Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
1st Oil & Gas Forum: "Κομβικό σημείο η Ελλάδα για τη μεταφορά ενέργειας"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/09/2017 · 03:00

1st Oil & Gas Forum: "Κομβικό σημείο η Ελλάδα για τη μεταφορά ενέργειας"

Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται το 1st Oil & Gas Forum που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται το 1st Oil & Gas Forum που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου χαιρετισμού του, ο Πρόεδρος του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος, αφού εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κομβικό σημείο για τη μεταφορά ενέργειας, ισχυροποιώντας έτσι τη γεωπολιτική της θέση και την πολιτική της δύναμη και επιρροή δήλωσε, «Η Ελλάδα έχει ήδη μπει στον ενεργειακό χάρτη με τον TAP, όπου οι εργασίες συνεχίζονται βάσει του χρονοδιαγράμματος και η κατασκευή προχωρά στις 3 περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας, και με τον αγωγό IGB του οποίου η αδειοδότηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και η χρηματοδότησή έχει εξασφαλιστεί χάρη στην εξαιρετική συνεργασία Ελλάδας Βουλγαρίας για την υλοποίηση ενός σχεδίου που επιτρέπει τη διαφοροποίηση των πηγών εφοδιασμού φυσικού αερίου στην Νότιο Ανατολική Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και για τον πλωτό σταθμό υγροποίησης αερίου στην Αλεξανδρούπολη, εδώ στον τόπο που στοχευμένα επιλέξαμε για την διεξαγωγή αυτού του σημαντικότατου συνεδρίου για την ενέργεια. Το έργο αυτό θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τον IGB και μαζί πολλαπλασιάζουν τις πηγές εφοδιασμού της περιοχής». Στη συνέχεια τόνισε, «Οι συνεργασίες που απαιτούνται και καλλιεργούνται συστηματικά προς όφελος όλων των πλευρών αυξάνουν την γεωπολιτική αξία της χώρας και δημιουργούν συμμαχίες που ενισχύουν την προστασία της από επιβουλές».

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά ενέργειας που προσδίδουν μια σειρά από έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του δήλωσε χαρακτηριστικά, «Αν υπολογίσουμε ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι η μοναδική Περιφέρεια της Ελλάδας που διαθέτει εκμεταλλεύσιμο κοίτασμα πετρελαίου, στον Πρίνο Καβάλας, ότι είναι η πρώτη Περιφέρεια της χώρας σε βεβαιωμένα γεωθερμικά πεδία και ότι παράγει ήδη ανανεώσιμες μορφές ενέργειας όπως η γεωθερμική, η αιολική και η υδροηλεκτρική, τότε γίνεται σαφές ότι με σωστό σχεδιασμό και μεθοδικότητα μπορούμε να πετύχουμε το στρατηγικό μας στόχο που είναι η ανάδειξη της Περιφέρειάς μας σε πραγματικό ενεργειακό κόμβο για τη χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.»

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης κατά τον χαιρετισμό του, αφού έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή για την πόλη της Αλεξανδρούπολης η οποία από την ίδρυσή της και έπειτα είναι κόμβος εμπορίου τόνισε, «Έναν αιώνα μετά, οι γεωπολιτικές εξελίξεις αναδεικνύουν την Αλεξανδρούπολη σε ενεργειακό κόμβο ενίσχυσης της ευρωπαϊκής ενεργειακής ασφάλειας. Η Αλεξανδρούπολη είναι πλέον, ύστερα από είκοσι περίπου χρόνια διασυνοριακών προσπαθειών και πρωτοβουλιών, ενεργειακή γέφυρα για τα δίκτυα μεταφοράς φυσικού αερίου που συμβάλουν αποφασιστικά στην ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης».

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt αφού χαρακτήρισε την Αλεξανδρούπολη ως ιστορικό σταυροδρόμι αλλά και μελλοντικό ενεργειακό κέντρο, δήλωσε χαρακτηριστικά «Αυτές οι πρωτοβουλίες στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και η επέκταση του τερματικού σταθμού ΥΦΑ της περιοχής Ρεβυθούσα στο Nότο, δημιουργούν την υποδομή για την εισαγωγή νέων πηγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη, που δίνουν μεγαλύτερη ισχύ στους καταναλωτές και αμβλύνουν την επιρροή των προμηθευτών. Στην συνέχεια σημείωσε, «Στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, έχετε μια παρόμοια ευκαιρία να προωθήσετε την οικονομική ανάπτυξη και να ενισχύσετε την ασφάλεια με την υλοποίηση αυτών των έργων τα οποία θα συνδέσουν την περιφερειακή ενεργειακή υποδομή. Και είμαι υπερήφανος που λέω ότι οι προμηθευτές υγραερίου των ΗΠΑ, για πρώτη φορά, εισέρχονται στην ευρωπαϊκή αγορά και θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα στην προώθηση της ενεργειακής ασφάλειας». Στην συνέχεια ανέφερε, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλους τους Ευρωπαίους Συμμάχους μας και εταίρους μας για να προωθήσουν την ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια. Και μπορώ να πω κατηγορηματικά ότι πρόκειται για έναν τομέα όπου η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Κλείνοντας σημείωσε, Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ όταν επισκέφθηκε την Πολωνία πριν λίγο καιρό, «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ την ενέργεια για να εξαναγκάσουν τα έθνη σας και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε άλλους να το κάνουν». Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να είναι ένας κρίσιμος εταίρος για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο για όλη την Ευρώπη.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε την εθνική ενεργειακή στρατηγική, η οποία όπως ανέφερε, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και την επέκταση του φυσικού αερίου ως μέρος της μετάβασης σε καθαρές μορφές ενέργειας. Ακόμη, τόνισε τη σημασία του φυσικού αερίου στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ασφάλειας και της διαφοροποίησης των πηγών ενεργειακού εφοδιασμού. Υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας για την προώθηση και υλοποίηση του κάθετου διαδρόμου, ως εναλλακτικής Πύλης εισόδου φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα τέσσερα έργα που συνθέτουν τον κάθετο διάδρομο, τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου, την πλωτή μονάδα ΥΦΑ Αλεξανδρούπολης, τον Διασυνδετήριο Αγωγό Ελλάδας-Βουλγαρίας και τον Διασυνδετήριο Αγωγό Βουλγαρίας-Σερβίας. Στη συνέχεια, ανέπτυξε τις προοπτικές της Ελλάδας ως χώρας παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, έκανε αναφορά στο έντονο διεθνές ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από εταιρείες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των υδρογονανθράκων, το οποίο και έχει οδηγήσει στην προκήρυξη δύο νέων διαγωνισμών για περιοχές στο Ιόνιο και την Κρήτη.

Η Υπουργός ενέργειας της Βουλγαρίας Temenuzhka Petkova, σημείωσε «Λόγω της έλλειψης κοινής ενεργειακής πολιτικής, οι χώρες της περιοχής πρέπει να επιδείξουν όχι μόνο την πολιτική βούληση αλλά και την απαραίτητη ενεργειακή αλληλεγγύη στην κατασκευή έργων υποδομής φυσικού αερίου και διασυνδέσεων. Η Βουλγαρία και η Ελλάδα, εργάζονται ενεργά για την κατασκευή του interconnector gas connection διασυνδετήριο αγωγό αερίου Βουλγαρίας – Ελλάδας, προβλέποντας η κατασκευή να ξεκινήσει το 1ο εξάμηνο του 2018. Εξετάζουν τις δυνατότητες αμοιβαίας συμμετοχής στην κατασκευή του τερματικού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης και του project κάθετου άξονα αερίου. Πιστεύω ότι αυτά τα έργα θα βοηθήσουν την Βουλγαρία την Ελλάδα και τη Σερβία να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα στα Βαλκάνια. Επίσης, πιστεύω ότι η Ελλάδα και η Σερβία θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού κόμβου αεριαγωγού «Bαλκαν» στη Βουλγαρία. Η κατασκευή μιας σύγχρονης, συνδεδεμένης ενεργειακής υποδομής στην περιοχή δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση. Είναι αναγκαιότητα για όλες τις χώρες των Βαλκανίων».

Ο Υπουργός Ενέργειας της Σερβίας κ. Aleksandar Antic, αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην πρωτοβουλία του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, επεσήμανε τη σημασία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των γειτονικών χωρών οι οποίες παρά τη μικρή δυναμική τους, έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να εισέλθουν στην αγορά της ενέργειας και να συνομιλούν ισότιμα με μεγάλους παίκτες της αγοράς.

  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ·
  • 1ST OIL GAS FORUM
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πλήρης δράση το Σάββατο στην Allwyn WBL1 (live streams)

All Content

Στα "κόκκινα" ο Ντόντσιτς με 53π. στο 124-118 των Λέικερς επί του Πόρτλαντ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων η χρηματιστηριακή αγορά - Εβδομαδιαία πτώση 2,51% στο Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤ: Δύο οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Λαγκάρντ – Η ανακοίνωση Πιερρακάκη και τα επόμενα βήματα

All Content - BusinessNews.gr

Οι παγκόσμιες αγορές παρασύρονται από την "καταιγίδα" κατά των μετοχών TN

All Content

DDB Athens: Ο Λάζαρος Νικηφορίδης αναλαμβάνει Chief Creative Officer

All Content

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Μονοψήφιος ΛεΜπρον και ήττα 76ερς 95-119 στο Κλίβελαντ

All Content

Επτά σερί νίκες οι Σπερς με 7ο double-double Γουέμπι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών στα 41,86 δισ. ευρώ το εννεάμηνο του 2026 – Αύξηση 11,6% τον Σεπτέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

CRATS Fried Chicken: Φρένο στα σενάρια για Κύπρο και focus στην Αθήνα – Η στρατηγική της «λελογισμένης ανάπτυξης» για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Kerkini: Η startup απορρυπαντικών από τις Σέρρες που ξεχώρισε στο Dragons' Den Greece και το επιχειρηματικό στοίχημα του Βασίλη Τσικέ

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

CSRΝews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

CSRΝews.gr

Δύο ακόμη νεογέννητες φώκιες στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Conde Nast Traveller: Τα Ελληνικά νησιά είναι τα «καλύτερα στον κόσμο»
Conde Nast Traveller: Τα Ελληνικά νησιά είναι τα «καλύτερα στον κόσμο» 07/09/2017 - 03:00
LIVE οι δηλώσεις Τσίπρα - Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου 07/09/2017 - 03:00
LIVE οι δηλώσεις Τσίπρα - Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fitch: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ΒΒΒ, με σταθερή προοπτική
    07/11/2026 - 10:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/11/2026 - 09:00 MEDIA
  • Κατερίνη: Προφυλακίστηκαν τρεις υπάλληλοι για την υπόθεση με τα «γρηγορόσημα» στην Πολεοδομία
    06/11/2026 - 22:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: Έρχονται νέες αποκαλύψεις για φοροδιαφυγή - Προειδοποίηση σε όσους παρανομούν
    06/11/2026 - 21:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ για το διάστημα 9-13 Νοεμβρίου 2026
    06/11/2026 - 20:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Απώλειες 1% στις συναλλαγές της Παρασκευής, με φόντο τις ανησυχίες για τις μετοχές της ΤΝ
    06/11/2026 - 20:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Το ρολόι χτυπά αντίστροφα»: Τηλεοπτικοί σταθμοί έρχονται να προστεθούν στους δέκτες ψευδών απειλών για βόμβες
    06/11/2026 - 19:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • «Μπόνους ορόφου»: Διευκρινίσεις Μαρινάκη για τη μεταφορά συντελεστή δόμησης
    06/11/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΚΤ: Δύο οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Λαγκάρντ – Η ανακοίνωση Πιερρακάκη και τα επόμενα βήματα
    06/11/2026 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων η χρηματιστηριακή αγορά - Εβδομαδιαία πτώση 2,51% στο Euronext Athens
    06/11/2026 - 18:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΒΕΠ: Τα τρία σενάρια για την τιμή του πετρελαίου μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
    06/11/2026 - 11:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΕΤΕ: Αντιδράσεις για την επικείμενη αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων
    06/11/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων η χρηματιστηριακή αγορά - Εβδομαδιαία πτώση 2,51% στο Euronext Athens
    06/11/2026 - 18:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών στα 41,86 δισ. ευρώ το εννεάμηνο του 2026 – Αύξηση 11,6% τον Σεπτέμβριο
    06/11/2026 - 14:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στη Θεσσαλονίκη η ετήσια συνάντηση της Επιτροπής Αυτοματοποιημένων Μετρό της UITP
    06/11/2026 - 17:20 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πλήρης δράση το Σάββατο στην Allwyn WBL1 (live streams)

07/11/2026 - 07:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τρίποντη επέλαση Σέλτικς στη Σάρλοτ, νίκες Χοκς-Ράπτορς (vids)

07/11/2026 - 07:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ξεκίνησε στα Χανιά το ευρωπαϊκό έργο AQUAWISE για την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων

06/11/2026 - 15:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΚΕΔΕ-Μ. Σχοινάς: Τις επόμενες ημέρες η πρόσκληση 80 εκατ. ευρώ για μικρά αρδευτικά έργα

06/11/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Antenna Studios & ΑΝΤ1: Ισχυρή διεθνής παρουσία και νέες εμπορικές συμφωνίες στο MIPCOM 2026

06/11/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kosmos 93,6: Τη Δευτέρα 12:00-14:00 το μαγικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen

06/11/2026 - 14:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AFW Celebrity Skin” x “Kallergis Machines”

05/11/2026 - 18:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo