Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υποκλοπές: Τι κατέθεσε ο Γρ. Δημητριάδης - Τα σχόλια των εκπροσώπων κομμάτων
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/11/2022 · 19:36

Υποκλοπές: Τι κατέθεσε ο Γρ. Δημητριάδης - Τα σχόλια των εκπροσώπων κομμάτων

Δεν προσήλθαν στη Βουλή Μπίτζιος, Λαβράνος, Ντίλιαν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ολοκληρώθηκε η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συγκλήθηκε μετά τα κοινά αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για ακρόαση του πρώην γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και των επιχειρηματιών Φέρλιξ Μπίτζιου, Γιάννη Λαβράνου και Tal Dilian, που φέρονται να εμπλέκονται με τις εταιρείες Krikell και Intellexa σχετικά με το κακόβουλο λογισμικό Predator και τις παρακολουθήσεις.

Στην Επιτροπή προσήλθε και κατέθεσε ο πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. Αντίθετα οι επιχειρηματίες Φέρλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος ενημέρωσαν ότι ο ο πρώτος διαμένει στο Μιλάνο και ο δεύτερος στο Λονδίνο και κωλύονται να προσέλθουν στην Επιτροπή και εάν η Επιτροπή θέλει μπορεί να καταθέσουν με υπόμνημα ή να καταθέσουν στις προξενικές αρχές μας. Ο κ.Tal Dilian, εάν και στάλθηκε σχετικό αίτημα- πρόσκληση στο Τελ Αβίβ, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Η Αντιπολίτευση ζήτησε να αποσταλούν εκ νέου προσκλήσεις και να κινηθούν οι διαδικασίες περί υποχρεωτικής προσέλευσής τους. Το αίτημα αυτό τέθηκε σε ψηφοφορία όπως και το εάν πρέπει η συνεδρίαση να εξελιχθεί με τις διαδικασίες της μυστικότητας, τα οποία απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o κ. Δημητριάδης απάντησε ότι η παραίτησή του από το αξίωμα του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού τον Αύγουστο έγινε με δική του πρωτοβουλία, ότι δεν γνωρίζει τους (απόντες από τη συνεδρίαση) επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιο και Ταλ Ντίλιαν (Intellexa), παρά μόνο τον Γιάννη Λαβράνο (Intellexa), καθώς και ότι η κυβέρνηση δεν προμηθεύτηκε το παράνομο λογισμικό Predator.

Πηγές ΝΔ: Στο κενό οι προσπάθειες δημιουργίας πολιτικών εντυπώσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης για την υπόθεση των υποκλοπών.

Κύκλοι της ΝΔ, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ανέφεραν πως «Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες δημιουργίας πολιτικών εντυπώσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο πρώην Γεν. Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Γρηγόρης Δημητριάδης όχι μόνο προσήλθε παρά τις αντίθετες κραυγές της αντιπολίτευσης, αλλά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του ετέθησαν, χωρίς να επικαλεστεί το απόρρητο, όπως ορισμένοι προεξοφλούσαν.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε δουλειές και επιχειρηματικά ραντεβού με τους κ.κ. Λαβράνο, Μπίτζιο και πως δεν γνώριζε τον κ. Ντίλιαν. Επίσης, τόνισε ότι δεν επισκέφθηκε ποτέ το ΚΕΤΥΑΚ, δεν γνωρίζει καμία ομάδα από αυτό, ούτε πρόσωπα και ότι η συνεργασία του ήταν με τον διοικητή της ΕΥΠ και Κοντολέοντα και ελάχιστα ως καθόλου με άλλα πρόσωπα.

Αποσαφήνισε ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με κακόβουλα λογισμικά και πως με την κυβέρνηση της ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ αγορά, προμήθεια χρήση τέτοιων λογισμικών από κρατικές υπηρεσίες. Δεν επιβεβαίωσε επίσης, επιχειρηματικές συναντήσεις και ραντεβού στην Κύπρο με τον κ. Λαβράνο και ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο πως ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα για τη νόμιμη επισύνδεση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε ερώτηση για το βαθμό καθημερινής του εμπλοκής στα θέματα της ΕΥΠ υπογράμμισε πως ήταν η απολύτως αναγκαία εκ της θέσεως του. Σημείωσε ότι τα κακόβουλα λογισμικά είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που απασχολεί και την Κομισιόν. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει σχέση με τις εταιρίες Krikel και Intellexa, θυμίζοντας ότι η πρώτη ήρθε στην Ελλάδα επί υπουργίας του κ. Τόσκα με τον οποίο υπέγραψε και τη σχετική σύμβαση».

Οι ίδιες πηγές της ΝΔ σημείωναν πως «και από την σημερινή ακρόαση του κ. Δημητριάδη κατέστη σαφές, όπως αναγνώρισε ενώπιον της Επιτροπής και μέρος της αντιπολίτευσης, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διασύνδεση ανάμεσα στο ελληνικό δημόσιο και το κακόβουλο λογισμικό Predator» και έκαναν γνωστό πως «αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή, η αποστολή ερωτήσεων προς τους κ.κ. Λαβράνο, Μπίτζιο και Ντίλιαν προκειμένου να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής».

Κ. Καραγκούνης: Ο κ. Δημητριάδης και προσήλθε και έδωσε απάντηση σε όλα

Ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μετά την ολοκλήρωση της μυστικής συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας δήλωσε « για μια ακόμα φορά έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες της Αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν την υπόθεση των υποκλοπών. Ο κ. Δημητριάδης και ήρθε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και έδωσε απάντηση σε όλα».

Γ, Κατρούγκαλος: Η ΝΔ συντήρησε την ομερτά - Η μυστικότητα της συνεδρίασης, ομολογία της διασύνδεσης ΕΥΠ -Predator

«Η ΝΔ, που επικαλείται τάχα σκευωρία και ότι η αντιπολίτευση καλλιεργεί επίτηδες τοξικό κλίμα, και σήμερα ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη τακτική με τις εξαγγελίες και τις διαρροές. Ουσιαστικά συντήρησε το κλίμα της ομερτά και έγινε ξεκάθαρη η πρόθεσή της να μην πέσει φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών, στη διασύνδεση ΕΥΠ και Predator και τις πολύ πραγματικές ευθύνες του ίδιου του πρωθυπουργού τόσο για το σκάνδαλο όσο και για την συγκάλυψή του» ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Η ίδια η συσχέτιση από την πλειοψηφία της Επιτροπής των ιδιωτών που κλήθηκαν σε ακρόαση, και όπως γνωρίζεται είναι πια δεδομένη η διασύνδεση τους με το λογισμικό Predator με την ΕΥΠ, που αποτέλεσε και τη βάση της απόφασης της Επιτροπής για να είναι μυστική η συνεδρίαση, νομίζω ότι αποτελεί την καλύτερη ομολογία εκ μέρους της κυβερνητικής πλευράς πως η ΕΥΠ και Predator ήταν σε ένα κοινό κέντρο παρακολουθήσεων. Από εκεί και μετά, οι απαντήσεις που δόθηκαν σε καμία περίπτωση δεν κάλυψαν τα πολύ πραγματικά περιστατικά και κυρίως τις αποκαλύψεις που η δημοσιογραφική έρευνα έχει φέρεις το φως» προσέθεσε ο κ. Κατρούγκαλος και τόνισε:

«Εμείς θα επιμείνουμε να έρθουν οι κ.κ. Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Να μην έχουμε την γελοιοποίηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που θα επιδιώξει η πλειοψηφία, για να απαντήσουν γραπτά. Και για ένα πράγμα θα πρέπει να είναι βέβαιη η ΝΔ, ότι θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «εάν ο κ. Δημητριάδης απάντησε στα ερωτήματα», ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι «έδωσε απαντήσεις που ήταν πολύ πολύ αόριστες και όχι συγκεκριμένες κατά τη γνώμη μου»

Χ. Καστανίδης: Όλα στο σκοτάδι και όχι στο φως για την κυβέρνηση

«Διαφάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι η κυβέρνηση θέλει να κρατήσει σε απόλυτο σκοτάδι άνομες ενέργειες όπως η παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών. Άνομες ενέργειες που είτε οφείλονται σε κρατικές υπηρεσίες είτε σε ιδιώτες.» δήλωσε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και προσέθεσε:

«Σήμερα έφτασε στο απόγειο της δόξας της. Αρνήθηκε τη δημοσιότητα της συνεδρίασης. Αρνήθηκε τη βίαιη προσαγωγή ιδιωτών οι οποίοι δεν εξετέλεσαν το καθήκον τους να προσέλθουν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Και αυτό το έκανε με έναν τρόπο ο οποίος ήταν απόλυτα εξευτελιστικός για την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και την ίδια την Βουλή. Και με έναν κανιβαλισμό της νομικής επιστήμης που δεν αντέχει στην στοιχειώδη πρακτική. Όλα λοιπόν, στο σκοτάδι και όχι στο φως για την κυβέρνηση».

Μ. Συντυχάκης: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ επιμένουν να θάβουν την υπόθεση των συνακροάσεων στο ΚΚΕ

«Μετά το φιάσκο των αλλεπάλληλων θεατρικών παραστάσεων στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και το φιάσκο της Εξεταστικής Επιτροπής είχαμε μια άλλη επιπλέον συνεδρίαση της Επιτροπής που η πλειοψηφία της επιμένει ”όλα στο σκοτάδι. Τίποτα στο φως”. Για δε, την υπόθεση του ΚΚΕ (εν. τις συνακροάσεις του τηλεφωνικού του κέντρου) όλοι τους ομονοούν σε ένα πράγμα. Στο θάψιμο της υπόθεσης» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Μανώλης Συντυχάκης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.

«Έχουμε αιτηθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, εκτός από τις κλητεύσεις Λαβράνου, Μπίτζιου και Ντάλιαν, να κληθούν ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ζαμπίρας, εισαγγελείς, μέλη της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ και μέλη της Κρατικής Ασφάλειας για να καταθέσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, όλα τα υπόλοιπα κόμματα δεν δέχθηκαν το αίτημα αυτό. Επιμένουν, λοιπόν, να θάβουν και να απαξιώνουν μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπως άλλωστε έχει ήδη αναφέρει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ότι είναι η υπόθεση του ΚΚΕ, παρόλα αυτά όλοι ομονοούν στο θάψιμό της» προσέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ και κατέληξε: «Εμείς, θα συνεχίσουμε, να είναι όλα στο φως. Να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Θα επανέλθουμε με πρότασή μας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Όχι, γιατί ευελπιστούμε ότι μπορεί να βγει κάτι μέσα από αυτή την υπόθεση αλλά γιατί δεν πρέπει πρώτα από όλα ο λαός να συνηθίσει στην ιδέα ότι είναι φυσιολογική υπόθεση να παρακολουθείται. Γιατί είναι χιλιάδες οι παρακολουθήσεις που γίνονται».

  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ
  • ·
  • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  • ·
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 92-74: Άνετα το 4/4 με Λεσόρ, Φρανσίσκο και Χέις-Ντέιβις

All Content

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Η photo gallery από το T-Center

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Αύξηση 8% στις πωλήσεις στο 9μηνο - Πέντε νέα καταστήματα το 2027

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Εκτίναξη των εξαγωγών κατά 26,7% τον Αύγουστο – Στα 37,1 δισ. ευρώ στο 8μηνο

All Content - BusinessNews.gr

Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ

All Content

Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Στην Πεδίο οι δράσεις δημοσιότητας

All Content

Έρευνα Prosumers: Η οικογένεια αλλάζει - Τι δείχνει η ελληνική Gen Z για το μέλλον του θεσμού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Το alley-oop κάρφωμα του Γιαμπουσέλε (vid)

All Content

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Αποθεώθηκαν και αγκαλιάστηκαν Ζοτς-Σάρας - Παρών ο Μποντιρόγκα (vid & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός Χρυσός: Σε λειτουργία η μεγαλύτερη ξένη βιομηχανική επένδυση στην Ελλάδα, με ορίζοντα δεκαετιών

All Content - BusinessNews.gr

Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ Fiber: Έφτασε σε 1,5 εκατ. σπίτια σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

CSRΝews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

CSRΝews.gr

TrophyΤροφή Meet-Up 2026: Πώς η Κυκλική Οικονομία Προσθέτει Αξία στους Πελάτες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσίπρας: Νέα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις
Τσίπρας: Νέα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις 28/11/2022 - 19:30
Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄ 28/11/2022 - 20:23
Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Samsung και Βρετανικό Μουσείο παρουσιάζουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κορέας
    08/10/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης: «Δύσκολη ισορροπία» η προστασία των πολιτών από το ενεργειακό σοκ και η διατήρηση της δημοσιονομικής αξιοπιστίας
    08/10/2026 - 22:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας με καύσιμα, ποτά και παραποιημένα οχήματα - τέσσερισ συλλήψεις
    08/10/2026 - 21:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεχίζονται οι αυτοψίες και καταγραφές των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Κρήτη
    08/10/2026 - 20:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Δεν θα επιτεθούμε στο Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές - Συνεχίζονται οι συνομιλίες
    08/10/2026 - 20:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών
    08/10/2026 - 20:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Αυτόματα η συμπλήρωση του ΚΑΕΚ στη δήλωση στοιχείων ακινήτων Ε9
    08/10/2026 - 19:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Η κυβέρνηση μπλοκάρει τις βίζες για ξένους εργαζομένους σε μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες
    08/10/2026 - 19:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκουριές: Εγκαινιάστηκε, παρουσία Μητσοτάκη, η επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων σε χρυσό και χαλκό
    08/10/2026 - 18:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γκράβα: Αναστέλλεται η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος την Παρασκευή
    08/10/2026 - 18:35 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Dior: Πάνω από 67 εκατ. ευρώ ο τζίρος στην Ελλάδα
    08/10/2026 - 07:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι φέρνει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ για χρέη, servicers, crypto, τράπεζες και πληρωμές
    08/10/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τέλος τα μετρητά στις παραδόσεις δεμάτων με courier, υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές
    08/10/2026 - 08:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σπανός ΑΕ: Αύξηση 15,40% στον κύκλο εργασιών του Ομίλου το 2025 στα 235,5 εκατ. ευρώ
    08/10/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Άνοδος στις τιμές του πετρελαίου - Πάνω από 103 δολάρια το βαρέλι το Brent
    08/10/2026 - 10:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 92-74: Άνετα το 4/4 με Λεσόρ, Φρανσίσκο και Χέις-Ντέιβις

08/10/2026 - 20:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σημαντικό «διπλό» για τη Βίρτους Μπολόνια, 94-87 την Μπάγερν Μονάχου

08/10/2026 - 20:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα»: Οι μεγάλες συζητήσεις και τα συμπεράσματα

08/10/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Dragons' Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22.10, στον ΣΚΑΪ

08/10/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο οικολογικό σήμα της ΕΕ

08/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο όμιλος Qualco δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025

08/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo