Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πηγή...αλλά έχασε 79-78 (!) από τη Ρεάλ
Newsroom Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
21/05/2023 · 22:09

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πηγή...αλλά έχασε 79-78 (!) από τη Ρεάλ

Ετσι η Βασίλισσα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην Ιστορία της
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η... κατάρα της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου... «έπιασε» και στο Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague. H ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά στην Ιστορία της, δέκα χρόνια από την τελευταία φορά (Λονδίνο 2013). Στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους παίκτες του είπαν «όχι» η πολυνίκης Ρεάλ Μαδρίτης που αύξησε σε 11 τα τρόπαιά της πέντε χρόνια μετά το τελευταίο (2018), ο Σέρχιο Γιουλ που πέτυχε το νικητήριο καλάθι και πρώτους πόντους του στο ματς στα 3΄΄ πριν τη λήξη, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μεε 15 πόντους και 9 ασίστ και ο ΜVP του φάιναλ φορ Έντι Ταβάρες με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. Συμβολή στη νίκη της ισπανικής ομάδας επί του Ολυμπιακού στον τελικό είχε ο Μάριο Χεζόνια με 12 πόντους και ο Φαμπιάν Κοζέρ με 11 (3/5 τρίποντα). Με τον χρόνο «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από το... κεφάλι του Ολυμπιακού πλεον, ο Κώστας Σλούκας πήρε το τελευταίο σουτ στα 2΄΄ αλλά ήταν άστοχος αυτή τη φορά.

Ο Ολυμπιακός είχε προσπεράσει με +12 (24-12) πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα με τρίποντα από Κέιναν και Παπανικολάου, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης επέβαλε τον ρυθμό της στη 2η περίοδο προσπέρασε με +5 (40-45) και μετά το 45-45 του ημιχρόνου, το ματς ήταν... θρίλερ. Αν και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με _6 (78-72) στα 2:13΄΄ πριν τη λήξη, από δίποντο του Κέιναν, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ απάντησε με 5 δικούς του πόντους (78-77) και ο Γιουλ έγινε «δήμιος» του Ολυμπιακού. Ο MVP της σεζόν Σάσα Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός με 29 πόντους και 9 ριμπάουντ από πλευράς Ολυμπιακού, ενώ ο Αϊζάια Κέιναν σημείωσε 21 πόντους με 5/6 τρίποντα. Ο ΜακΚίσικ είχε 14 πόντους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ισπανική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο μετά από νίκη της σε clasico στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Στους πέντε ημιτελικούς που είχαν προηγηθεί ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στη Euroleague, ποτέ ξανά δεν είχε κτακτήσει τον τίτλο η νικήτρια.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 45-45, 63-59, 78-79

Με τους Ουόκαπ, Κέιναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε στον τελικό ο Ολυμπιακός. Η Ρεάλ είχε στην πρώτη πεντάδα τους Ουίλιαμς-Γκος, Μούσα, Χάνγκα, Εντιαγέ και Ταβάρες.

Με τρία διαδοχικά τρίποντα «έσπασε» τη ζώνη της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, με το... καλημέρα, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα μετά το τζάμπολ. Τα δύο πρώτα δια χειρός Αϊζάια Κέιναν και το τρίτο από τον Κώστα Παπανικολάου. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν μπει με ενέργεια και με καλό passing game έβρισκαν τον ελεύθερο παίκτη. Ο Βεζένκοφ με πέντε δικούς του σερί πόντους έδωσε αέρα 5 πόντων στον Ολυμπιακό 14-9, αλλά στην επόμενη φάση ο Φαλ χρεώθηκε με το δεύτερο φάουλ, αφού είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στον θηριώδη Ταβάρες και στη θέση του πέρασε ο Μπόλομποϊ. Το +9 (19-10) των Πειραιωτών από το 3ο εύστοχο τρίποντο του Κέιναν και δίποντο του Βεζένκοφ μετετράπη σύντομα σε +12, αφού ο Παπανικολάου ευστόχησε σε δεύτερο τρίποντο και ο Βεζένκοφ πέτυχε το επόμενο δίποντο (24-12). Οι διαιτητές έδειχναν πιο ευαίσθητοι στα φάουλ υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να εκνευρίζονται και να φωνάζουν, ειδικά όταν σε replay είδε τη φάση της γονατιάς του Ρούντι Φερνάντεθ που δόθηκε αμυντικό φάουλ και γκολ φάουλ στον Ισπανό. Ο Μπόλομποϊ χρεώθηκε κι εκείνος με δεύτερο φάουλ μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό και τα νέα ήταν δυσάρεστα για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού. Ήταν σειρά του Μπλακ να πάρει θέση στο «5» απέναντι στον Ταβάρες, την αρχή και το τέλος του παιχνιδιού των Ισπανών. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ν’ ανακόψουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μειώνει σε 24-17. Πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων σε αυτό το 1ο δεκάλεπτο ήταν ο Ταβάρες (1 φάουλ) με 5 πόντους, αλλά και 5 ριμπάουντ. Η ομάδα του Πειραιά που είχε 7 ασίστ και 0 λάθη είδε τους Βεζένκοφ και Κέιναν να έχουν από 9 πόντους και 6 ο Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Σλούκα, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Μπλακ. Όμως, σε αυτό το δεκάλεπτο, η Ρεάλ κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σε σετ παιχνίδι. Με τρίποντα από Ροντρίγκεθ και Χεζόνια και τον Ταβάρες να φτάνει τους 9 πόντους (+7 ριμπάουντ), η «βασίλισσα» ισοφάρισε σε 29-29. Ο Χεζόνια πέτυχε 10 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο για τη Ρεάλ (12 στο ημίχρονο), που από το -12 προσπέρασε και με +5 (40-45), αφού οι Κοζέρ, Ράντολφ και Μούσα «χτύπησαν» τον Ολυμπιακό έξω από τα 6.75. Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως και ο τρίτος ψηλός του, Ταρίκ Μπλακ, χρεώθηκε νωρίς με 2 φάουλ. Αυτός που κράτησε τον Ολυμπιακό ήταν ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 10 πόντους σε αυτό το διάστημα με 2/3 τρίποντα και ισοφάρισε σε 45-45 (σκορ ημιχρόνου).

Μούσα και Κέιναν είχαν από ένα εύστοχο τρίποντο για κάθε μία ομάδα με την έναρξη της 3ης περιόδου (48-48). Ο Αϊζάια Κέιναν αναδεικνυόταν σε παίκτη «κλειδί» του Ολυμπιακού, αφού με έξι ακόμη δικούς του προσωπικούς πόντους και επιμέρους σκορ 9-4 των «ερυθρόλευκων», η ομάδα του Ολυμπιακού προσπέρασε με +5, 57-52. Η «μάχη» θα παρέμενε κλειστή, αφού Ροντρίγκεθ και Ουίλιαμς-Γκος ισοφάρισαν σε 59-59. Απαντήσεις έδωσαν ο ΜακΚίσικ και ο Σλούκας (63-59 σκορ 3ης περιόδου), με τον Ρούντι Φερνάντεθ να αστοχεί σε τρίποντο με την εκπνοή.

Με πέντε σερί πόντους ο Βεζένκοφ έφερε τον Ολυμπιακό στο +7 (68-61). Όμως, οι Ισπανοί είχαν την απάντηση έξω από τα 6.75, κάθε φορά που έδειχναν ολιγωρία οι παίκτες του Μπαρτζώκα. Ο Φαμπιάν Κοζέρ με δικό του τρίποντο κράτησε «ζωντανή» τη Ρεάλ (68-64). Και μετά το 71-64 από Σλούκα και ΜακΚίσικ, ο Κοζέρ ξαναχτύπησε, 71-67. Με «κρύο αίμα» ο MVP της σεζόν, Σάσα Βεζένκοφ είχε κι εκείνος το τρίποντο στο τσεπάκι, 74-67. Ο Ροντρίγκεθ έφερε στο -4 την ισπανική ομάδα (74-70). Ακολούθησαν πολλά άστοχα σουτ και λάθη εκατέρωθεν, ο Ροντρίγκεθ σταμάτησε με φάουλ τον Κέιναν σε προσπάθεια για σουτ, με τον Τσους Ματέο να δέχεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Βεζένκοφ και Κάιναν είχαν από 1 βολή (76-70). Ο Ταβάρες απάντησε 76-72 από την 9η ασίστ του Ροντρίγκεθ στο ματς, για το 78-72 από τον Κέιναν που μετρούσε 21 πόντους! Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θα παραιτείτο (78-74) και απέμεναν 2 λεπτά. Εκείνος μείωσε και σε 78-77 με τρίποντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στα 46΄΄. Ο Μουσταφά Φαλ ήταν άστοχος με τον Ταβάρες να παίρνει το ριμπάουντ και τον Ουόκαπ να σταματά με φάουλ τον Ροντρίγκεθ στα 12΄΄. Ο Μπαρτζώκας απέσυρε τους Σλούκα και Βεζένκοφ, με τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ να μπαίνουν γι την άμυνα. Θα ήταν τελικά όμως, ο Σέρχιο Γιουλ που θα πετύχαινε το πιο κρίσιμο και απίστευτο καλάθι στα 3΄΄, το οποίο ήταν και το πρώτο του στον αγώνα (με λόμπα και τον Φαλ να του κρύβει να τη ρακέτα) με τη Ρεάλ να προσπερνά στη γραμμή του φίνις, 78-79. Σλούκας και Βεζένκοφ επέστρεψαν στο παρκέ, με τον Σλούκα να παίρνει το τελευταίο σουτ από μέση απόσταση στα 2΄΄ και ν’ αστοχεί. Η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2023... όχι ο Ολυμπιακός.

Διαιτητές: Πουκλ (Σλοβενία), Βίλιους (Λιθουανία), Ντιφαλά (Γαλλία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Κέιναν 21 (5), Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας 6 (1), Βεζένκοφ 29 (2), Παπανικολάου 6 (2), Μπόλομποϊ 2, Μπλακ, ΜακΚίσικ 14 (2)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Τσους Ματέο): Ουίλιαμς-Γκος 9 (1), Κοζέρ 11 (3), Ράντολφ 3 (1), Φερνάντεθ 3, Χανγκά 2, Χεζόνια 12 (2), Ροντρίγκεθ 15 (2), Ταβάρες 13, Γιουλ 2, Εντιαγέ 3 (1), Μούσα 6 (2)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ·
  • EUROLEAGUE
  • ·
  • ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  • ·
  • ΤΕΛΙΚΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ομπράντοβιτς: «Μοιράσαμε τον χρόνο γιατί έχουμε και τον αγώνα με τη Μακάμπι» - Τι είπε ο Μαντζούκας

All Content

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 5,2% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιούλιο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στα 77,9 εκατ. ευρώ ο ενοποιημένος τζίρος το α’ εξάμηνο - Διατήρηση EBITDA στα 9,3 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις παρεμβάσεις Μητσοτάκη: 120 δόσεις, αυξημένη επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης και πλαφόν στο πετρέλαιο θέρμανσης

All Content

Πολιτική διαφήμιση: Νέο πλαίσιο ελέγχου, targeting και πρόστιμα έως 6%

All Content

Στη The Newtons Laboratory η Alterlife

All Content

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, 102-79 τη Βιλερμπάν (vids)

All Content

Έτσι νίκησε ο ΠΑΟΚ τη Μανρέσα στην πρεμιέρα του EuroCup (vid)

All Content - BusinessNews.gr

UNIBIOS: Στα 7,67 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το Α’ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Henkel Ελλάς: Άγγιξε τα 100 εκατ. - Αύξηση 87,6% στα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Numil Hellas (Danone Νutricia): Τζίρος 45,6 εκατ. ευρώ και βελτιωμένη εικόνα – Το νέο στοίχημα με Actimel και Alpro Matcha

CSRΝews.gr

H HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 18η χρονιά τη νέα γενιά

CSRΝews.gr

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Οδικός χάρτης για τις τεχνολογίες πράσινου υδρογόνου και τις αγορές του μέλλοντος

CSRΝews.gr

Mars, ΑΒ Βασιλόπουλος και Dogs’ Voice: Μεγάλη δράση υιοθεσίας για πυρόπληκτα και αδέσποτα ζώα στη Νέα Ερυθραία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

"Χρυσή" η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
"Χρυσή" η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 21/05/2023 - 17:58
«Ελεύθερη πτώση» 32% για τη μετοχή της Ντόρτμουντ 29/05/2023 - 15:05
«Ελεύθερη πτώση» 32% για τη μετοχή της Ντόρτμουντ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα εποχή για τον όμιλο ΟΠΤΙΜΑ – Ενοποιείται διοικητικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ - Group CEO ο Γιώργος Καραμπέτσος
    30/09/2026 - 22:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΟΤ: Δράση για την προβολή της Καρπάθου στο βρετανικό κοινό
    30/09/2026 - 21:00 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Μακρόν: Η επιστροφή της Βρετανίας στην ΕΕ θα ήταν μια εξαιρετική είδηση
    30/09/2026 - 20:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι τουρίστες επιλέγουν Θεσσαλονίκη για το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου
    30/09/2026 - 20:02 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στο 3% ο δομικός PCE τον Αύγουστο στις ΗΠΑ
    30/09/2026 - 19:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Olympia Forum VII: Διώρυγα, υδροπλάνα και λιμάνια στον ίδιο αναπτυξιακό χάρτη
    30/09/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Βουλή της Βουλγαρίας ενέκρινε νομοθεσία κατά των αγωγών SLAPP
    30/09/2026 - 18:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • ITC 2026: Ακτοπλοΐα υπό πίεση, κρουαζιέρα σε άνοδο - Κλειδί οι επενδύσεις στα λιμάνια
    30/09/2026 - 18:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με 53 συμμετοχές η Freskon Greece στη Fruit Attraction 2026 στη Μαδρίτη
    30/09/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Space Hellas: Στα 77,9 εκατ. ευρώ ο ενοποιημένος τζίρος το α’ εξάμηνο - Διατήρηση EBITDA στα 9,3 εκ. ευρώ
    30/09/2026 - 18:01 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Numil Hellas (Danone Νutricia): Τζίρος 45,6 εκατ. ευρώ και βελτιωμένη εικόνα – Το νέο στοίχημα με Actimel και Alpro Matcha
    30/09/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Henkel Ελλάς: Άγγιξε τα 100 εκατ. - Αύξηση 87,6% στα καθαρά κέρδη
    30/09/2026 - 07:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 5,2% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιούλιο φέτος
    30/09/2026 - 12:39 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Διοικητικές αλλαγές ανακοίνωσε η Allianz - Νέα Chief Commercial Officer η Ισαβέλλα Βήτου
    30/09/2026 - 12:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Efood market: Στα 71,1 εκατ. ο τζίρος με άνοδο 27,6%
    30/09/2026 - 11:02 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της σεζόν

30/09/2026 - 21:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (vid)

30/09/2026 - 20:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

H HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 18η χρονιά τη νέα γενιά

30/09/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Άδ. Γεωργιάδης: Μείωση 91% στις διαδικτυακές διαφημίσεις ιατρικών πράξεων - Τα ευρήματα του Medwatch

30/09/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο

30/09/2026 - 12:56
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Οδικός χάρτης για τις τεχνολογίες πράσινου υδρογόνου και τις αγορές του μέλλοντος

30/09/2026 - 12:40
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo