Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Hyundai: Κατέκτησε δύο θέσεις στο βάθρο του Rally de España
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
20/10/2016 · 03:00

Hyundai: Κατέκτησε δύο θέσεις στο βάθρο του Rally de España

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε το δεύτερο διπλό της βάθρο και το δέκατο βάθρο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) για το 2016

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε το δεύτερο διπλό της βάθρο και το δέκατο βάθρο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) για το 2016 της FIA, καταλαμβάνοντας τη 2η και 3η θέση στο Rally de España.

O Dani Sordo ξεκίνησε την Κυριακή έχοντας να καλύψει 5.8s διαφορά από τον πρώτο Sébastien Ogier, αλλά αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη μετά τις τελευταίες τέσσερεις διαδρομές. Η δεύτερη θέση για το ισπανικό πλήρωμα ισούται με το καλύτερο αποτέλεσμα τους στη σεζόν, όπως στο Ράλι Γερμανίας τον Αύγουστο του 2016, βελτιώνοντας επίσης την τρίτη θέση τους το περασμένο έτος στην Ισπανία.

Ο Thierry Neuville τερμάτισε στην τρίτη θέση, η οποία δεν αποτελεί μόνο την πέμπτη φορά που τερματίζει μέσα στην τριάδα για το 2016, αλλά και το τρίτο συνεχόμενο φετινό του βάθρο, που τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών – στους ίδιους βαθμούς με τον Andreas Mikkelsen. O Hayden Paddon κατέλαβε την τέταρτη θέση με τον Kevin Abbring να κατακτά την καλύτερη ως σήμερα θέση του στο WRC, την έβδομη θέση.

Ο Sordo και ο συνοδηγός του Marc Marti (# 4 i20 WRC New Generation) κατέβαλαν το μέγιστο των δυνατοτητών τους σε μια προσπάθεια να κυνηγήσουν τον Ogier και τη νίκη στο Ράλι. Ο Sordo δήλωσε: «Ήταν ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο και δεν μπόρεσα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας αρκετά για την υποστήριξη τους. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι κάναμε το καλύτερό μας σήμερα, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να σταματήσουμε τον Sébastien. Οφείλω να του εκφράσω τα συγχαρητήριά μου. Θέλαμε τόσο πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη για την ομάδα και τους οπαδούς μας, αλλά ήταν ένας πάρα πολύ σκληρός αγώνας. Ακόμα και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά από έναν τόσο ανταγωνιστικό αγώνα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Είναι το δεύτερο βάθρο μας στη σεζόν και δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αίσθηση που είχαμε από το αυτοκίνητο, τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο. Η ομάδα έχει κάνει φανταστική δουλειά για να προετοιμάσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, και είναι πολύ ενθαρρυντικό γεγονός ότι το συνολικό αποτέλεσμα ήταν τόσο θετικό για όλους στη Hyundai Motorsport. "

Ο Neuville (# 3 i20 WRC New Generation) και ο συνοδηγός του Nicolas Gilsoul υιοθέτησαν μια προσεκτική προσέγγιση στις τελικές διαδρομές, προκειμένου να πάρουν σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Η δυναμική από το τρίτο συνεχόμενο βάθρο του Βέλγου τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση της κατάταξης των οδηγών, ισοβαθμώντας με τον Andreas Mikkelsen.

O Neuville, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι περισσοτερο από το αυτοκίνητο σε αυτό το Ράλι. Κινηθήκαμε προσεκτικά. Κάναμε καλή δουλειά ώστε να πάρουμε θέση στο βάθρο. Δεν θέλαμε να χαθεί αυτή η προσπάθεια. Ήμασταν επικεντρωμένοι στα 15 σημεία του πρωταθλήματος, έτσι αποδεχθήκαμε ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε στις ειδικές για να το κάνουμε αυτό. Έπρεπε να οδηγήσω με προσοχή σε ορισμένα τμήματα, αλλά ήμουν ως επί το πλείστον σε θέση να οδηγήσω με το συνηθισμένο μου ρυθμό. Ως ομάδα, είχαμε ένα ανταγωνιστικό Σαββατοκύριακο με τρία αυτοκίνητα στην πρώτη τετράδα, έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ώθηση για τους τελικούς αγώνες της σεζόν στη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία. Θα κινηθούμε με πιο ανταγωνιστικές επιδόσεις στη συνέχεια του έτους, είμαι βέβαιος!".

Ο Paddon (# 20 i20 WRC New Generation) και ο συνοδηγός του John Kennard έχουν σημειώσει σταθερή πρόοδο κατά τη διάρκεια του Ράλι. Το πλήρωμα από τη Νέα Ζηλανδία εδραίωσε την τέταρτη θέση του, με την καλύτερη έως σήμερα επίδοση του σε ασφάλτινη διαδρομή στο WRC.

Ο Paddon δήλωσε: «Ήταν μια καλή τελευταία ημέρα για εμάς και ένα θετικό αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Ακόμα και αν δεν τερματίσαμε σε μια από τις τρείς πρώτες θέσεις, είμαι χαρούμενος με ό, τι έχουμε επιτύχει κατά τη διάρκεια των τριών ημερών. Έχοντας αλλάξει κάποια πράγματα στο αυτοκίνητο, καταφέραμε μια βελτίωση. Έχω απολαύσει τις διαδρομές σε αυτό τον αγώνα. Μου άρεσε η πρώτη διαδρομή (Pratdip), αλλά έμεινα έκπληκτος από το ρυθμό μας στη δεύτερη (Duesaigües). Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό για μένα από το να παραμένω σταθερός, οπότε είμαι ευχαριστημένος που έχουμε αρχίσει να κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα θα δοκιμαστούμε στο χαλίκι! "

Για τον Abbring (# 10 Hyundai i20 WRC) και τον συνοδηγό του Seb Marshall, το Rally de España έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα τους στο WRC, την έβδομη θέση. Κάνοντας βελτιώσεις στο αυτοκίνητό τους κάθε ημέρα, το πλήρωμα έχει επιτύχει τους στόχους του με το παραπάνω.

Ο Abbring σχολίασε: "Είναι εξαιρετικό που κατακτήσαμε το καλύτερο από ποτέ αποτέλεσμα μας στο WRC εδώ στην Ισπανία. Ήταν ένα πολύτιμο Σαββατοκύριακο μάθησης για μας, και θα έλεγα ότι η «αποστολή εξετελέσθη» όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Εμείς ελπίζαμε ότι θα επωφεληθούμε περισσότερο από την οδική μας θέση, αλλά με τις βρόχινες συνθήκες δεν ήταν κάτι που περνούσε από τα χέρια μας. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε ειδικές διαδρομές, αλλά έχουμε κάνει σημαντικά βήματα στο Ράλι και είμαι ικανοποιημένος με την έβδομη θέση. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε και για την υποστήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα."

Η Hyundai Motorsport έχει συνολικά κατακτήσει δέκα θέσεις στο βάθρο τη φετινή σεζόν μετά από έναν ανταγωνιστικό αγώνα στην Ισπανία.

Ο Michel Nandan, Team Principal, σχολίασε: "Θέλαμε να παλέψουμε για τη νίκη σήμερα, αλλά απλά δεν ήταν εφικτό σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το διπλό βάθρο. Ο Dani είχε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο μπροστά στο κοινό της χώρας του και ειλικρινά αξίζει αυτό το αποτέλεσμα. Το να έχεις δύο πληρώματα στο βάθρο, με τον Thierry να λαμβάνει για πέμπτη φορά θέση στο βάθρο αυτή τη σεζόν και να είσαι σε σκληρό ανταγωνισμό για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, είναι ένα ικανοποιητικό επίτευγμα. Είναι ακόμα πιο ευχάριστο όταν βλέπουμε τον Hayden να καταφέρνει το καλύτερο από ποτέ ασφάλτινο αποτέλεσμα του και τον Kevin να κάνει την καλύτερη εμφάνιση στη καριέρα του στο WRC. Υπάρχουν πολλά θετικά μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το Ράλι και να κάνουμε βελτιώσεις για το μέλλον. Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο χαλίκι για το Wales Rally στη Μεγάλη Βρετανία και στην Αυστραλία - θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με υψηλές επιδόσεις ".

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA κινείται τώρα στο Wales Rally GB, τον προτελευταίο γύρο της σεζόν, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί 27 έως 30 Οκτωβρίου.

  • HYUNDAI
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παναθηναϊκού (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας»

All Content - BusinessNews.gr

Θετικό κλείσιμο έτους για τη ελληνική μεταποίηση – Άνοδος του PMI τον Δεκέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Νέο φορολογικό πλαίσιο για τα ακίνητα το 2026 - Μειώσεις φόρων και κίνητρα για ιδιοκτήτες

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης: «Το 2026 χρονιά ευκαιριών για την Ελλάδα – Ανάπτυξη με επίκεντρο τον πολίτη»

All Content

Data: Tι δείχνουν για την Ελλάδα του 2026

All Content

Sleed:TikTok premium awareness feature για τη νέα καμπάνια της ION Break

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στους διαιτητές, αξίζουν να είναι στον τελικό»!

All Content

"Κόκκινο" το ντέρμπι 87-82 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο Τ-Center Athens

All Content - BusinessNews.gr

Καρέλιας: Νέος γύρος γενναίων παροχών και 15ος μισθός στους εργαζομένους - τι περιλαμβάνουν

All Content - BusinessNews.gr

Η ενεργειακή στροφή της Ελλάδας - Τα μεγάλα στοιχήματα του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Ρεκόρ 34 εκατ. επιβατών το 2025 και νέος κύκλος ανάπτυξης - Το 2026 χρονιά υψηλών απαιτήσεων

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Pirelli: Οι επιλογές για το GP της Αμερικής
Pirelli: Οι επιλογές για το GP της Αμερικής 19/10/2016 - 03:00
Volvo: Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο V90 στην «Αυτοκίνηση 2016» 20/10/2016 - 03:00
Volvo: Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο V90 στην «Αυτοκίνηση 2016»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Tesla: Δεύτερη χρονιά πτώσης στις πωλήσεις και εντεινόμενος ανταγωνισμός
    02/01/2026 - 20:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΠΟΞ: Κοινωνική πρωτοβουλία «Διακοπές για όλη την οικογένεια» με δωρεάν πακέτα διακοπών
    02/01/2026 - 20:09 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Προκηρύχθηκε η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, στα 17,5 εκατ. ευρώ
    02/01/2026 - 19:35 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Νοέμβριο -
    02/01/2026 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χατζηδάκης: Μέσα στο 2025 δόθηκαν 3,8 δισ. στους αγρότες - Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες
    02/01/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος κατά 1,76%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    02/01/2026 - 18:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χωρίς εκπλήξεις οι χρεώσεις ρεύματος τον Ιανουάριο - Σταθεροποίηση στα πράσινα τιμολόγια
    02/01/2026 - 18:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Το ... ιπτάμενο πιάνο της Έλενας Ξυδιά «προσγειώθηκε» σε ένα μεσαιωνικό κάστρο της Κροατίας
    02/01/2026 - 17:15 LIFESTYLE
  • Τι θα πληρωθεί από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ το διάστημα από 5 έως 9 Ιανουαρίου
    02/01/2026 - 16:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Νοέμβριο του 2025
    02/01/2026 - 15:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέο φορολογικό πλαίσιο για τα ακίνητα το 2026 - Μειώσεις φόρων και κίνητρα για ιδιοκτήτες
    02/01/2026 - 08:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελβετία: Ταυτοποίηση θυμάτων από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Εχουν καταμετρηθεί πάνω από σαράντα νεκροί
    02/01/2026 - 08:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ Α21: Εως πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις - Οι δικαιούχοι
    02/01/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νίκος Ταχιάος: Η Παραχώρηση της Εγνατίας Οδού θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χρήστες
    02/01/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελβετία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα στην τραγωδία του Γκραν Μοντανά
    02/01/2026 - 14:16 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παναθηναϊκού (vid)

02/01/2026 - 21:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας»

02/01/2026 - 21:50
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 31 η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV

30/12/2025 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE eValue: Τέσσερις ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Εξυπηρέτηση Πελατών της

29/12/2025 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo