Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΝΦΙΑ: Πώς θα αποφύγετε λάθη ή παραλείψεις που μπορεί να σας κοστίσουν
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
02/09/2016 · 03:00

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα αποφύγετε λάθη ή παραλείψεις που μπορεί να σας κοστίσουν

Οδηγίες για τη διόρθωση του Ε9
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής διορθωτικών δηλώσεων Ε9 για τα έτη 2010-2016 με πρόστιμα μειωμένα κατά 50% έως το τέλος Νοεμβρίου 2016. Για τις δηλώσεις που θα υποβληθούν έως και την προαναφερόμενη νέα καταληκτική ημερομηνία, το προβλεπόμενο αυτοτελές πρόστιμο των 100 ευρώ μειώνεται κατά 50%, δηλαδή περιορίζεται στα 50 ευρώ.

Πώς όμως γίνεται η υποβολή των διορθωτικών δηλώσεων; Η υποβολή τροποποιητικών-διορθωτικών δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) γίνεται μέσω της εφαρμογής «Ε9 Περιουσιολόγιο» που βρίσκεται στο λογαριασμό κάθε φορολογούμενου στο σύστημα TAXISNET (ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr).

Όποιος φορολογούμενος έχει κάνει λάθη ή έχει υποπέσει σε παραλείψεις κατά τη συμπλήρωση ενός ή περισσοτέρων από τα έντυπα Ε9 που υπέβαλε για τα έτη 2010-2016 έχει το δικαίωμα να εισέλθει στην εφαρμογή «Ε9 Περιουσιολόγιο» και να διορθώσει τα λανθασμένα στοιχεία που έχει αναγράψει ή να καλύψει τις όποιες παραλείψεις του.

Τυχόν λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει στη συμπλήρωση του Ε9, το οποίο απεικονίζει την περιουσιακή κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί την 1η-1-2016, μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την χρέωση των φορολογουμένων με επιπλέον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από αυτόν που πραγματικά θα έπρεπε να πληρώσουν.

Στις περιπτώσεις αυτές η διόρθωση των λαθών και των παραλείψεων με την ηλεκτρονική υποβολή τροποποιητικών-διορθωτικών δηλώσεων Ε9 είναι αναγκαία προκειμένου τα εκκαθαριστικά που θα εκδοθούν να αναγράφουν τους πραγματικά αναλογούντες φόρους.

Αλλά ακόμη κι αν εκδοθούν τα εκκαθαριστικά βάσει λανθασμένων Ε9, με την εκ των υστέρων υποβολή τροποποιητικών-διορθωτικών δηλώσεων μπορεί να γίνει νέος υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ και να εκδοθούν καινούργια διορθωτικά εκκαθαριστικά σημειώματα με τα βεβαιωθέντα ποσά του ΕΝΦΙΑ μειωμένα σε σύγκριση με τα αρχικά.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

α) Η υποβολή τροποποιητικής δήλωσης Ε9 για ένα ή περισσότερα από τα έτη 2010-2016 επιβαρύνεται με αυτοτελές πρόστιμο εκπρόθεσμης δήλωσης μειωμένο κατά 50%, από τα 100 στα 50 ευρώ.

β) Σε περίπτωση που η τροποποιητική-διορθωτική δήλωση Ε9 για την περιουσιακή κατάσταση της 1ης-1-2016 υποβληθεί τον Σεπτέμβριο, μετά την έκδοση του εκκαθαριστικού του ΕΝΦΙΑ του 2016, τότε εάν από τη νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ προκύψει μείωση του αρχικώς βεβαιωθέντος φόρου κατά ποσό μεγαλύτερο των 300 ευρώ, ο φορολογούμενος θα παραπεμφθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για έλεγχο.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που επιβεβαιώνουν το λόγο υποβολής της διορθωτικής δήλωσης.

Τα dikaiologitika.gr παρουσιάζoυν σήμερα έναν αναλυτικό οδηγό με συμβουλές:

α) για τον εντοπισμό των λαθών στη συμπλήρωση του Ε9, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στον καταλογισμό επιπλέον ΕΝΦΙΑ.

β) για τους τρόπους με τους οποίους τα λάθη αυτά μπορούν να διορθωθούν με την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9.

Τα πιο συχνά λάθη στη συμπλήρωση του Ε9 που προκαλούν υπερχρεώσεις με επιπλέον ΕΝ.Φ.Ι.Α. και οι οδηγίες για να διορθωθούν με την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 έχουν αναλυτικά ως εξής:

Μη ορθή συμπλήρωση στοιχείων για ημιτελή κτίσματα. Οι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους κενά ημιτελή κτίσματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη ηλεκτροδοτηθεί ή ηλεκτροδοτούνται με εργοταξιακό ρεύμα, δικαιούνται έκπτωσης 60% στον ΕΝ.Φ.Ι.Α. που αναλογεί στα συγκεκριμένα κτίσματα. Τα προηγούμενα δύο έτη, έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις η έκπτωση αυτή να μην υπολογιστεί στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι τα στοιχεία του κενού ημιτελούς ακινήτου δεν είχαν αναγραφεί σωστά στη δήλωση Ε9.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την ΓΓΔΕ, προκειμένου να υπολογιστεί η έκπτωση κατά 60% στον ΕΝΦΙΑ που αναλογεί σε κενό ημιτελές κτίσμα το οποίο δεν έχει ποτέ ηλεκτροδοτηθεί ή ηλεκτροδοτείται με εργοταξιακό ρεύμα, ο φορολογούμενος πρέπει, κατά την αναγραφή των στοιχείων του συγκεκριμένου κτίσματος στον πίνακα 1 του Ε9, να έχει συμπληρώσει, οπωσδήποτε, και τις ακόλουθες ενδείξεις:

- Στη στήλη 10 του πίνακα 1, θα πρέπει να έχει αναγράψει τον κωδικό αριθμό 99 που σημαίνει «ημιτελές κτίσμα». - Στη στήλη 30 του πίνακα 1 πρέπει να έχει συμπληρώσει την ένδειξη ΟΧΙ εάν το ημιτελές κτίσμα είναι «μη ηλεκτροδοτούμενο» ή την ένδειξη ΝΑΙ, εάν το ημιτελές κτίσμα ηλεκτροδοτείται με εργοταξιακό ρεύμα.

Στην περίπτωση συμπλήρωσης της ένδειξης «ΝΑΙ» στη στήλη 30 θα πρέπει να έχει αναγραφεί και ο αριθμός της εργοταξιακής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στη στήλη 31 του πίνακα 1

- Στη στήλη 32 «ειδική κατηγορία» του πίνακα 1 θα πρέπει να έχει αναγράψει τον κωδικό 8 που σημαίνει ότι το δηλούμενο κτίσμα είναι «κενό». Εάν στο Ε9 που απεικονίζει την εικόνα της ακίνητης περιουσίας την 1η-1-2016 δεν εμφανίζεται συμπληρωμένη έστω και μία από τις τρεις αυτές ενδείξεις, τότε η προβλεπόμενη από τον νόμο έκπτωση 60% στον αναλογούντα ΕΝΦΙΑ δεν θα υπολογιστεί.

Για να κερδίσει την έκπτωση ο φορολογούμενος θα πρέπει να υποβάλει τροποποιητική-διορθωτική δήλωση Ε9 στην οποία οφείλει να αναγράψει ξανά όλα τα στοιχεία του ημιτελούς κτίσματος και ταυτόχρονα να συμπληρώσει και τις παραπάνω στήλες του πίνακα 1 (στήλες 10, 30 και 32 αν πρόκειται για μη ηλεκτροδοτούμενο ή 10, 30, 31 και 32 εάν πρόκειται για ηλεκτροδοτούμενο με εργοταξιακό ρεύμα).

Παραλείψεις και λάθη στην αναγραφή των στοιχείων των κτισμάτων που βρίσκονται μέσα σε αγροτεμάχια. Υπάρχει πιθανότητα ο φορολογούμενος να χρεωθεί με υπέρογκο φόρο για ένα αγροτεμάχιο με κτίσμα που κατέχει και δήλωσε στο Ε9.

Για να αποφύγει αυτό τον κίνδυνο θα πρέπει να προσέξει τι στοιχεία έχει δηλώσει στο Ε9 για το συγκεκριμένο κτίσμα. Η νομοθεσία για τον ΕΝΦΙΑ προβλέπει ότι σε περίπτωση κατά την οποία μέσα σε ένα αγροτεμάχιο υφίσταται κτίσμα το οποίο χρησιμοποιείται ως κατοικία, ο φόρος του αγροτεμαχίου πενταπλασιάζεται!

Αν το κτίσμα δεν είναι κατοικία, αλλά γεωργικό κτίσμα ή αποθήκη ή επαγγελματική στέγη, ο φόρος δεν πενταπλασιάζεται. Σύμφωνα τώρα με τις οδηγίες μηχανογραφικής επεξεργασίας των δηλώσεων Ε9 που έχει εκδώσει η Γ.Γ.Δ.Ε., σε περίπτωση κατά την οποία στον πίνακα 2 του Ε9 έχει συμπληρωθεί η στήλη της συνολικής επιφάνειας κτισμάτων που βρίσκονται στο αγροτεμάχιο (η στήλη 17) αλλά δεν έχει συμπληρωθεί η κατηγορία του ακινήτου (στη στήλη 17α ή 17β ή 17γ) τότε θεωρείται ότι επί του αγροτεμαχίου βρίσκεται κατοικία!

Συνεπώς, αν ο φορολογούμενος έχει αγροτεμάχιο μέσα στο οποίο υπάρχει κάποιο κτίσμα, το οποίο δεν είναι κατοικία αλλά γεωργικό κτίσμα ή αποθήκη ή κτίριο επαγγελματικής στέγης, πρέπει να ελέγξει εάν στο Ε9 έχει δηλώσει σωστά το κτίσμα αυτό, συμπληρώνοντας μια από τις στήλες 17α ή 17β ή 17γ.

Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε σημαίνει ότι έχει παραλείψει να δηλώσει ορθά το είδος του κτίσματος στο Ε9. Στην περίπτωση αυτή αν δεν διορθωθεί η παράλειψη, τότε το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών θα εκλάβει το κτίσμα ως «κατοικία» και κατά τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ ο φόρος του αγροτεμαχίου θα πενταπλασιαστεί! Για προληφθεί μια τέτοια εξέλιξη, ο φορολογούμενος θα πρέπει να υποβάλει τροποποιητική-διορθωτική δήλωση Ε9, στην οποία θα πρέπει να ξαναδηλώσει το αγροτεμάχιο και να συμπληρώσει ορθά την κατηγορία του κτίσματος που βρίσκεται εντός του αγροτεμαχίου, συμπληρώνοντας κατά περίπτωση είτε τη στήλη 17α είτε τη στήλη 17β είτε τη στήλη 17γ. Παραλείψεις στη συμπλήρωση των στοιχείων για τα εμπράγματα δικαιώματα.

Υπάρχουν περιπτώσεις φορολογουμένων που έχουν την ψιλή κυριότητα ή την επικαρπία επί ακινήτων και κινδυνεύουν να χρεωθούν με επιπλέον ΕΝΦΙΑ, επειδή στο Ε9 δεν δήλωσαν ψιλή κυριότητα ή επικαρπία αλλά πλήρη κυριότητα, αναγράφοντας τον κωδικό 1 αντί των κωδικών 2 ή 3 στις σχετικές στήλες του Ε9.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση, κατά την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ δεν θα υπολογιστεί η έκπτωση επί της φορολογητέας αξίας του ακινήτου, η οποία προβλέπεται σε περίπτωση ψιλής κυριότητας ή επικαρπίας, ανάλογα με την ηλικία του επικαρπωτή.

Το λάθος αυτό μπορεί να εντοπιστεί με έναν απλό έλεγχο στον κωδικό που αναγράφεται στη στήλη 15 ή στη στήλη 19 του πίνακα 1 του Ε9, αν πρόκειται για κτίσμα ή οικόπεδο εντός σχεδίου ή στη στήλη 18 του πίνακα 2 του Ε9, αν πρόκειται για αγροτεμάχιο. Για να διορθωθεί το λάθος θα πρέπει να υποβληθεί τροποποιητική-διορθωτική δήλωση Ε9 και να ξαναδηλωθούν τα στοιχεία του ακινήτου, με ορθή συμπλήρωση της στήλης που αφορά στο εμπράγματο δικαίωμα.

Παραλείψεις και λάθη στα στοιχεία για τα ποσοστά συνιδιοκτησίας. Σε περίπτωση μη αναγραφής ποσοστού συνιδιοκτησίας ή αναγραφής λανθασμένου ποσοστού συνιδιοκτησίας, το μηχανογραφικό σύστημα θα υπολογίσει τον ΕΝΦΙΑ θεωρώντας ότι το ποσοστό συνιδιοκτησίας είναι 100%, δηλαδή ότι όλο το ακίνητο ανήκει στον φορολογούμενο, οπότε θα καταλογίσει στον ίδιο φορολογούμενο ολόκληρο τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου.

Στην περίπτωση αυτή, για να αποτραπεί αυτή η άδικη υπερχρέωση, θα πρέπει να υποβληθεί τροποποιητική δήλωση Ε9 στην οποία το ακίνητο για το οποίο έχει γίνει το λάθος πρέπει να δηλωθεί ξανά με συμπληρωμένο το σωστό ποσοστό συνιδιοκτησίας στην αντίστοιχη στήλη (στη στήλη 16 του πίνακα 1 αν πρόκειται για κτίσμα, στη στήλη 19 του πίνακα 1 αν πρόκειται για οικόπεδο εντός σχεδίου ή στη στήλη 20 του πίνακα 2 αν πρόκειται για εδαφική έκταση εκτός σχεδίου πόλεως ή οικισμού).

  • ΕΝΦΙΑ
  • ·
  • ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
  • ·
  • Ε9
  • ·
  • ΟΔΗΓΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη τριετίας (video)

All Content

Έρχεται την Τετάρτη το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια: Νέα «γραμμή άμυνας» για τα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Αλλαγή τακτικής με έμφαση στις τιμές και τα μερίδια - Τα σχέδια για IKEA, αθλητικά είδη και Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

Σαράντης: Κρατά τον πήχη στα 97 εκατ. ευρώ EBITDA και επιταχύνει τις επενδύσεις

All Content

ΙPRA Golden World Awards 2026: Η Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσµιας επικοινωνίας

All Content

Κυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του AllStar Basket

FleetNews

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

FleetNews

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

All Content

Παναθηναϊκός: Γεύμα του Γιαννακόπουλου σε όλη την ομάδα (pics)

All Content

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Ντέρικ Γουίλιαμς!

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank - Ψάλτης: Κεφαλαιακή ανθεκτικότητα και βαθύτερες αγορές το στοίχημα για τις επιχειρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Αύξηση 4,5% στην επιβατική κίνηση το α’ εξάμηνο – Στα €81,4 εκατ. τα κέρδη - To πρόγραμμα επέκτασης του αεροδρομίου

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

CSRΝews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

CSRΝews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

CSRΝews.gr

Όμιλος REVOIL: Έλαβε πιστοποιήση ως Great Place to Work® για το 2026-2027

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΠΑΣΟΚ: Ολιγοπώλιο στην ενημέρωση
ΠΑΣΟΚ: Ολιγοπώλιο στην ενημέρωση 02/09/2016 - 03:00
Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων στις 7 Σεπτεμβρίου 02/09/2016 - 03:00
Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων στις 7 Σεπτεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πετρέλαιο και πληθωρισμός πιέζουν τις αγορές – Σε αδύναμη τροχιά το δολάριο, νέα πίεση στα ομόλογα
    10/09/2026 - 09:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Oxfam: Κατηγορεί το ΔΝΤ ότι επιβάλλει ακόμη περισσότερη και σκληρότερη λιτότητα στις χώρες που δανείζει
    10/09/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • «Αναγεννητικές» θεραπείες: Η προειδοποίηση των ειδικών μετά τον θάνατο Μαζωνάκη
    10/09/2026 - 09:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • Τραμπ: Υπόσχεται «μέρισμα» 5.000 δολαρίων σε κάθε Αμερικανό αν... ψηφίσει Ρεπουμπλικανούς
    10/09/2026 - 08:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Εκτός λειτουργίας το myDATA - Πότε ανοίγουν ξανά οι εφαρμογές
    10/09/2026 - 08:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στέιτ Ντιπάρτμεντ για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Προωθεί κοινούς στόχους στον τομέα της ασφάλειας»
    10/09/2026 - 08:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανταλλαγή πληγμάτων στον Κόλπο, το πετρέλαιο σπάει το φράγμα των 100 δολαρίων
    10/09/2026 - 08:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σαράντης: Κρατά τον πήχη στα 97 εκατ. ευρώ EBITDA και επιταχύνει τις επενδύσεις
    10/09/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Αλλαγή τακτικής με έμφαση στις τιμές και τα μερίδια - Τα σχέδια για IKEA, αθλητικά είδη και Ρουμανία
    10/09/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Pepco: Η σχολική πραγματικότητα στο επίκεντρο της φετινής καμπάνιας Back to School
    09/09/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: Γιόρτασε το CommUnity Day με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά
    09/09/2026 - 11:02 ESG
  • Private label: Στο 10,1% του ψηφιακού ραφιού στην Ελλάδα – Ποιοι λιανέμποροι προηγούνται και πώς μπορεί η ιδιωτική ετικέτα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο
    09/09/2026 - 10:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Höttges - Επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ ετησίως σε οπτικές ίνες και 5G
    09/09/2026 - 13:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ
    09/09/2026 - 13:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρούσι: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Γιώργος Συρίδης

10/09/2026 - 05:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άντεξε το "θρίλερ" η Αυστραλία 82-80 την Ιταλία που γύρισε από το -26!

09/09/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Betsson γίνεται Μεγάλος Χορηγός της Ελλάς Σύρου

09/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

09/09/2026 - 12:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

09/09/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

08/09/2026 - 09:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo