Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια» - Μερτς (CDU): «Έκανα λάθος που ζητούσα Grexit»
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/11/2023 · 20:22

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια» - Μερτς (CDU): «Έκανα λάθος που ζητούσα Grexit»

Η Ελλάδα είναι σήμερα μια διαφορετική χώρα, τόνισαν οι συνομιλητές του πρωθυπουργού στο Ίδρυμα «Κόνραντ Αντενάουερ».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Υπέρ της πρότασης της Κομισιόν για «ιδιοκτησία» του δημοσιονομικού δρόμου κάθε κράτους - μέλους, αλλά και για δημοσιονομική ευελιξία με αντάλλαγμα τη συνεπή υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων εν όψει της αναμόρφωσης του Ευρωπαικού Συμφώνου Σταθερότητας τάχθηκε εκ νέου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση, που είχε με τον επικεφαλής του CDU, Φρίντριχ Μερτς, σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κόνραντ Αντενάουερ» με τίτλο: «Ελλάδα και Ευρώπη: ένα νέο κεφάλαιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Φρίντριχ Μερτς. «Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος, όπου είχαμε πολύ μεγάλη λιτότητα και δρακόντεια δημοσιονομικά μέτρα με αποτέλεσμα ένα νέο κύκλο ύφεσης και αδυναμία επίτευξης των δημοσιονομικών μας στόχων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Είναι αδιαπραγμάτευτη η δημοσιονομική μας πειθαρχία, μέσω μιας φιλοαναπτυξιακής πολιτικής, είναι δέσμευση μου προς τους Έλληνες πολίτες να μην ξαναπεράσουμε ό,τι έγινε το 2010 με την οικονομική κρίση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μειώσει την ανεργία, προσελκύουμε επενδύσεις και καταφέραμε να πάρουμε πίσω την επενδυτική βαθμίδα. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος μιας επώδυνης δεκαετίας. Τώρα το θέμα είναι να συγκλίνει η Ελλάδα με την Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι χάσαμε το 25% του ΑΕΠ τα τελευταία χρόνια. Η Ελλάδα που θυμάστε κατά τη διάρκεια της κρίσης δεν υπάρχει πλέον», τόνισε.

«Στο μεταναστευτικό πλέον στην Ελλάδα μπορούμε να διαχειριστούμε τις ροές και να προωθούμε ταυτόχρονα τις διαδικασίες απονομής ασύλου. Εάν η Γερμανία είναι ένας μεγάλος «μαγνήτης» για τους μετανάστες τότε η διαχείριση της φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης θα γίνει πολύ δυσκολότερη. Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια, περισσότερα χρήματα, καλύτερη συνεργασία με τις τρίτες χώρες και αποτελεσματικότερη πολιτική επιστροφών. Είμαι περισσότερο αισιόδοξος πλέον, καθώς στο Ευρωπαικό Συμβούλιο υπάρχει πλέον μεγαλύτερη κατανόηση για το ζήτημα του Μεταναστευτικού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Με την Τουρκία έχουμε συμφωνήσει σε έναν Οδικό Χάρτη για την εξομάλυνση των διμερών μας σχέσεων, ώστε να προβάλλουμε τη «θετική» ατζέντα και να μην επιτρέψουμε στις δυσκολίες που έχουμε να καταλήξουν σε μία στρατιωτική αναμέτρηση. Πείσαμε την Τουρκία πως η προηγούμενη αναθεωρητική της στάση έναντι της Ελλάδος ήταν εξόχως αντιπαραγωγική, τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μας χαρακτηρίζονται από détente, έχω συναντήσει ήδη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δύο φορές τους τελευταίους μήνες, προφανώς και διαφωνώ απόλυτα με τα σχόλια του για τη Χαμάς, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο για να μην τον καλωσορίσω στην Ελλάδα σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, όπου θα συζητήσουμε για τις διμερείς μας σχέσεις. Έχουμε όλοι μας συμφέρον να μη γενικευθεί η σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς» σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η Ελλάδα είναι σήμερα μια διαφορετική χώρα, τόνισαν, νωρίτερα, οι συνομιλητές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ίδρυμα «Κόνραντ Αντενάουερ» και τον συνεχάρηκαν για την οικονομική και πολιτική πρόοδο που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νόρμπερτ Λάμερτ και ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς σημείωσαν ότι η Ελλάδα είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων επενδυτικός προορισμός και ένας ισχυρός πυλώνας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μερτς παραδέχθηκε ακόμη ότι είχε αμφιβολίες σχετικά με την ορθότητα της απόφασης να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, δήλωσε, ωστόσο, ότι εκ των υστέρων θεωρεί την απόφαση σωστή και συνεχάρηκε όσους την έλαβαν.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο αρχηγός του CDU κάλεσε τον πρόεδρο της χώρας Ταγίπ Ερντογάν να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτροπή της κλιμάκωσης της έντασης στη Μέση Ανατολή, προειδοποιώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ζημίωνε ιδιαίτερα τη χώρα του και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διατηρήσει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με την 'Αγκυρα.

«Σε σύγκριση με την κατάσταση πριν από λίγα χρόνια, η Ελλάδα φαίνεται σαν μια διαφορετική χώρα: με σταθερή οικονομία, με σταθερή και εντυπωσιακά επανεκλεγμένη κυβέρνηση. Η Ελλάδα έχει μεταρρυθμίσει φιλόδοξα την οικονομία της, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ και πολύ ελκυστικός προορισμός για ξένους επενδυτές», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Κόνραντ Αντενάουερ» και πρώην πρόεδρος της Bundestag, Νόρμπερτ Λάμερτ, ανοίγοντας την εκδήλωση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό του CDU Φρίντριχ Μερτς, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη - Ένα νέο κεφάλαιο».

Ο κ. Μερτς από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για τη νέα εκλογική του νίκη, κάνοντας λόγο για μεγάλη προσωπική, κομματική, αλλά και ευρωπαϊκή επιτυχία. Αναφερόμενος στα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης, δήλωσε: «Ομολογώ ότι αμφέβαλλα σχετικά με όσα αποφάσισαν η ΕΕ και η Γερμανία πριν από 10 χρόνια. Είχατε έναν Πρωθυπουργό που μας το έκανε πολύ δύσκολο. Αλλά τα καταφέρατε. Έχετε τον σεβασμό μας για αυτό. Και η Ελλάδα είναι σήμερα μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χώρα για επενδύσεις. Διαδραματίζει ισχυρό ρόλο στην ΕΕ και με εσάς προσωπικά, η χώρα σας είναι και πάλι ισχυρός πυλώνας για την ΕΕ και για την μελλοντική οικονομική και πολιτική ανάπτυξή της. Βασιζόμαστε σε ισχυρούς εταίρους στην ΕΕ, διότι αντιμετωπίζουμε πολύ ισχυρές προκλήσεις», επισήμανε ο επικεφαλής του CDU, με το βλέμμα στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή. Η ΕΕ, υπογράμμισε ο Φρίντριχ Μερτς, πρέπει τώρα να διατηρήσει τη συνοχή της περισσότερο από ποτέ και ενόψει ενδεχόμενης επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολους καιρούς. Και σε δύσκολους καιρούς χρειάζεται κανείς ισχυρούς εταίρους. Και η Ελλάδα είναι ένας από τους ισχυρότερους εταίρους για την ΕΕ και για τη Γερμανία. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σας», επανέλαβε, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν ο ίδιος, ο οποίος τότε είχε εκείνη την περίοδο εγκαταλείψει την πολιτική, θα στήριζε την πρόταση του τότε υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο Φρίντριχ Μερτς παραδέχθηκε ότι από την οικονομική σκοπιά του τότε θα στήριζε εκείνους που έλεγαν ότι θα ήταν καλύτερα ένα προσωρινό Grexit. «Από τη σημερινή σκοπιά, θα ήταν η λάθος απόφαση. Ήταν σωστό αυτό που αποφάσισε η 'Αγγελα Μέρκελ, αλλά υπήρχαν και πολλές αβεβαιότητες και πιστεύω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν σίγουροι. Σήμερα όμως βλέπουμε ότι ήταν η σωστή απόφαση. Συγχαρητήρια σε εκείνους που την έλαβαν», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική συμφωνίας των κρατών - μελών για την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας, ο χριστιανοδημοκράτης ηγέτης αναγνώρισε ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις μεταξύ των χωρών, αλλά προειδοποίησε ότι παγκοσμίως το δημόσιο χρέος είναι τεράστιο και οι αγορές δεν θα είναι πάντα διατεθειμένες να το χρηματοδοτούν. «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τόνισε, καθώς, όπως είπε, ενδεχόμενη νέα κρίση θα σήμαινε το τέλος του κράτους πρόνοιας. Ανέδειξε επίσης την ανάγκη η ΕΕ να δώσει μεγαλύτερο βάρος στη νομοθεσία που θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Ερωτώμενος σχετικά με την μεταναστευτική κρίση, ο Φρίντριχ Μερτς επανέλαβε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για την προστασία των εξωτερικών συνόρων. Χρειάζονται περισσότερα χρήματα για την FRONTEX, επισήμανε και ανέφερε ότι καταβάλλει προσπάθειες να πείσει για αυτό την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Αναφερόμενος στην Ελλάδα, δήλωσε ότι «κάνει κάτι που είναι καλό για την ίδια», αλλά σημείωσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γερμανία, καθώς, όπως εξήγησε, τα δικαστήριά της δεν επιτρέπουν την επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας. Για τη Γερμανία, προέβλεψε, η μετανάστευση θα αποτελεί μεγάλο ζήτημα για χρόνια, ενώ ακόμη μεγαλύτερο ζήτημα θα αποτελεί η ενσωμάτωση των μεταναστών. «Στη Γερμανία βλέπουμε τώρα εκδηλώσεις κατά του Ισραήλ και αντισημιτικές συμπεριφορές, οι οποίες είναι απολύτως απαράδεκτες», τόνισε.

Σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο Βερολίνο την Παρασκευή, ο κ. Μερτς συμφώνησε με την απόφαση του καγκελάριου Όλαφ Σολτς να τον συναντήσει, παρά τις διαφορετικές απόψεις των δύο ηγετών στο Μεσανατολικό. «Δεν θα είχε νόημα να του ζητούσαμε να μην έλθει. Είναι η σωστή στιγμή για να συζητήσουμε», ανέφερε και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη στάση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας και τη διατήρηση των διαύλων επικοινωνίας. «Είναι μια πολύ περίπλοκη περιοχή. Οι δύο χώρες είναι μέλη του ΝΑΤΟ στην κρισιμότερη ΝΑΤΟϊκή περιοχή στον κόσμο. Είναι εξαιρετικά απαραίτητο και σημαντικό να συνομιλούν», είπε χαρακτηριστικά και με το βλέμμα στη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για τη μετανάστευση, έκανε λόγο για «κοινό συμφέρον» των δύο πλευρών. Η συμφωνία «έχει λύσει κάποια προβλήματα. Στην Τουρκία φιλοξενούνται περίπου δύο εκατομμύρια πρόσφυγες από Συρία . Έχουμε συμφέρον να έχουμε καλές σχέσεις με αυτή την περίπλοκη χώρα και τον πρόεδρό της», συνέχισε ο αρχηγός του CDU και υπογράμμισε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει κανένα συμφέρον από την κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας του και σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης, η Τουρκία θα υφίστατο σοβαρότερο πλήγμα από άλλες χώρες της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Θα πρέπει για αυτό, σημείωσε, να ασκήσει την επιρροή του προς την Χαμάς και το Ιράν για την αποτροπή κλιμάκωσης. «Θα πρέπει να το μετρήσει σωστά», κατέληξε.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  • ·
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • ·
  • CDU
  • ·
  • ΜΕΡΤΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε (vid)

All Content

Ομπράντοβιτς: «Θα ξεχωρίσω τον Μπόνγκα» - Λεσόρ: «Πρώτα η ομάδα»

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Εκτίναξη των εξαγωγών κατά 26,7% τον Αύγουστο – Στα 37,1 δισ. ευρώ στο 8μηνο

All Content - BusinessNews.gr

Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ

All Content

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στην Πεδίο οι δράσεις δημοσιότητας

All Content

Έρευνα Prosumers: Η οικογένεια αλλάζει - Τι δείχνει η ελληνική Gen Z για το μέλλον του θεσμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Γιασικεβίτσιους: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πήρα δώρο γραβάτα στον Ομπράντοβιτς»

All Content

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 92-74: Άνετα το 4/4 με Λεσόρ, Φρανσίσκο και Χέις-Ντέιβις

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός Χρυσός: Σε λειτουργία η μεγαλύτερη ξένη βιομηχανική επένδυση στην Ελλάδα, με ορίζοντα δεκαετιών

All Content - BusinessNews.gr

Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

CSRΝews.gr

TrophyΤροφή Meet-Up 2026: Πώς η Κυκλική Οικονομία Προσθέτει Αξία στους Πελάτες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Bουλή: Την Τετάρτη η συζήτηση της πρότασης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη
Bουλή: Την Τετάρτη η συζήτηση της πρότασης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη 13/11/2023 - 16:43
Συμφωνία για τα ΜΟΕ Ελλάδας - Τουρκίας - Τι αποφασίστηκε 13/11/2023 - 20:28
Συμφωνία για τα ΜΟΕ Ελλάδας - Τουρκίας - Τι αποφασίστηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Samsung και Βρετανικό Μουσείο παρουσιάζουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κορέας
    08/10/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης: «Δύσκολη ισορροπία» η προστασία των πολιτών από το ενεργειακό σοκ και η διατήρηση της δημοσιονομικής αξιοπιστίας
    08/10/2026 - 22:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας με καύσιμα, ποτά και παραποιημένα οχήματα - τέσσερισ συλλήψεις
    08/10/2026 - 21:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεχίζονται οι αυτοψίες και καταγραφές των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Κρήτη
    08/10/2026 - 20:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Δεν θα επιτεθούμε στο Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές - Συνεχίζονται οι συνομιλίες
    08/10/2026 - 20:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών
    08/10/2026 - 20:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Αυτόματα η συμπλήρωση του ΚΑΕΚ στη δήλωση στοιχείων ακινήτων Ε9
    08/10/2026 - 19:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Η κυβέρνηση μπλοκάρει τις βίζες για ξένους εργαζομένους σε μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες
    08/10/2026 - 19:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκουριές: Εγκαινιάστηκε, παρουσία Μητσοτάκη, η επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων σε χρυσό και χαλκό
    08/10/2026 - 18:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γκράβα: Αναστέλλεται η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος την Παρασκευή
    08/10/2026 - 18:35 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα
    08/10/2026 - 07:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ
    08/10/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι φέρνει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ για χρέη, servicers, crypto, τράπεζες και πληρωμές
    08/10/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τέλος τα μετρητά στις παραδόσεις δεμάτων με courier, υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές
    08/10/2026 - 08:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
    08/10/2026 - 11:50 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε (vid)

08/10/2026 - 21:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιασικεβίτσιους: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πήρα δώρο γραβάτα στον Ομπράντοβιτς»

08/10/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα»: Οι μεγάλες συζητήσεις και τα συμπεράσματα

08/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Dragons' Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22.10, στον ΣΚΑΪ

08/10/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

08/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

08/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo