Anomaly το creative της Alaska Air Group

04/11/2026 - 10:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

04/11/2026 - 09:13
CSRΝews.gr
csrnews.gr

20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα: Μήνυχα ζωής και πρόληψης από 1.000 εθελοντές

04/11/2026 - 09:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo