Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπέρδεμα με τον ΕΝΦΙΑ: Λάθη, παραλείψεις και χαμένες εκπτώσεις - Τι να κάνουν οι φορολογούμενοι
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/03/2026 · 07:59

Μπέρδεμα με τον ΕΝΦΙΑ: Λάθη, παραλείψεις και χαμένες εκπτώσεις - Τι να κάνουν οι φορολογούμενοι

Μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών, η ΑΑΔΕ γνωστοποίησε ότι η απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ για ακίνητα σε πληγείσες περιοχές παρατείνεται και για το 2026.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μεγάλος αριθμός φορολογουμένων βρέθηκε αντιμέτωπος με σημαντικές εκκρεμότητες στην πρώτη κεντρική εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ. Πέρα από τα λάθη και τις ελλείψεις στο έντυπο Ε9, προέκυψαν και αστοχίες της φορολογικής διοίκησης σχετικά με τις απαλλαγές, όπως στις περιπτώσεις ιδιοκτητών ακινήτων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών, η ΑΑΔΕ γνωστοποίησε ότι η απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ για ακίνητα σε πληγείσες περιοχές παρατείνεται και για το 2026'.

Όπως επισημαίνεται, όσοι φορολογούμενοι έχουν λάβει χρεωστικά εκκαθαριστικά δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια, καθώς η απαλλαγή θα ενσωματωθεί σε νέα εκκαθάριση που θα πραγματοποιηθεί εντός Απριλίου.

Τυχόν ποσά που θα καταβληθούν για ακίνητα που δικαιούνται απαλλαγή θα συμψηφιστούν ή θα επιστραφούν άμεσα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Παράλληλα, ζητήματα εντοπίζονται και στην εφαρμογή της έκπτωσης 50% για χιλιάδες δικαιούχους με κύρια κατοικία σε μικρούς οικισμούς. Η μείωση αυτή δεν αποτυπώθηκε στα εκκαθαριστικά, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε διορθώσεις ώστε να μη χάσουν οριστικά το σχετικό δικαίωμα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, οι οικισμοί που πληρούν τα κριτήρια για την εν λόγω έκπτωση ανέρχονται σε 12.720, ενώ περίπου 1 εκατομμύριο δικαιώματα επί ακινήτων θεωρούνται επιλέξιμα. Ωστόσο, κατά την πρώτη εκκαθάριση, η μείωση αναγνωρίστηκε σε μόλις 583.724 δικαιώματα κύριας κατοικίας φυσικών προσώπων σε μικρούς οικισμούς, συμπεριλαμβανομένων και 39.500 περιπτώσεων που ταυτοποιήθηκαν ακόμη και χωρίς να έχει δηλωθεί παροχή ρεύματος στο έντυπο Ε9.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, οι οικισμοί που δικαιούνται αυτής της έκπτωσης είναι 12.720 και περίπου 1 εκατομμύριο είναι τα δικαιώματα επί ακινήτων, που δικαιούνται την έκπτωση.

Ωστόσο, η πρώτη κεντρική εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, …αναγνώρισε τη σχετική μείωση του φόρου σε μόλις 583.724 δικαιώματα επί κύριας κατοικίας φυσικών προσώπων σε μικρούς οικισμούς, συμπεριλαμβανομένων μάλιστα, 39.500 δικαιωμάτων που ταυτοποιήθηκαν, παρότι δεν είχε συμπληρωθεί παροχή ρεύματος στο έντυπο Ε9.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, οι οικισμοί που δικαιούνται αυτής της έκπτωσης είναι 12.720 και περίπου 1 εκατομμύριο είναι τα δικαιώματα επί ακινήτων, που δικαιούνται την έκπτωση.

Ωστόσο, η πρώτη κεντρική εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, …αναγνώρισε τη σχετική μείωση του φόρου σε μόλις 583.724 δικαιώματα επί κύριας κατοικίας φυσικών προσώπων σε μικρούς οικισμούς, συμπεριλαμβανομένων μάλιστα, 39.500 δικαιωμάτων που ταυτοποιήθηκαν, παρότι δεν είχε συμπληρωθεί παροχή ρεύματος στο έντυπο Ε9.

Οι δικαιούχοι που δεν διαπίστωσαν τη μείωση στον λογαριασμό του φόρου θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα όσα ορίζει η σχετική απόφαση της φορολογικής διοίκησης: «…εάν δεν καταστεί δυνατή κατά την πρώτη κεντρική εκκαθάριση, η αντιστοίχιση του δικαιώματος επί της κατοικίας που έχει αναγραφεί στη δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9), με την κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, λόγω μη συμπλήρωσης ή εσφαλμένης συμπλήρωσης του αριθμού παροχής ρεύματος στη δήλωση Ε9, ο φορολογούμενος μπορεί να υποβάλει τροποποιητική δήλωση Ε9 έτους 2026 και να δηλώσει τον ορθό αριθμό παροχής ρεύματος έως 31/7/2026. Στις περιπτώσεις αυτές η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα χορηγηθεί με νέα κεντρική εκκαθάριση εφόσον επαληθευτεί η αντιστοίχιση της κύριας κατοικίας».

Αν και πάλι δεν χορηγηθεί η μείωση του φόρου, ο δικαιούχος μπορεί να υποβάλει αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ (ΔΟΥ/ΚΕΦΟΚ) σύμφωνα με το έντυπο «Δ500 Αίτηση – Δήλωση για τη χορήγηση απαλλαγής, έκπτωσης ή για την επανεκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ», προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά από τα οποία αποδεικνύεται η αντιστοίχιση του/των ΑΤΑΚ της κατοικίας για τον οποίο/τους οποίους ζητείται η μείωση, με την κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Ενδεικτικά μπορεί να προσκομίζεται:

-Πιστοποιητικό κτηματολογικής εγγραφής εφόσον το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή που είναι σε λειτουργία το Κτηματολόγιο.
-Αντίγραφο του τίτλου κτήσης.
-Αντίγραφο της οικοδομικής άδειας, και:
-Λογαριασμοί ηλεκτροδότησης, καθώς και λοιπά αποδεικτικά έγγραφα.

Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή εκδίδεται νέα δήλωση ΕΝΦIA – πράξη προσδιορισμού φόρου, η οποία κοινοποιείται στον φορολογούμενο.

Οι δικαιούχοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 50%, χορηγείται σε φυσικά πρόσωπα, φορολογικούς κατοίκους Ελλάδας, των οποίων η κύρια κατοικία βρίσκεται σε οικισμούς με πληθυσμό έως 1.500 κατοίκους, εξαιρουμένων των οικισμών της Περιφέρειας Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Ειδικά για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφέρειας Ηπείρου που εφάπτονται με τα σύνορα της χώρας, το όριο ορίζεται σε 1.700 κατοίκους.

Η κύρια κατοικία λαμβάνεται από την τελευταία δήλωση φορολογίας εισοδήματος, εν προκειμένω του φορολογικού έτους 2024. Σε περίπτωση που έχουν δηλωθεί περισσότερες κύριες κατοικίες εντός του έτους, λαμβάνεται η δηλωθείσα ως χρονικά τελευταία κύρια κατοικία. Η μείωση του ΕΝΦΙΑ δεν χορηγείται εάν η συνολική αξία του 100% της πλήρους κυριότητας της κατοικίας, υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ. Για τον υπολογισμό της αξίας της κατοικίας λαμβάνεται υπόψιν η επιφάνεια των κύριων αλλά και βοηθητικών χώρων της κατοικίας.

Τροποποιητικές

Η ΑΑΔΕ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ξανά την ηλεκτρονική πύλη του Ε9 για την υποβολή (χωρίς κανένα πρόστιμο) αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων για το έτος 2026, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Προσοχή: Πρόστιμο 100 ευρώ επιβάλλεται όταν πρόκειται για εκπρόθεσμη δήλωση μεταβολής περιουσιακής κατάστασης (π.χ. αγορά, πώληση, γονική παροχή, κληρονομιά), η οποία έπρεπε να δηλωθεί εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Μετά την υποβολή τροποποιητικής δήλωσης Ε9, η ΑΑΔΕ προχωρά σε νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ με βάση τα διορθωμένα στοιχεία των ακινήτων. Το νέο εκκαθαριστικό αναρτάται στο myAADE και το ποσό κατανέμεται στις υπόλοιπες δόσεις του φόρου, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα πληρωμής.

Έλεγχος

Πέρα από το ζήτημα της έκπτωσης, κατά τον έλεγχο του νέου λογαριασμού του ΕΝΦΙΑ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα λάθη.

Ειδικότερα:

Αποθήκες – πάρκινγκ: Ελέγξτε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Οι βοηθητικοί χώροι, όπως αποθήκες και υπόγεια πάρκινγκ, φορολογούνται με έκπτωση 90%.

Ημιτελή κτίσματα: Ελέγξτε εάν έχετε δηλώσει στο Ε9 ως ημιτελές το ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Τα ημιτελή κτίσματα φορολογούνται με έκπτωση 60%. Εάν η έκπτωση δεν έχει υπολογιστεί, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε επικαιροποιήσει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ακινήτου στη δήλωση Ε9 και θα πρέπει να διορθώσετε την παράλειψη.

Εμπράγματα δικαιώματα: Ελέγξτε εάν έχετε δηλώσει σωστά τα εμπράγματα δικαιώματά σας (πλήρη κυριότητα, ψιλή κυριότητα ή επικαρπία). Υπάρχουν περιπτώσεις φορολογουμένων που έχουν ψιλή κυριότητα ή επικαρπία επί ακινήτων και έχουν χρεωθεί με επιπλέον ΕΝΦΙΑ, επειδή στο Ε9 δήλωσαν πλήρη κυριότητα, αναγράφοντας τον κωδικό 1 αντί των κωδικών 2 ή 3 στις σχετικές στήλες. Σε περίπτωση μη αναγραφής ή λανθασμένης αναγραφής του είδους εμπράγματου δικαιώματος, το ακίνητο θεωρείται ότι ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στον φορολογούμενο, εφόσον το έτος γέννησης του επικαρπωτή είναι κενό.

Ποσοστό συνιδιοκτησίας: Αν έχει δηλωθεί λανθασμένα στο Ε9, μπορεί να αυξήσει το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Σε περίπτωση μη αναγραφής, για τον υπολογισμό του φόρου λαμβάνεται ποσοστό συνιδιοκτησίας 100%.

Όροφος: Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του αριθμού ορόφου ή δήλωσης του ακινήτου ως δώμα, για τον υπολογισμό του φόρου λαμβάνεται ο υψηλότερος συντελεστής που αντιστοιχεί στον 6ο όροφο. Στις περιπτώσεις μεζονετών πολλοί δηλώνουν ως όροφο αυτόν στον οποίο βρίσκεται η είσοδος της κατοικίας, ενώ θα πρέπει να δηλωθεί ο υψηλότερος όροφος.

Ηλικία ακινήτου: Στον συγκεκριμένο κωδικό πρέπει να αναγράφεται το έτος έκδοσης της οικοδομικής άδειας του ακινήτου και όχι το έτος αποπεράτωσης. Η παλαιότητα του ακινήτου μειώνει την τιμή ζώνης και περιορίζει το ύψος του φόρου.

Αγροτεμάχια: Ελέγξτε τις αξίες και τους φόρους στα αγροτεμάχια. Υπάρχει περίπτωση να έχετε χρεωθεί με μεγαλύτερο φόρο ακόμη και για μια άγονη εδαφική έκταση.

Εάν έχετε αγροτεμάχιο με κτίσμα, προσέξτε εάν το έχετε δηλώσει σωστά στο Ε9. Σε περίπτωση που μέσα σε αγροτεμάχιο υπάρχει κτίσμα το οποίο χρησιμοποιείται ως κατοικία, ο φόρος του αγροτεμαχίου πενταπλασιάζεται. Αν το κτίσμα δεν είναι κατοικία, αλλά γεωργικό κτίσμα, αποθήκη ή επαγγελματική στέγη, ο φόρος δεν πενταπλασιάζεται

  • ΕΝΦΙΑ
  • ·
  • ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Περιστέρι: Πήρε τον Αμερικανό φόργουορντ Τάιταν Άντερσον

All Content

Αντετοκούνμπο: "Φέτος θα κυριαρχήσω"! (video)

All Content - BusinessNews.gr

Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

All Content

Με Μπάντιο και Εντιάι η Σενεγάλη για το "παράθυρο" Αυγούστου

All Content

Εθνική Παίδων: Κόντρα στη Γερμανία στις 13:00 για την 5η θέση (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΠΕΑΚ: «Απόλυτη δικαίωση» από την απόφαση του ΣτΕ για τα ΝΠΠΕ - «Το σκάνδαλο, δυστυχώς, θα έχει συνέχεια»

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σταθερές οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025- Ο ρόλος της ενέργειας και του τουρισμού
Σταθερές οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025- Ο ρόλος της ενέργειας και του τουρισμού 17/03/2026 - 07:51
Στα ύψη οι τιμές των λιπασμάτων - Ποια μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για την προστασία των αγροτών 17/03/2026 - 08:48
Στα ύψη οι τιμές των λιπασμάτων - Ποια μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για την προστασία των αγροτών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ογδόντα έξι χρόνια από τον τορπιλισμό της «Έλλης» στην Τήνο - Το χρονικό
    15/08/2026 - 12:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά
    15/08/2026 - 11:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ
    15/08/2026 - 11:24 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025
    15/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε στα 87 του ο Στέφανος Μάνος, πρώην υπουργός και βουλευτής
    15/08/2026 - 10:36 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Παναγιά της Τήνου: Το μεγάλο προσκύνημα του Δεκαπενταύγουστου
    15/08/2026 - 10:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους
    15/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω ανέμων - Απαγορευτικό σε Ραφήνα και Λαύριο ως το μεσημέρι
    15/08/2026 - 09:28 ΕΛΛΑΔΑ
  • Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.
    14/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υποχρεωτικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να έχουν όλοι οι οδηγοί από 1/1/27
    14/08/2026 - 19:30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Άρση απαγορευτικού από τις 16:00 σε Ραφήνα και Λαύριο – Πρόσθετα και τροποποιημένα δρομολόγια
    14/08/2026 - 15:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,38%, στα 234,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/08/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΑΚ: «Απόλυτη δικαίωση» από την απόφαση του ΣτΕ για τα ΝΠΠΕ - «Το σκάνδαλο, δυστυχώς, θα έχει συνέχεια»
    14/08/2026 - 14:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η LALIGA EA SPORTS για τα επόμενα τρία χρόνια στην COSMOTE TV
    14/08/2026 - 15:00 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η επόμενη ημέρα στη Σίβηρη Χαλκιδικής μετά την πυρκαγιά - Ερημιά, παραμονή Δεκαπενταύγουστου
    14/08/2026 - 13:10 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

15/08/2026 - 08:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Πήρε τον Αμερικανό φόργουορντ Τάιταν Άντερσον

15/08/2026 - 08:17
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

14/08/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

14/08/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo