Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γεραπετρίτης για τα Γλυπτά: Δεν αποδεχόμαστε ιδιοκτησία του Βρετανικού Μουσείου - Δεν υπάρχει συμφωνία, γίνονται επαφές
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/01/2023 · 07:11

Γεραπετρίτης για τα Γλυπτά: Δεν αποδεχόμαστε ιδιοκτησία του Βρετανικού Μουσείου - Δεν υπάρχει συμφωνία, γίνονται επαφές

«Η κυβέρνηση βρίσκεται, όντως, σε επαφές με το Βρετανικό Μουσείο». επιβεβαίωσε ο κ. Γεραπετρίτης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Λεπτομέρειες για τις διαδικασίες επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στον τόπο τους έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ertnews. Διευκρινίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία, σημείωσε πως «η κυβέρνηση βρίσκεται, όντως, σε επαφές με το Βρετανικό Μουσείο». Ξεκαθάρισε, όμως, ότι «δεν μπορούμε να αποδεχθούμε σε καμία περίπτωση ιδιοκτησία του Βρετανικού Μουσείου [...] την ιδιοκτησία προφανώς την απολαύει ο τόπος, ο οποίος "γέννησε" τα μάρμαρα αυτά». Ζητούμενο, ως εκ τούτου, το νομικό ένδυμα επιστροφής των Γλυπτών, διευκρίνισε.

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ξεκίνησε, όμως, από το ερώτημα αν οι εκλογές θα διεξαχθούν πριν το Πάσχα, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε λέγοντας πως «είναι κάτι που είναι μόνο στο μυαλό του πρωθυπουργού». Ούτως ή άλλως, «μετά τον Απρίλιο οι στιγμές είναι εκλογικές, ήδη έχουμε μπει σε μια εκλογική χρονιά. Είναι σημαντικό ότι σχεδόν εξαντλείται η τετραετία» και η παρούσα κυβέρνηση «επέδειξε πολύ υψηλό σεβασμό για την εξάντλησή της».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε, «οι εκλογές είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα, προφανώς θα θέλαμε να εξαντλούμε απολύτως την τετραετία. Έχουμε την ιδιαιτερότητα φέτος ότι οι ελληνικές εκλογές συμπίπτουν χρονικά περίπου με τις τουρκικές εκλογές», παρατήρησε με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι, «όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε διπλές εκλογές...».

Μετεκλογικές συνεργασίες

Στο κεφάλαιο των συνεργασιών ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε πως «για την Νέα Δημοκρατία το ζήτημα της κυβερνησιμότητας είναι μείζον. Οι πολλαπλές κρίσεις απαιτούν κυβερνήσεις σταθερές, συμπαγείς, έχουν πολύ ισχυρή νομιμοποίηση και εντολή εξ ίσου σημαντική. Δεν αποκλείουμε τη συνεργασία σε μια προγραμματική βάση, αν ο λαός μάς τάξει εκεί. Για μας είναι πολύ σημαντική η αυτοδυναμία διότι εγγυάται τη συνέχεια και τη σταθερότητα της χώρας. Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε με τους θεσμούς».
Κατά συνέπεια, «οι συνεργασίες δεν είναι αυτοσκοπός, εξυπηρετούν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, που είναι η κυβερνησιμότητα της χώρας επί τη βάσει προγραμματικής σύγκλισης». Ενώ στη βάση του κοινωνικά φιλελεύθερου προγράμματος της ΝΔ θα μπορούσαν να υπάρξουν οι συνθέσεις, αναγνώρισε, αλλά, επανέλαβε, «είναι πολύ σημαντικό η κυβέρνηση να έχει πολύ ισχυρή εντολή».

'Αλλωστε, διευκρίνισε, «θα πρέπει να υπάρχουν δύο για το ταγκό», και η μεν Νέα Δημοκρατία «έχει τις συγκεκριμένες προγραμματικές της θέσεις, δυστυχώς άλλοι χώροι που θα μπορούσαν να έχουν πολιτική γειτνίαση στον προγραμματικό λόγο, δεν έχουν την αντίστοιχη διαβουλευτική διάθεση -και μιλώ για το ΚΙΝΑΛ». Εν κατακλείδι, πάντως, «μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία εγγυάται ισχυρή χώρα».

Ενώ στο ερώτημα, αν το ΚΙΝΑΛ επιδείξει μια τέτοια διάθεση και αν οι συσχετισμοί είναι τέτοιοι που επιτρέψουν στη ΝΔ να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να υπάρξει σύγκλιση, αν είναι κάτι που το συζητάει η κυβέρνηση υπό αυτούς τους όρους, τότε ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ως εξής: «Σεις είπατε».

Απολογισμός στην οικονομία

Στα ζητήματα της οικονομίας, ο υπουργός Επικρατείας εξέφρασε την ευχή να είναι αυτά το βασικό θέμα συζήτησης στις εκλογές γιατί αυτά είναι μετρήσιμα, όπως είπε, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα: «Η ελληνική οικονομία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στην Ευρωζώνη - δεν το λέμε εμείς, το λέει η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ελληνική οικονομία "αντιδρά" στο ζήτημα του πληθωρισμού, με βάση τον τελευταίο σταθμισμένο πληθωρισμό η Ελλάδα είναι στις πέντε καλύτερες επιδόσεις στην Ευρωζώνη. Στα ζητήματα της ενέργειας είμαστε η χώρα με την τρίτη μικρότερη τιμή λιανικής στο ηλεκτρικό ρεύμα με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ, και ακριβώς στο μέσο όρο, στην τιμή λιανικής τιμής στο φυσικό αέριο».

Αντιθέτως, «αν πάμε στις εκλογές με την αρνητική ατζέντα της αντιπολίτευσης, εκείνο το οποίο θα συμβεί είναι να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο οι προγραμματικές θέσεις της δικής μας παράταξης», εκτίμησε εξηγώντας παράλληλα το «γιατί»: «Θα κριθούμε για την τετραετία για την οποίαν κυβερνήσαμε, και ευτυχώς είναι πολύ νωπή η εμπειρία της διακυβέρνησης από την προηγούμενη κυβέρνηση. Θα κριθούμε για το πρόγραμμα που θα καταθέσουμε στον ελληνικό λαό. Έγιναν πολλά, θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα. Έγιναν λάθη, τα οποία διορθώθηκαν όσο ήταν δυνατό. Είμαστε μια κυβέρνηση που έχει ως χαρακτηριστικό την αυτοκριτική».

Και, συνεχίζοντας, «για τις μεν παρακολουθήσεις όλα στο φως, η δικαιοσύνη έχει επιληφθεί, θα ξεκαθαρίσει το κουβάρι, όπου υπάρχουν ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν προσηκόντως». Ενώ για το μέλλον «έχει υπάρξει πολύ μεγάλη θωράκιση με τις θεσμικές παρεμβάσεις που έγιναν», συμπλήρωσε. Στα ζητήματα διαφθοράς, «όπου υπάρχουν τέτοιου τύπου μεμονωμένα φαινόμενα, η κυβερνητική παράταξη έχει επιδείξει μηδενική ανοχή», υπογράμμισε εξ άλλου. Ενώ στο ερώτημα αν ο Θέμης Χειμάρας θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα, σημείωσε: «Θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος. Όλα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ διαφανή, καμία σκιά σε κανένα πολιτικό πρόσωπο».

Τα γλυπτά του Παρθενώνα

Αλλάζοντας θέμα, για τα γλυπτά Παρθενώνα ανέφερε πως είναι ένα ζήτημα που «αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων πολιτών». Επί του πρακτέου και «από την πρώτη ημέρα που ορκίσθηκε η νέα κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2019, ο πρωθυπουργός έθεσε ως βασική προτεραιότητα να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός για να μπορέσουμε να ζήσουμε την επανένωση των σπουδαίων γλυπτών του Παρθενώνα -και αυτό σε απτό, επιχειρησιακό επίπεδο, όχι θεωρητικά, όχι αφηρημένα».

Στα 3,5 χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ έγιναν πάρα πολλά πράγματα, είπε επίσης θυμίζοντας: «Τον Σεπτέμβριο του 2021 η διακυβερνητική επιτροπή της UNESCO για πρώτη φορά εκδίδει απόφαση με την οποία καλεί τη βρετανική κυβέρνηση να αναθεωρήσει τη στάση της σε σχέση με την επανένωση των γλυπτών». Μια απόφαση που ο υπουργός Επικρατείας συσχέτισε ευθέως με την προηγηθείσα «σωστή διπλωματική στάση της χώρας μας», κάτι που αποτελεί «επιτυχία, πρωτίστως, του Υπουργείου Πολιτισμού».

Πέραν τούτου, «έχουμε ήδη ξεκινήσει μερική επιστροφή ορισμένων από τα γλυπτά του Παρθενώνα π.χ. την επιστροφή του θραύσματος Fagan σε συμφωνία με την αυτόνομη σικελική κυβέρνηση καθώς και την επιστροφή τριών θραυσμάτων από το Βατικανό με τη συμφωνία του Πάπα». Και κοντά σε αυτά έχουμε την «πολύ ριζική μεταστροφή της κοινής γνώμης στο Ηνωμένο Βασίλειο», πράγμα το οποίο «δεν ήλθε από μόνο του, έχουν γίνει πολύ συντονισμένες ενέργειες εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης».

Εστιάζοντας στο «τώρα», ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαίωσε ότι «είμαστε σε επαφές με το Βρετανικό Μουσείο, σε δημιουργική συζήτηση». Όμως, διευκρίνισε, «υπάρχουν οι πολύ ριζικές απαγορευτικές γραμμές, που συνιστούν την εθνική στάση. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε σε καμία περίπτωση ιδιοκτησία του Βρετανικού Μουσείου, δεν υφίσταται μια τέτοια διάσταση. Την ιδιοκτησία προφανώς την απολαύει ο τόπος, ο οποίος "γέννησε" τα μάρμαρα αυτά».

Με άλλα λόγια, «η ελληνική Πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί με οποιαδήποτε μορφή ένα δανεισμό, ο οποίος θα γίνει προς την Ελλάδα -και τούτο γιατί αυτό θα υπαινισσόταν ζήτημα ιδιοκτησίας. Εκείνο το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε στο πλαίσιο αμοιβαίας κατανόησης με το Βρετανικό Μουσείο, είναι η επιστροφή των Γλυπτών υπό νομικό ένδυμα, το οποίο θα συζητήσουμε και συζητούμε στο πλαίσιο δημιουργικής λογικής», ανέφερε εξειδικεύοντας αμέσως μετά: «Έχουμε όντως θέσει το θέμα να μπορούμε να στέλνουμε ορισμένες από τις ελληνικές αρχαιότητες ή, ακόμη ακόμη, και από άλλες περιόδους του ελληνισμού, π.χ. την βυζαντινή (περίοδο), για περιοδικές εκθέσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να απεμπολήσουμε το οποιοδήποτε δικαίωμα έχουμε απέναντι στα γλυπτά», ξεκαθάρισε επίσης.

Και, προχωρώντας, «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία. Γίνονται συζητήσεις και ακόμη απέχουμε πολύ από το να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία αυτή». Ανεξάρτητα δε, από τη μεταστροφή της κοινής γνώμης εκεί, όσο η κυβέρνηση του Λονδίνου και το Βρετανικό Μουσείο έχουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το βρετανικό νόμο που δεν επιτρέπει την οριστική αποξένωση των γλυπτών από το Μουσείο, είναι «μια πολύ δύσκολη άσκηση. Εμείς θα επιμείνουμε ότι τα γλυπτά αποτελούν κομμάτι της δικής μας πολιτιστικής ταυτότητας, θα πρέπει να επιστρέψουν στη γενέθλια γη με τους όρους που εμείς συζητάμε και στο πλαίσιο γενικότερης πολιτιστικής κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας», τόνισε εν κατακλείδι.

Η συνέντευξη έκλεισε με τα ελληνοτουρκικά, εκεί όπου ο Γ. Γεραπετρίτης τόνισε πως «η Ελλάδα έχει αρωγό της το διεθνές δίκαιο, ποτέ κανείς δεν έχασε επικαλούμενος το διεθνές δίκαιο. Η Ελλάδα έχει αρωγό της σύσσωμη τη διεθνή κοινότητα». Και έκλεισε διαμηνύοντας, «δεν φοβόμαστε, δεν ετεροκαθορίζουμε την πολιτική μας με βάση τη στάση της Τουρκίας, δεν πρόκειται να δειλιάσουμε ποτέ».

  • ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ
  • ·
  • ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
  • ·
  • ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΕΟΚ: Καταγγελία για χρηματοδότηση ΚΑΕ της GBL από το εξωτερικό

All Content

Άρης: Πρώτη προπόνηση για Σπανούλη και διεθνείς (pics)

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Αύγουστο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Saint Laurent Greece: Το luxury αντέχει – Άλμα 48,9% στις πωλήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Τζίρος 113,6 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 5% στα καθαρά κέρδη

All Content

Στην The Weekend Agency το Möller’s

All Content

Η WHY αναλαμβάνει την επικοινωνία του O/PURIST

FleetNews

Zeekr: Στο Top 3 των πολυτελών ηλεκτρικών μαρκών τον Ιούλιο

FleetNews

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

FleetNews

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

All Content

FIBA: Το 4ο «παράθυρο» έσπασε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στα γήπεδα

All Content

Παναθηναϊκός: Τα έξι φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του Ομπράντοβιτς

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Καθαρά κέρδη 22,3 εκατ. ευρώ για το α΄ εξαμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Oι δυο ταχύτητες στις μειώσεις τιμών, ο νέος Βρετανός πρέσβης και τα POS της «σχεδίας»

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Τσίπρας: Σχέδιο ανασυγκρότησης 7,39 δισ. ευρώ – Εθνικό Ταμείο Σύγκλισης και «Πατριωτική Εισφορά»

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

CSRΝews.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

CSRΝews.gr

Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά

CSRΝews.gr

«Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»: Συστάσεις για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στα σχολεία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κατρίνης για τα μετεκλογικά σενάρια: Πρωτίστως θα πρέπει να μιλήσει ο λαός
Κατρίνης για τα μετεκλογικά σενάρια: Πρωτίστως θα πρέπει να μιλήσει ο λαός 08/01/2023 - 17:52
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο πλιάτσικο 5,5 εκατ. ευρώ και 420 απευθείας αναθέσεων σε συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ 09/01/2023 - 12:46
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο πλιάτσικο 5,5 εκατ. ευρώ και 420 απευθείας αναθέσεων σε συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΚΕΔΕ: Στην 90η ΔΕΘ οι Δήμοι διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο στον σχεδιασμό της χώρας
    02/09/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο: Δέχτηκε δύο προσφορές για το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου
    02/09/2026 - 18:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,32%, στα 307,24 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    02/09/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Διπλή διάκριση στην αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στα WITSA Global AI Awards
    02/09/2026 - 17:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βουλή: Επιχορήγηση 3 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού
    02/09/2026 - 17:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η «Ελλάδα του gov.gr» στην 90ή ΔΕΘ
    02/09/2026 - 17:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Bank of America: Εκτοξεύεται το online betting – Gen Z και Millennials στο 88% της δραστηριότητας
    02/09/2026 - 17:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • International Workplace Group: Ρεκόρ ανάπτυξης δικτύου με 728 νέες συμφωνίες στο Α΄ εξάμηνο του 2026
    02/09/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Σε διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για άμεσες ξένες επενδύσεις
    02/09/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λαϊκές αγορές: Παράταση στις προθεσμίες για σήμανση, αποτύπωση και απόδοση θέσεων
    02/09/2026 - 16:55 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκες σε 19 από 22 κατηγορούμενους για απάτη παραγωγών από την Κρήτη
    01/09/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το χρήμα κοστίζει όλο και πιο ακριβά για τα νοικοκυριά και τα κράτη
    01/09/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Volkswagen: Η διοίκηση προτείνει κλείσιμο τεσσάρων γερμανικών εργοστασίων έως το 2034
    01/09/2026 - 20:16 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΠΕΔΜΕΔΕ, ΠΕΣΕΔΕ και ΣΑΤΕ ζητούν άμεση παρέμβαση για τις αναθεωρήσεις τιμών στα δημόσια έργα
    01/09/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Hard Rock Cafe Athens: Yποδέχεται τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας μουσικής σκηνής για το Hard Rock Rising
    01/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ Γυναίκες: Απέκτησε την Κριστίν Ντάλτσε

02/09/2026 - 14:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χάνει την έναρξη της σεζόν ο Κλαρκ λόγω τραυματισμού

02/09/2026 - 14:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα Head of Corporate Communication στην AB Βασιλόπουλος

02/09/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

02/09/2026 - 13:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

02/09/2026 - 13:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά

02/09/2026 - 10:14
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Στο Top 3 των πολυτελών ηλεκτρικών μαρκών τον Ιούλιο

02/09/2026 - 08:03
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

01/09/2026 - 11:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo