Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Προτεραιότητα να φέρουμε δυναμική ανάπτυξη σε κάθε γωνιά της πατρίδας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/01/2023 · 07:15

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα να φέρουμε δυναμική ανάπτυξη σε κάθε γωνιά της πατρίδας

Ανασκόπηση του έργου της εβδομάδας της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας τον εβδομαδιαίο απολογισμό της κυβέρνησης, αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Καλημέρα σας! Επιστροφή στην καινούργια (αλλά πια αγαπημένη μου) συνήθεια της ανασκόπησης του έργου εβδομάδας. Θέλω να ξέρετε πως για μένα αυτός ο τρόπος επικοινωνίας είναι σαν μία μικρή παύση από τον θόρυβο της πολιτικής, μία ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να αναδείξουμε και να εξηγήσουμε πράγματα που μας πηγαίνουν μπροστά, που κάνουν διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Για άλλη μία βδομάδα λοιπόν, δεν είναι λίγα αυτά για τα οποία έχω να γράψω, και μάλλον θα πρέπει να αφήσω έξω αρκετά για να μην σας χάσω από αναγνώστες!

Θα αρχίσω με μερικές πολύ θετικές οικονομικές εξελίξεις.

Αυτή την εβδομάδα εγκρίθηκε από την Κομισιόν η εκταμίευση της δεύτερης δόσης από το ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ύψους 3,56 δισ. ευρώ. Χάρη στο άρτιο εθνικό σχέδιο που υποβάλαμε την άνοιξη του 2021 η Ελλάδα εξασφάλισε το μεγαλύτερο πακέτο πόρων στην Ευρώπη αναλογικά με το ΑΕΠ της, ενώ χάρη στην ταχεία υλοποίησή του είμαστε μια από τις 4 ευρωπαϊκές χώρες που έχουν εκταμιεύσει τα περισσότερα χρήματα έως σήμερα στην ΕΕ. Τα χρήματα αυτά στηρίζουν την οικονομία μας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία διεθνώς και ταυτόχρονα αλλάζουν την Ελλάδα για όλους. Είναι λάθος να λέγεται από την αντιπολίτευση ότι το ταμείο ανάκαμψης αφορά τους λίγους. Με τους πόρους τους για παράδειγμα ανακαινίζουμε 80 νοσοκομεία και πάνω από 150 κέντρα υγείας ή καλύπτουμε το κόστος των προληπτικών μαστογραφιών.

Εξοπλίζουμε με ψηφιακό εξοπλισμό τα σχολεία μας, κάνουμε αναδασώσεις ή προληπτικούς καθαρισμούς δασών για την πυροπροστασία τους, στηρίζουμε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, επιδοτούμε τα νοικοκυριά να επενδύσουν σε συστήματα ενεργειακής εξοικονόμησης και πολλά άλλα που δεν χωρούν εδώ να σας τα αναφέρω. Έως σήμερα πάντως έχουν ενταχθεί 440 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 13,7 δισ. ευρώ που κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων μας

Η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού συνεχίζεται, και μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε πως τον Δεκέμβριο έπεσε στο 7,2% από το 8,5% του Νοεμβρίου - συγκριτικά απλά να σας πω πως στην Ευρωζώνη ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο μετρήθηκε στο 9,2%. Φυσικά, ο πληθωρισμός στα τρόφιμα παραμένει σε υψηλότερα επίπεδα - στο 15,5% σε σχέση με τις περσινές τιμές. Αυτό δείχνει και την αξία που έχει το «Καλάθι του Νοικοκυριού», στο οποίο οι κατηγορίες προϊόντων του έχουν σημειώσει πτώση 16%, «σβήνοντας» έτσι τις αυξήσεις για όσους το χρησιμοποιούν.

Είχαμε θετικές εξελίξεις και στο μέτωπο της ανεργίας, αφού ανακοινώθηκε πως τον Νοέμβριο του 2022 υποχώρησε στο 11,4%, από 13,1% που ήταν τον Νοέμβριο του 2021. Εργαζόμαστε για να μειωθεί κι άλλο το ποσοστό αυτό, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη κοινωνική αδικία από την έλλειψη ευκαιριών για ποιοτική εργασία και επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο ειδικά για τους νέους αλλά και τις γυναίκες.

Η ανεργία των γυναικών έχει μειωθεί κατά 5,6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2019, καταγράφοντας την τέταρτη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ στην απασχόληση γυναικών. Η ανεργία των νέων έχει μειωθεί κατά 4,6 ποσοστιαίες μονάδες στην κατηγορία 20-29 ετών και 5,1 ποσοστιαίες μονάδες στην κατηγορία 15-29 ετών - ποσοστό υπερδιπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, αφού η ανεργία των νέων παραμένει υψηλή, όμως γίνεται σημαντική πρόοδος.

Μία ακόμη καλή είδηση για τους νέους μας είναι πως τα δύο πρώτα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής «Σπίτι Μου» πέρασαν ήδη στο στάδιο υλοποίησης. Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους και σταδιακά η έγκριση από τις τράπεζες για να χορηγηθούν τα πρώτα χαμηλότοκα ή και άτοκα δάνεια για την απόκτηση προσιτής πρώτης κατοικίας.

Το δεύτερο πρόγραμμα, ονομάζεται «Κάλυψη», και μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει για συμμετοχή 400 ιδιοκτήτες ακινήτων. Η εκτίμηση που έχουμε είναι πως οι πρώτες κατοικίες θα αρχίσουν να παραδίδονται στους δικαιούχους στα τέλη Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου. Ο στόχος του Προγράμματος «Κάλυψη» είναι να αξιοποιηθούν σε πρώτη φάση τουλάχιστον 1.000 ακίνητα, όπου θα στεγαστούν 2,500 ωφελούμενοι 25-39 ετών, δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Δύο πολύ σημαντικές νέες ψηφιακές υπηρεσίες προστέθηκαν αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη είναι η νέα Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ, η οποία είναι διαθέσιμη στο gov wallet για τους πολίτες που αναζητούν εργασία και είναι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό Μητρώο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Μπορούν να την αποθηκεύσουν έτσι στο κινητό τους για εύκολη και άμεση πρόσβαση στις παροχές που δικαιούνται. Μόνο την πρώτη μέρα έγιναν περισσότερες από 10.000 λήψεις της εφαρμογής.

Η δεύτερη είναι η ίδρυση ατομικής επιχείρησης από το gov - ψηφιακά και γρήγορα. Μία διαδικασία που χρειαζόταν 5 επισκέψεις πλέον γίνεται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Πρόκειται για μεγάλη καινοτομία. Η δουλειά κάποιου που θέλει να επιχειρήσει είναι να επιχειρήσει, όχι να φθείρεται συνέχεια στο να αντιμετωπίζει τα συχνά ανούσια εμπόδια που του βάζει η γραφειοκρατία. Θέλουμε να αλλάξουμε την σχέση κράτους πολίτη (άλλο ένα κλισέ που θυμάμαι μια ζωή να ακούω αλλά να μην βλέπω- μέχρι τώρα!) και το gov είναι πιστεύω η πιο μεγάλη απόδειξη του ότι και μπορούμε και γίνεται.

Η ενεργειακή κρίση δεν έχει σταματήσει τα σχέδιά μας να «πρασινίσουμε» την οικονομία μας - ειδικά σε σχέση με τις μεταφορές. Την εβδομάδα που μας πέρασε λοιπόν, μπήκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της δράσης «Πράσινα Ταξί», όπου μπορούν να υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες ταξί αίτηση για επιδότηση 40%, με το μέγιστο ποσό να φτάνει στις 22.500 ευρώ για να προχωρήσουν σε αγορά ή leasing ηλεκτρικού ταξί αλλά και να αγοράσουν εγκατάσταση «έξυπνου» σημείου επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος. Στόχος μας είναι να αντικατασταθούν 2.000 παλιά και ρυπογόνα οχήματα με ηλεκτρικά.

Ένα από τα εμβληματικά έργα που σχεδιάζουμε είναι και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Έχει βέβαια πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι την υλοποίηση, όμως απέκτησε πλέον μορφή. Αυτή την εβδομάδα επιλέχτηκε ομόφωνα από τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Αξιολόγησης η πρόταση του αρχιτεκτονικού γραφείου του David Chipperfield Architects και του Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε. Είναι μία πρόταση που δημιουργεί ένα μοναδικό τοπόσημο στην πόλη, αναβαθμίζοντας την περιοχή και φυσικά προβάλλοντας την εμβέλεια αυτού του τόσο σημαντικού μουσείου. Μέσα στον Φεβρουάριο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά την πρόταση στο κοινό και νομίζω θα εντυπωσιαστείτε όπως εντυπωσιάστηκα και εγώ, όμως έως τότε αξίζει να κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση για να δείτε πώς θα είναι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στο μέλλον.

Είχα αναγγείλει τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ πως θα διορθώσουμε μία πολυετή αδικία, και θα χορηγήσουμε το επίδομα Στόλου στα στελέχη του Πολεμικού μας Ναυτικού που υπηρετούν κάθε χρόνο περισσότερες από 180 ημέρες στη θάλασσα. Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώσαμε λοιπόν πως τα κονδύλια έχουν διασφαλιστεί και, ανάλογα με τον βαθμό τους, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί θα λάβουν από 100-120 ευρώ έως 400-450 ευρώ το μήνα.

Την Παρασκευή παρουσιάσαμε το Ολιστικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ένα σχέδιο που ακολουθεί αυτά που έχουμε ήδη παρουσιάσει στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Τρίπολη. Είναι ένα σχέδιο 360 έργων συνολικού προϋπολογισμού 6,8 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η Πολιτεία το όφειλε σε αυτές τις δύο περιοχές, οι οποίες είχαν δυστυχώς μείνει καθηλωμένες. Σήμερα όμως ήδη μετασχηματίζονται σε κόμβους ενέργειας. Και στόχος μες είναι να αναβαθμιστούν σημαντικά, ώστε η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης να γίνει υπερεθνικός κόμβος όχι μόνο ενέργειας αλλά και μεταφορών και εμπορίου, με ισχυρή πρωτογενή παραγωγή και νέες δομές Υγείας και Εκπαίδευσης για τους κατοίκους της.

Είναι πολλά τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε και φοβάμαι πως αν αρχίσω να τα αναλύω θα διπλασιάσω το μέγεθος της ανάρτησης! Όμως, ειδικά για όσους ζείτε στην περιοχή, ίσως αξίζει να ρίξετε έστω μία γρήγορη ματιά στο συνολικό σχέδιο που ανακοινώσαμε - θα το βρείτε εδώ: bit.ly/3WbywHP

Για εμάς, είναι απόλυτη προτεραιότητά μας να φέρουμε δυναμική ανάπτυξη σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να την εκσυγχρονίσουμε και να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες που όλοι ξέρουμε πως έχει, και που πάντα μας στεναχωρούσε να τις βλέπουμε ανεκμετάλλευτες. Θέλω να ελπίζω πως και αυτή την εβδομάδα βάλαμε ένα ακόμη μικρό λιθαράκι, κάναμε ένα ακόμη μικρό βήμα προς την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε.

Κλείνω εδώ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για τον χρόνο που αφιερώσατε να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση. Ελπίζω να σας φάνηκε ενδιαφέρουσα!»

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Ρήτρα αποχώρησης από 100 έως 200 εκατ. ευρώ!

All Content

Πανελλήνιο Παίδων: Στον τελικό με ανατροπή η ΔΕΚΑ 78-72 τον Πλάτωνα

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ με ορατά έσοδα και χρηματοοικονομική υγεία

All Content - BusinessNews.gr

Στουρνάρας: Αναγκαία και χρήσιμη η νομοθετική ρύθμιση για το ν. Κατσέλη

All Content

McCann Greece: Κατέκτησε το πρώτο Grand Prix της Ελλάδας στα Cannes Lions

All Content

Antenna: Επέκταση στην Ιταλία με τη δημιουργία υπηρεσίας ενημέρωσης σε συνεργασία με τη DAZN

FleetNews

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

FleetNews

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

FleetNews

Η Nissan σε κρίση εμπιστοσύνης κατά τη γενική συνέλευση

All Content

Πανελλήνιο Κορασίδων: Στον τελικό ο Παναθηναϊκός 65-59 τον Παναθλητικό

All Content

Εθνική: Έφυγαν 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Πορτογαλία

All Content - BusinessNews.gr

Αττικα Πολυκαταστήματα: Στα 3,2 ευρώ η διάθεση των μετοχών - Πάνω από 3,5 φορές η υπερκάλυψη

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,08%, κέρδη 15,49% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI για την πάταξη της φοροδιαφυγής

FleetNews

Το Renault Megane E-Tech Electric ανανεώνεται

FleetNews

Το νέο Lynk & CO 08 πρωταγωνιστεί στην BEYOND Expo 2026

CSRΝews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

CSRΝews.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παπαθανάσης: Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τα χρήματα για την κάρτα αγορών
Παπαθανάσης: Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τα χρήματα για την κάρτα αγορών 15/01/2023 - 18:27
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για την κρίση αρχηγών Επιτελείων - Ανανεώνεται η θητεία Φλώρου 16/01/2023 - 08:56
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για την κρίση αρχηγών Επιτελείων - Ανανεώνεται η θητεία Φλώρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Κυριακή – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε «πορτοκαλί συναγερμό»
    27/06/2026 - 15:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κεραμέως: Καλύτεροι μισθοί και όροι για 400.000 εργαζόμενους
    27/06/2026 - 14:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αυξημένη έως 20% η φετινή παραγωγή κορινθιακής σταφίδας
    27/06/2026 - 14:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: Οι αποταμιεύσεις μπορούν να χρηματοδοτήσουν το μέλλον της Ευρώπης
    27/06/2026 - 13:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στην ΕΟΕ η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
    27/06/2026 - 13:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Peoplecert: Σχέδιο για παγκόσμιο πανεπιστήμιο και νέες εξαγορές στις ΗΠΑ
    27/06/2026 - 12:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
    27/06/2026 - 11:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cosco Shipping Ports: Στο +2,8% η διακίνηση τον Μάιο
    27/06/2026 - 11:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στουρνάρας: Αναγκαία και χρήσιμη η νομοθετική ρύθμιση για το ν. Κατσέλη
    27/06/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Καββαθάς: Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά το μέλλον, αλλά το παρόν της μικρής επιχείρησης
    27/06/2026 - 10:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη
    27/06/2026 - 00:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάκτωρ: Πουλήθηκε κτίριο γραφείων στο Χαλάνδρι έναντι 18,95 εκατ. ευρώ
    26/06/2026 - 19:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,08%, κέρδη 15,49% από τις αρχές του έτους
    26/06/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Άκης Σκέρτσος: Πώς κωδικοποιείς και επικοινωνείς το κυβερνητικό έργο 7 χρόνων;
    26/06/2026 - 21:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο Τραμπ απειλεί την Ευρώπη: «Φόρος στις αμερικανικές εταιρείες σημαίνει δασμοί 100%»
    26/06/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Ρήτρα αποχώρησης από 100 έως 200 εκατ. ευρώ!

27/06/2026 - 14:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Παίδων: Στον τελικό με ανατροπή η ΔΕΚΑ 78-72 τον Πλάτωνα

27/06/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

26/06/2026 - 13:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

26/06/2026 - 13:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

26/06/2026 - 13:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MG Motor: Οργανωτικές αλλαγές στη δομή της εταιρείας

26/06/2026 - 10:59
FleetNews
fleetnews.gr

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

25/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

25/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo