Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Opel: To 2017 γιόρτασε τη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
20/12/2017 · 02:00

Opel: To 2017 γιόρτασε τη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της

‘Το μέλλον ανήκει σε όλους’ είναι το νέο δόγμα της μάρκας Opel. Και η εταιρία τηρεί την υπόσχεσή της. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η Opel λανσάρει τόσα μοντέλα με καινοτόμες τεχνολογίες μέσα σε 12 μήνες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

‘Το μέλλον ανήκει σε όλους’ είναι το νέο δόγμα της μάρκας Opel. Και η εταιρία τηρεί την υπόσχεσή της. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η Opel λανσάρει τόσα μοντέλα με καινοτόμες τεχνολογίες μέσα σε 12 μήνες. Το 2017 ήταν χρονιά αλλαγών και της μεγαλύτερης προϊοντικής επέλασης στην ιστορία της εταιρίας. Η πιο δυνατή στιγμή ήταν αναμφίβολα το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης όπου ο CEO της Opel, Michael Lohscheller, παρουσίασε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες: το συμπαγές SUV Grandland X, το δυναμικό και σπορ Insignia GSi και το περιπετειώδες Insignia Country Tourer. «Συνεχίζουμε τη μεγαλύτερη επέλαση μοντέλων στην ιστορία μας. Έχουμε κάνει σημαντικές προσθήκες στη γκάμα μας τη φετινή χρονιά με το Crossland X crossover, το όχημα ελεύθερου χρόνου Vivaro Life, το Grandland X SUV» εξήγησε ο Lohscheller στη Φρανκφούρτη. «Μαζί με το Groupe PSA δημιουργούμε έναν Ευρωπαίο πρωταθλητή. Παράλληλα θα συνεχίσουμε να κάνουμε της Γερμανικές τεχνολογίες προσιτές σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, παραμένοντας πιστοί στο δόγμα της μάρκας μας, το μέλλον ανήκει σε όλους.»

‘Ναυαρχίδα’ νέας γενιάς, ‘cool’ crossover και SUV μοντέλα

Η χρονιά ξεκίνησε με το λανσάρισμα του νέου Opel Crossland X, του πρώτου μοντέλου που εξελίχθηκε σε συνεργασία με το Groupe PSA. Στιλάτο και ευέλικτο, γιόρτασε την πρεμιέρα του σε ένα κάπως ασυνήθιστο περιβάλλον στο Βερολίνο. Το δεύτερο μέλος της Οικογένειας X – μετά το bestseller Mokka X – έχει όλα τα απαραίτητα γονίδια ενός crossover για εξασφαλισμένη επιτυχία: μία cool εμφάνιση SUV με δίχρωμη έκδοση, κλασικές, κορυφαίες τεχνολογίες Opel, υπερυψωμένα καθίσματα και ένα ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό – και όλα αυτά σε ένα πολύ συμπαγές σχήμα 4.21 m. Αυτή η συνταγή βοήθησε το τολμηρό “αστικό crossover” να γίνει άμεσα το αγαπημένο των πελατών – μέχρι σήμερα, η Opel έχει ήδη λάβει 75.000 παραγγελίες από όλη την Ευρώπη.

Απολαύστε την off-road αίσθηση – το 2017 ήταν για την Opel μία χρονιά στιβαρών, αλλά ταυτόχρονα σπορ και κομψών αμαξωμάτων με μία έξτρα στιλιστική πινελιά. Στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας της, η Opel γιόρτασε τον ερχομό της δεύτερης γενιάς Insignia. Μετά την τύπου coupé λιμουζίνα Insignia Grand Sport σειρά είχαν οι επίσης κομψές και εξαιρετικά ευρύχωρες εκδόσεις Insignia Sports Tourer και Insignia Country Tourer station wagon. Και τα τρία έχουν το εξής κοινό: συναρπαστική σχεδίαση, ελαφριά δομή για μία ευέλικτη και απολαυστική οδηγική εμπειρία και επαναστατικές τεχνολογίες όπως η τελευταία γενιά των αντιθαμβωτικών προβολέων IntelliLux LED®matrix ή το προσαρμοζόμενο σύστημα τετρακίνησης Twinster με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring), το πιο καινοτόμο σύστημα στην κατηγορία του. Όλα αυτά συμπληρώνουν τη φιλοσοφία “Η Γερμανική ακρίβεια συναντά τη γλυπτική τέχνη ” στην πιο γνήσια μορφή της. Οι εκδόσεις Insignia ήδη έδειξαν τα διαπιστευτήριά τους στο αντίστοιχο περιβάλλον τους όταν λανσαρίστηκαν – η λιμουζίνα και το Sports Tourer εντυπωσίασαν με τις δυνατότητές τους σε περιβάλλον πόλης, ενώ το Country Tourer έδειξε τις ικανότητές του σε ένα χιονισμένο, αλπικό τοπίο. Οι πελάτες είναι ενθουσιασμένοι με την παραγγελίες για το Insignia να ξεπερνούν ήδη τις 90.000.

Με τέτοια προσόντα, η τελευταία γενιά Insignia συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων ‘ναυαρχίδων’ της Opel, μία από τις οποίες γιόρτασε κάποια σημαντική επέτειο φέτος. Πριν από ογδόντα χρόνια, το πρώτο, κορυφαίο Opel Admiral έφυγε από το εργοστάσιο του Rüsselsheim. Με σχεδίαση εμπνευσμένη από Art Deco, υψηλό επίπεδο χρηστικότητας και ελκυστική τιμή για την εποχή του, το Admiral εκτοξεύθηκε κατευθείαν στην κορυφή της κατηγορίας και έγινε ηγέτης της αγοράς.

Η καθημερινή χρηστικότητα και πρακτικότητα σε προσιτή τιμή παρέμειναν δύο από τις βασικές αρετές όλων των μοντέλων Opel. Ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για τα Vivaro Combi+, Vivaro Tourer και Vivaro Life van που λανσαρίστηκαν το φθινόπωρο. Τα τρία μοντέλα εντυπωσίασαν με τη φινέτσα και ευελιξία τους που τα καθιστούν ιδανικά για επαγγελματικά ταξίδια ή δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

Τέλος, το νέο Opel Insignia GSi και ‘Ο’ διεκδικητής στην ανερχόμενη κατηγορία SUV, το νέο Opel Grandland X, γιόρτασαν το ντεμπούτο τους στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Το Insignia GSi είναι ένα κατ’ εξοχήν σπορ εργαλείο, ασυμβίβαστα δυναμικό, ακριβές και αποδοτικό. Υπόσχεται μέγιστη οδηγική απόλαυση με εξαιρετικούς κινητήρες, μικρότερα ελατήρια που χαμηλώνουν το πλαίσιο κατά 10 mm και δυναμικό στυλ, μέσα κι έξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι δοκιμάστηκε και ρυθμίστηκε στην πιο απαιτητική πίστα δοκιμών στον κόσμο, στο θρυλικό Nordschleife του Nürburgring.

Από την άλλη, το Opel Grandland X έγινε το επίκεντρο της προσοχής στη Φρανκφούρτη χάρη στην cool off-road εμφάνισή του, πλαισιώνοντας ως το 3ο μέλος της Opel X-Family δίπλα στα Crossland X και Grandland X. Στιλάτο και ισχυρό, δυναμικό και τεχνικά ανανεωμένο, το δεύτερο μοντέλο που εξελίχθηκε σε συνεργασία με το Groupe PSA δίνει νέα αίγλη στην καθημερινή οδήγηση. Οι δημοσιογράφοι ενθουσιάστηκαν στην πρώτη τους γνωριμία μαζί του, ενώ οι πελάτες έπρεπε να περιμένουν, μέχρι το Grandland X να φτάσει στα καταστήματα των Διανομέων. Για μία φορά ακόμα γοητεύθηκαν από τη “Γερμανική ακρίβεια” της στιλιστικής φιλοσοφίας Opel, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι περίπου 50.000 παραγγελίες από όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, το συμπαγές SUV δεν εντυπωσιάζει μόνο με τις κλασικές αρετές Opel, αφού θα είναι επίσης το πρώτο Opel που θα διατίθεται σαν plug-in υβριδικό. «Αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα των ευκαιριών που μας προσφέρει η ένταξή μας στο Groupe PSA. Θα ακολουθήσουμε με προσοχή αυτό το δρόμο» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό

Η Opel έχει ήδη δώσει μία γεύση από ένα βιώσιμο μέλλον με το Opel Ampera-e τη φετινή χρονιά. Και ήταν αναμενόμενο που αυτό το επαναστατικό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτονομία απαράμιλλη για την κατηγορία του, πλαισίωσε την επίλεκτη ομάδα νικητών του θεσμού “Το Χρυσό Τιμόνι” που κατασκευάζονται στο Rüsselsheim. Ωστόσο, αυτό είναι μόνον η αρχή. Όλα τα Ευρωπαϊκά, επιβατικά μοντέλα Opel θα περιλαμβάνουν μία ηλεκτρική έκδοση μέχρι το 2024 – είτε ένα ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας ή ένα plug-in υβριδικό, δίπλα σε μοντέλα με πολύ αποδοτικούς κινητήρες καύσης. Η Opel/Vauxhall θα φέρει τέσσερις ηλεκτρικές εκδόσεις στην αγορά μέχρι το 2020. Μεταξύ αυτών είναι το Grandland X PHEV μαζί με μία ηλεκτρική έκδοση μπαταρίας της επόμενης γενιάς Corsa. Και η προϊοντική επέλαση θα συνεχιστεί με το νέο Opel Combo που θα λανσαριστεί σε λίγους μήνες.

  • OPEL
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έκτη στο Ευρωπαϊκό Παίδων η Εθνική μετά την ήττα 77-85 από τη Γερμανία

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέκτησε τον Ολιβιέ Σαρ (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

All Content

Περιστέρι: Πήρε τον Αμερικανό φόργουορντ Τάιταν Άντερσον

All Content

Αντετοκούνμπο: "Φέτος θα κυριαρχήσω"! (video)

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΠΕΑΚ: «Απόλυτη δικαίωση» από την απόφαση του ΣτΕ για τα ΝΠΠΕ - «Το σκάνδαλο, δυστυχώς, θα έχει συνέχεια»

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Toyota: Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά
Toyota: Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά 19/12/2017 - 02:00
Opel: Νέο σπορ κάθισμα Opel Performance 20/12/2017 - 02:00
Opel: Νέο σπορ κάθισμα Opel Performance

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο: Η σκέψη μας σε όσους δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές
    15/08/2026 - 15:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στενά του Ορμούζ: Νέα επίθεση σε τάνκερ του Αμπου Ντάμπι
    15/08/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Αυγούστου
    15/08/2026 - 14:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: «Θα ανακηρύξω το Ορμούζ αμερικανικό έδαφος» – Σκληρή απάντηση από το Ιράν
    15/08/2026 - 14:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ινδονησία: Σεισμό 7,7 Ρίχτερ, πολλοί οι νεκροί – Μάχη για εγκλωβισμένους
    15/08/2026 - 13:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το «παράθυρο» πριν από τον πλειστηριασμό: Έως 300 δόσεις και κούρεμα χρεών
    15/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ογδόντα έξι χρόνια από τον τορπιλισμό της «Έλλης» στην Τήνο - Το χρονικό
    15/08/2026 - 12:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά
    15/08/2026 - 11:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ
    15/08/2026 - 11:24 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025
    15/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,38%, στα 234,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/08/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.
    14/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hellenic Cables: Αναλαμβάνει την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου–Κω, συνολικής αξίας €1,5 δισ.
    14/08/2026 - 17:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Λουκέτα σε εστιατόρια, mini market και airbnb σε Σαντορίνη και Νάξο
    14/08/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κολομβία-σεισμός: Έκτακτη βοήθεια 200 εκατομμυρίων δολαρίων έστειλε η Παγκόσμια Τράπεζα
    14/08/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έκτη στο Ευρωπαϊκό Παίδων η Εθνική μετά την ήττα 77-85 από τη Γερμανία

15/08/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέκτησε τον Ολιβιέ Σαρ (pic)

15/08/2026 - 10:15
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

14/08/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

14/08/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo