Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Προβλέψεις Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% και πλεόνασμα 0,3% στην Ελλάδα το 2026
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17/11/2025 · 12:34

Προβλέψεις Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% και πλεόνασμα 0,3% στην Ελλάδα το 2026

Η ανάπτυξη του ΑΕΠ, όμως, αναμένεται να μετριαστεί στο 1,7% το 2027, καθώς ολοκληρώνεται η υλοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η οικονομία της Ελλάδας αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται με ισχυρό ρυθμό, με προβλεπόμενη επέκταση 2,1% το 2025 και 2,2% το 2026, υποστηριζόμενη από σταθερή κατανάλωση και επενδύσεις χρηματοδοτούμενες από τα κονδύλια της ΕΕ, επισημαίνει η Κομισιόν στη φθινοπωρινή της έκθεση για την Ελλάδα.

Η ανάπτυξη του ΑΕΠ, όμως, αναμένεται να μετριαστεί στο 1,7% το 2027, καθώς ολοκληρώνεται η υλοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF).

Σύμφωνα με την ανάλυση, ο πληθωρισμός αναμένεται να μειωθεί σταδιακά, στο 2,4% έως το 2027, καθώς η ισχυρή ζήτηση και η προβλεπόμενη αύξηση των τιμών ενέργειας θα ασκήσουν ανοδική πίεση στις τιμές καταναλωτή. Η ανεργία μειώνεται σε επίπεδα που δεν έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία δεκαετία, ωστόσο παραμένουν δομικές προκλήσεις.

Οι δημοσιονομικές προοπτικές της Ελλάδας παραμένουν ευνοϊκές για την περίοδο 2025-27, με γενικά σταθερά πρωτογενή πλεονάσματα, παρά τις μειώσεις φόρων και τα κοινωνικά μέτρα. Η ισχυρή ονομαστική ανάπτυξη του ΑΕΠ και τα πλεονάσματα προϋπολογισμού αναμένεται να διατηρήσουν τον δείκτη χρέους προς ΑΕΠ σε πτωτική τάση, υποχωρώντας κάτω από το 140% έως το 2027.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2025, η ελληνική οικονομία αυξήθηκε κατά 2% σε ετήσια βάση, κυρίως λόγω της ιδιωτικής κατανάλωσης και του τουρισμού. Οι επενδύσεις ενισχύθηκαν το δεύτερο τρίμηνο, ειδικά στις κατασκευές και στις επενδύσεις εξοπλισμού.

Συνολικά, αναμένεται ότι η οικονομία θα διατηρήσει τον ρυθμό ανάπτυξής της στο δεύτερο εξάμηνο του 2025 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2026. Η επενδυτική δραστηριότητα αναμένεται να παραμείνει ισχυρή το 2025 και 2026, υποστηριζόμενη από την αύξηση των εταιρικών δανείων με διψήφιο ποσοστό και την εφαρμογή του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF).

Επιπλέον, ένα νέο πακέτο επεκτατικών δημοσιονομικών μέτρων αναμένεται να ενισχύσει την αύξηση των καθαρών μισθών και την ιδιωτική κατανάλωση. Η ζήτηση για εισαγωγές αναμένεται να παραμείνει ισχυρή, δεδομένου του υψηλού εισαγωγικού περιεχομένου των επενδύσεων.

Παρά το γεγονός ότι δεν αναμένεται απότομη «πτώση», η ανάπτυξη προβλέπεται να επιβραδυνθεί μετά το 2026, καθώς ολοκληρώνεται η εφαρμογή του RRF. Η ανάπτυξη του ΑΕΠ προβλέπεται να παραμείνει σχετικά σταθερή, με ρυθμούς 2,1% το 2025 και 2,2% το 2026, πριν μετριαστεί στο 1,7% το 2027.

Παρά την ανθεκτικότητα που έχει επιδείξει η οικονομία έως τώρα απέναντι σε εξωτερικές προκλήσεις, μια παρατεταμένη αύξηση γεωπολιτικής ή εμπορικής αβεβαιότητας και του κόστους χρηματοδότησης θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά τις εξαγωγές, τον τομέα του τουρισμού, και την επενδυτική δραστηριότητα.

Το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε στο 8,2% τον Οκτώβριο του 2025, το χαμηλότερο επίπεδο από το 2009, αλλά παραμένει υψηλότερα από τον μέσο όρο της ΕΕ. Μετά την κορύφωση το δεύτερο τρίμηνο του 2024, τα ποσοστά κενών θέσεων έχουν μειωθεί ελαφρώς, αν και εξακολουθούν να υποδηλώνουν σχετικά σφιχτή αγορά εργασίας, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και των κατασκευών.

Η απασχόληση αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, αν και με βραδύτερο ρυθμό λόγω δομικών ζητημάτων, όπως τα κενά δεξιοτήτων και τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής, ιδιαίτερα μεταξύ των γυναικών.

Οι μισθοί ανά εργαζόμενο αναμένεται να επιταχυνθούν, με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 3,6% κατά την προβλεπόμενη περίοδο, εν μέρει λόγω προηγούμενων αυξήσεων στον κατώτατο μισθό, της μείωσης των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και της πρόσφατα ανακοινωθείσας φορολογικής μεταρρύθμισης για το εισόδημα φυσικών προσώπων.

Μετά από μέσο όρο 3,1% στο πρώτο εξάμηνο του 2025, ο συνολικός πληθωρισμός μειώθηκε στο 1,7% τον Οκτώβριο, κυρίως λόγω της μείωσης του πληθωρισμού ενέργειας και υπηρεσιών. Ωστόσο, η ισχυρή ζήτηση και η σχετικά σφιχτή αγορά εργασίας αναμένεται να διατηρήσουν την ανοδική πίεση στις καταναλωτικές τιμές.

Ως αποτέλεσμα, ο πληθωρισμός προβλέπεται να μειωθεί μόνο αργά, φτάνοντας στο 2,8% το 2025 και στο 2,3% το 2026. Ενώ ο συνολικός πληθωρισμός χωρίς την ενέργεια και τα τρόφιμα αναμένεται να μειωθεί, η προβλεπόμενη αύξηση των τιμών ενέργειας αναμένεται να διατηρήσει τον πληθωρισμό στο 2,4% το 2027.

Το συνολικό πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης αναμένεται να μειωθεί από 1,2% του ΑΕΠ το 2024 σε περίπου 1,1% το 2025. Αυτό αντανακλά μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από 4,7% σε 4,3%, μερικώς αντισταθμιζόμενη από τη μείωση των δαπανών για τόκους.

Η μείωση αυτή προέρχεται κυρίως από επεκτατικά μέτρα (0,7% του ΑΕΠ), όπως η μείωση κατά 1 ποσοστιαία μονάδα των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, οι αυξήσεις μισθών στο δημόσιο τομέα, η επιστροφή ενοικίου βάσει εισοδηματικών κριτηρίων και το μόνιμο ετήσιο επίδομα 250 ευρώ για ευάλωτα άτομα.

Επιπλέον πιέσεις προέρχονται από αυξημένες δαπάνες για την υγεία και την άμυνα, καθώς και από χρηματοοικονομική διόρθωση που σχετίζεται με τις κοινοτικές αγροτικές ενισχύσεις, αντιστοιχώντας σε 0,2% του ΑΕΠ. Αυτές οι επιδράσεις αντισταθμίζονται εν μέρει από αυξημένα έσοδα, υποστηριζόμενα από συνεχιζόμενα μέτρα φορολογικής συμμόρφωσης, την επέκταση της ψηφιακής κάρτας εργασίας σε νέους τομείς για μείωση της αδήλωτης εργασίας και υψηλότερα τέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το 2026 αναμένεται δημοσιονομικό πλεόνασμα 0,3%, δηλαδή με μια μείωση 0,8 ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με το 2025. Αυτό αντιστοιχεί σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,4% του ΑΕΠ. Όπως σημειώνει η Κομισιόν, η μείωση του πλεονάσματος αντανακλά τα μέτρα στήριξης που εκτιμάται ότι θα κοστίσουν 0,6% του ΑΕΠ το 2026 και 0,8% του ΑΕΠ το 2027. Η πρόβλεψη περιλαμβάνει επίσης υψηλότερες αμυντικές δαπάνες, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν από 2,4% του ΑΕΠ το 2025 σε 2,6% το 2026.

Το πακέτο συνδυάζει μειώσεις στον φόρο εισοδήματος, στον φόρο ακίνητης περιουσίας και στο ΦΠΑ, μαζί με στοχευμένες αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς του δημόσιου τομέα. Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στην ανακούφιση των πιέσεων κόστους διαβίωσης και στην παροχή στήριξης σε νοικοκυριά με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχους και κατοίκους μικρών χωριών. Η πρόβλεψη ενσωματώνει επίσης αυξημένες δαπάνες για την άμυνα, που αναμένεται να ανέβουν από το 2,4% του ΑΕΠ το 2025 σε 2,6% το 2026.

Το 2027, το συνολικό ισοζύγιο προβλέπεται να μειωθεί στο 0,0% του ΑΕΠ, αντιστοιχώντας σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,2%. Η επιδείνωση αυτή οφείλεται κυρίως στις υψηλότερες δαπάνες τόκων και στις πλήρεις επιπτώσεις του νέου δημοσιονομικού πακέτου.

Ο δείκτης δημόσιου χρέους προς ΑΕΠ ανήλθε στο 154,2% το 2024, 55 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από το μέγιστο του 2020. Αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω, φτάνοντας στο 138% το 2027, με την πτώση να τροφοδοτείται από την ονομαστική ανάπτυξη του ΑΕΠ και τα πρωτογενή πλεονάσματα του προϋπολογισμού.

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ·
  • ΚΟΜΙΣΙΟΝ
  • ·
  • ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 11:00 η συνέντευξη Τύπου του Final-4 της Αθήνας

All Content

EuroLeague Final-4: Τα μέτρα της Αστυνομίας για την ασφαλή μετακίνηση των οπαδών

All Content - BusinessNews.gr

Red Bull Hellas: Της έδωσε φτερά το "διαζύγιο" με την Mantis - Στα 29 εκατ. "πέταξε" ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: 4,25 δισ. από την ΑΜΚ, στα 18,63 ευρώ η τιμή διάθεσης - Επενδύσεις 2,5 δισ. από Δημόσιο και CVC

All Content - BusinessNews.gr

H CrediaBank απορροφά την Ευρώπη Holdings - Υπογράφτηκαν οι δεσμευτικές συμφωνίες

All Content

Digital Marketing: The Great Ad Burnout

All Content

Στην Butter Studios η Intermed

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

All Content

Σε ρυθμούς Final-4 οι μεταδόσεις της Πέμπτης

All Content

ANGT Αθήνα 2026: Tζάμπολ στη Sunel Arena από τις 10:00 το πρωί με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού

All Content - BusinessNews.gr

Πώς να κάνετε την Google να εμφανίζει αληθινές ειδήσεις στην κορυφή της αναζήτησης

All Content - BusinessNews.gr

Ideal Holdings: Ισχυρές επιδόσεις το α' τρίμηνο, με ώθηση από attica, Byte και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

All Content - BusinessNews.gr

Νίκος Χρηστάκης (HP Ελλάδος και Κύπρου): Το μέλλον της εργασίας με επίκεντρο τον άνθρωπο

FleetNews

Vision BMW Alpina: Η πιο εκλεπτυσμένη μορφή της ταχύτητας

FleetNews

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Messinia Challenge 2026

CSRΝews.gr

BrainReGain 2026: Πραγματοποίηση του ετήσιου συνεδρίου για την επιστροφή του ελληνικού ταλέντου στο Μέγαρο Μουσικής

CSRΝews.gr

Η Πειραιώς συμμετέχει ως Key Partner στο φεστιβάλ καινοτομίας Panathēnea 2026

CSRΝews.gr

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 10,3 δισ. στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου
Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 10,3 δισ. στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 17/11/2025 - 11:39
Χρηματιστήριο: Στις 2.064,78 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,26% 17/11/2025 - 13:06
Χρηματιστήριο: Στις 2.064,78 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,26%

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΑΑ: Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2026
    21/05/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bank of America - AI και παγκόσμια οικονομία: Η μεγάλη έκρηξη παραγωγικότητας έρχεται, αλλά όχι ακόμη
    21/05/2026 - 12:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Greenpeace: Το 56% των Ευρωπαίων δηλώνει ότι δεν έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς
    21/05/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σ. Ζαχαράκη για φοιτητικές εστίες: 10.000 νέες κλίνες και ανακαίνιση τωρινών
    21/05/2026 - 12:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εαρινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, την Ευρωζώνη και την ΕΕ
    21/05/2026 - 12:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Όμιλος Active κατέγραψε κύκλο εργασιών 61,2 εκατ. ευρώ το 2025
    21/05/2026 - 12:26 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ-ΟΗΕ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αίρουν τις κυρώσεις σε βάρος της Φραντσέσκα Αλμπανέζε
    21/05/2026 - 12:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δημ. Παπαστεργίου: «Τα τηλεπικοινωνιακά καλώδια φέρνουν την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων»
    21/05/2026 - 12:19 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΕΕ - Γιώργος Στασινός: Ανθεκτικότητα,προσαρμοστικότητα και ο χρόνος "κλειδιά" για λύσεις στα ζητήματα της δόμησης
    21/05/2026 - 12:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ - PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
    21/05/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πλαστικά Κρήτης: Καταβολή μερίσματος 0,55 ευρώ ανά μετοχή, από 11 Ιουνίου
    20/05/2026 - 18:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Trastor: Στο 83,92% υποχώρησε το μερίδιο της Πειραιώς μετά την ΑΜΚ
    20/05/2026 - 17:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Πειραιώς: Στην κοινοπραξία Qivalis για την υποστήριξη stablecoin σε ευρώ στην Ευρώπη
    20/05/2026 - 13:43 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νέα φάση στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ιράν με φόντο την απειλή νέων επιθέσεων - Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, λέει ο Τραμπ
    20/05/2026 - 22:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης: «Νέα λεωφορεία, νέοι συρμοί και συλλογικές συμβάσεις στις συγκοινωνίες» - «Το είπαμε, το κάναμε»
    20/05/2026 - 21:11 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

BrainReGain 2026: Πραγματοποίηση του ετήσιου συνεδρίου για την επιστροφή του ελληνικού ταλέντου στο Μέγαρο Μουσικής

21/05/2026 - 09:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Πειραιώς συμμετέχει ως Key Partner στο φεστιβάλ καινοτομίας Panathēnea 2026

21/05/2026 - 09:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Πειραιώς συμμετέχει ως Key Partner στο φεστιβάλ καινοτομίας Panathēnea 2026

21/05/2026 - 09:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανάρτηση στήριξης Γιαννακόπουλου σε Αταμάν πριν από το δείπνο

21/05/2026 - 08:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

130ό Roland-Garros: Το δεύτερο Grand Slam της σεζόν στα κανάλια Eurosport

21/05/2026 - 08:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπατίστ: «Απογοήτευση η μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final-4»

21/05/2026 - 08:07
FleetNews
fleetnews.gr

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

21/05/2026 - 05:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

21/05/2026 - 05:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo