Τρίτη, 19 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ανακοινώθηκαν οι νέοι γενικοί γραμματείς σε τρία Υπουργεία – Τα βιογραφικά τους
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/12/2025 · 15:36

Ανακοινώθηκαν οι νέοι γενικοί γραμματείς σε τρία Υπουργεία – Τα βιογραφικά τους

Τους νέους γενικούς γραμματείς, που τοποθετούνται στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Ανάπτυξης και Μετανάστευσης & Ασύλου, ανακοίνωσε το Γραφείο του πρωθυπουργού, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/12)
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τους νέους γενικούς γραμματείς, που τοποθετούνται στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Ανάπτυξης και Μετανάστευσης & Ασύλου, ανακοίνωσε το Γραφείο του πρωθυπουργού, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/12):

Οι τοποθετήσεις έχουν ως εξής:

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών:
– Από τη θέση του γγ Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής έχει ήδη παραιτηθεί ο Γεώργιος Χριστόπουλος και αναλαμβάνει ο Απόστολος Κασάπης.
– Από τη θέση του γγ Δημόσιας Περιουσίας παραιτείται ο Αθανάσιος Τσούρας και αναλαμβάνει η Αντιγόνη Γιαννακάκη.

Υπουργείο Ανάπτυξης:
– Από τη θέση του γγ Εμπορίου παραιτείται ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και αναλαμβάνει ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας.
– Από τη θέση του γγ Έρευνας και Καινοτομίας παραιτείται ο Τάσος Γαϊτάνης και αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τερζής.

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου:
– Από τη θέση του γγ Μεταναστευτικής Πολιτικής παραιτείται ο Εμμανουήλ Λογοθέτης και αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Παπακώστα.
– Από τη θέση του γγ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο παραιτείται ο Δημήτριος Γλύμης και αναλαμβάνει ο Σπυρίδων Σταθούλης.

Τα βιογραφικά των νέων γενικών γραμματέων

Απόστολος Κασάπης, γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής

Ο Απόστολος Κασάπης είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία στις επίσημες στατιστικές και τη δημόσια διοίκηση. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και έχει υπηρετήσει επί μία δεκαετία σε επιτελικές θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ποιότητα, τη διακυβέρνηση και την αξιοποίηση των στατιστικών δεδομένων, καθώς και για τον συντονισμό του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Στατιστικού Συστήματος.

Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης, έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο σε εργασίες και πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκά και διεθνή fora για την αξιοποίηση αξιόπιστων δεδομένων στην άσκηση δημόσιας πολιτικής, με επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή στη σύνταξη διεθνών εγχειριδίων.

Αντιγόνη Γιαννακάκη, γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας

Η Αντιγόνη Γιαννακάκη είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς («Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» και «Δίκαιο και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών»).

Από τον Μάιο του 2024 έως τον Δεκέμβριο του 2025 διετέλεσε υποδιοικήτρια της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, αρμόδια για τον επιτελικό σχεδιασμό. Από το 2019 έως το 2023 διετέλεσε νομική σύμβουλος του τότε υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση. Από το 2013 έως το 2015 είχε υπηρετήσει ως νομική σύμβουλος του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων της, συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την ψηφιακή θωράκιση της χώρας, μέσω της κατάρτισης και επεξεργασίας βασικών νομοθετημάτων και κανονιστικών αποφάσεων. Κατά την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος έχει χειριστεί ευρύ φάσμα υποθέσεων αστικού δικαίου, με εξειδίκευση στο εμπράγματο δίκαιο, το κτηματολογικό δίκαιο, το εμπορικό δίκαιο και το δίκαιο νέων τεχνολογιών.

Ναπολέων Μαραβέγιας, γενικός γραμματέας Εμπορίου

Ο Ναπολέων Ν. Μαραβέγιας κατάγεται από την Κεφαλονιά και τη Θεσπρωτία.

Πήρε Πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με Λίαν Καλώς (8,4) και συνέχισε τις σπουδές του στη Γαλλία, στο Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, απ’ όπου απέκτησε D.E.A. και Doctorat d’ Etat (1983) με Άριστα.

Υπήρξε υπότροφος της Αγροτικής Τράπεζας και του Ιδρύματος Α.Σ. Ωνάσης.

Εργάστηκε ως ερευνητής στο Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών (1985-1989) και στη συνέχεια εξελέγη επίκουρος καθηγητής (1989), αναπληρωτής καθηγητής (1993) και καθηγητής (1997) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2000 είναι καθηγητής της «Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ολοκλήρωσης» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος τη διετία 2006-2008.

Έχει κληθεί να διδάξει σε πολλά Πανεπιστήμια της Ευρώπης όπως της Γκρενόμπλ, της Οξφόρδης, του Παρισιού, του Μονπελιέ, της Βαλένσια και της Βουδαπέστης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από τον Μάρτιο του 2015 είναι αναπληρωτής πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1999 ως το 2004 διετέλεσε πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ) και το 2003-2004 εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Κέντρο Ανώτατων Αγρονομικών Σπουδών της Μεσογείου (CIHEAM).

Το 2001 τιμήθηκε με τη Λεγεώνα της Τιμής από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας για την προσφορά του στην Επιστήμη.

Το 2006, το 2009 και 2012 ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Πανεπιστημιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΕΠΕΕΣ) και από το 2008 μέχρι το 2010 υπήρξε μέλος της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Από το 2010 μέχρι το 2015 ήταν πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε επίσης υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση που συγκροτήθηκε το 2012 από μη πολιτικά πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Από το 2013 είναι μέλος της πενταμελούς Επιστημονικής Επιτροπής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων.

Το συγγραφικό του έργο συγκροτείται από μονογραφίες, μελέτες, σχεδιάσεις και εκθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης έχει επιμεληθεί συλλογικά συγγράμματα.

Είναι διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Οικονομικής Πολιτικής, Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, και διευθυντής σύνταξης του Επιστημονικού Περιοδικού «Περιφέρεια».

Από το Μάρτιο 2025 είναι σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης.

Δημήτρης Τερζής, γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας

Ο Δημήτρης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι διπλωματούχος μηχανικός Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος διδακτορικού στην Επιστήμη Υπολογιστών (UCL) με ειδίκευση στο Διαδίκτυο, το Υπολογιστικό Νέφος, τα Μεγάλα Δεδομένα και τις Τεχνολογίες Διττής Χρήσεως, με έμφαση στην Κυβερνοασφάλεια και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Διαθέτει επίσης 3 μεταπτυχιακά (Μάστερ) στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (LSE, King’s College, City) και πολυετή εργασιακή εμπειρία στη Στρατηγική, την Επικοινωνία, την Κοινωνική Έρευνα, τις Διεθνείς Σχέσεις και την Άμυνα.

Την περίοδο 1996-2007 εργάστηκε στη Βρετανία ως Μηχανικός Η/Υ, ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως επ. καθηγητής Πληροφορικής σε αγγλικά Πανεπιστήμια. Το 2003-2004 υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του και συμμετείχε εθελοντικά στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Κατόπιν ανέλαβε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες τεχνολογίας και δημόσιους οργανισμούς, στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Από το 2010 συνεργάζεται ως μηχανικός Λογισμικού (Principal Software Engineer) και senior manager με νεοφυείς (startup) και πολυεθνικές εταιρείες της Silicon Valley των ΗΠΑ, όπου έζησε ως το 2023, με σταδιακή επιστροφή στην Ελλάδα έκτοτε.

Κατά την 25ετή διαμονή του στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων έχει εκλεγεί επικεφαλής ή μέλος της διοίκησης σε φορείς της ομογένειας και διεθνείς πολιτικούς οργανισμούς, με ευρείες συναινέσεις. Είναι ενεργός πολίτης από τα μαθητικά του χρόνια.

Κωνσταντίνα Παπακώστα, γενική γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής

Η Κωνσταντίνα Παπακώστα είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2006. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Τομέα Αστικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Μ.Α.Ε. από το Μάρτιο 2023.

Έχει διατελέσει:

  • Νομική σύμβουλος Υπουργού Υγείας τα έτη 2013-2014
  • Νομική σύμβουλος Υπουργού Υγείας από 01-09-2021 έως 28-02-2023
  • Επιστημονική συνεργάτης Βουλής από 07-2019 έως 31-9-2021
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΟΚΑΝΑ από 07-02-2023 έως 31-12-2024

Εμπειρία: Στην επιμέλεια νομοθετικού έργου των Υπουργείων Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου (Παροχή συμβουλευτικών νομικών υπηρεσιών ανασχεδιασμού θεσμικού πλαισίου, κατάρτισης διοικητικών πράξεων και κανονιστικών ρυθμίσεων σε θέματα υγείας, μετανάστευσης και ασύλου).

Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.

Σπυρίδων Σταθούλης, γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο

Ο Σπυρίδων Σταθούλης γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1962. Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1992. Κατέχει διπλώματα στην Αγγλική και τη Γαλλική Γλώσσα.

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2007 έως και σήμερα. Στην αυτοδιοκητική του διαδρομή έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου επί των θεμάτων Οικονομικών, της Δημοτικής Περιουσίας, των Προμηθειών, των Μισθώσεων και των Νομικών Υποθέσεων από το 2008 έως και σήμερα και αναπληρωτής δήμαρχος από το 2014 έως και σήμερα.

Επίσης συμμετέχει στα συνδικαλιστικά όργανα της Αυτοδιοίκησης όντας εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ( Π.Ε.Δ.Α.) & Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών.

Τέλος, το 2020 ορίστηκε γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και στη συνέχεια οργανωτικός γραμματέας Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων έως τον Δεκέμβριο του 2022.

  • ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
  • ·
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ντόρσεϊ: «Μεγαλώνω πνευματικά κάθε χρόνο»

All Content

Νικς-Καβαλίερς και Μπράνσον-Μίτσελ στους τελικούς της Ανατολής

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης- Kρητικός: Τα 53 καταστήματα που δεν «χωράνε» στη νέα εποχή

All Content - BusinessNews.gr

SKY express: Αύξηση 19,4% στην επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο - Καμία αύξηση τιμών λόγω καυσίμων

All Content - BusinessNews.gr

Bally’s Intralot: Στα 268,1 εκατ. ευρώ εκτινάχθηκε ο τζίρος της εισηγμένης το α' τρίμηνο, μετά την ενοποίηση

All Content

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

All Content

Από την Choose η καμπάνια για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, που αναδείχθηκε ως case study στο Viber

FleetNews

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης

All Content

Με επτά φάσεις του Γουεμπανιάμα το NBA Top-10! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εκπρόθεσμες δηλώσεις: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για τα πρόστιμα - Τι αλλάζει

All Content - BusinessNews.gr

SOS από την ελληνική κλωστοϋφαντουργία για το ενεργειακό κόστος - Επιστολή ΣΕΒΚ στον υπ. Ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Η οικονομία της πολιτιστικής κληρονομιάς: Η ευτυχία ως οικονομικό μέγεθος - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

CSRΝews.gr

Το Ίδρυμα «Θεοτόκος» διοργανώνει τα «Παπάγεια»

CSRΝews.gr

Η Inalan στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα των Creators Aid για τα Παιδικά Χωριά SOS

CSRΝews.gr

Το GOV4ALL προωθεί τα Agro Innovation Hubs στη Γενική Συνάντηση του στο Άστρος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κώστας Τσιάρας (ΥΠΑΑΤ): Τα βασικά αιτήματα των αγροτών έχουν αντιμετωπιστεί
Κώστας Τσιάρας (ΥΠΑΑΤ): Τα βασικά αιτήματα των αγροτών έχουν αντιμετωπιστεί 22/12/2025 - 13:27
Κ. Χατζηδάκης για 23 νέα τρένα έως το 2027: Κάνουμε μια νέα αρχή διορθώνοντας παθογένειες δεκαετιών 22/12/2025 - 17:46
Κ. Χατζηδάκης για 23 νέα τρένα έως το 2027: Κάνουμε μια νέα αρχή διορθώνοντας παθογένειες δεκαετιών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπαθανάσης: Τη Δευτέρα αίτημα για 2,6 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης
    19/05/2026 - 12:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Premium Real Estate Expo και το 6ο Premium Real Estate Forum
    19/05/2026 - 12:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αθ. Καββαδάς: Πάνω από 213 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από ζωονόσους
    19/05/2026 - 12:13 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Άνοιξε η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου μεταξύ ΑΕΙ
    19/05/2026 - 12:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: "Κατάφερα να ακυρώσω νέα επίθεση εναντίον του Ιράν την ύστατη στιγμή"
    19/05/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Atlantis Engineering διοργανώνει webinar για το AI στη συντήρηση και στη βιομηχανία
    19/05/2026 - 11:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ebola: Ανησυχία του ΠΟΥ από τις διαστάσεις και την ταχύτητα της επιδημίας στην Αφρική
    19/05/2026 - 11:45 ΥΓΕΙΑ
  • Στρατηγική συνεργασία Leaderstay - Jet2: Νέα δυναμική στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
    19/05/2026 - 11:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SOS από την ελληνική κλωστοϋφαντουργία για το ενεργειακό κόστος - Επιστολή ΣΕΒΚ στον υπ. Ανάπτυξης
    19/05/2026 - 11:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Χαρδαλιάς: «Πλήθος δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών δράσεων σε κάθε δήμο της Αττικής μας»
    19/05/2026 - 11:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
    18/05/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,47%, στα 240,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Handelsblatt: «Ο Κωστής Χατζηδάκης αρχιτέκτονας πολυάριθμων μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα»
    18/05/2026 - 17:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • NextEra Energy: Εξαγοράζει την ανταγωνίστρια Dominion σε mega deal 66,8 δισ. δολαρίων
    18/05/2026 - 15:06 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Used Car Expo 2026 powered by Ατλαντική Ένωση
    18/05/2026 - 16:39 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

BBDO: Νέα 360 καμπάνια για το Regency Casino Online

19/05/2026 - 08:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ για γενοκτονία Ποντίων: «353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση»

19/05/2026 - 08:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αγγελετάκης-Δακτυλίδης: «Στη Μύκονο Betsson αποδείξαμε πως όταν πιστεύεις στο πλάνο, όλα γίνονται»

19/05/2026 - 08:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Inalan στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα των Creators Aid για τα Παιδικά Χωριά SOS

19/05/2026 - 08:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DOPE: Αναλαμβάνει την digital επικοινωνία των brands «ΗΠΕΙΡΟΣ» και «Λογάδι» της Optima

19/05/2026 - 07:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το GOV4ALL προωθεί τα Agro Innovation Hubs στη Γενική Συνάντηση του στο Άστρος

19/05/2026 - 07:17
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

19/05/2026 - 04:37
FleetNews
fleetnews.gr

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

19/05/2026 - 04:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo