Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κύπρος: Αμετανόητος ο 35χρονος για τους φόνους
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
23/04/2019 · 03:00

Κύπρος: Αμετανόητος ο 35χρονος για τους φόνους

Σε κανένα στάδιο της ανάκρισής του και της παραδοχής των δύο φόνων γυναικών από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος στρατιωτικός δεν εξέφρασε τη μετάνοιά του ή να ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος ο ύποπτος Νίκος Μεταξάς ομολόγησε τους δύο φόνους και περιέγραψε κυνικά πώς τις στραγγάλισε κατά την ώρα της ερωτικής επαφής, ουδέποτε όμως εξέφρασε τη μεταμέλειά του ή εξέφρασε τη λύπη του για τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας γιατί σκότωνε τις γυναίκες, απλά ανέφερε ότι ένιωθε ωραία. Όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα ενός προσώπου που σκότωνε τα θύματά του χωρίς ενδοιασμούς, ενώ για την 6χρονη κόρη του πρώτου θύματος ο 35χρονος έδωσε κάποιες εξηγήσεις που δεν πείθουν τους ανακριτές, γι’ αυτό και επιμένουν στον εντοπισμό της ώστε να διαπιστωθεί πώς πέθανε.
Οι έρευνες γύρω από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και χθες το απόγευμα διενεργήθηκε έρευνα στο γραφείο που διατηρεί ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς σε μονάδα στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, η Αστυνομία αποτάθηκε με επιστολή της προς τη Europol ζητώντας τη συνδρομή ειδικών επειδή πρόκειται για πρωτοφανές έγκλημα για τα κυπριακά δεδομένα. Η βοήθεια που ζητήθηκε σχετίζεται με εξειδικευμένα θέματα τα οποία προκύπτουν από τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Ανάμεσα σ’ άλλα, ζητήθηκε η συνδρομή δικανικού ψυχολόγου ο οποίος θα βοηθήσει τους ανακριτές παρέχοντας τεχνογνωσία σε υποθέσεις πολλαπλών φόνων.
Χθες, εξάλλου, επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά πως το πρώτο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού ανήκει στη Mary Rose Tiburcio, 38 ετών, και μητέρα της 6χρονης Sierra που συνεχίζει να αναζητείται.
Η δεύτερη γυναίκα από τις Φιλιππίνες που βρέθηκε προχθές νεκρή στο φρεάτιο είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano, η οποία αν και δεν ταυτίστηκε ακόμα, εντούτοις η περιγραφή που έδωσε ο στρατιωτικός για τον τρόπο που την έδεσε ταιριάζει με τη σορό που ανασύρθηκε.
Συγκεκριμένα αυτή ήταν δεμένη χειροπόδαρα με κλιπς που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι, κάτι που είχε περιγράψει στην κατάθεσή του ο 35χρονος.
Χθες, η Αστυνομία άρχισε να ερευνά τα τρία οχήματα του υπόπτου προς εντοπισμό τεκμηρίων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα κινητά του τηλέφωνα. Επίσης με αίτημά του διαγράφηκε ο λογαριασμός του στο facebook.
Άκαρπες απέβησαν και χθες οι πολύωρες έρευνες σε λίμνη στον Ξυλιάτο και στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού, στο πλαίσιο των προσπαθειών για εντοπισμό της 6χρονης Sierra, όπως και πιθανών άλλων γυναικών. Άνδρες της ΕΜΑΚ, με τη βοήθεια βάρκας, ερεύνησαν περιμετρικά τη λίμνη προς εντοπισμό της ανήλικης χωρίς αποτέλεσμα.
Οι έρευνες της Αστυνομίας στο Μιτσερό γίνονται με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιωτικής εταιρείας που διαθέτει κάμερες και ειδικό ρομπότ που χρησιμοποιούνται για τη λήψη εικόνων από το φρεάτιο. Οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό τσιμεντόπετρας που -όπως ισχυρίστηκε ο αξιωματικός της ΕΦ- είχε δέσει την 6χρονη, ώστε να καταρριφθεί η θέση του ότι την πέταξε στον Ξυλιάτο.
Σήμερα οι έρευνες θα επαναληφθούν στη λίμνη με ειδικό ρομπότ, ενώ για το μεταλλείο κλήθηκε ειδικός για να στερεωθεί το στόμιο του φρεατίου επειδή παρουσίασε μετακίνηση ώστε να αρχίσουν έρευνες με τηλεκατευθυνόμενο όχημα που διαθέτει κάμερες.
Χθες, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ζήτησε κατανόηση του κοινού που επικρίνει την Αστυνομία για τον τρόπο που διερεύνησε τις εξαφανίσεις των δύο γυναικών, προσθέτοντας ότι αυτή η υπόθεση είναι κορυφαία προτεραιότητα για τις Αρχές ώστε να φτάσουν στην εξιχνίασή της.
Όπως ανέφερε, οι μέχρι στιγμής διερευνώμενες υποθέσεις φόνου, τουλάχιστον δύο γυναικών, και ο μη εντοπισμός της 6χρονης θυγατέρας μιας εκ των θυμάτων θέτουν την Αστυνομία Κύπρου και την κυπριακή κοινωνία ενώπιον μιας μορφής εγκλήματος πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα.
«Μιας μορφής εγκλήματος η έκταση της οποίας είναι πρόωρο να εκτιμηθεί. Μιας μορφής εγκλήματος που παρουσιάζεται συνήθως, και όχι συχνά, σε μεγάλες πληθυσμιακά χώρες», ήταν η τοποθέτηση του Αρχηγού της Αστυνομίας.
Τόνισε ότι οι υποθέσεις αυτές πρέπει να διερευνηθούν και θα διερευνηθούν με ιδιαίτερα προσεκτικό και μεθοδικό τρόπο, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο των προνοιών της νομοθεσίας, ούτως ώστε όταν αρθούν ενώπιον του δικαστηρίου, να έχουν αίσια κατάληξη.
«Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στα θύματα αυτών των εγκλημάτων, στους συγγενείς, στους οικείους και στις οικογένειές τους προς τους οποίους εκφράζουμε την θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», σημείωσε. Αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Αστυνομία σχετικά με τον τρόπο χειρισμού κάποιων από τις καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα, τόνισε ότι «ούτε υποτιμούμε ούτε βεβαίως και απαξιώνουμε τα ερωτήματα που έχουν εγερθεί. Αντίθετα, κατανοούμε τον αποτροπιασμό και το αίσθημα ανησυχίας που αυτές οι υποθέσεις έχουν προκαλέσει στην κυπριακή κοινωνία».
Ως Αστυνομία, διαβεβαίωσε ότι έχουν κάθε πρόθεση να διερευνήσουν πλήρως τα ερωτήματα που ηγέρθησαν, με διαφάνεια πάντοτε και ειλικρίνεια και εκεί και όπου διαπιστωθούν, αν διαπιστωθούν, οποιεσδήποτε αδυναμίες, να ληφθούν διορθωτικά μέτρα και βεβαίως θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν.
Στο Αρχηγείο Αστυνομίας διενεργήθηκε εξάλλου χθες σύσκεψη της ηγεσίας με τους αστυνομικούς διευθυντές και τους υπευθύνους των ΤΑΕ μετά που έγινε έλεγχος όλων των ελλειπόντων προσώπων, για να διαπιστωθεί και κατά πόσον υπήρχαν γυναίκες με κοινά στοιχεία με τα δύο θύματα.

Άνθρωπος της διπλανής πόρτας ο Νίκος Μεταξάς

Ο ύποπτος Νίκος Μεταξάς ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ήταν υπεράνω υποψίας, αφού κανείς στο επαγγελματικό του ή φιλικό περιβάλλον δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό που έκρυβε πίσω από το ψευδώνυμο. Υπηρετούσε με τον βαθμό του ίλαρχου στο σώμα των Τεθωρακισμένων και σύμφωνα με έκθεση που έχει ετοιμαστεί, χαρακτηρίζεται ως χαμηλών τόνων, επαγγελματία, πρόθυμο στις αποστολές και καθόλου συγκρουσιακό.
Ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα δραστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες όπως το facebook, το Βadoo και το gmail. Στο facebook ήταν «Orestis Apoel» στο Badoo «Orestis 35» και στο gmail «orestis451».
Το γεγονός ότι ο «Ορέστης» αναζητούσε γυναίκες μέσα από την πλατφόρμα Badoo, σε συνδυασμό με το γεγονός πως εντοπίστηκαν ήδη οι συνομιλίες του με τέσσερις ελλείπουσες, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.
Ο 35χρονος με το διπλό πρόσωπο ήταν λάτρης της φωτογραφίας και είχε ιδιαίτερες γνώσεις επί τέτοιων θεμάτων. Μάλιστα είχε μεγάλο πορτοφόλιο από το λατομείο στο Μιτσερό, αφού είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες σε ηλεκτρονικό λογαριασμό του, ενώ συμμετείχε σε όμιλο για επαγγελματίες φωτογράφους.
Από τους συναδέλφους του στη μονάδα που υπηρετούσε, ουδείς έχει αναφέρει ότι υποψιαζόταν οτιδήποτε, αφού παρόλο κάπως απόμακρος, δεν έδινε αφορμές.
Έργα στήριξης στο φρεάτιο
Ξεκινούν σήμερα από ιδιωτική εταιρεία τα έργα στήριξης στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού, αφού χθες κρίθηκε απαραίτητη η προσωρινή αναστολή των ερευνών, λόγω κινδύνου κατάρρευσης του φρεατίου, όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού. Στο μεταξύ οι έρευνες στη Λίμνη Ξυλιάτου προς εντοπισμό της 6χρονης Sierra συνεχίζονται και σήμερα.
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως σήμερα ξεκινούν έργα στήριξης στο φρεάτιο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 38χρονης Mary Rose από τις Φιλιππίνες, την Κυριακή 14 Απριλίου, καθώς και το πτώμα μιας δεύτερη γυναίκας, της οποία η νεκροτομή θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ σημείωσε πως παραμένει άγνωστο αν τα έργα θα ολοκληρωθούν σήμερα ή αύριο.


Ωστόσο, ανέφερε ότι μόλις ολοκληρωθούν θα συνεχιστούν οι έρευνες για ανεύρεση και άλλων πτωμάτων.


Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροτομή επί της δεύτερης σορού, που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό.

Χθες Μεγάλη Δευτέρα διενεργήθηκε νεκροτομή από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, η οποία ωστόσο δεν έδωσε απαντήσεις για τα αίτια θανάτου και έτσι θα συνεχιστεί και σήμερα στη παρουσία ανθρωπολόγων, σε μια προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια θανάτου της δεύτερης γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας ακόμη δεν έχει εξακριβώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη σορός ανασύρθηκε το περασμένο Σάββατο από το φρεάτιο στο Μιτσερό και αφού ο 35χρονος συλληφθείς είχε παραδεχτεί και δεύτερο φόνο.
Πηγή: philenews.com
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ·
  • ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
  • ·
  • MARY ROSE
  • ·
  • SIERRA
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα

All Content

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να μείνουμε στη φιλοσοφία μας»

All Content - BusinessNews.gr

Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Επενδύσεις σε αναπλάσεις, τουρισμό, προσιτή κατοικία και Skyline για την επόμενη 5ετία

All Content - BusinessNews.gr

Η ΑΑΔΕ «χτενίζει» το ηλεκτρονικό εμπόριο – Κλοιός στα e-shops, εντατικοί έλεγχοι για ΦΠΑ

All Content

Oι «μνηστήρες» για τα spec του Υπουργείου Οικονομικών

All Content

ΟΣΔΕΛ: Δεκτή η εισαγγελική παραγγελία κατά της ΕΕΤΤ

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

FleetNews

Το νέο, καινοτόμο ρεζερβουάρ υδρογόνου της BMW iX5 Hydrogen

All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός την Αρμάνι και τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο (vid)

All Content

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός, 85-76 την Αρμάνι Μιλάνο (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή - Ανθεκτικότητα και σταθερές προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνες υδρογονανθράκων: Η «ακτινογραφία» του στόχου στο μπλοκ 2 του Ιονίου

All Content - BusinessNews.gr

ΔΟΕ: Η Ευρώπη έχει αεροπορικά καύσιμα για έξι εβδομάδες

FleetNews

Επεκτείνεται το εργοστάσιο της VW Eπαγγελματικά Οχήματα στη Βζέσνια

FleetNews

Έτοιμη η νέα BMW iX3 40 με 635 χλμ. αυτονομία

CSRΝews.gr

Στρατηγική συνεργασία της Cosmos Sport με την Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού

CSRΝews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδος Αντισφαίρισης

CSRΝews.gr

RSM Board Diversity Survey 2025: Παρουσίαση των 30 εισηγμένων ελληνικών εταιρειών που προωθούν την συμπερίληψη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εξυπηρετήθηκαν από άλλα πλοία οι επιβάτες του «Super Ferry» που υπέστη βλάβη. Από αύριο τα δρομολόγια του πλοίου θα εκτελούνται από το «SuperFerry II»
Εξυπηρετήθηκαν από άλλα πλοία οι επιβάτες του «Super Ferry» που υπέστη βλάβη. Από αύριο τα δρομολόγια του πλοίου θα εκτελούνται από το «SuperFerry II» 23/04/2019 - 03:00
Παπάγου: Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης 23/04/2019 - 03:00
Παπάγου: Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Με τη συμμετοχή 30 χωρών η τηλεδιάσκεψη στο Παρίσι για το Ορμούζ - Το «παρών» θα δώσει ο Κυρ. Μητσοτάκης
    16/04/2026 - 22:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη της ΕΕ για τα social media: Ανάγκη για κοινό όριο ηλικίας στα social media
    16/04/2026 - 21:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρές μεταβολές το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    16/04/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης στη G7: Ανθεκτικότητα, ενεργειακή ασφάλεια και AI οι βασικές προκλήσεις
    16/04/2026 - 20:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eκτακτο πρόγραμμα αποζημιώσεων ύψους 8 εκατ. ευρώ για τυροκομικές επιχειρήσεις της Λέσβου
    16/04/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία: Χαμηλότερη του αναμενόμενου η ανάπτυξη για το 2026 και το 2027, λόγω του πολέμου στο Ιράν
    16/04/2026 - 19:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Crediabank: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού
    16/04/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ντόναλντ Τραμπ: Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν 10ήμερη εκεχειρία
    16/04/2026 - 19:03 ΚΟΣΜΟΣ
  • Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία
    16/04/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τράπεζα Ηπείρου: Διευκρινίσεις για το διοικητικό πρόστιμο 140.000 ευρώ
    16/04/2026 - 17:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Dimand: Επενδύσεις σε αναπλάσεις, τουρισμό, προσιτή κατοικία και Skyline για την επόμενη 5ετία
    16/04/2026 - 08:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΑΑΔΕ «χτενίζει» το ηλεκτρονικό εμπόριο – Κλοιός στα e-shops, εντατικοί έλεγχοι για ΦΠΑ
    16/04/2026 - 08:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Elikonos 3 στρέφεται στον δυναμικό κλάδο των healthy snacks - Επενδύει στη Vamvalis Foods
    16/04/2026 - 09:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΑΑ: Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή - Ανθεκτικότητα και σταθερές προοπτικές
    16/04/2026 - 08:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έρευνες υδρογονανθράκων: Η «ακτινογραφία» του στόχου στο μπλοκ 2 του Ιονίου
    16/04/2026 - 08:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να μείνουμε στη φιλοσοφία μας»

16/04/2026 - 21:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα

16/04/2026 - 20:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στρατηγική συνεργασία της Cosmos Sport με την Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού

16/04/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κομισιόν: Προτείνει στην Google να μοιράζεται δεδομένα αναζήτησης με ανταγωνιστές

16/04/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδος Αντισφαίρισης

16/04/2026 - 11:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι επικρατέστερες τάσεις στα social media το 2026: λιγότερος θόρυβος, περισσότερη στρατηγική

16/04/2026 - 10:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
FleetNews
fleetnews.gr

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

16/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

16/04/2026 - 05:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo