Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
EQ Power: Τα μοντέλα Plug-in hybrid προσφέρουν οφέλη ηλεκτροκίνησης στις μετακινήσεις
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
30/07/2020 · 14:22

EQ Power: Τα μοντέλα Plug-in hybrid προσφέρουν οφέλη ηλεκτροκίνησης στις μετακινήσεις

Η Mercedes-Benz συνεχίζει να εξελίσσει τη γκάμα των μοντέλων plug-in hybrid με περισσότερα από 20 μοντέλα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με τη σημαντική αύξηση του αριθμού των μοντέλων της με τεχνολογία plug-in-hybrid, η Mercedes-Benz απευθύνεται σε μία ευρεία βάση καταναλωτών. Αυτή η τάση συμβάλλει σημαντικά στην πορεία προς τις μετακινήσεις με ουδέτερες εκπομπές CO2 που η Mercedes-Benz έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει με τη στρατηγική της για αποδέσμευση από τον άνθρακα. Τα plug-in hybrid οχήματα προσφέρουν τη δυνατότητα κίνησης μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα και συνεπώς με μηδενικές τοπικές εκπομπές, ειδικά σε αστικές περιοχές. Τα μοντέλα με τεχνολογία EQ Power είναι παράλληλα υβριδικά, που μπορούν να φορτιστούν και από εξωτερικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας (plug-in). Το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργούν παράλληλα και μπορούν να τροφοδοτήσουν το όχημα είτε μεμονωμένα είτε από κοινού. Έτσι, τα μοντέλα plug-in hybrid προσφέρουν μια γρήγορη και απλή είσοδο στην ηλεκτροκίνηση - χωρίς η κίνησή τους να εξαρτάται από τις υποδομές φόρτισης. Η Mercedes-Benz επεκτείνει συστηματικά τη γκάμα των plug-in-hybrid μοντέλων της και πρόκειται να διαθέτει περισσότερες από 20 εκδόσεις μοντέλων έως το τέλος του έτους - από A-Class έως S-Class και από GLA έως GLE.

“Η τεχνολογία των Plug-in hybrid ενσωματώνει τα καλύτερα των δύο κόσμων. Στην πόλη, λειτουργούν μόνο ηλεκτρικά, ενώ σε μεγαλύτερες αποστάσεις επωφελούνται από την αυτονομία των κινητήρων εσωτερικής καύσης,” εξηγεί ο Dr. Torsten Eder, Chief Engineer Mercedes-Benz Drivetrains. “Προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα στο όχημα γενικά, καθώς ανακτούν αφ’ ενός την ενέργεια κατά το φρενάρισμα, αφ’ ετέρου μπορεί να λειτουργήσει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης στις πιο οικονομικές- όσον αφορά στην κατανάλωση – ταχύτητες και φορτία. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των κινητήριων συνόλων αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Ένας ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης είναι πιο αποτελεσματικός σε υψηλότερες ταχύτητες και φορτία. ”

Έξι διαφορετικά μοντέλα της compact κατηγορίας με περισσότερα από 70 χλμ. αυτονομίας του ηλεκτροκινητήρα

Στην compact κατηγορία, η Mercedes-Benz προσφέρει ήδη από μία έκδοση plug-in hybrid στα μοντέλα της A-Class, A-Class Saloon, B-Class, CLA, CLA Shooting Brake and GLA. Λειτουργώντας μαζί, ο τετρακύλινδρος 1.33 λίτρων βενζινοκινητήρας και ο 75 kW ηλεκτροκινητήρας προσφέρουν συνδυαστική απόδοση 160 kW (218 hp) και συνολική μέγιστη ροπή 450 Νm. Το κύριο χαρακτηριστικά του ηλεκτροκινητήρα, δηλ. Η μέγιστη ροπή από στάση, κάνουν τα compact plug-in hybrid μοντέλα να ανταποκρίνονται άμεσα, όπως απεικονίζεται και στις επιδόσεις τους. Για παράδειγμα, η A 250 e (μεικτή κατανάλωση καυσίμου 1,6-1,4 l / 100 km, εκπομπές CO2 συνδ. 36–32 g / km, κατανάλωση ενέργειας συνδ. 15,3–14,8 kWh / 100 km) ολοκληρώνει το κλασικό σπριντ 0 – 100 km / h σε μόλις 6. 6 δευτερόλεπτα. Ακόμη και με τη αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα, μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα έως 140 km / h - περισσότερο από αρκετό για να σημειώσει καλή πρόοδο στον αυτοκινητόδρομο εντός των ορίων ταχύτητας των περισσότερων χωρών χωρίς τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η εμβέλεια του ηλεκτροκινητήρα υπερβαίνει τα 70 χιλιόμετρα (NEDC). Η μπαταρία ιόντων λιθίου, με συνολική χωρητικότητα 15,6 kWh μπορεί να φορτιστεί εξωτερικά είτε με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είτε με συνεχές ρεύμα (DC). Σε ένα wallbox 7,4 kW (AC), και με το προαιρετικό σύστημα οχήματος εναλλασσόμενου ρεύματος (OBC – On-Board Charger) έως και 7,4 kW, η φόρτιση από 10 έως 100% SoC (State of Charge) διαρκεί περίπου 1 ώρα 45 λεπτά. Χρησιμοποιώντας ταχυφορτιστή DC έως 24 kW και το προαιρετικό σύστημα οχήματος φόρτισης συνεχούς ρεύματος έως 24 kW, χρειάζονται περίπου 25 λεπτά για να περάσει η μπαταρία από 10 έως 80% SoC. Για να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών σε σύγκριση με τα συμβατικά αντίστοιχα μοντέλα, ο σωλήνας εξαγωγής έχει τοποθετηθεί κεντρικά κάτω από το δάπεδο του οχήματος ενώ η πίσω απόληξη του σιγαστήρα βρίσκεται στην κεντρική σήραγγα. Η ενσωμάτωση της δεξαμενής καυσίμου στο χώρο του άξονα δημιουργεί επιπλέον χώρο κάτω από τον πίσω πάγκο καθισμάτων για την μπαταρία υψηλής τάσης.

EQ Power: από τα μεσαίες κατηγορίες έως τις πολυτελείς με ηλεκτρική αυτονομία έως 100 χλμ

Tα μοντέλα με EQ Power models, από τη C-Class έως την S-Class και από τη GLC έως τη GLE, διανύουν ήδη την τρίτη γενιά των υβριδικών μοντέλων. Με μέγιστη ισχύ 90 kW και off-the-line ροπή 440 Nm προσφέρουν εκλεπτυσμένη απόδοση σε όλους τους τρόπους οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της αμιγούς ηλεκτροκίνησης, και τελικές ταχύτητες 130 km / h. Στην περίπτωση της GLE 350 de 4MATIC (μεικτή κατανάλωση καυσίμου 1,3–1,1 l / 100 km, εκπομπές CO combined 34-29 g / km, μεικτή κατανάλωση ενέργειας 28,7–25,4 kWh / 100 km) η μέγιστη απόδοση είναι 100 kW με τελική ταχύτητα έως 160 km / h. Στη νέα γκάμα μοντέλων της E-Class, η Mercedes-Benz προσφέρει επτά διαφορετικά plug-in hybrid μοντέλα (λιμουζίνες και στέισον-βάγκον), με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου και κίνηση στους πίσω ή και στους 4 τροχούς. H ηλεκτρική αυτονομία των C-, E- και S-Class είναι περίπου 50 χιλιόμετρα (NEDC), ενώ η GLE προσφέρει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα (NEDC). Ιδιαίτερα σημαντική για την αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας είναι η αυξημένη ονομαστική χωρητικότητα 13,5 kWh. Η μπαταρία της GLE μπορεί να αποθηκεύσει έως και 31,2 kWh. Σε ένα wallbox με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), μια άδεια μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως στο σπίτι σε περίπου 1,5 ώρα (GLE: 3 ώρες 15 λεπτά).

Η έξυπνη στρατηγική λειτουργίας βοηθά τον οδηγό

Για να διασφαλιστεί ότι ο χρόνος μεταξύ των φορτίσεων είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος και ο χρόνος φόρτισης όσο το δυνατόν συντομότερος, στα μοντέλα EQ Power το ηλεκτρονικό σύστημα του οχήματος βοηθά τον οδηγό να οδηγεί αποτελεσματικά με μια έξυπνη στρατηγική λειτουργίας που καθορίζεται βάσει της διαδρομής. Αναγνωρίζει και προτείνει τις ενότητες της διαδρομής που ταιριάζουν καλύτερα με την ηλεκτροκίνηση ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως δεδομένα πλοήγησης, τοπογραφία, περιορισμούς ταχύτητας και συνθήκες κυκλοφορίας για ολόκληρη την προγραμματισμένη διαδρομή. Το σύστημα ECO Assist υποστηρίζει τον οδηγό συμβουλεύοντάς τον όσον αφορά στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου. Οι οδηγοί που ακολουθούν με συνέπεια τις συμβουλές του μπορούν να μειώσουν την κατανάλωσή τους έως και 5% σε σχέση με ένα κανονικό προφίλ οδήγησης που δεν περιλαμβάνει τις προτάσεις του συστήματος.

Το Mercedes me Charge απλοποιεί τη διαδικασία φόρτισης

Οι οδηγοί μίας Mercedes-Benz EQC ή ενός μοντέλου plug-in-Hybrid, μέσω της υπηρεσίας Mercedes me Charge έχουν πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στον κόσμο με περισσότερους από 300 διαφορετικούς διαχειριστές δημόσιων σταθμών φόρτισης στην Ευρώπη (σε πόλεις, χώρους στάθμευσης, αυτοκινητόδρομους, εμπορικά κέντρα κ.λπ.). Στην Ελλάδα με τη χρήση μιας κάρτας RFID, η πρόσβαση στα σημεία φόρτισης είναι εύκολη και πρακτική. Χωρίς την ανάγκη σύναψης διαφορετικών συμβολαίων με τους εκάστοτε παρόχους ή την επαναλαμβανόμενη ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη, οι πελάτες επωφελούνται από την ενσωματωμένη λειτουργία πληρωμής, καταχωρώντας μόνο μία φορά τον τρόπο πληρωμής. Έτσι, η χρέωση γίνεται αυτόματα κάθε φορά που φορτίζει το όχημα. Οι εκάστοτε χρεώσεις αποστέλλονται μηνιαία, σε μια σαφή αναλυτική κατάσταση. O πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει άνετα την υπηρεσία Mercedes me Charge στο Mercedes me Portal.

EQ Ready app: η εφαρμογή που καθορίζει τα πλεονεκτήματα των μοντέλων με EQ Power

Η δωρεάν εφαρμογή EQ Ready αναλύει τα δεδομένα οδήγησης κάθε χρήστη και τα συγκρίνει με μια σειρά παραμέτρων από ηλεκτρικά και Plug-in-Hybrid οχήματα. Στη συνέχεια, καθορίζει εάν εξυπηρετεί τον χρήστη να επιλέξει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή ένα Plug-In-Hybrid μοντέλο. Τα αποτελέσματα βασίζονται στο ατομικό προφίλ χρήσης και η τελική πρόταση δημιουργείται από την ανάλυση όχι μόνο ενός ταξιδιού, αλλά του καθημερινού προφίλ οδήγησης. Σε κάθε περίπτωση τα εξατομικευμένα δεδομένα εξάγονται μόνο με τη ρητή και εκ των προτέρων συγκατάθεση του πελάτη.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε App store/Google Play Store και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μάρκα οχήματος. Το EQ Ready App ελέγχει όχι μόνο εάν οι προορισμοί του χρήστη θα μπορούσαν να επιτευχθούν αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση, αλλά παρέχει επίσης καθημερινές πληροφορίες σχετικά με την ισχύ που απαιτούν οι μετακινήσεις του, καθώς και τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης κατά τη διαδρομή. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει το όχημά του με ένα μοντέλο εναλλακτικού συστήματος κίνησης από τη Mercedes-Benz.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χέις-Ντέιβις: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα» - Τα highlights του Αμερικανού (vids)

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός 68-58: Τα highlights του δεύτερου τελικού (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 0,72%, κέρδη 11,08% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

Παναθηναϊκός: «Ως πότε θα συνεχιστεί η ασυλία του Γιώργου Μπαρτζώκα;» - Τι είπε ο Γιαννακόπουλος

All Content

Ολυμπιακός: Οι καταγγελίες του Νίκου Λεπενιώτη για τα γεγονότα του 2ου τελικού (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 10,6% η ανεργία κατά το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028

All Content - BusinessNews.gr

Prodea: Με υπερκάλυψη 112% ολοκληρώθηκε η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση προς τους ομολογιούχους του πράσινου ομολόγου

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Volvo on Call: To app που δίνει πληροφορίες για την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια
Volvo on Call: To app που δίνει πληροφορίες για την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια 30/07/2020 - 14:18
Το Honda e έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 30/07/2020 - 15:08
Το Honda e έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουνίου
    05/06/2026 - 21:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν προς Τραμπ: «Ξεκλειδώστε τα 24 δισ. δολάρια αν θέλετε συμφωνία» – Οι απειλές για κλιμάκωση
    05/06/2026 - 21:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στο "ρωσικό Νταβός", ο Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του
    05/06/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Prodea: Με υπερκάλυψη 112% ολοκληρώθηκε η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση προς τους ομολογιούχους του πράσινου ομολόγου
    05/06/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    05/06/2026 - 20:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Trade Estates: Από 24 Ιουνίου η καταβολή του υπόλοιπου μερίσματος 0,065 ευρώ
    05/06/2026 - 19:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς, κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία, σε ηλικία 85 ετών
    05/06/2026 - 19:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028
    05/06/2026 - 19:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΕΝ: Νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ στις ώρες μηδενικών τιμών – Αναδρομική ισχύς από 1η Ιουνίου 2026
    05/06/2026 - 18:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 0,72%, κέρδη 11,08% από τις αρχές του έτους
    05/06/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Dakos Food Industries: Δάκος και Ήλιος ενώνουν δυνάμεις - Rebranding, επενδύσεις και εξαγωγική ανάπτυξη
    05/06/2026 - 08:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναγορεύθηκε ο κ. Ιωάννης Μασούτης
    05/06/2026 - 13:44 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ο Κώστας Κυρανάκης νέος γραμματέας της ΝΔ - Ερχεται μίνι ανασχηματισμός, τι σηματοδοτεί η επιλογή Μητσοτάκη
    05/06/2026 - 08:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Εγκρίθηκε πακέτο χρηματοδότησης των υπηρεσιών μετανάστευσης ύψους 70 δισεκ. δολαρίων
    05/06/2026 - 14:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καλοκαίρι ελέγχων: Η ΑΑΔΕ επιστρατεύει αλγόριθμους για τον εντοπισμό φοροφυγάδων - Στο στόχαστρο 4.000 επιχειρήσεις
    05/06/2026 - 09:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό

05/06/2026 - 21:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Οι καταγγελίες του Νίκου Λεπενιώτη για τα γεγονότα του 2ου τελικού (vid)

05/06/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo