Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΔΥΠΑ: Δράσεις για τη στήριξη ευάλωτων - Στόχος η ίση προσβασιμότητα στην αγορά εργασίας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/02/2025 · 14:31

ΔΥΠΑ: Δράσεις για τη στήριξη ευάλωτων - Στόχος η ίση προσβασιμότητα στην αγορά εργασίας

Ένα ευρύ πλέγμα δράσεων για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως των Ατόμων με Αναπηρία, υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με στόχο την πρόσβαση όλων, χωρίς αποκλεισμούς, στην αγορά εργασίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, δηλώνει ότι ο βαθμός πολιτισμού μιας κοινωνίας προσδιορίζεται και πραγματώνεται μέσα από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της, όπως τα Άτομα με Αναπηρία.

«Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας ως προτεραιότητα την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που θα προωθεί τις αρχές της ίσης μεταχείρισης, της προσβασιμότητας και της κοινωνικής ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, τα τελευταία χρόνια, έχουμε επενδύσει σε στοχευμένες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Πρωτοβουλίες που συμβάλλουν ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που ανήκουν σε ειδικές και ευάλωτες ομάδες, την παροχή ίσων ευκαιριών και την καταπολέμηση των διακρίσεων στην αγορά εργασίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτοψάλτης.

Παράλληλα, τονίζει ότι η ΔΥΠΑ θα συνεχίσει να επενδύει σε πολιτικές οι οποίες διασφαλίζουν την ίση προσβασιμότητα στην αγορά εργασίας, δίνοντας έμφαση στην παροχή υπηρεσιών και εργαλείων που διευκολύνουν την εργασιακή αποκατάσταση των ΑμεΑ και προασπίζουν την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας, με ίσους όρους, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Προγράμματα απασχόλησης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΥΠΑ, από το 2019 έως σήμερα, έχουν προσληφθεί, μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης, 2.821 Άτομα με Αναπηρία, εκ των οποίων 1.072 πολίτες μέσα από το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.000 ανέργων, που ανήκουν σε δύσκολα εξυπηρετήσιμες πληθυσμιακές ομάδες, στο οποίο εντάσσονται τα Άτομα με Αναπηρία. Επίσης, έχουν καταρτιστεί στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 1.933 Άτομα με Αναπηρία.

Επιπλέον, είναι ανοιχτό ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για την πρόσληψη 1.000 ανέργων Ατόμων με Αναπηρία σε δήμους, ενώ είναι υπό έκδοση πρόγραμμα απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στο φάσμα του αυτισμού.

Το 2025 θα υλοποιηθούν, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ, δύο προγράμματα, τα οποία θα διευκολύνουν ουσιαστικά την προσπάθεια των Ατόμων με Αναπηρία να βρουν εργασία. Το ένα αφορά στην ένταξη και επανένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων, ηλικίας 30 ετών και άνω, που ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνολικού προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ και το δεύτερο θα απευθύνεται σε νεότερους ανέργους, ηλικίας 18-29 ετών, που ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ.

Συμβουλευτική και κατάρτιση

Πέρα από τις πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της απασχόλησης, η ΔΥΠΑ υλοποιεί στοχευμένες δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Συγκεκριμένα, στις δύο δομές εκπαίδευσης και κατάρτισης που λειτουργεί η ΔΥΠΑ, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών στο Γαλάτσι και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με αναπηρία στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, οι μαθητευόμενοι παρακολουθούν μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης, με ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε διάφορες ειδικότητες αιχμής.

Η ΔΥΠΑ παρέχει επίσης ομαδική συμβουλευτική, με στόχο την ενδυνάμωση και την ενεργοποίηση ατόμων σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, προκειμένου να έχουν την αυτονομία και ανεξαρτησία τους. Έχουν ήδη υλοποιηθεί 10 ομαδικές συμβουλευτικές, με συμμετοχή δεκάδων άνεργων ΑμεΑ.

Ταυτόχρονα, κομβικός είναι ο ρόλος των Γραφείων Εξυπηρέτησης Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της ΔΥΠΑ.

Πρόσφατα, εγκαινιάστηκε το νέο Γραφείο στην οδό Πατησίων. Πρόκειται για χώρο που περιήλθε στη ΔΥΠΑ από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και παρέμενε κλειστός πάνω από μια δεκαετία. Πλέον, διαμορφώθηκε σε σύγχρονο χώρο εξυπηρέτησης ειδικών κοινωνικών ομάδων και ΑμεΑ, με μέριμνα για κάθε μορφή αναπηρίας, ο οποίος αποτελεί και πρότυπο για τον σχεδιασμό των νέων Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης.

Τα δύο Γραφεία Εξυπηρέτησης Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προσφέρουν ενημέρωση, εξειδικευμένη πληροφόρηση και εξατομικευμένη υποστήριξη για την ένταξη στην αγορά εργασίας, με στόχο την κοινωνική και οικονομική αυτονόμηση των ατόμων αυτών.

Επιπρόσθετα, γίνεται εκπαίδευση των εργασιακών συμβούλων αναζητούντων εργασία (100 συμβούλων) για την εξυπηρέτηση άνεργων ειδικών κοινωνικών ομάδων, ενώ γίνεται εκπαίδευση εργασιακών συμβούλων εργοδοτών για την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση εργοδοτών/επιχειρήσεων, ώστε να προσλαμβάνουν άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων (46 συμβούλων).

Συνέργειες και δράσεις με κοινωνικό πρόσημο

Ταυτόχρονα, η ΔΥΠΑ προχωράει σε συμπράξεις με φορείς, με σκοπό τον σχεδιασμό κοινών πρωτοβουλιών.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η ΔΥΠΑ, στο πλαίσιο της σταθερής της βούλησης να επενδύει στην εξωστρέφεια του φορέα, ενώνει τις δυνάμεις της και συμπορεύεται με συλλόγους εγνωσμένου κύρους, όπως είναι η ΕΛΕΠΑΠ και ο Ελληνικός Σύλλογος για το Σύνδρομο Asperger (Ελ.σ.σ.Α).

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΔΥΠΑ και του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» (ΕΕΑ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»). Σκοπός του μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων για την υλοποίηση δράσεων καταπολέμησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με νοητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακές διαταραχές, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την εύρεση εργασίας κατάλληλης γι' αυτούς.

Ακόμα, έχει συσταθεί ομάδας εργασίας μεταξύ της ΔΥΠΑ και της Ε.Σ.Α.μεΑ., με στόχο τη διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας στο σύνολο της πολιτικής και δράσης της ΔΥΠΑ και την εφαρμογή στοχευμένων παρεμβάσεων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των πολιτών με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις σε ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης. Αποτέλεσμα της ομάδας εργασίας ήταν η έκδοση του με αρ. πρωτ. 450/19.03.2021 πορίσματος, που καθόρισε τη στρατηγική ενίσχυσης των μέτρων υποστήριξης της ΔΥΠΑ προς τα Άτομα με Αναπηρία.

Η ΔΥΠΑ αναπτύσσει και δράσεις με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, όπως ο κοινωνικός τουρισμός, αλλά και το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, στο οποίο έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ΑμεΑ κάθε χρόνο και με αυξημένη μοριοδότηση.

Κόμβοι ενημέρωσης

Τέλος, οι κόμβοι ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί, είναι σημαντικοί για τη διάχυση της πληροφορίας και την ενημέρωση των πολιτών.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει συνταχθεί και δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ ο «Οδηγός Εξυπηρέτησης για Ειδικές και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες», ο οποίος αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τα Άτομα με Αναπηρία και λειτουργεί η καινοτόμος πλατφόρμα myDYPAlive διαδικτυακής παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς εγγεγραμμένους ανέργους, μέσω τηλεδιάσκεψης/βιντεοκλήσης, με ραντεβού.

Μάλιστα, μέσα από τη συνεργασία της ΔΥΠΑ με το Ίδρυμα Κωφών εξασφαλίστηκε η δυνατότητα διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα/χειλανάγνωση για όσους έχουν προβλήματα ακοής, εξυπηρετώντας χιλιάδες ανέργους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Επίσης, η ΔΥΠΑ λειτουργεί την πλατφόρμα prosvasis.dypa.gov.gr, μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία βασίζεται στο πιο πρόσφατο διεθνές πρότυπο WCAG 2.1 AAA. Με τη χρήση αυτής της πλατφόρμας, τα Άτομα με Αναπηρία και ιδιαίτερα τα άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής, σωματικές και γνωστικές/νοητικές αναπηρίες, έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας της ΔΥΠΑ https://prosvasis.dypa.gov.gr/.

Ιδιαίτερα χρήσιμος είναι και ο οδηγός εξυπηρέτησης για Ειδικές και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες, ο οποίος ενσωματώνει εξειδικευμένες πληροφορίες για το σύνολο των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τις/τους εργασιακές/ούς συμβούλους και για τα ίδια τα εξυπηρετούμενα άνεργα άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο οδηγός είναι διαθέσιμος, μέσω της σελίδας «Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες» της ιστοσελίδας της ΔΥΠΑ https://www.dypa.gov.gr/idikes-koinonikes-omades.

  • ΔΥΠΑ
  • ·
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ·
  • ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
  • ·
  • ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε και το πρωί πριν από τον αγώνα στο Ούντινε (pics)

All Content

Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Σαββάτου πριν από τον Ερυθρό Αστέρα (video)

All Content - BusinessNews.gr

La Vie En Rose - Δήμητρα Κατσαφάδου: Δεύτερη χρονιά υποχώρησης μεγεθών - Στα 6,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Στην Euronext Athens με δημόσια προσφορά έως 4,4 εκατ. νέων μετοχών

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Άλμα 126,8% στον τζίρο, θετικό EBITDA 2,5 εκατ. και επενδύσεις 10 εκατ. το 2026

All Content

Media: Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση του έντυπου Τύπου

All Content

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Spec 1,736 εκατ. ευρώ για επικοινωνία και προβολή

FleetNews

Νέο Range Rover Electric με αυτονομία έως 600 χλμ.

FleetNews

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

All Content

Παναθηναϊκός: Behind the scenes από το φιλικό στο Μαρούσι (vid)

All Content

Το Μάλι σόκαρε 82-73 την Ισπανία σε ιστορική νίκη στο Παγκόσμιο Γυναικών!

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας ΔΙΠΑΕ και Ένωσης Λιμένων Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Οι πρωτοβουλίες σε ESG, εκπαίδευση, αθλητισμό και πολιτισμό

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Οραματικό το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ και δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

CSRΝews.gr

Μασούτης: Σταθερή στήριξη στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

CSRΝews.gr

Ford Βελμάρ: Συμμετοχή στη “FORD – Πρωτοβουλία Συλλογής Τροφίμων 2026”

CSRΝews.gr

Europa: Επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη και την ηλεκτροκίνηση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αστικές συγκοινωνίες Αθήνας: Διαγωνισμός για την αγορά 125 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων
Αστικές συγκοινωνίες Αθήνας: Διαγωνισμός για την αγορά 125 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων 08/02/2025 - 13:24
Κεραμέως: Πάνω από 2.000 ενδιαφερόμενοι στην «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο 08/02/2025 - 15:01
Κεραμέως: Πάνω από 2.000 ενδιαφερόμενοι στην «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνετρίβη Phantom στην Τανάγρα κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων
    05/09/2026 - 16:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μ. Σχοινάς: 365 εκατ. ευρώ στην αγροδιατροφή με «όχημα» το νέο Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας
    05/09/2026 - 14:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης: Δίκαιη λύση στο ιδιωτικό χρέος - Τέλος στην ασυδοσία των funds
    05/09/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΡΑΛ: Τρεις προτάσεις για τον ψηφιακό και βιώσιμο μετασχηματισμό των ελληνικών λιμένων
    05/09/2026 - 13:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κάηκε ολοσχερώς η ιστορική οινοποιία «Achaia Clauss» – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς
    05/09/2026 - 13:28 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Οραματικό το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ και δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου
    05/09/2026 - 13:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η πρόοδος της οικονομίας ανοίγει τον δρόμο για το επόμενο βήμα»
    05/09/2026 - 12:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Οι πρωτοβουλίες σε ESG, εκπαίδευση, αθλητισμό και πολιτισμό
    05/09/2026 - 12:17 ESG
  • Κ. Χατζηδάκης για τη νέα ΚΑΠ: Τι θα αλλάξει στην ελληνική γεωργία
    05/09/2026 - 11:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μνημόνιο συνεργασίας ΔΙΠΑΕ και Ένωσης Λιμένων Ελλάδας
    05/09/2026 - 11:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Softweb: Αύξηση 56,9% του κύκλου εργασιών για το α' εξάμηνο του 2026, στα 2,276 εκατ. ευρώ
    04/09/2026 - 17:44 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • BOX NOW: Άλμα 126,8% στον τζίρο, θετικό EBITDA 2,5 εκατ. και επενδύσεις 10 εκατ. το 2026
    04/09/2026 - 17:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοδωρικάκος: Πάνω από 600 βιομηχανικές επενδύσεις προϋπολογισμού 2,1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα
    04/09/2026 - 16:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Όμιλος ΔΕΠΑ Εμπορίας συμμετέχει στην 90ή ΔΕΘ
    04/09/2026 - 17:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
    04/09/2026 - 17:01 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

05/09/2026 - 11:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το Μάλι σόκαρε 82-73 την Ισπανία σε ιστορική νίκη στο Παγκόσμιο Γυναικών!

05/09/2026 - 11:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Allwyn Hellas: Official Partner της EuroLeague και του EuroCup για τρία χρόνια

04/09/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Νέος Chief Commercial Officer Business Segment ο Γιάννης Βιτζηλαίος

04/09/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μασούτης: Σταθερή στήριξη στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

04/09/2026 - 13:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ford Βελμάρ: Συμμετοχή στη “FORD – Πρωτοβουλία Συλλογής Τροφίμων 2026”

04/09/2026 - 13:29
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Range Rover Electric με αυτονομία έως 600 χλμ.

04/09/2026 - 08:11
FleetNews
fleetnews.gr

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

04/09/2026 - 06:45
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo