Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
UBS: Οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν κατά 8,8% από το 2024
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
04/12/2025 · 19:00

UBS: Οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν κατά 8,8% από το 2024

Το 2025, 196 αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι πρόσθεσαν πλούτο σε ένα ιστορικό ρεκόρ των 15,8 τρισ. δολαρίων
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η UBS, παγκόσμιος διαχειριστής πλούτου, ανακοίνωσε σήμερα τη δημοσίευση της 11ης Έκθεσης UBS Billionaire Ambitions η οποία ερεύνησε πελάτες δισεκατομμυριούχους της UBS σε ολόκληρο τον κόσμο σχετικά με τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν. Η φετινή έκθεση εστιάζει στις δυνάμεις που οδηγούν τη δημιουργία παγκόσμιου πλούτου, τον αυξανόμενο ρόλο της κληρονομιάς, καθώς και στις εξελισσόμενες φιλοδοξίες των πιο ισχυρών και επιδραστικών οικογενειών του κόσμου.

ubs_BAR2025_EMEA_CoverPic_002_55dfd.JPG

«Η έκθεσή μας δείχνει πώς η άνοδος μιας νέας γενιάς δημιουργών και κληρονόμων πλούτου αναδιαμορφώνει το παγκόσμιο τοπίο», δήλωσε ο Benjamin Cavalli, Επικεφαλής Στρατηγικών Πελατών & Παγκόσμιας Συνδεσιμότητας στη UBS Global Wealth Management και Συμπρόεδρος EMEA OneUBS. «Καθώς οι οικογένειες γίνονται πιο διεθνείς και η μεγάλη μεταβίβαση πλούτου επιταχύνεται, η εστίαση μετατοπίζεται από την απλή διατήρηση του πλούτου στην ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς προκειμένου να επιτύχει με ανεξαρτησία και υπευθυνότητα. Το γεγονός αυτό επηρεάζει όχι μόνο τον σχεδιασμό της διαδοχής, αλλά και τις φιλανθρωπικές προτεραιότητες και τις μακροπρόθεσμες επενδυτικές αποφάσεις».

«Η κοινότητα των δισεκατομμυριούχων είναι πιο ποικιλόμορφη, δραστήρια και προοδευτική από ποτέ. Ο συνδυασμός επιχειρηματικού πνεύματος και της μεγαλύτερης διαγενεακής μεταβίβασης πλούτου στην ιστορία δημιουργεί νέες ευκαιρίες και προκλήσεις τόσο για τις οικογένειες όσο και για τους διαχειριστές πλούτου», πρόσθεσε ο Cavalli. «Στη UBS, δεσμευόμαστε να καθοδηγούμε τους πελάτες μας στη σημαντική αυτή μετάβαση και να συνδράμουμε στην προσπάθειά τους να αξιοποιήσουν ευκαιρίες πέρα από τα σύνορα».

Μία νέα γενιά

Το 2025, 196 αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι πρόσθεσαν 386,5 δισεκατομμύρια δολάρια στον παγκόσμιο πλούτο, φτάνοντάς τον σε επίπεδο ρεκόρ 15,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση που έχει καταγραφεί στην ιστορία αυτής της έκθεσης. Συνολικά, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε κατά 8,8%, από 2.682 σε σχεδόν 3.000. Σε αντίθεση με την αύξηση που προκλήθηκε από τα περιουσιακά στοιχεία μετά την πανδημία το 2021, η συγκεκριμένη αυτή ανάπτυξη οφείλεται στη δημιουργία τολμηρών επιχειρήσεων και τις ρηξικέλευθες επιτυχείς δράσεις. Από το λογισμικό marketing και τη γενετική, έως το υγροποιημένο φυσικό αέριο και τις υποδομές, οι νεωτεριστές αυτοί αναδιαμορφώνουν τη ζήτηση σε μεγάλη κλίμακα, με δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού να ηγούνται.

ubs_BAR_2025_Graph5_002_519cb.JPG

Ενώ οι δισεκατομμυριούχοι που επένδυσαν στον κλάδο της τεχνολογίας είδαν τον πλούτο τους να αυξάνεται κατά 23,8%, η ανάπτυξη στον τομέα των καταναλωτικών και λιανικών αγαθών επιβραδύνθηκε στο 5,3%, καθώς η ευρωπαϊκή βιομηχανία πολυτελείας έχασε έδαφος έναντι των κινεζικών brands. Εντούτοις, ο εν λόγω τομέας παραμένει ο μεγαλύτερος, στα 3,1 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η ανάπτυξη βιομηχανικού πλούτου σημείωσε τη γρηγορότερη άνοδο, κατά 27,1% στα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, με πάνω από το ένα τέταρτο να προέρχεται από νέους δισεκατομμυριούχους. Ο πλούτος στον χρηματοοικονομικό κλάδο αυξήθηκε κατά 17% στα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, λόγω ισχυρών αγορών και ανάκαμψης των κρυπτονομισμάτων, με τους αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους να αντιπροσωπεύουν το 80% του συνολικού πλούτου.

Εξίσου επιταχύνεται η μεταβίβαση πλούτου. Το 2025, 91 κληρονόμοι (64 άνδρες και 27 γυναίκες) κληρονόμησαν το ποσό ρεκόρ των 297,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με άλλα λόγια, κατά 36% περισσότερα χρήματα από το 2024, παρά το γεγονός ότι λιγότεροι άνθρωποι συνολικά έλαβαν κληρονομιές. Παγκοσμίως, η κληρονομιά ενίσχυσε τον αριθμό των δισεκατομμυριούχων πολλαπλών γενεών, με περίπου 860 δισεκατομμυριούχους να διαχειρίζονται εν συνόλω περιουσιακά στοιχεία αξίας 4,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, από 805 με 4,2 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2024.

Ανά τον κόσμο, οι δισεκατομμυριούχοι πολλαπλών γενεών επεκτείνονται σιγά-σιγά στις επόμενες γενιές, με τον αριθμό των δισεκατομμυριούχων δεύτερης γενιάς να αυξάνεται κατά 4,6% στην έκθεση του 2025, της τρίτης γενιάς κατά 12,3% και της τέταρτης γενιάς και πέραν αυτής κατά 10%.

Ο μέσος πλούτος των γυναικών συνέχισε επίσης να αυξάνεται το 2025, κατά 8,4% στα 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο του ρυθμού αύξησης των ανδρών (3,2% στα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια). Ενώ οι γυναίκες ανέρχονται πλέον σε 374 δισεκατομμυριούχους έναντι 2.545 ανδρών, τους έχουν ξεπεράσει στη συσσώρευση πλούτου για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Αντανακλώντας τη διεθνή και εκτεταμένη νοοτροπία τους, η έκθεση έδειξε επίσης ότι οι δισεκατομμυριούχοι εξακολουθούν να αλλάζουν τόπο κατοικίας, με το 36% να δηλώνει ότι έχει μετακομίσει τουλάχιστον μία φορά και το 9% να σκέφτεται να το πράξει στο μέλλον. Καλύτερη ποιότητα ζωής (36%), σημαντικές γεωπολιτικές ανησυχίες (36%) και η δυνατότητα αποτελεσματικότερης οργάνωσης των φορολογικών υποθέσεων (35%) ήταν οι κύριοι λόγοι που αναφέρθηκαν αναφορικά με το ενδεχόμενο απόφασης μιας μετακόμισης. Η παγκόσμια αυτή τάση μετακίνησης προσθέτει το στοιχείο της πολυπλοκότητας, καθώς οι οικογένειες διαχειρίζονται μία σειρά από διασυνοριακές νομικές, πολιτιστικές και οικονομικές προκλήσεις.

Οικογενειακή δυναμική και επενδυτικές προτεραιότητες

Η γενεακή αλλαγή αναδιαμορφώνει ταυτόχρονα τόσο τη δυναμική της οικογένειας όσο και τις επενδυτικές προτεραιότητες. Τουλάχιστον οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες δισεκατομμυριούχους με παιδιά εκφράζουν μάλιστα την επιθυμία οι απόγονοί τους να επιτύχουν αυτόνομα και χωρίς τη δική τους βοήθεια, εκτιμώντας την αξία της ανάπτυξης δεξιοτήτων περισσότερο από την εξάρτηση από την κληρονομιαία περιουσία. Πάνω από τα δύο τρίτα ελπίζουν ότι οι κληρονόμοι τους θα ακολουθήσουν τα δικά τους πάθη και πάνω από τους μισούς θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Σε μια εποχή όπου οι επιχειρηματίες συχνά αναθέτουν σε άλλους επαγγελματίες τη διοίκηση ή πωλούν τις επιχειρήσεις τους αντί να τις μεταβιβάσουν στην επόμενη γενιά, το 43% εξακολουθεί να εύχεται να δει τα παιδιά να αναλαμβάνουν τα ίδια και να αναπτύσσουν την οικογενειακή επιχείρηση, το brand ή τα περιουσιακά στοιχεία, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της οικογενειακής παρακαταθήκης.

Μολονότι οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι με παιδιά θεωρούν ότι εκείνα μοιράζονται μαζί τους παρόμοιες απόψεις για την κατεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης, του οικογενειακού πλούτου και των φιλανθρωπικών δράσεων, οι δισεκατομμυριούχοι γενικά διαβλέπουν μερικές σημαντικές αλλαγές στις προτεραιότητες. Συνήθως, έχουν την αίσθηση ότι οι νεότερες γενιές εκτιμούν ολιστικές αξίες – αναφέροντας ότι υπολογίζουν και σέβονται περισσότερο την τεχνολογική πρόοδο και καινοτομία, τον τρόπο ζωής και τις επενδύσεις με γενικό αντίκτυπο από ό,τι η δική τους γενιά. Οι ερωτηθέντες προβλέπουν, επίσης, ότι οι νεότερες γενιές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ουκ ολίγες παγκόσμιες προκλήσεις, με το 75% να θεωρεί την τεχνολογία και την Τεχνητή Νοημοσύνη ως μία επείγουσα κοινωνική πρόκληση, ακολουθούμενη από την κλιματική αλλαγή (55%) και τη φτώχεια και ανισότητα (45%).

Όσον αφορά στις επενδυτικές προτεραιότητες, παρά τη μεταβλητότητα της αγοράς το 2025, η Βόρεια Αμερική παραμένει ο κορυφαίος επενδυτικός προορισμός (63%), ακολουθούμενη από τη Δυτική Ευρώπη (40%) και τη «Μεγάλη Κίνα (Greater China)» (34%). Με φόντο την ανανεωμένη εμπιστοσύνη στη Μεγάλη Κίνα και την ευρύτερη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, το 42% των δισεκατομμυριούχων σχεδιάζει να αυξήσει την έκθεσή του σε μετοχές αναδυόμενων αγορών κατά τους προσεχείς 12 μήνες. Μεταξύ των ανεπτυγμένων αγορών, πάνω από τέσσερις στους δέκα (43%) δισεκατομμυριούχους σκοπεύουν να αυξήσουν την έκθεσή τους, ενώ το 7% επιθυμεί να τη μειώσει. UBS AG, News Release, December 4, 2025.

Πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν επίσης κατά νου να αυξήσουν την έκθεσή τους σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια (άμεσες επενδύσεις και αμοιβαία κεφάλαια/funds of funds), αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και υποδομές τους επόμενους 12 μήνες. Στην κορυφή των ανησυχιών για το επόμενο έτος βρίσκονται οι δασμοί (66%), οι μεγάλες γεωπολιτικές συγκρούσεις (63%) και η αβεβαιότητα πολιτικής (59%).

ubs_BAR_2025_Graph4_002_dea77.JPG

Με το βλέμμα στο μέλλον, μέσα στις επόμενες δεκαετίες θα δούμε αυξανόμενο αριθμό δισεκατομμυριούχων και εκατομμυριούχων, καθώς η «Μεγάλη Μεταβίβαση Πλούτου» συνεχίζει να επιταχύνεται. Εκτιμάται ότι οι δισεκατομμυριούχοι θα μεταβιβάσουν περίπου 6,9 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έως το 2040, με τουλάχιστον 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια να περνούν στην κυριότητα των τέκνων τους – είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω συζύγων.

  • USB
  • ·
  • ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Καυτό» τετραήμερο με 16 αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, μετά το 10/10 της προηγούμενης εβδομάδας!

All Content

Ο Γιαννακόπουλος έγινε... playmobil και έστειλε μήνυμα σε Γιόκιτς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τα σενάρια για την τιμή εκκίνησης, την επιδότηση στην αντλία και την αύξηση του επιδόματος

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Συμμαχία με Thales για την ανάπτυξη αμυντικού δορυφορικού συστήματος

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Αύξηση 21,3% του όγκου πωλήσεων στο οκτάμηνο του 2026

All Content

McCann Greece: Στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη Experience Agency των Cannes Lions 2026

All Content

Retail Business Awards 2026: Το Retail είναι παντού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Με Χάρντεν και Χεζόνια οι Καβαλίερς, με τριπλ-νταμπλ Γιόκιτς οι Νάγκετς (vids)

All Content

Elite League: Με τον αγώνα Μαχητές Πειραματικό-Σοφάδες ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Η Ελλάδα αποτελεί τη σημαντικότερη αγορά εκτός Κύπρου

All Content - BusinessNews.gr

Σε πλήρη εφαρμογή η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους – Το χρονοδιάγραμμα

All Content - BusinessNews.gr

Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ManpowerGroup: Δημοσίευση της νέας έκθεσης ESG 2025-2026

CSRΝews.gr

24ο Συνέδριο Εταιρικής Βιωσιμότητας (Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο): Αξίες & Επιχειρήσεις

CSRΝews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕΕΔΕΕ: Πάνω από 433 χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί λόγω ευλογιάς
ΕΕΕΔΕΕ: Πάνω από 433 χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί λόγω ευλογιάς 04/12/2025 - 14:07
Το ευρώ υποχωρεί κατά 0,05%, στα 1,1665 δολάρια 04/12/2025 - 15:36
Το ευρώ υποχωρεί κατά 0,05%, στα 1,1665 δολάρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Aktor: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των ακινήτων «CAMPUS» στην Παιανία έναντι 45,55 εκατ. ευρώ
    12/10/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Ανοδικές τάσεις στην έναρξη των συναλλαγών της εβδομάδας
    12/10/2026 - 10:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EΡΤ2 ΣΠΟΡ: Ζωντανά οι αγώνες του NFL κάθε Κυριακή
    12/10/2026 - 10:39 MEDIA
  • Ahold Delhaize: Κυβερνοεπίθεση στη μητρική του ΑΒ Βασιλόπουλος
    12/10/2026 - 10:35 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εθνική αποστολή 10 ελληνικών επιχειρήσεων με το ΕΛΚΑΚ στο European Defence Week 2026
    12/10/2026 - 10:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δήμος Αθηναίων: Δεν διαπιστώθηκε διαρροή αερίου στη Γκράβα - Κλειστά μέχρι να εξακριβωθεί η αιτία της οσμής
    12/10/2026 - 10:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Aegean Airlines: Στο ΔΣ, η CEO της Diana Shipping, Σεμίραμις Παληού
    12/10/2026 - 10:28 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Το μεταλλείο Σκουριών χαρακτηρίστηκε στρατηγικό έργο βάσει του κανονισμού της ΕΕ για τις κρίσιμες πρώτες ύλες
    12/10/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ManpowerGroup: Δημοσίευση της νέας έκθεσης ESG 2025-2026
    12/10/2026 - 10:22 ESG
  • Γεωργιάδης: Κάτω από 1% η παραβατικότητα που εντοπίζει το Medwatch - Τι είπε για social media
    12/10/2026 - 10:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ
    11/10/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Άγγελος Κορωνιός, πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής εντάσσεται στην ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
    11/10/2026 - 16:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Αλλάζει ο χάρτης του εξωτερικού εμπορίου: Άνοδος εξαγωγών, φρένο στις εισαγωγές
    11/10/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους από τις 12 Οκτωβρίου
    11/10/2026 - 12:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το νέο τοπίο για τους μισθούς στην Ελλάδα - Αυξήσεις 30% από το 2019
    11/10/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Κώστας Παπανικολάου τρίτος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού (pic)

12/10/2026 - 07:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

EΡΤ2 ΣΠΟΡ: Ζωντανά οι αγώνες του NFL κάθε Κυριακή

12/10/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ManpowerGroup: Δημοσίευση της νέας έκθεσης ESG 2025-2026

12/10/2026 - 07:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ManpowerGroup: Δημοσίευση της νέας έκθεσης ESG 2025-2026

12/10/2026 - 07:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

24ο Συνέδριο Εταιρικής Βιωσιμότητας (Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο): Αξίες & Επιχειρήσεις

12/10/2026 - 07:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Γιαννακόπουλος έγινε... playmobil και έστειλε μήνυμα σε Γιόκιτς (pic)

12/10/2026 - 06:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo