Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ανοιχτή η arogi.gov.gr για τους πληγέντες της Θεσσαλίας - Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι ενισχύσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/09/2023 · 10:19

Ανοιχτή η arogi.gov.gr για τους πληγέντες της Θεσσαλίας - Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι ενισχύσεις

Στόχος είναι το ταχύτερο δυνατόν οι πληγέντες που δικαιούνται τις ενισχύσεις να υποβάλουν αίτηση και να λάβουν άμεσα τη στήριξη που τους αναλογεί.

Ανοιχτή είναι από χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η πλατφόρμα arogi.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν:

- Επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς για να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης.

- Ιδιοκτήτες ακινήτων για να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής.

- Νοικοκυριά προκειμένου να λάβουν ενίσχυση για την αντιμετώπιση πρώτων βιοτικών αναγκών και απλών επισκευαστικών εργασιών ή / και την αντικατάσταση οικοσκευής, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικών κοινών αποφάσεων των υπουργών Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά περίπτωση (ΦΕΚ Β' 5404, Β' 5405, Β' 5406/11.09.2023).

Για την καταβολή των ενισχύσεων ο δικαιούχος υποβάλλει αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας arogi.gov.gr, η οποία λειτουργεί με τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων έως και την 9η Οκτωβρίου 2023.

Στόχος είναι το ταχύτερο δυνατόν οι πληγέντες που δικαιούνται τις ενισχύσεις να υποβάλουν αίτηση και να λάβουν άμεσα τη στήριξη που τους αναλογεί έπειτα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων διασταυρώσεων.

Αιτήσεις, άμεσα, μπορούν να υποβάλλουν οι πληγέντες που βρίσκονται σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Τρικάλων, Μαγνησίας και Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ στην πλατφόρμα θα ενταχθούν μέχρι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και οι περιοχές των ΠΕ Λάρισας και Φθιώτιδας. Σταδιακά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ενταχθούν και οι λοιπές περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης

Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι επιχορήγησης ανέρχεται σε 2.000 ευρώ για σοβαρές υλικές ζημιές και 4.000 ευρώ για πολύ σοβαρές υλικές ζημιές σε στοιχεία του ενεργητικού.

Δικαιούχοι είναι επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς -με την εξαίρεση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων- αλλά συμπεριλαμβανομένων των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί και βρίσκονται στις ως άνω περιοχές.

Για τη χορήγηση της ενίσχυσης θα προηγηθεί διασταύρωση των στοιχείων των αιτήσεων με τα στοιχεία που υποβάλλονται στην οικεία περιφέρεια για εκτίμηση και καταγραφή ζημιών από τις επιτροπές κρατικής αρωγής.

Το ποσό της πρώτης αρωγής που λαμβάνει κάθε επιχείρηση συμψηφίζεται με το ποσό της τελικής επιχορήγησης, όπως αυτό θα προσδιοριστεί από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μετά την καταγραφή ζημιών από τις επιτροπές κρατικής αρωγής της περιφέρειας.

Θα ακολουθήσει το τελικό ποσό της επιχορήγησης για την κάλυψη μέρους των ζημιών στις επιχειρήσεις που επλήγησαν. Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη έχει ξεκινήσει η συνεργασία των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τις επιτροπές κρατικής αρωγής των περιφερειών, αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες αυτών, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες με υψηλές ταχύτητες.

Πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής

Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής ανέρχεται σε 10.000 ευρώ για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί βαριές βλάβες που τις καθιστούν επικίνδυνες για χρήση ή επικινδύνως ετοιμόρροπες ή ολοσχερώς κατεστραμμένες («ΚΟΚΚΙΝΟ») ή σε 5.000 ευρώ για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες που τις καθιστούν προσωρινά ακατάλληλες για χρήση («ΚΙΤΡΙΝΟ»).

Δικαιούχοι είναι ιδιοκτήτες, κατά πλήρη ή ψιλή κυριότητα, κτιριακών επαγγελματικών εγκαταστάσεων, κατοικιών και λοιπών μη επαγγελματικής χρήσης κτιρίων, που υπέστησαν βλάβες από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις ως άνω περιοχές, που πρόκειται να υποβάλουν και αιτήσεις χορήγησης στεγαστικής συνδρομής.

Το ακίνητο θα πρέπει να έχει ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΓΔΑΕΦΚ) της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής.

Κατά την αίτηση προσυμπληρώνονται τα ακίνητα που βρίσκονται στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στις ως άνω περιοχές, από την τρέχουσα περιουσιακή κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί από την τελευταία δήλωση Ε9 και σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην ΚΥΑ. Κατά την υποβολή της αίτησης πρέπει να επισυναφθεί και το αντίστοιχο δελτίο ή έκθεση ή πρωτόκολλο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Για τη χορήγηση πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής θα προηγηθεί διασταύρωση των στοιχείων των αιτήσεων με τα στοιχεία των δελτίων επανελέγχου και τις εκθέσεις αυτοψίας της ΓΔΑΕΦΚ για τον χαρακτηρισμό των κτιρίων.

Το ποσό της πρώτης αρωγής που λαμβάνει κάθε ιδιοκτήτης συμψηφίζεται με το ποσό της τελικής στεγαστικής συνδρομής, όπως αυτό θα προσδιοριστεί από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Με την ολοκλήρωση των αυτοψιών θα οριοθετηθούν οι πληγείσες περιοχές και θα χορηγηθεί στεγαστική συνδρομή για την επισκευή/ανακατασκευή των κτιρίων, η οποία θα αποτελείται από δωρεάν κρατική αρωγή (80%) και άτοκο δάνειο (20%) με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αυτό το πλαίσιο, από την πρώτη στιγμή έχει ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τόσο για την πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής όσο και για την πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης, σε περίπτωση που ο λαβών την ενίσχυση υποβάλει ψευδή δήλωση ή δεν υποβάλει σχετικό φάκελο στις αρμόδιες υπηρεσίες ή δεν κριθεί τελικά δικαιούχος ή το ποσό που δικαιούται είναι μικρότερο, προβλέπεται η επιστροφή του συνολικού ποσού ή του υπερβάλλοντος ποσού στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ενισχύσεις για την αντιμετώπιση πρώτων αναγκών και απλών επισκευαστικών εργασιών ή / και την αντικατάσταση οικοσκευής

Το ύψος της ενίσχυσης για απλές επισκευαστικές εργασίες ή και την αντικατάσταση της οικοσκευής κυμαίνεται από 2.000 ευρώ έως 6.000 ευρώ για κύρια κατοικία, ανάλογα με την καταγραφή της σοβαρότητας των ζημιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΔΑΕΦΚ, ενώ για τις πρώτες βιοτικές ανάγκες ανέρχεται στα 600 ευρώ για κύρια κατοικία. Αθροιστικά το ποσό των ενισχύσεων διαμορφώνεται από 2.600 ευρώ έως 6.600 ευρώ ανά κύρια κατοικία.

Το ύψος των ενισχύσεων ανέρχεται σε 6.600 ευρώ αθροιστικά, όταν το ακίνητο (i) έχει ελεγχθεί από τη ΓΔΑΕΦΚ και έχει κριθεί επικίνδυνο για χρήση («ΚΟΚΚΙΝΟ») ή (ii) έχει ελεγχθεί από τη ΓΔΑΕΦΚ και έχει κριθεί προσωρινά ακατάλληλο για χρήση («ΚΙΤΡΙΝΟ»), ή (iii) έχει υποστεί ελαφρές βλάβες αλλά η οικοσκευή έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Σε 4.600 ευρώ αθροιστικά, όταν το ακίνητο έχει ελαφρές ζημιές και η οικοσκευή έχει υποστεί μεσαίες ζημιές.

Σε 2.600 ευρώ αθροιστικά, όταν το ακίνητο έχει ελαφρές ζημιές και η οικοσκευή έχει υποστεί μικρές ζημιές.

Ειδικά για κατοικίες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές που επλήγησαν καθολικά από τις πλημμύρες, όπως αυτές προσδιορίζονται από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι ενισχύσεις ανέρχονται σε 6.600 ευρώ αθροιστικά, χωρίς να απαιτείται καταγραφή από τη ΓΔΑΕΦΚ.

Οι εν λόγω ενισχύσεις ισχύουν και για δευτερεύουσες κατοικίες, περιοριζόμενες στο 50% των ποσών που καταβάλλονται για τις κύριες κατοικίες.

Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι φυσικά πρόσωπα - νοικοκυριά που έχει πληγεί η κατοικία τους, είτε έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία είτε είναι μισθωτές (με εξαίρεση τους μισθωτές των βραχυχρόνιων μισθώσεων) είτε η κατοικία τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν (εφόσον υπάρχει δήλωση μίσθωσης).

Η αίτηση αποτελεί μέρος της συνολικής αίτησης που υποβάλλεται ταυτόχρονα και για τη χορήγηση πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής.

Ειδικά για μακροχρόνια μισθωμένα ακίνητα ή ακίνητα υπό δωρεάν παραχώρηση, η χορήγηση των ενισχύσεων γίνεται με βάση την αίτηση που υποβάλλει ο ιδιοκτήτης - εκμισθωτής για το ακίνητο, ως δικαιούχος της στεγαστικής συνδρομής. Στη συνέχεια, ο μισθωτής ή παραχωρησιούχος, ως δικαιούχος της αποζημίωσης για την οικοσκευή, ενημερώνεται αυτοματοποιημένα προκειμένου να αποδεχθεί τη σχετική αίτηση και να συναινέσει στην επεξεργασία και διαβίβαση των απαραίτητων στοιχείων ώστε στη συνέχεια να καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο.

Για τη χορήγηση των ενισχύσεων θα προηγηθεί διασταύρωση των στοιχείων των αιτήσεων με τα στοιχεία της ΓΔΑΕΦΚ.

  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL
  • ·
  • ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ·
  • AROGIGOVGR
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ήττες για Αβδάλα και Λιοτόπουλο στο NCAA

All Content

Μάκης Αγγελόπουλος: «Κάτι τέτοιες βραδιές σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος που είσαι ΑΕΚτζής»

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 1,42%, στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Η οικονομία σε δοκιμασία από τις αγροτικές κινητοποιήσεις - Πιέσεις στην αγορά από τα μπλόκα

All Content - BusinessNews.gr

Αλλαγή «σκυτάλης» στο Ιατρικό Αθηνών μετά από 40 χρόνια - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

All Content

Data: Tι δείχνουν για την Ελλάδα του 2026

All Content

Sleed:TikTok premium awareness feature για τη νέα καμπάνια της ION Break

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ζντοβτς: «Πολλές χαμένες βολές και καθοριστικά λάθη» - Διανυκτέρευση στη Μύκονο λόγω ισχυρών ανέμων

All Content

Έτσι νίκησε ο Ηρακλής το Περιστέρι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης του Μαδούρο - Θα διοικήσω τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ

All Content - BusinessNews.gr

Προκηρύχθηκε η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, στα 17,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις: Τι αλλάζει και τι πρέπει να προσέχουν οι αναθέτουσες Aρχές

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Servicers: Αναστολή πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές για δυο μήνες
Servicers: Αναστολή πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές για δυο μήνες 12/09/2023 - 10:08
ManpowerGroup: Σταθερές και με θετικό πρόσημο οι προσδοκίες απασχόλησης στην Ελλάδα 12/09/2023 - 10:37
ManpowerGroup: Σταθερές και με θετικό πρόσημο οι προσδοκίες απασχόλησης στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης του Μαδούρο - Θα διοικήσω τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
    03/01/2026 - 21:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η οικονομία σε δοκιμασία από τις αγροτικές κινητοποιήσεις - Πιέσεις στην αγορά από τα μπλόκα
    03/01/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίθεση των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας και σύλληψη του Μαδούρο - Οι βασικές εξελίξεις
    03/01/2026 - 16:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις: Τι αλλάζει και τι πρέπει να προσέχουν οι αναθέτουσες Aρχές
    03/01/2026 - 15:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εγκρίθηκαν 152 νέα σχολικά βιβλία, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Πολλαπλού Βιβλίου
    03/01/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αύξηση των θυμάτων αεροπορικών δυστυχημάτων διεθνώς το 2025
    03/01/2026 - 13:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αλλαγή «σκυτάλης» στο Ιατρικό Αθηνών μετά από 40 χρόνια - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
    03/01/2026 - 13:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέος γύρος διαπραγματεύσεων στο Κίεβο για τον πόλεμο
    03/01/2026 - 12:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πλήγματα εναντίον της Βενεζουέλας, η οποία κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για «στρατιωτική επίθεση»
    03/01/2026 - 11:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Ορόσημα και προοπτικές
    03/01/2026 - 11:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 1,42%, στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026
    03/01/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκπρόθεσμα Τέλη Κυκλοφορίας: Νέα κλιμακωτά πρόστιμα για 790.000 οχήματα
    03/01/2026 - 10:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλήγματα εναντίον της Βενεζουέλας, η οποία κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για «στρατιωτική επίθεση»
    03/01/2026 - 11:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αλλαγή «σκυτάλης» στο Ιατρικό Αθηνών μετά από 40 χρόνια - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
    03/01/2026 - 13:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Ορόσημα και προοπτικές
    03/01/2026 - 11:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι νίκησε ο Ηρακλής το Περιστέρι (vid)

03/01/2026 - 21:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ήττες για Αβδάλα και Λιοτόπουλο στο NCAA

03/01/2026 - 21:23
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 31 η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV

30/12/2025 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE eValue: Τέσσερις ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Εξυπηρέτηση Πελατών της

29/12/2025 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo