Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εθνική: Κέρδη μετά φόρων 53 εκατ. από συνεχιζόμενες δραστηριότητες
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/03/2017 · 03:00

Εθνική: Κέρδη μετά φόρων 53 εκατ. από συνεχιζόμενες δραστηριότητες

«Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, η Εθνική Τράπεζα κατόρθωσε να επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα σε όλες τις βασικές δραστηριότητές της, περιορίζοντας τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα, βελτιώνοντας τη ρευστότητά της, ενισχύοντας την κεφαλαιακή της επάρκεια και επιστρέφοντας σε θετική κερδοφορία», σημειώνει η διοίκηση του ομίλου με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, η Εθνική Τράπεζα κατόρθωσε να επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα σε όλες τις βασικές δραστηριότητές της, περιορίζοντας τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα, βελτιώνοντας τη ρευστότητά της, ενισχύοντας την κεφαλαιακή της επάρκεια και επιστρέφοντας σε θετική κερδοφορία», σημειώνει η διοίκηση του ομίλου με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Η Εθνική εμφάνισε κέρδη μετά φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες στα €53 εκατ. σε επίπεδο ομίλου, έναντι ζημιών ύψους €2,5 δισ. το 2015. Στην Ελλάδα, τα κέρδη μετά φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθαν σε €17 εκατ. έναντι ζημιών ύψους €2,5 δισ. το 2015.

Αναλυτικά:

* Τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 31% σε ετήσια βάση το 2016 και διαμορφώθηκαν σε €818 εκατ., αντανακλώντας τη σημαντική μείωση του κόστους άντλησης ρευστότητας και την αποκλιμάκωση των λειτουργικών δαπανών.

* Τα καθαρά έσοδα από τόκους στην Ελλάδα ανήλθαν σε €1,592 εκατ. (+1,2% σε ετήσια βάση), με τη μείωση του κόστους άντλησης ρευστότητας να αντισταθμίζει την αρνητική επίπτωση από την απομόχλευση των δανείων.

* Στην Ελλάδα, τα καθαρά έσοδα από τόκους και προμήθειες διαμορφώθηκαν σε €149 εκατ. έναντι μηδενικών εσόδων το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, αντικατοπτρίζοντας τη μείωση του κόστους των ομολόγων του Πυλώνα ΙΙ & ΙΙΙ

* Οι εγχώριες λειτουργικές δαπάνες διαμορφώθηκαν σε €991 εκατ. (-3,7% σε ετήσια βάση), αντανακλώντας τη μείωση τόσο των δαπανών προσωπικού (-3,4% σε ετήσια βάση) όσο και των γενικών και διοικητικών εξόδων (-5,6% σε ετήσια βάση). Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου Προσωπικού αναμένεται να μειώσει τις δαπάνες σημαντικά μέσα στο 2017.

* Οι εγχώριες πρόβλεψες για επισφαλή δάνεια μειώθηκαν δραστικά σε €684 εκατ. από €3,528 εκατ. το 2015.

* Η χρηματοδότηση μέσω ΕLA έχει μειωθεί κατά €11,8 δισ. από την επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων έως σήμερα, ανερχόμενη σε μόλις €5,8 δις2. Η ΕΤΕ παραμένει η τράπεζα με τη χαμηλότερη εξάρτηση από τον έκτακτο μηχανισμό ELA στην Ελλάδα1. Η χρηματοδότηση από το Ευρωσύστημα διαμορφώθηκε σε €10,4 δισ. το Μάρτιο του 2017 από €24,0 δισ. το τέλος του Δ’ Τριμήνου 2015.

* Ο δείκτης Δανείων προς Καταθέσεις μειώθηκε περαιτέρω σε 86% στην Ελλάδα, αντανακλώντας την αύξηση στις εγχώριες καταθέσεις κατά €0,9 δισ. σε τριμηνιαία βάση το Δ’ τρίμηνο του 2016, κυρίως λόγω εποχικότητας.

* Ο δείκτης CET 1 ανέρχεται σε 16,3% και σε 15,8% με πλήρη εφαρμογή της Βασιλείας ΙΙΙ, (σ.σ. δεν περιλαμβάνει το όφελος από τις συμφωνηθείσες, αλλά όχι ολοκληρωμένες, αποεπενδύσεις από τις Βουλγαρικές θυγατρικές, UBB & Interlease, καθώς και από τη SA.B.A.).

* Τα κεφάλαια της ΕΤΕ θα ενισχυθούν περαιτέρω από την πλήρη εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Τράπεζας.

Τα NPEs

Οπως σημειώνεται, αντανακλώντας τις επιτυχημένες αναδιαρθρώσεις και τις αυξημένες διαγραφές πλήρως καλυμμένων από προβλέψεις δανείων, τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα μειώθηκαν κατά €0,9 δισ. σε τριμηνιαία βάση το Δ’ τρίμηνο του 2016. Η συνολική μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων ανέρχεται σε €2,8 δισ. για το 2016.

* Ο δείκτης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων στην Ελλάδα υποχώρησε κατά 130 μ.β. σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και διαμορφώθηκε σε 45,1%, στα χαμηλότερα επίπεδα του εγχώριου τραπεζικού κλάδου. Το ποσοστό κάλυψης από σωρευμένες προβλέψεις ανήλθε σε 56,5% στην Ελλάδα, το υψηλότερο του κλάδου

* Ο δείκτης δανείων σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών μειώθηκε κατά 160 μ.β. σε τριμηνιαία βάση και διαμορφώθηκε σε 33,8% στην Ελλάδα, στα χαμηλότερα επίπεδα του κλάδου. Ο δείκτης κάλυψης δανείων σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών από συσσωρευμένες προβλέψεις ανήλθε σε 75,4% στην Ελλάδα, στα υψηλότερα επίπεδα του κλάδου.

* Στην Ελλάδα, το κόστος πιστωτικού κινδύνου διαμορφώθηκε σε 212 μ.β. το 2016 συγκριτικά με 1,004 μ.β. το 2015.

Τα επιτεύγματα του 2016

* Ο ρυθμός δημιουργίας νέων Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων παρέμεινε αρνητικός για 3ο συνεχόμενο τρίμηνο. Ως αποτέλεσμα αυτής της τάσης, ο δείκτης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων μειώθηκε κατά 400 μ.β. το 2016, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

* Σταδιακή υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, όπως αυτή διαφαίνεται από την ολοκλήρωση των πωλήσεων των Finansbank, NBGI Private Equity Funds και ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ, καθώς και από τη συμφωνία για την πώληση της South African Bank of Athens (SABA) και των θυγατρικών στη Βουλγαρία, United Bulgarian Bank (UBB) και Interlease. Ο δείκτης CET1 της ΕΤΕ παραμένει ισχυρός, επιτρέποντας την αποπληρωμή των υπό αίρεση μετατρέψιμων ομολογιών (CoCos).

* Εξάλειψη της έκθεσης σε ομόλογα Πυλώνα ΙΙ & ΙΙΙ, η οποία ισοδυναμεί με ετησιοποιημένο όφελος ύψους €200 εκατ. που θα διαφανεί πλήρως στα αποτελέσματα του 2017. Η χρηματοδότηση μέσω του μηχανισμού ΕLA μειώθηκε κατά €5,7 δισ. από το τέλος Δεκεμβρίου του 2015 και διαμορφώθηκε σε μόλις €5,8 δισ. το Μάρτιο.

* Ολοκλήρωση του Προγράμματος Εθελουσίας Εξόδου Προσωπικού το Δεκέμβριο του 2016, με την συμμετοχή 1,150 εργαζομένων και ετησιοποιημένο όφελος περίπου.

Φραγκιαδάκης: Ποιες είναι οι στρατηγικές προτεραιότητες

«Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, η Εθνική Τράπεζα κατόρθωσε να επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα σε όλες τις βασικές δραστηριότητές της, περιορίζοντας τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα, βελτιώνοντας τη ρευστότητά της, ενισχύοντας την κεφαλαιακή της επάρκεια και επιστρέφοντας σε θετική κερδοφορία», δηλώνει ο CEO Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

«Αναφορικά με την ποιότητα του δανειακού χαρτοφυλακίου, η ΕΤΕ διατήρησε ένα σημαντικό ρυθμό μείωσης των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, περιορίζοντας τα Μη Εξυπηρετούμενα Ανοίγματα κατά €2,8 δισ. Το αποτέλεσμα αυτό ξεπερνά και τον επιμέρους στόχο για το 2016 κατά €0,5 δισ. Κατά συνέπεια, η ΕΤΕ είναι η Τράπεζα με το χαμηλότερο δείκτη Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων στην Ελλάδα, το υψηλότερο ποσοστό κάλυψης από σωρευμένες προβλέψεις και την καλύτερη επίδοση όσον αφορά στη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων.

Σε επίπεδο ρευστότητας, η ΕΤΕ εξάλειψε πλήρως την έκθεσή της σε εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου που χρησιμοποιούνταν ως ενέχυρα για άντληση ρευστότητας από το μηχανισμό ELA, μειώνοντας την εξάρτησή της από τον ELA κατά €6 δισ., παρά την αποπληρωμή των υπό αίρεση μετατρέψιμων ομολογιών (CoCos) ύψους €2 δισ. στο τέλος της χρονιάς. Ως αποτέλεσμα, η εξάρτηση της Τράπεζας από το μηχανισμό ELA έχει περιοριστεί σε λιγότερο από €6 δισ., γεγονός το οποίο καθιστά το στόχο της Τράπεζας για την πλήρη απεξάρτηση από τον μηχανισμό ELA εφικτό.

Όσον αφορά την κεφαλαιακή της επάρκεια, η ΕΤΕ ενίσχυσε τα Κύρια Βασικά Ίδια Κεφάλαιά της (CET1) κατά περίπου 750 μ.β. το 2016, μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης των αποεπενδύσεων από τη Finansbank, την ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ και την NBGI Private Equity. Σαν συνέπεια, η Τράπεζα έλαβε την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αποπληρωμή κεφαλαίων ύψους €2 δισ. υπο μορφήν CoCos στο τέλος της χρονιάς. Η επιτυχής ολοκλήρωση των υπόλοιπων αποεπενδύσεων, είτε αυτές έχουν ήδη συμφωνηθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να ενισχύσει τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας περαιτέρω.

Αναφορικά με τα λειτουργικά αποτελέσματα της Τράπεζας, τα κέρδη μετά φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες κινήθηκαν σε θετικά επίπεδα έναντι ζημίων ύψους €2,5 δισ. το 2015, με παρόμοια αποτελέσματα και τάσεις και σε επίπεδο λειτουργικών αποτελεσμάτων.

Το 2017, το οικονομικό περιβάλλον αναμένεται να συνεχίσει να βελτιώνεται. Οι στρατηγικές μας προτεραιότητες περιλαμβάνουν την περαιτέρω αποκλιμάκωση των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων, σύμφωνα με τους στόχους μας προς τον Ενιαίο Μηχανισμό Στήριξης (ΕΜΣ), τη σημαντική μείωση της έκθεσης στο μηχανισμό ELA, η οποία θα θέσει τις βάσεις για την πλήρη εξάλειψή της στις αρχές του 2018, την ενίσχυση των κεφαλαίων μας μέσω επιπλέον κεφαλαιακών ενεργειών, όπως ορίζει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, καθώς και τη διατήρηση των θετικών τάσεων στην εγχώρια οργανική κερδοφορία, η οποία περιλαμβάνει την αύξηση των χορηγήσεων σε εγχώριες επιχειρήσεις», καταλήγει.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ·
  • ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Δεν πάει την Τρίτη στη συνάντηση της ΕΟΚ για τη διαιτησία

All Content

Παγκόσμιο Γυναικών: Τα ζευγάρια στα μπαράζ και οι 4 που περιμένουν στα προημιτελικά

All Content - BusinessNews.gr

Οι 4 βασικοί άξονες των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ - Η πλήρης εξειδίκευση από το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Εξαγωγές: Άνοδος 14,9% στο επτάμηνο – Πάνω από 5 δισ. ευρώ για τέταρτο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

All Content

Humble - Endless: Δεν θέλει υπερβολές, #goodmood θέλει

All Content

Στην Initiative η E.I. Παπαδόπουλος

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

All Content

Γουόκαπ: "Ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του" (pic)

All Content

Γκριγκόνις: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου έδωσε πολλή αγάπη"

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Γιατί επιλέγει την Euronext Athens – Στόχος η ρευστότητα και η διεύρυνση της επενδυτικής βάσης

All Content - BusinessNews.gr

Στα 2 δισ. ευρώ οι επενδύσεις της Fraport AG στη Ελλάδα - Χρ. Δήμας: Η κυβέρνηση θα επιμείνει στην υλοποίηση των έργων υποδομής

All Content - BusinessNews.gr

Η Λίτσα Παναγιωτοπούλου αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

FleetNews

Jeep Compass: Νέες και ισχυρότερες εκδόσεις με μεγαλύτερη αυτονομία

FleetNews

AION: Η τεχνολογία πίσω από την αυτονομία των έως 708 χλμ.

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Pepco: Ένα μπρελόκ – αρκουδάκι αλλάζει τις ζωές των παιδιών σε 19 χώρες της Ευρώπης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πινακοθήκη Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις πόλεις υποδέχονται τις συλλογές της
Πινακοθήκη Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις πόλεις υποδέχονται τις συλλογές της 30/03/2017 - 03:00
Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης: Ανακοίνωση επίθεση σε βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 30/03/2017 - 03:00
Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης: Ανακοίνωση επίθεση σε βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Φθινοπωρινή Δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης από τη VERGOS Auctions με 169 έργα σε προσιτές τιμές
    07/09/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΕΣΕ: «Αόρατη» η εστίαση στα μέτρα της ΔΕΘ – Ζητά στοχευμένες παρεμβάσεις
    07/09/2026 - 22:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουκρανία: Ζημιές στην καπνοβιομηχανία BAT μετά από ρωσική επίθεση
    07/09/2026 - 22:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λετονία: Σχεδιάζει την επιβολή δασμών 300% σε σιτηρά από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία
    07/09/2026 - 21:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κρις Ρόκος: Στην Ελλάδα μεταφέρει τη φορολογική του κατοικία ο «βασιλιάς» των hedge funds
    07/09/2026 - 20:46 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ταχιάος για τη Γραμμή 4 στην Κυψέλη: «Πλήρης αποκατάσταση των ζημιών, επανεκκίνηση του έργου με απόλυτη ασφάλεια»
    07/09/2026 - 20:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    07/09/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • THEON: Νέα χρηματοδότηση 325 εκατ. ευρώ – Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια
    07/09/2026 - 19:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Σπασμένη Φλέβα»: H ταινία του Γιάννη Οικονομίδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ
    07/09/2026 - 19:10 LIFESTYLE
  • Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Περιορισμένη η ελάφρυνση για τις μικρές επιχειρήσεις από τα νέα μέτρα
    07/09/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων: Τι κερδίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα €2,2 δισ. της ΔΕΘ
    07/09/2026 - 07:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Helleniq Energy: Νέα εποχή εξωστρέφειας - Επενδύσεις έως 5 δισ. ευρώ με στόχο ισχυρότερο αποτύπωμα στην Ευρώπη
    07/09/2026 - 08:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • METLEN: Νέο holding υποδομών με «όχημα» το Χρηματιστήριο – Το σχέδιο για ΜΕΤΚΑ και Παραχωρήσεις
    07/09/2026 - 09:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    07/09/2026 - 12:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Jaguar Land Rover: Προχωρά σε προγραμματισμένες περικοπές θέσεων εργασίας
    07/09/2026 - 10:05 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Κίνα 71-51 την Ιταλία για τη 2η θέση πίσω από τις ΗΠΑ που σάρωσαν την Τσεχία

07/09/2026 - 20:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

07/09/2026 - 20:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Pepper 96.6 έφερε τον Jack Savoretti live στην Ερμού

07/09/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

UEFA Europa League και UEFA Conference League επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

07/09/2026 - 14:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

07/09/2026 - 13:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

07/09/2026 - 12:30
FleetNews
fleetnews.gr

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

07/09/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

07/09/2026 - 05:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo