Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δένδιας: Έλαβα τη διαβεβαίωση ότι η Ισπανία πάντοτε θα εργάζεται εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/12/2021 · 21:49

Δένδιας: Έλαβα τη διαβεβαίωση ότι η Ισπανία πάντοτε θα εργάζεται εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου

Την ανησυχία του για την τυχόν πρόθεση της Ισπανίας να ενισχύσει τη στρατιωτική της συνεργασία με την Τουρκία, εξέφρασε στον Ισπανό ομόλογό του, ο κ. Δένδιας.

Την ανησυχία του για την τυχόν πρόθεση της Ισπανίας να ενισχύσει τη στρατιωτική της συνεργασία με την Τουρκία, εξέφρασε στον Ισπανό ομόλογό του Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες Μπουένο, o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Ήμουν ειλικρινής στη συζήτησή μας, καθώς οι καλοί φίλοι πρέπει να μιλούν πάντοτε με ειλικρίνεια. Εξέφρασα ανησυχία για την τυχόν πρόθεση της Ισπανίας να ενισχύσει τη στρατιωτική της συνεργασία με την Τουρκία και υπογράμμισα ότι ήδη από το 2008, με την κοινή μας θέση 944 του Συμβουλίου της 8ης Δεκεμβρίου για τον καθορισμό κοινών κανόνων που διέπουν τον έλεγχο των εξαγωγών στρατιωτικής τεχνολογίας, τα κράτη - μέλη έχουμε δεσμευθεί να μην εξάγουμε στρατιωτική τεχνολογία και εξοπλισμό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επιθετικές ενέργειες ή για περιφερειακή αποσταθεροποίηση» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας στις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών, πως η Ισπανία ενεργεί και θα ενεργεί πάντοτε εντός ευρωπαϊκού πλαισίου και εντός του πλαισίου των ευρωπαϊκών αποφάσεων. Για αυτή την καθαρή τοποθέτησή, όπως είπε, τον ευχαρίστησε.

«Η Τουρκία αποτελεί έναν παράγοντα αποσταθεροποίησης στη Μεσόγειο, με κορυφαία εκδήλωση το Casus Belli»

Περαιτέρω, ο Νίκος Δένδιας στηλίτευσε τον «αποσταθεροποιητικό» ρόλο της Τουρκίας στη Μεσόγειο, κάνοντας ειδική αναφορά στο το Casus Belli εναντίον της Ελλάδας. «Η σημερινή Τουρκία αποτελεί έναν παράγοντα αποσταθεροποίησης στη Μεσόγειο, με μια κορυφαία εκδήλωση: το Casus Belli, την απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδας, κάτι που είναι πρωτοφανές» είπε υπουργός Εξωτερικών στον Ισπανό ομόλογό του. Η Τουρκία, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας, είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη που έχει εκδώσει απειλή πολέμου εναντίον άλλης χώρας, και μάλιστα αν η άλλη χώρα ασκήσει νόμιμο δικαίωμα της. «Δεν είναι μόνο αυτό. Το παράνομο και ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο επίσης είναι μια τουρκική ενέργεια καταδικασμένη από το σύνολο των κρατών-μελών της ΕΕ. Έχουμε την παράνομη κατοχή τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Υπάρχει επίσης, η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, κάτι το οποίο μιμήθηκε και η Λευκορωσία» πρόσθεσε.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως κοινός παρονομαστής όλων αυτών των ενεργειών είναι η πλήρης έλλειψη σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο και προς το Δίκαιο της Θάλασσας. Όμως, σημείωσε, και το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας είναι μέρος του ευρωπαϊκού κεκτημένου και καυτηριάζοντας τις πρακτικές αυτές, είπε πως έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει η ΕΕ, και που πρεσβεύουν και σέβονται τόσο η Ελλάδα και η Ισπανία.

«Συμφώνησαν στην ανάγκη στενότερης συνεργασίας»

Κατά τη συνάντησή τους, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ισπανίας συμφώνησαν στην ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ τους, με τακτικότερες συναντήσεις. Ειδικότερα, προχώρησαν το θέμα με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών, ώστε να υπάρχουν τακτικές επαφές σε επίπεδο υπουργών, αλλά και σε επίπεδο γενικών γραμματέων των υπουργείων. Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσουν πολύ σύντομα να καταλήξουν στο κείμενο αυτού του μνημονίου και να το υπογράψουν σε μια προσεχή δική του ανταποδοτική επίσκεψη στη Μαδρίτη.

Επιπροσθέτως, συμφώνησαν να εμβαθύνουν και τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών. Περαιτέρω, ο Νίκος Δένδιας είπε πως «σκεφτήκαν πως θα ήταν εξαιρετικά καλό, αν οι πολιτικές επαφές συνδυάζονταν και με οικονομικό φόρουμ κάθε φορά που αυτές λάμβαναν χώρα». Αυτό, εκτίμησε, θα βοηθήσει και την αλληλοκατανόηση και την πρόοδο των πολύ σημαντικών διμερών σχέσεων.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα κοινά που έχουν οι δύο χώρες: «Είναι χώρες της Μεσογείου, του ευρωπαϊκού νότου, είναι εταίροι στην ΕΕ από τη δεκαετία του '80, είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Διακρίνονται από προσήλωση σε κοινές αξίες, όπως η δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Εστιάζοντας στη συνάντηση που είχαν, τη χαρακτήρισε γόνιμη και ειλικρινή για ολόκληρο το φάσμα των διμερών σχέσεων. «Η ανταλλαγή σκέψεων έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, δεδομένου ότι οι δεσμοί μεταξύ των δύο λαών μας έχουν ιστορικό βάθος» είπε και επισήμανε πως ένας από τους διαπρεπείς καλλιτέχνες της Ισπανικής Αναγέννησης έγινε γνωστός ως El Greco, ο Έλληνας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου, σημειώνοντας πως υπήρξε το ανάχωμα της Χριστιανικής Ευρώπης στα επεκτατικά σχέδια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. «Τότε πίστευε ο σουλτάνος ότι μπορούσε να μετατρέψει τη Μεσόγειο σε μια τουρκική λίμνη» πρόσθεσε.


Η Ελλάδα προσβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας της με την Ισπανία

Ειδική αναφορά έκανε ο Νίκος Δένδιας στην ανάγκη ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας. Αναλυτικότερα, διαμήνυσε πως η Ελλάδα προσβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας της με την Ισπανία, και στο πλαίσιο της ΕΕ και της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και στο MED9 και σε διμερές επίπεδο. «Έχουμε κι εμείς αυτονόητα την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στην Ισπανία σε όποιες προκλήσεις τυχόν η Ισπανία αντιμετωπίζει ή θα αντιμετωπίσει. Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν είναι a la carte. Είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική συνεργασά, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών διαπίστωσαν πως υπάρχουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη σε πάρα πολλούς τομείς, στο εμπόριο, στον τουρισμό, στην ενέργεια. «Αυτό φαίνεται και από τις ταχύτατα εξελισσόμενες σχέσεις στον οικονομικό τομέα» ανέφερε ειδικότερα ο Νίκος Δένδιας και σημείωσε πως η Ισπανία αποτελεί σημαντική πηγή προέλευσης αγαθών και επενδύσεων με προορισμό την Ελλάδα. Επισήμανε ακόμα πως το διμερές εμπόριο υπερβαίνει τα 3 δισ. ευρώ, «γεγονός που δημιουργεί μεγάλες δυνατότητες για περαιτέρω ενίσχυση».

Τέλος, ο Νίκος Δένδιας δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης για το γεγονός, ότι αμέσως μετά το τηλεφώνημά του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας εκδήλωσε την πρόθεσή του να έρθει στην Αθήνα και πραγματοποίησε την υπόσχεσή του μέσα σε ένα διάστημα λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ισπανός ΥΠΕΞ: Να βρεθούν λύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με βάση το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο

Tην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων με βάση το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο προέταξε για τις ελληνοτουρικικές σχέσεις ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες Μπουένο κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Νίκο Δένδια. Ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών διαμήνυσε πως «η Ελλάδα, όπως κάθε άλλο μέλος της ΕΕ, μπορεί να είναι σίγουρη ότι η Ισπανία πάντοτε θα εργάζεται μέσα από το ευρωπαϊκό πλαίσιο και μέσω των κοινών ευρωπαϊκών αποφάσεων».

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες Μπουένο, ευχαρίστησε τον Νίκο Δένδια για τη «θερμή υποδοχή του». Επικεντρώνοντας στις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα, τις χαρακτήρισε εξαιρετικές. Περαιτέρω, ανέδειξε τη σημασία της Ελλάδας για την Ισπανία, αναφέροντας πως είναι μια χώρα με την οποία έχουν πολλά κοινά συμφέροντα και ίδιους στόχους. «Η Ελλάδα και η Ισπανία είμαστε χώρες μεσογειακές, ευρωπαϊκές, σύμμαχοι, φίλες και βρισκόμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε έναν καλό διάλογο και μια εξαιρετική συνεργασία» ανέφερε ο Μανουέλ Αλμπάρες Μπουένο. «Όλα αυτά αποτελούν τη βάση μιας ειλικρινούς σχέσης σε γενικά πολιτικά θέματα» συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών διαπίστωσε πως η Ελλάδα και η Ισπανία συμπλέουν σε πάρα πολλά θέματα και διαμήνυσε μάλιστα πως η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στην Ισπανία ως μια φίλη, σύμμαχο και εταίρο, «με την οποία μπορεί πάντοτε να είστε σίγουροι ότι θα σας υποστηρίζουμε». Υπογράμμισε πως η παρουσία του στην Αθήνα δίνει τη δυνατότητα να έχουν ακόμα πιο σημαντική συνεργασία.

'Αλλωστε διαβεβαίωσε πως οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να δουλεύουν στα διεθνή fora, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο MED9. «Οι θέσεις μας είναι πάρα πολύ κοινές, παρεμφερείς στα μεγάλα διεθνή θέματα» παρατήρησε.

Εν συνεχεία, εντόπισε κοινές προκλήσεις, αλλά και κοινές ευκαιρίες για συνεργασία. Με τη σειρά του, ανακοίνωσε πως οι δύο χώρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οικονομικό φόρουμ, ώστε ελληνικές και ισπανικές εταιρείες να μπορούν μαζί να εξετάσουν τις δυνατότητες επενδύσεων στις δύο χώρες. Επιπλέον εκδήλωσε το ισπανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε λιμάνια, αεροδρόμια, στη ναυτιλία και την αεροπορική βιομηχανία.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. «Εκεί υπάρχει μια σημαντικότατη πρωτοβουλία και παράδοση όσον αφορά στις ισπανικές σπουδές» σημείωσε κάνοντας ειδική μνεία στο Ινστιτούτο Θερβάντες. Εξίσου, αναφέρθηκε στον τουρισμό.

Συμπερασματικά, ο κ. Μπουένο τόνισε πως οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά συμφέροντα τα οποία τις ενώνουν, και εξέφρασε τη βούληση της χώρας του για εμβάθυνση των διμερών σχέσεων.

Διευρυμένες συνομιλίες

Μετά το τέλος των κοινών δηλώσεων, πραγματοποιήθηκαν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ελλάδας και της Ισπανίας. Στην ατζέντα των συνομιλιών βρέθηκαν η ενδυνάμωση της ελληνο-ισπανικής συνεργασίας, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Βόρεια Αφρική και στη Λευκορωσία, το μεταναστευτικό και η διεύρυνση της ΕΕ.

  • ΔΕΝΔΙΑΣ
  • ·
  • ΙΣΠΑΝΙΑ
  • ·
  • ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
  • ·
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Νικς... φρέναραν και προσπέρασαν τους Σέλτικς, 111-89 στη Βοστώνη (vids)

All Content

Σαρωτικοί οι Μαϊάμι Χιτ στην Ουάσινγκτον, 132-101 τους Γουίζαρντς

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 2,45% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ 105-91 τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αποβλήθηκε ο Στέφανος Δέδας

All Content

Ξέφυγε από τη Βαλένθια η Ρεάλ - Νίκες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Fast Food: Πώς αλλάζει ο χάρτης της ταχείας εστίασης στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content - BusinessNews.gr

Θ. Κοντογεώργης: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Προϋπολογισμός 2022 - Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Δραστική μείωση εισοδημάτων και δαπανών υγείας
Προϋπολογισμός 2022 - Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Δραστική μείωση εισοδημάτων και δαπανών υγείας 14/12/2021 - 21:17
Προϋπολογισμός 2022 - Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): Πληρώνουν οι πολλοί και καρπώνονται οι λίγοι 14/12/2021 - 21:55
Προϋπολογισμός 2022 - Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): Πληρώνουν οι πολλοί και καρπώνονται οι λίγοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    08/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Xρηματοδότηση έως 40.000 ευρώ για startups που καινοτομούν
    08/02/2026 - 15:05 STARTUPS
  • Επενδύσεις 2,5 δισ. ευρώ προωθεί η ΕΥΔΑΠ
    08/02/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ξένοι επενδυτές: Ρεκόρ συμμετοχής 69% στην κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
    08/02/2026 - 11:56 INVESTING IN GREECE
  • Oι υποδομές καθορίζουν την αξία των ακινήτων
    08/02/2026 - 11:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Pragma IoT - H ελληνική spinoff που κάνει τη βιομηχανία και τη ναυτιλία πιο «έξυπνες»
    08/02/2026 - 11:09 STARTUPS
  • Η αναγέννησή της παραδοσιακής χειροτεχνίας, εφαλτήριο ανάπτυξης
    08/02/2026 - 10:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    08/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    07/02/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Νέες επενδύσεις και είσοδος στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού
    07/02/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η αναγέννησή της παραδοσιακής χειροτεχνίας, εφαλτήριο ανάπτυξης
    08/02/2026 - 10:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ξένοι επενδυτές: Ρεκόρ συμμετοχής 69% στην κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
    08/02/2026 - 11:56 INVESTING IN GREECE
  • Oι υποδομές καθορίζουν την αξία των ακινήτων
    08/02/2026 - 11:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    08/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Pragma IoT - H ελληνική spinoff που κάνει τη βιομηχανία και τη ναυτιλία πιο «έξυπνες»
    08/02/2026 - 11:09 STARTUPS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Καμ Τόμας

08/02/2026 - 22:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

08/02/2026 - 21:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo