Πέμπτη, 14 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σταϊκούρας: Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/03/2023 · 14:14

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία

Σε επενδύσεις και συνεργασίες που την καθιστούν ενεργειακό κόμβο και θωρακίζουν όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προχωρά δυναμικά η Ελλάδα.

Σε επενδύσεις και συνεργασίες που την καθιστούν ενεργειακό κόμβο και θωρακίζουν όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προχωρά δυναμικά η Ελλάδα, όπως επισήμανε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

"Οι πλωτές μονάδες αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, ο τερματικός σταθμός Ρεβυθούσας και ο αγωγός Ελλάδας- Βουλγαρίας είναι μερικά από τα (επενδυτικά) σχέδια που ενισχύουν σημαντικά τον ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης" υπογράμμισε ο υπουργός, μιλώντας στη Σύνοδο Κοινωνικού Διαλόγου 2023 των οικονομικών και κοινωνικών συμβουλίων των Βαλκανίων και παρόμοιων θεσμών, που διοργανώνει η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) Ελλάδος.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία και την κλιματική βιωσιμότητα, ενώ υπενθύμισε ότι στόχος είναι μέχρι το 2030 το 80% της ηλεκτρικής κατανάλωσης στη χώρα μας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ).

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Σταϊκούρας και στις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις της τελευταίας τετραετίας, οι οποίες απέδωσαν -όπως είπε- ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία. "Η σύνθεση του ΑΕΠ και το παραγωγικό μοντέλο βελτιώνονται, η εισροή 'Αμεσων Ξένων Επενδύσεων βρίσκεται σε υψηλό τελευταίων 30 ετών, οι εξαγωγές ως ποσοστό επί του ΑΕΠ έχουν διπλασιαστεί από το 2010, η ανεργία μειώθηκε σημαντικά και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, με την αποτελεσματική στήριξη και της κυβέρνησης, μπορεί να αποτελέσει και πάλι μοχλό ανάπτυξης" υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι όλα αυτά αντανακλώνται και στην ενισχυμένη αξιοπιστία της χώρας και στις 12 αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από διεθνείς οίκους την τελευταία τριετία, "που εκτιμούμε ότι θα συνεχιστούν, επιτυγχάνοντας φέτος ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας".

Ο Υπουργός υπενθύμισε ακόμα ότι τον Ιούνιο του 2022 διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη."Τότε, με τη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης, οι χώρες - μέλη αναγνωρίσαμε ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι μια κοινή πρόκληση, και επικυρώσαμε την προσήλωσή μας στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της περιοχής και στη συνεργασία, ως κύρια μέσα για την επίτευξη ειρήνης, ασφάλειας, κοινωνικής συνοχής και οικονομικής ανάπτυξης" σημείωσε και κατέληξε λέγοντας ότι "η Ελλάδα, μαζί με τις γείτονες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποδεικνύουμε, για ακόμα μια φορά, ότι οι ειλικρινείς και παραγωγικές συνεργασίες, στη λογική των παιγνίων θετικού αθροίσματος, μπορούν να προσφέρουν απάντηση στις κοινές περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις, με οφέλη για όλους".

Στ. Καλαφάτης: "Δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τη γειτονιά μας"

Την ανάγκη η συνεργασία των βαλκανικών χωρών να προχωρήσει ακόμα ταχύτερα και να πάει πιο ψηλά, "καθώς μαζί μπορούμε καλύτερα", υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, κατά τον χαιρετισμό του στη Σύνοδο. "Προχωράμε στη μετεξέλιξη της Αλεξανδρούπολης σε πύλη υγροποιημένου φυσικού αερίου, για εμάς και τους γείτονές μας και εμπεδώνουμε κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι βαλκανικές χώρες, λόγω των αμοιβαία εξαρτώμενων οικονομιών τους, έχουν έναν λόγο παραπάνω να προχωρήσουν χέρι-χέρι και οι Έλληνες δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά για τη γειτονιά μας. Ο,τι θέλουμε για εμάς, το θέλουμε και για τους γείτονές μας -αυτή είναι η βούληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη" τόνισε ο κ.Καλαφάτης.

Ι. Αμανατίδης: "Η ΕΕ να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο, αξιοποιώντας και τη δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών"

Την πεποίθηση ότι η ΕΕ χρειάζεται να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο, αξιοποιώντας και τη δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς η επιτάχυνση της ενταξιακής πορείας για τα Δυτικά Βαλκάνια είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, εξέφρασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Αμανατίδης, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών. Πρόσθεσε δε ότι στην ΕΕ έχουν γίνει αντιληπτοί οι κίνδυνοι που διαμορφώνει η αναβίωση εθνικιστικών, ρατσιστικών ή ακόμα και φασιστικών τάσεων. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι σταθερός υπέρμαχος της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων και οφείλει να συνεχίσει να δείχνει στους εταίρους της στην περιοχή τη δέσμευσή της στην πολιτική της διεύρυνσης, βοηθώντας τους να εκπληρώσουν τα κριτήρια. Ως προς τη στρατηγική της ΕΕ απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σημείωσε ότι η καταδίκη αυτής της εισβολής δεν οδηγεί την ΕΕ σε αποφάσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν και ανατολικά των συνόρων της οι αναθεωρητισμοί που απειλούν κυριαρχικά δικαιώματα κρατών.

Απαραίτητη συνθήκη για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί η συμμετοχή των παραγωγικών τάξεων στον σχεδιασμό των οικονπμικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων, όπως επισήμανε ο βουλευτής Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο βουλευτής υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη υιοθέτησης ενός εθνικού σχεδίου με ευρεία συναίνεση και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας των πολιτών στη διαμόρφωσή του. Υπενθύμισε δε, πως στο κοντινό μας παρελθόν η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδος εκπόνησε σχετικό σχέδιο, ως αποτέλεσμα διετούς διαλόγου μεταξύ εικοσιτεσσάρων φορέων, το οποίο αν και έγινε ευρέως αποδεκτό από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, τελικά δεν εφαρμόστηκε.

Ι.Πάιδας: Τα δίκτυα ενέργειας και το στρατηγικό πλεονέκτημα των Βαλκανίων

Με την αποτελεσματική ανάπτυξη δικτύων ενέργειας και κόμβων διαμετακόμισης σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό το στρατηγικό γεωγραφικό πλεονέκτημα της περιοχής των Βαλκανίων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) Ελλάδος, Ιωάννη Πάιδα. "Το τελευταίο διάστημα η περιφέρεια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων ιδιαίτερα κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας και των θεσμικών οικονομικών παραγόντων, τόσο λόγω της γεωπολιτικής της σημασίας όσο και λόγω των επενδυτικών ευκαιριών στους τομείς της ανάπτυξης δικτύων, του εμπορίου και της ενεργειακής συνεργασίας. Σημαντική πρόσκληση αποτελεί η ανάπτυξη συνεργειών στο πεδίο των επενδύσεων, των επιχειρήσεων, της γνώσης, της καινοτομίας και της αμοιβαιότητας" πρόσθεσε.

Κατά τον κ.Πάιδα, είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των θεσμικά αναγνωρισμένων φορέων της κοινωνίας και της ενεργής Κοινωνίας των Πολιτών, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων όπως η κλιματική και ενεργειακή κρίση, η επίτευξη των στόχων της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των χωρών.

Ο ανοικτός δημόσιος διάλογος είναι ευπρόσδεκτος στη Θεσσαλονίκη, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία εμβάθυνσης της δημοκρατίας που τιμά την πόλη, είπε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσθέτοντας ότι η Θεσσαλονίκη έχει αυθεντικό ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

  • ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Επιθετικά παίξαμε άθλια, καλή τύχη στη Βαλένθια» - Τι είπε για τους διαιτητές (vid)

All Content

Λεσόρ: «Ήμασταν απροετοίμαστοι για ένα τέτοιο παιχνίδι»

All Content - BusinessNews.gr

Ryanair κατά Fraport: «Υπερβολικά τέλη και αντιαναπτυξιακή πολιτική» - Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης

All Content - BusinessNews.gr

Noval: The Grid και Πειραιώς 252 στο επίκεντρο της στρατηγικής -Νέα ώθηση από μισθώσεις και επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Premier Capital Hellas: Επένδυση 1,4 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα McDonald’s στο The Mall Athens

All Content

Politis Group: Αποκτά τα Reader, Insider, Jenny και Basketa.gr

All Content

Addictad: Πρώτη τηλεοπτική προβολή της The Grecials

FleetNews

Ρομποταξί: Πρεμιέρα με κόστος διαδρομής 1,99€

FleetNews

Το Fleet News στο ορόσημο των 400 τευχών!

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

All Content

Βαλένθια-Παναθηναϊκός 81-64: Τα highlights του Game 5 (vid)

All Content

Άξια στο Final-4 η Βαλένθια, 81-64 και 3-2 τον κακό Παναθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Δυναμική εκκίνηση της χρονιάς με καθαρά κέρδη στα 4,9 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Από το fitness στα βιολογικά, με στάσεις σε Εύβοια και πίσω από την Πάντειο- Γιατί πρέπει να διαβάζετε Whisperer

All Content - BusinessNews.gr

Στάσσης (ΔΕΗ): Εως τέλη Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

CSRΝews.gr

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για απανθρακοποίηση

CSRΝews.gr

Blink Charging Hellas: Επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο «Πρώτο Θέμα»

CSRΝews.gr

Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Παρουσία στα Τρόπαια Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 22ής αποστολής τους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μελέτη EY Ελλάδος - ΙΟΒΕ: Συγκριτικά χαμηλό το μερίδιο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των πόρων
Μελέτη EY Ελλάδος - ΙΟΒΕ: Συγκριτικά χαμηλό το μερίδιο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των πόρων 20/03/2023 - 14:03
ESM: Εκταμιεύει 603 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα 20/03/2023 - 17:23
ESM: Εκταμιεύει 603 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - πώς ενημερώνονται οι υποψήφιοι
    13/05/2026 - 22:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη κινδυνεύει να αλλάξει μία ενεργειακή εξάρτηση με μία άλλη»
    13/05/2026 - 22:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος των νοικοκυριών
    13/05/2026 - 21:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γεραπετρίτης: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Μεσόγειος «θέατρο πολέμου»
    13/05/2026 - 21:04 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Τετάρτης
    13/05/2026 - 20:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TUI: Ελλάδα και Ισπανία οι κερδισμένοι των κρατήσεων «της τελευταίας στιγμής» για τη θερινή περίοδο
    13/05/2026 - 20:17 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Noval Property: Καταβολή μερίσματος €0,07 /μετοχή από 26 Ιουνίου
    13/05/2026 - 19:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: Τα «Θα», δεν λύνουν προβλήματα - Μεγάλος ο ανταγωνισμός σας με Τσίπρα σε τοξικότητα
    13/05/2026 - 19:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κομισιόν: Ενιαίο εισιτήριο για όλη την Ευρώπη και ισχυρότερα δικαιώματα για τους επιβάτες τρένων
    13/05/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το πλαίσιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ελληνικά σχολεία - Θεσμοθετείται «Συντονιστής Χρήσης AI»
    13/05/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Από το fitness στα βιολογικά, με στάσεις σε Εύβοια και πίσω από την Πάντειο- Γιατί πρέπει να διαβάζετε Whisperer
    13/05/2026 - 06:43 WHISPERER
  • Noval: The Grid και Πειραιώς 252 στο επίκεντρο της στρατηγικής -Νέα ώθηση από μισθώσεις και επενδύσεις
    13/05/2026 - 09:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στάσσης (ΔΕΗ): Εως τέλη Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου
    13/05/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Trade Estates: Δυναμική εκκίνηση της χρονιάς με καθαρά κέρδη στα 4,9 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο
    13/05/2026 - 09:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ηλεκτρονικό δίχτυ κατά του λαθρεμπορίου: Κάμερες, x-rays και GPS επιστρατεύει στα σύνορα η ΑΑΔΕ
    13/05/2026 - 08:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαλένθια-Παναθηναϊκός 81-64: Τα highlights του Game 5 (vid)

13/05/2026 - 21:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λεσόρ: «Ήμασταν απροετοίμαστοι για ένα τέτοιο παιχνίδι»

13/05/2026 - 21:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για απανθρακοποίηση

13/05/2026 - 14:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Blink Charging Hellas: Επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο «Πρώτο Θέμα»

13/05/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Blink Charging Hellas: Επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο «Πρώτο Θέμα»

13/05/2026 - 13:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Δελφοί: Η καρδιά των αρχαίων μυστηρίων»: Πρεμιέρα για τη νέα διεθνή συμπαραγωγή της COSMOTE TV με τη France Télévisions

13/05/2026 - 13:20
FleetNews
fleetnews.gr

Ρομποταξί: Πρεμιέρα με κόστος διαδρομής 1,99€

12/05/2026 - 14:12
FleetNews
fleetnews.gr

Το Fleet News στο ορόσημο των 400 τευχών!

12/05/2026 - 13:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo