Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αυγενάκης: Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/03/2024 · 18:55

Αυγενάκης: Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση

Το πλαίσιο των 19 προτάσεων για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 ανέλυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της πολύωρης διυπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΑΑΤ, για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε αυτή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, ο υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης, ο γγ του ΥΠΑΑΤ, Γιώργος Στρατάκος, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης κά, ενώ μήνυμα απέστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστας Σκρέκας.

Επίσης, μετείχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας και Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός (μέσω τηλεδιάσκεψης), ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης από τις παρακάρλιες περιοχές και δήμων που έχουν πληγεί και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ, κτηνοτροφικών, γεωργικών, μελισσοκομικών οργανώσεων και γενικά παραγωγικών και θεσμικών φορέων της περιοχής, όπως επίσης και οι Θεσσαλοί-μέλη του Συντονιστικού της Πανελλαδικής των Μπλόκων.

«Η Θεσσαλία παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και με βάση την επιλογή μας αυτή προχωρούμε με ταχύτητα στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, οι οποίες προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, αναμένεται να ξεπεράσουν το αρχικώς υπολογισθέν ποσό των 260 εκατ. ευρώ.

Όπως τόνισε, την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο Μέτρο που αφορά τους πληγέντες κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Θεσσαλίας, της Βόρειας Φθιώτιδας και του Έβρου, ύψους 45 εκατ. ευρώ, για την δωρεάν αντικατάσταση ζωικού κεφαλαίου και ανακατασκευή στάβλων.

Επίσης, ανέφερε ότι εντάχθηκαν στα Σχέδια Βελτίωσης, όλοι οι επιλαχόντες στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου, Βόρειας Εύβοιας και της Βόρειας Φθιώτιδας.

Όπως σημείωσε ο κ. Αυγενάκης, εντός Απριλίου θα δημοσιευθεί η νέα πρόσκληση για την «Απονιτροποίηση», τονίζοντας ότι οι περιοχές εφαρμογής του μέτρου είναι αυτές που είναι χαρακτηρισμένες ως ευαίσθητες στα νιτρικά, σύμφωνα με τους χάρτες του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Σχετικά με τις παρακάρλιες περιοχές, ο κ. Αυγενάκης είπε ότι μέσα σε σύντομο διάστημα αναμένεται να εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το αίτημα για την ενεργοποίηση του Μέτρου και αμέσως μετά θα εκδοθεί η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση και η σχετική πρόσκληση, το αργότερο έως 31 Μαρτίου με 15 Απριλίου 2024. Το εν λόγω μέτρο είναι ύψους άνω των 40 εκατ. ευρώ για καθένα από τα δύο χρόνια εφαρμογής του.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρουσίασε επίσης τους βασικούς στόχους των ελληνικών προτάσεων αναφορικά με τις αλλαγές στην ΚΑΠ. Μεταξύ αυτών βρίσκεται η απλοποίηση, διευκόλυνση και επιτάχυνση των διαδικασιών των ελέγχων, αλλά και η ευελιξία εφαρμογής των λεγόμενων οικολογικών σχημάτων.

Αναφέρθηκε στους ελέγχους που γίνονται για την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων σε γάλα και στα ΠΟΠ προϊόντα, στις ετικέτες των προϊόντων, αλλά και στο αν η σήμανση που έχουν πληροί την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία κά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η Υπουργική Απόφαση για τις ρυθμίσεις για το αγροτικό ρεύμα, όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Σχετικά με το Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (ΟΔΥΘ), το πολυνομοσχέδιο βρίσκεται για παρατηρήσεις στα υπουργεία και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μέσα στις επόμενες μέρες.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκυλακάκης στάθηκε στο πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ» υπογραμμίζοντας ότι θα «δίνει φθηνότερο ρεύμα στους δήμους, στις ΔΕΥΑ, στους ΓΟΕΒ και στους ΤΟΕΒ, στην περίπτωση της Θεσσαλίας στον ΟΔΥΘ, καθώς και στα ευάλωτα νοικοκυριά».

«Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με ΥΠΑΑΝ και ΥΠΟΙΚ αναπτυξιακό καθεστώς που θα είναι επιλέξιμες οι πληγείσες επιχειρήσεις για επενδύσεις εκσυγχρονισμού, αλλά και μέτρων προστασίας και προσαρμογής από συνέπειες Κλιματικής Κρίσης» ανέφερε στο μήνυμά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστας Σκρέκας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς ανέφερε ότι τη Δευτέρα, 1 Απριλίου θα καταβληθεί η προκαταβολή των 41 εκατ. ευρώ για τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, βάσει δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Σημείωσε ότι από το 2025 η καταβολή της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο θα γίνει μόνιμη και θα ακολουθηθεί νέα μέθοδος όπου το 50% θα δίνεται οριζόντια και το υπόλοιπο ποσό θα συνδέεται με το ποσοστό κατανάλωσης κάθε αγρότη.

Τόνισε ότι η καταστροφή που προκλήθηκε από τις θεομηνίες «Daniel» και «Elias» εκτιμώνται πάνω από 3 δισ. ευρώ, εκ των οποίων πάνω από 2 δισ. αφορούν τις υποδομές και πάνω από ένα δισ. φτάνουν οι αποζημιώσεις.

Στα 43 εκατ. ευρώ ανέρχονται μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν διατεθεί από την πρώτη αρωγή και αφορά περίπου 20.000 αγρότες και κτηνοτρόφους, επισήμανε στην τοποθέτησή του ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

«Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η καταβολή του 50% για τους κτηνοτρόφους που έχουν χάσει τις εγκαταστάσεις τους από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στη Μαγνησία» είπε και προανήγγειλε ότι την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσει η καταβολή της προκαταβολής για το φυτικό κεφάλαιο και δη για τις δενδρώδεις καλλιέργειες.

Τη διάθεση 900.000.000 ευρώ για οδικά έργα και 450.000.000 ευρώ για σιδηροδρομικά έργα, από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, επισημαίνοντας ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για τον αριθμό των συμβάσεων που θα προχωρήσουν.

Τόνισε, επίσης, ότι μέχρι 18 Μαΐου θα εκδοθεί η Συλλογική Απόφαση Ένταξης (ΣΑΕ) μέσα από την οποία θα γίνει η δέσμευση των πιστώσεων, διαδικασία που είναι απαραίτητη καθώς το 50% των χρημάτων προέρχονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Είπε, ακόμη, ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα επισκεφθεί όλες τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, όπου ξεχωριστά σε κάθε δήμο θα εξεταστούν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και δήλωσε ότι όπου χρειαστεί θα υπάρξουν διορθώσεις.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, τόνισε ότι από την ημέρα που ανέλαβε μέχρι σήμερα έχουν επταπλασιασθεί τα αιτήματα και οι αντίστοιχοι φάκελοι που έχουν καταθέσει οι πληγέντες.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής στην περιφέρεια έχουν υλοποιηθεί έργα προσωρινών αποκαταστάσεων συνολικού ύψους 61.550.000 ευρώ και για τη συνέχισή τους ζήτησε επιπλέον 15.000.000 ευρώ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μόνιμες αποκαταστάσεις των αναχωμάτων και τους καθαρισμούς των κοιτών των ποταμών, είπε ότι «έχουμε ήδη γνωστοποιήσει την ανάγκη χρηματοδότησης ύψους 533.150.000 ευρώ. Το ποσό αυτό απαιτείται για την επαναφορά των ποταμών, ώστε να περιέλθουν στην προτέρα τους κατάσταση», είπε σχετικά.

  • ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βρούτσης: Αναστολή επιχορηγήσεων και έλεγχος στα βιβλία της ΕΟΚ!

All Content

Δημητρακόπουλος: Δομημένη σε γραπτά μηνύματα η κατηγορία

All Content - BusinessNews.gr

BIC Βιολέξ: Άνοδος 69% στα καθαρά κέρδη, εξαγωγές 176 εκατ. ευρώ και μέρισμα 40 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

NEF-NEF: Διψήφια ενίσχυση μεγεθών, νέα καταστήματα και επέκταση σε τέσσερις χώρες

All Content - BusinessNews.gr

EFA Group: Σχέδιο για χρηματιστηριακή είσοδο έως το 2028, επενδύσεις στην AI και διεθνής επέκταση

All Content

Από τους Meteorites η νέα καμπάνια του Ούζου 12

All Content

Στη Cineview η Zagkas Food Group

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες (vids)

All Content

Μπαρτζώκας: Δεδομένο ότι κοιτάμε στην αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Grant Thornton: Στρατηγικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη ο Κάθετος Διάδρομος

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ-Metlen: Πρεμιέρα για τις πρώτες μπαταρίες στα Βαλκάνια το 2027 - Το χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων

All Content - BusinessNews.gr

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις – Τι κατασχέθηκε

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Η Emirates επαναπροσδιορίζει το ταξίδι για επιβάτες με ανάγκες προσβασιμότητας

CSRΝews.gr

Υδραϊκός Ν.Ο.: Εντυπωσίασαν οι μικροί κολυμβητές στην αυλαία του «Aqua On The Move»

CSRΝews.gr

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μεγάλες αλλαγές σε κοινοβουλευτικό και κομματικό επίπεδο ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Μεγάλες αλλαγές σε κοινοβουλευτικό και κομματικό επίπεδο ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 01/03/2024 - 20:32
Στέφανος Κασσελάκης: Οι απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ 02/03/2024 - 13:44
Στέφανος Κασσελάκης: Οι απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βιοιατρική: Νέα εταιρική ταυτότητα με έμφαση στην πρόληψη και την εξατομικευμένη φροντίδα
    22/10/2026 - 15:21 ΥΓΕΙΑ
  • Γ. Βρούτσης: Αναστολή επιχορηγήσεων και έλεγχος στα βιβλία της ΕΟΚ
    22/10/2026 - 15:19 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Έρευνα-σοκ για τη «φτώχεια περιόδου»: 1 στις 8 γυναίκες αδυνατεί να αγοράσει προϊόντα εμμήνου ρύσεως
    22/10/2026 - 15:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • Air France–KLM: Φθινοπωρινή προσφορά για πτήσεις από την Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς του δικτύου
    22/10/2026 - 15:14 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Κυκλοφόρησε η 34η έκδοση «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας»
    22/10/2026 - 15:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αγροτικό πετρέλαιο: Φορολογική ελάφρυνση 50,84 λεπτών ανά λίτρο στην αντλία από την 1η Νοεμβρίου μέσω του myDiesel
    22/10/2026 - 15:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025
    22/10/2026 - 15:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Estée Lauder Hellas και Δήμος Αθηναίων φωτίζουν στα ροζ τρία εμβληματικά σημεία της πόλης
    22/10/2026 - 15:04 ESG
  • ΕΕ: Στρατηγικός πυλώνας η υδατοκαλλιέργεια στο «Όραμα 2040» – Οι 3 προβληματισμοί της ΕΛΟΠΥ
    22/10/2026 - 14:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Mastercard Innovation Forum 2026: Οι αλλαγές που έρχονται σε πληρωμές και τραπεζικές υπηρεσίες
    22/10/2026 - 14:55 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού: Τα ελληνικά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους
    21/10/2026 - 15:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: οι ελληνικές εξαγωγές καλλυντικών στα ΗΑΕ ανήλθαν σε 7,37 εκατ. ευρώ το 2025
    21/10/2026 - 19:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κολωνός: Έκρηξη σε κτίριο στην οδό Ακαδημίας Πλάτωνος - Αναφορές για τέσσερις τραυματίες
    21/10/2026 - 16:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Endeavor: Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες και 17 Ελληνες επενδυτές στο fund των 320 εκατ. δολαρίων
    21/10/2026 - 19:59 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Beautyworld Middle East 2026: Συμμετοχή 14 επιχειρήσεων καλλυντικών με τη στήριξη της Enterprise Greece.
    21/10/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Emirates επαναπροσδιορίζει το ταξίδι για επιβάτες με ανάγκες προσβασιμότητας

22/10/2026 - 12:15
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υδραϊκός Ν.Ο.: Εντυπωσίασαν οι μικροί κολυμβητές στην αυλαία του «Aqua On The Move»

22/10/2026 - 12:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Από τους Meteorites η νέα mini campaign του Ούζου 12

22/10/2026 - 11:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: "Αρνούνται κατηγορηματικά την κατηγορία" (video)

22/10/2026 - 11:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Lidl Ελλάς λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points", προσφέροντας περισσότερη εξοικονόμηση

22/10/2026 - 11:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: Δεδομένο ότι κοιτάμε στην αγορά

22/10/2026 - 11:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Mad Gym Boutique”

21/10/2026 - 11:43
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo