Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Την πρόταση για προανακριτική ανακοίνωσε ο Τσίπρας: "Στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
12/02/2018 · 02:00

Την πρόταση για προανακριτική ανακοίνωσε ο Τσίπρας: "Στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια"

«Μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μία θεσμική οδός υπάρχει: Η συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και να προσδιοριστούν οι σχετικές δικαστικές αρμοδιότητες, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μία θεσμική οδός υπάρχει: Η συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και να προσδιοριστούν οι σχετικές δικαστικές αρμοδιότητες, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κοινοβουλευτική μας ομάδα συνεδριάζει σήμερα εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων. Ζούμε στιγμές στις οποίες δοκιμάζεται η ευθύνη, η δημοκρατική συνέπεια, η συνταγματική αφοσίωση, το θάρρος και η πολιτική αποφασιστικότητα όλων μας».

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, σημειώνοντας ότι αυτές οι εξελίξεις αφορούν τις αιτίες αυτής της τραγικής περιπέτειας, αφορούν τις ευθύνες του παλιού πολιτικού συστήματος για τη χρεοκοπία της χώρας.

«Η χώρα», είπε, «κατέληξε στη χρεοκοπία και εξαιτίας των πρακτικών διασπάθισης δημόσιου χρήματος αλλά και μιας εκτεταμένης πολιτικής κουλτούρας ανοχής στη διαφθορά που επικρατούσε για χρόνια, εντός της χώρας. Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση αποκάλυψης σκανδάλων που να μην έπαιξε αυτή η ίδια κασέτα περί πολιτικής δίωξης».

Πρόσθεσε δε, ότι και σήμερα πάλι τα ίδια βλέπουμε, για να σχολιάσει: «Μόνο που είναι άλλο η πολιτική εκτίμηση, η πιθανολόγηση και η εικασία, και άλλο να βρισκόμαστε ενώπιον συγκεκριμένων καταγγελιών. Που παίρνουν μάλιστα τη μορφή μιας ογκώδους δικογραφίας».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ευθύνη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που έχει εντολή «όχι μόνο να σταματήσει το πάρτι της διασπάθισης δημόσιου χρήματος, αλλά και να ρίξει φως σε όσα γίνανε και οδήγησαν τη χωρά στα βράχια, είναι πολύ μεγάλη».

«Χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ σεβασμός στο νόμο, απαρέγκλιτη τήρηση των διαδικασιών και των κανόνων, και πάνω από όλα χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και απόλυτη προσήλωση στην ανακάλυψη και αποκάλυψη της αλήθειας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τίποτε κρυφό, τίποτε κάτω από το χαλί», σημείωσε, για να προσθέσει: «Χωρίς όμως υπερβολές, χωρίς κυνήγι μαγισσών, χωρίς λαϊκά δικαστήρια. Αλλά με θάρρος και συναίσθηση εθνικής ευθύνης». Τόνισε ότι είναι εχθρική προς την Αριστερά η επιδίωξη κάποιου είδους ρεβάνς και εχθρικός ο πολιτικός στόχος εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων.

«Δικός μας στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια», υπογράμμισε.

«Δεν πρόκειται να αγνοήσουμε το βασικό κανόνα που διέπει το δικαιακό μας σύστημα ότι η ενοχή όλων των υπόπτων και κατηγορούμενων προϋποθέτει την απόδειξή της από τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπογράμμισε ότι από την άλλη όμως «δεν πρόκειται να κουκουλώσουμε πρόσωπα και πράγματα, να εμποδίσουμε το έργο της δικαιοσύνης, δεν πρόκειται να τρομάξουμε από τις κραυγές των αντιπάλων μας, δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε, να σιωπήσουμε, να κουκουλώσουμε». «Δεν θα υπολογίσουμε απειλές και εκβιασμούς. Δεν θα υποκύψουμε στην ισχύ των οικονομικών συμφερόντων που έχουμε απέναντι μας», σημείωσε.

«Όσο και αν κάποιοι», πρόσθεσε, «επιμένουν να μιλούν για σκευωρίες και στημένες κατηγορίες», «επιμένουν να προσβάλλουν την ίδια την δικαιοσύνη και τους εισαγγελικούς λειτουργούς», «επιμένουν να μιλούν για κουκουλοφόρους μάρτυρες».

«Εμείς», τόνισε «δεν θα υποχωρήσουμε από τη δέσμευσή μας να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τη δέσμευση αυτή».

«Μόνο για την υπόθεση της Novartis, που βγήκε τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα από την εισαγγελική έρευνα που ήρθε στη Βουλή, το κόστος είναι της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς μόνο από την υπερκοστολόγηση φαρμάκων για την περίοδο από το 2000 μέχρι το 2010 -πριν μπει δηλαδή η χώρα στα μνημόνια- το κόστος φτάνει στα 23 δισ. «Ένα μνημόνιο, δηλαδή. Πρόκειται για πάνω απο 10% του ΑΕΠ» είπε ο πρωθυπουργός για να επισημάνει πως το σημαντικότερο είναι ότι αυτά τα χρήματα έλειψαν από τα ταμεία των ασφαλισμένων και πως «αυτό είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες που οδήγησαν το ασφαλιστικό μας σύστημα στα βράχια».

«Γιατί αν αυτά τα 23 δισ. έμεναν στα δημόσια ταμεία, ίσως να είχαμε αποφύγει συνολικά τη μνημονιακή περιπέτεια μετά το 2010» τόνισε.

"Σήμερα τελειώνει μια και καλή και η χυδαιότητα του 'Μαζί τα φάγαμε'. Διότι δεν τα φάγαμε μαζί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι". Και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ότι τώρα ορισμένοι "δεν ντρέπονται, και δεν διστάζουν, να κραυγάζουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο". "Ποιοί; Οι αληθινοί κουκουλοφόροι, μιας και είναι της μόδας τώρα να επιτίθενται στους μάρτυρες με αυτό το χαρακτηρισμό, επειδή ο νόμος προβλέπει προστασία", πρόσθεσε, για να τονίσει: "Τώρα που η Δικαιοσύνη απειλεί να τους βγάλει τις κουκούλες και να τους αποκαλύψει, καταγγέλλουν τους μάρτυρες ως δήθεν κουκουλοφόρους".

"Χωρίς ταλαντεύσεις θα κάνουμε ό,τι προβλέπεται θεσμικά για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών", είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Είπε πως "η μόνη θεσμική οδός που έχουμε μπροστά μας είναι η πρόταση για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξεταστεί η δικογραφία, να διακριβωθεί αν υπάρχουν ικανοποιητικές ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων αλλά και οι συνθήκες τέλεσης τους, ώστε να προσδιοριστούν και οι σχετικές εισαγγελικές και δικαστικές αρμοδιότητες".

Παράλληλα ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση των χρημάτων που στέρησε από τον ελληνικό λαό η φαρμακευτική εταιρεία Novartis. "Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει το εσωτερικό αλλά και το διεθνές δίκαιο για να πάρουμε πίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ το οποίο έκλεψαν τον ελληνικό λαό", τόνισε.

Σφοδρή κριτική στον κ. Μητσοτάκη άσκησε ο Αλ. Τσίπρας, λέγοντας ότι "έχουν αποδυθεί σε μια επιχείρηση εκφοβισμού, απειλών, και εκβιασμού, των μαρτύρων, των αρμόδιων εισαγγελέων και της ελληνικής Δικαιοσύνης".

"Δημόσια, ανοιχτά, απροκάλυπτα, αντικαθιστούν τις πολιτικές πρακτικές με πρακτικές παρακράτους, κουκούλας και εκφοβισμού", πρόσθεσε και αναρωτήθηκε "ποιος κυβερνά τελικά αυτό το κόμμα;" και "τι σχέση έχει η σημερινή ΝΔ της εμφύλιας ρητορείας, της υπονομευτικής αμετροέπειας, της διχαστικής γραμμής, με το συντηρητικό κόμμα της τάξης, της νομιμοφροσύνης, της δημοκρατικής αυστηρότητας, της λαϊκής Δεξιάς, που οραματίστηκε ο ιδρυτής του". "Πρέπει να μιλήσει με ονόματα, ποιος έστησε τη σκευωρία που επικαλείται;", είπε.

"Αν δεν τις έχει τις απαντήσεις, που δεν τις έχει, ας μην ξανατολμήσει να επαναλάβει την κατηγορία περί σκευωρίας και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει σκάνδαλο κι αν του έχει μείνει έστω ελάχιστη αξιοπρέπεια να συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας", τόνισε ο πρωθυπουργός.

  • ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • NOVARTIS
  • ·
  • ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες φωτογραφίες του Φρανσίσκο στο T-Center

All Content

EuroLeague για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό: «Δύο αληθινοί γίγαντες, που φαίνονται καλύτεροι από ποτέ» (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στα 497 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Καθαρά κέρδη 27 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Άλμα 92,8% στα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 661 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2026

All Content

AI Act και διαφήµιση: Τι αλλάζει από 2 Αυγούστου

All Content

Π. Μαρινάκης: Έως τον Σεπτέμβριο στο Υπουργικό Συμβούλιο το ν/σ για την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών

FleetNews

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

FleetNews

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

FleetNews

Το Ford Ranger τώρα σε εκδόσεις ντίζελ και PHEV

All Content

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Κώστα Παπανικολάου (pic)

All Content

Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε τον Ντένβερ Τζόουνς με... Ιντιάνα Τζόουνς και Οδύσσεια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Στο 33,41% το ποσοστό της Winex μετά την AMK

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια

FleetNews

Σε άνοδο η αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

CSRΝews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

CSRΝews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπ. Παιδείας: Δρομολογεί διδασκαλία τριών ξένων γλωσσών εντός σχολείου και εκτός ωραρίου
Υπ. Παιδείας: Δρομολογεί διδασκαλία τριών ξένων γλωσσών εντός σχολείου και εκτός ωραρίου 12/02/2018 - 02:00
Χαρίτσης: Εξήγγειλε «πακέτο» έργων για τη Δυτική Ελλάδα 12/02/2018 - 02:00
Χαρίτσης: Εξήγγειλε «πακέτο» έργων για τη Δυτική Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Τι πρόστιμα ισχύουν για ΦΗΜ, πότε επιβάλλονται και πότε παραγράφονται
    31/07/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Βοιωτία και Αργολίδα
    31/07/2026 - 13:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Καλαφάτης: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι απλώς μια νέα τεχνολογία, είναι μια νέα βιομηχανική επανάσταση»
    31/07/2026 - 13:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ELICA: Προκηρύχθηκαν οι πρώτοι διεθνείς διαγωνισμοί για μελέτες της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Αιγύπτου
    31/07/2026 - 13:25 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.572,61 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή άνοδο 0,03%
    31/07/2026 - 13:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurostat: Στο 2,7% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο - Στο 2,9% στην Ευρωζώνη
    31/07/2026 - 13:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει τον στόλο της με το νέο ηλεκτρικό DAF XB από την ERGOTRAK
    31/07/2026 - 13:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • INTRACOM HOLDINGS και Ten Brinke: Επένδυση 41,5 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό με δύο οικιστικά οικόπεδα
    31/07/2026 - 13:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Altex (Funky Buddha): Αύξηση 6,2% του κύκλου εργασιών το 2025, στα 45,74 εκατ. ευρώ
    31/07/2026 - 13:08 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Θέουτα: 49.000 μετανάστες πέρασαν στον ισπανικό θύλακα τις τελευταίες 24 ώρες
    31/07/2026 - 13:04 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Κρήτη, Δ. Ελλάδα, νησιά Β. Αιγαίου, Κυκλάδες, Έβρο, Πελοπόννησο και Στ. Ελλάδα
    30/07/2026 - 15:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο τον Αύγουστο
    30/07/2026 - 14:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μέλη του ΕΒΕΘ εκπαιδεύτηκαν στη δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα AI Skills Navigator της Microsoft
    30/07/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ferryscanner: Αλλάζουν οι προτιμήσεις των ξένων τουριστών για τα ελληνικά νησιά
    30/07/2026 - 17:28 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ιαπωνία: Στους 34 οι νεκροί από τον σεισμό των 7,1 Ρίχτερ
    30/07/2026 - 18:43 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Παραμένει από άλλο πόστο στην Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο»

31/07/2026 - 10:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε τον Ντένβερ Τζόουνς με... Ιντιάνα Τζόουνς και Οδύσσεια (vid)

31/07/2026 - 10:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OPEN: Στην κορυφή της τηλεθέασης την Πέμπτη 30/07 στο σύνολο του κοινού

31/07/2026 - 10:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στους «Climate Leaders 2026» για 4η χρονιά η COSMOTE TELEKOM

31/07/2026 - 09:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι καταναλωτές εξοικειώνονται με τις διαφημίσεις στο streaming

31/07/2026 - 09:30
FleetNews
fleetnews.gr

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας για Geely και Zeekr στην Ελλάδα

31/07/2026 - 09:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Greenvolt Power: Εγκαινίασε γιγαντιαία μονάδα αποθήκευσης ενέργειας 200 MW στην Πολωνία

31/07/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Προχωρά στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας

31/07/2026 - 06:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo