Παρασκευή, 3 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Super League: Οριστική διακοπή στο «αιώνιο» ντέρμπι - Μαρινάκης: «Παραμύθια... και κακό προηγούμενο»
Newsroom Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
23/10/2023 · 08:59

Super League: Οριστική διακοπή στο «αιώνιο» ντέρμπι - Μαρινάκης: «Παραμύθια... και κακό προηγούμενο»

Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν από τα αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League, ενώ αναμένεται τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα σχετικά με την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Οριστική είναι, πια, η διακοπή του μεγάλου ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε δίπλα του ενώ ζεσταινόταν, λίγα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης του Μαντί Καμαρά στο 48ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες «απάντησαν» με τον Αφρικανό μέσο στο γκολ του Βαγιαννίδη από το 28΄, ωστόσο, μία κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ την ώρα που ο ισπανός αριστερός μπακ του τριφυλλιού με άλλους συμπαίκτες του έκαναν ζέσταμα, οδήγησε στην οριστική διακοπή του ντέρμπι, για την τύχη του οποίου θ΄ αποφασίσουν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Ο Χουάνκαρ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς, ωστόσο, ήταν αρκετά ζαλισμένος και διακομίστηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Οι «πράσινοι» αποχώρησαν για τ΄ αποδυτήρια, με τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα και τους συνεργάτες του ν΄ ακολουθούν, σε αντίθεση με τους παίκτες του Ολυμπιακού που παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο αργότερα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας, αλλά και κάποιους συνεργάτες του.

Για περίπου 25 λεπτά με μισή ώρα παρέμειναν στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι», πριν κατευθυνθούν και αυτοί στ΄ αποδυτήρια, όπου συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το ματς.

Σύμφωνα με το κανάλι της Cosmote, που μετέδιδε το ντέρμπι, ο Ολυμπιακός εημέρωσε ότι ο διαιτητής έκανε γνωστό «πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του και θα έπρεπε να συνεχιστεί το ματς» κι ότι «αν ο Παναθηναϊκός επιμένει να μην βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο αυτό είναι δικό του θέμα.»

Εντός των αποδυτηρίων του Γ. Καραϊσκάκης μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Φάμπιο Μαρέσκα να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και τίποτε λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους», μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

Στις 9.43 βγηκαν έξω οι παίκτες του Ολυμπιακού, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο διαιτητής έδωσε εντολή για να συνεχιστεί το ματς.
Την ίδια ώρα πάντως οι διαβουλεύσεις εντός των αποδυτηρίων συνεχίζονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός του αγώνα, όπως τονίζεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού, άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ είναι καλύτερα.

Όπως επισημαίνει επίσης η πλευρά των πράσινων, ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν από τα αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League, ενώ αναμένεται με αγωνία και από τις δύο ομάδες τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα σχετικά με την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Για «παραμύθια» και «κακό προηγούμενο που άνοιξε ο Παναθηναϊκός» έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών τόνισε ότι ο γιατρός του αγώνα ενημέρωσε πως μετά την εξέταση που έκανε στον Χουάνκαρ διαπίστωσε ότι η κλινική του εικόνα ήταν ικανοποιητική, υποστήριξε ότι με την απόφαση των «πρασίνων» να μην επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς ξεκινά κάτι που μελλοντικά δεν θα ωφελήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το ντέρμπι και να τελειώσει κανονικά.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο γιατρός του αγώνα έγραψε πως μετά την εξέταση του στον Χουάνκαρ, περίπου μία ώρα μετά από το συμβάν, η κλινική του εικόνα ήταν ικανοποιητική. Ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος για να συνεχίσει, ωστόσο επειδή στο γήπεδο δεν υπήρχε εργαστήριο για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, δεν μπορούσε να πει εάν ο παίκτης ήταν έτοιμος ή, όχι.

Βάσει το κανονισμού θα έπρεπε να τον εξετάσουν περισσότερο, ο γιατρός δεν μπορούσε να το πει με ακρίβεια, διότι δεν έχουμε τέτοια μηχανήματα στα γήπεδά μας.

Ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμανση. Όμως, μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως έχει ευαισθησία στα αυτιά του, χωρίς καν να τον έχει ακουμπήσει η κροτίδα. Είπε πως από τον κρότο ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο. Όλα αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε. Να θυμίσω παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, όπου υπήρχαν από πάνω από τον πάγκο μας 40-50 άτομα με σουγιαδες, που έριχναν αυτοσχέδιες βόμβες.

Τότε εμείς δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα, συνεχίσαμε τον αγώνα, χάσαμε, αλλά συνεχίσαμε κανονικά. Στην περίπτωση του Φινμπόγκασον υπήρξε τραυματισμός στο πόδι του, ένα κάψιμο και γι΄ αυτό δεν έγινε το ματς.

Σήμερα, εδώ, οι γιατροί δεν έχουν καταγράψει επισήμως καμία βλάβη. Σύμφωνα με το γιατρό, επαναλαμβάνω, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Ο Παναθηναϊκός επέμενε να τον πάει στο νοσοκομειο και ο παίκτης συμφωνούσε.

Είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα όταν πέφτει κροτίδα και ο κάθε παίκτης λέει ότι ζαλίζεται, τότε θα διακόπτεται ο αγώνας. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και πάνε πίσω το ποδόσφαιρο κι αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, κάνουμε δέκα πίσω.

Προσωπικά, εάν βρισκόμουν στη θέση του προέδρου του Παναθηναικού, θα ζητούσα να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τον συγκερκριμένο γιατρό δεν τον έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είπε πως η εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική, οπότε πιστεύω ότι έπρεπε να συνεχιστεί το ματς.

Κι εδώ αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που έκανε ζέσταμα, δεν έπαιζε. Είμαι απογοητευμένος από τα όσα έγιναν και ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και ως πρόεδρος της Super League. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα κακό προηγούμενο, που θα το βρούμε μπροστά μας.

Όσες ώρες βρισκόμουν στ΄ αποδυτήρια προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ήρεμοι. Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε ότι έστελναν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Του ανέφερα ότι δεν είναι από εμάς, καθώς δεν τον γνωρίζαμε, ούτε εγώ προσωπικά.

Τόνισα στους παίκτες μας να συνεχίσουν, τους είπα πάμε καλά, σκοράραμε, πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Ακόμα και ο παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχίσουν. Όλοι θέλαμε να τελειώσει το ντέρμπι.

Τώρα, πια, τα δικαστήριθα έχουν το λόγο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε, θ΄ αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές. Τις επόμενες ημέρες, όμως, θα υπάρξουν εκπλήξεις, περιμένετε και θα δείτε.»

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ·
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ·
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Θάντερ διέλυσαν 139-96 τους Λέικερς - Μαγνητική ο Ντόντσιτς (vid)

All Content

Οι Πίστονς 113-108 τους Τίμπεργουλβς -Εκτός βραβείων φέτος Κάνινγκχαμ-Έντουαρντς!

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Premia: Υπερκάλυψη 1,4 φορές του ομολόγου - Επιτυχημένη έκδοση με επιτόκιο 4,10%

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030

All Content

Διεθνής διάκριση για την Ogilvy Greece ως Social Listening Leader

All Content

Από την Epi Direct PR η Πρώτη Ελληνική Απονομή Βραβείων ΧΟΠΑ Ήρωες 112

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

Αταμάν: Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία

All Content - BusinessNews.gr

Μόλις 2 στους 10 φορολογούμενους δικαιώνονται στις προσφυγές κατά φόρων και προστίμων

All Content - BusinessNews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Στα 39,4 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη το 2025 - Οι στόχοι της διοίκησης για 2026

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

CSRΝews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

Γευματί_ΖΩ: Δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης στα σχολεία από την εταιρεία Αγγελάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Forbes: Ο Αντετοκούνμπο 4ος πιο ακριβοπληρωμένος τη σεζόν 2023-24 - Στην κορυφή ο Λεμπρόν Τζέιμς
Forbes: Ο Αντετοκούνμπο 4ος πιο ακριβοπληρωμένος τη σεζόν 2023-24 - Στην κορυφή ο Λεμπρόν Τζέιμς 20/10/2023 - 18:26
Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο 27/10/2023 - 10:52
Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΕ: Προετοιμασία για μακροχρόνιο ενεργειακό σοκ – στο τραπέζι και το δελτίο στα καύσιμα
    03/04/2026 - 09:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιώργος Φλωρίδης: Σήμερα στη Βουλή οι δύο δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
    03/04/2026 - 09:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ONEX: Επένδυση «20+20» ρυμουλκών: Στρατηγική επανεκκίνησης της ναυπηγικής βιομηχανίας
    03/04/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ: Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ και διαφοροποίηση δραστηριοτήτων έως το 2030
    03/04/2026 - 09:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    03/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Allwyn: Ειδική διανομή 0,80 ευρώ ανά μετοχή με επιλογή επανεπένδυσης
    03/04/2026 - 08:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσίπρας: Το κόμμα θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο - Δεν αποκλείεται να επισπευσθεί, αν χρειαστεί
    03/04/2026 - 08:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Νέοι τελωνειακοί δασμοί από τον Τραμπ ως και 100% σε εισαγόμενα φάρμακα -Τροποποιεί αυτούς σε μέταλλα
    03/04/2026 - 08:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μόλις 2 στους 10 φορολογούμενους δικαιώνονται στις προσφυγές κατά φόρων και προστίμων
    03/04/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bluegr Hotels & Resorts: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των ξενοδοχείων του χαρτοφυλακίου
    03/04/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το πλήρωμα της αποστολής «Άρτεμις 2» σε τροχιά γύρω από τη Γη, προτού κινηθεί προς τη Σελήνη
    02/04/2026 - 09:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα
    02/04/2026 - 17:09 ESG
  • Performance Technologies: Αύξηση EBITDA κατά 37,1% - Πάνω από 89 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών
    02/04/2026 - 10:32 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αναστάσιος Λωσταράκος (nrg): Η εποχή του ΑΙ και των big data στην ενέργεια είναι τελικά μια εποχή έντονης μεταβλητότητας
    02/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • McDonald's: Λανσάρει προϊόντα κάτω των 3 δολαρίων και προσφορές πρωινού κάτω των 4 δολαρίων στις ΗΠΑ
    02/04/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάρλοτ-Φίνιξ 127-107: Τρίποντα-ρεκόρ Κνεπλ-Γκιλέσπι -Οι Καβς 118-111 τους Γουόριορς (vids)

03/04/2026 - 06:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χωρίς Γουέμπι οι Σπερς 118-99 τους Κλίπερς και προσπέρασμα Πόρτλαντ 118-106 τους Πέλικανς (vids)

03/04/2026 - 06:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

02/04/2026 - 14:52
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

02/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

02/04/2026 - 14:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Sleed: Νέα οργανωτική δομή με επίκεντρο τη Στρατηγική και το Digital Excellence

02/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ»: Πρεμιέρα Μ. Δευτέρα, 6 Απριλίου, στις 20:00

02/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo