Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σταϊκούρας: Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/03/2023 · 14:14

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία

Σε επενδύσεις και συνεργασίες που την καθιστούν ενεργειακό κόμβο και θωρακίζουν όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προχωρά δυναμικά η Ελλάδα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε επενδύσεις και συνεργασίες που την καθιστούν ενεργειακό κόμβο και θωρακίζουν όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προχωρά δυναμικά η Ελλάδα, όπως επισήμανε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

"Οι πλωτές μονάδες αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, ο τερματικός σταθμός Ρεβυθούσας και ο αγωγός Ελλάδας- Βουλγαρίας είναι μερικά από τα (επενδυτικά) σχέδια που ενισχύουν σημαντικά τον ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης" υπογράμμισε ο υπουργός, μιλώντας στη Σύνοδο Κοινωνικού Διαλόγου 2023 των οικονομικών και κοινωνικών συμβουλίων των Βαλκανίων και παρόμοιων θεσμών, που διοργανώνει η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) Ελλάδος.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ενεργειακή αυτονομία και την κλιματική βιωσιμότητα, ενώ υπενθύμισε ότι στόχος είναι μέχρι το 2030 το 80% της ηλεκτρικής κατανάλωσης στη χώρα μας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ).

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Σταϊκούρας και στις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις της τελευταίας τετραετίας, οι οποίες απέδωσαν -όπως είπε- ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία. "Η σύνθεση του ΑΕΠ και το παραγωγικό μοντέλο βελτιώνονται, η εισροή 'Αμεσων Ξένων Επενδύσεων βρίσκεται σε υψηλό τελευταίων 30 ετών, οι εξαγωγές ως ποσοστό επί του ΑΕΠ έχουν διπλασιαστεί από το 2010, η ανεργία μειώθηκε σημαντικά και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, με την αποτελεσματική στήριξη και της κυβέρνησης, μπορεί να αποτελέσει και πάλι μοχλό ανάπτυξης" υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι όλα αυτά αντανακλώνται και στην ενισχυμένη αξιοπιστία της χώρας και στις 12 αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από διεθνείς οίκους την τελευταία τριετία, "που εκτιμούμε ότι θα συνεχιστούν, επιτυγχάνοντας φέτος ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας".

Ο Υπουργός υπενθύμισε ακόμα ότι τον Ιούνιο του 2022 διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη."Τότε, με τη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης, οι χώρες - μέλη αναγνωρίσαμε ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι μια κοινή πρόκληση, και επικυρώσαμε την προσήλωσή μας στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της περιοχής και στη συνεργασία, ως κύρια μέσα για την επίτευξη ειρήνης, ασφάλειας, κοινωνικής συνοχής και οικονομικής ανάπτυξης" σημείωσε και κατέληξε λέγοντας ότι "η Ελλάδα, μαζί με τις γείτονες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποδεικνύουμε, για ακόμα μια φορά, ότι οι ειλικρινείς και παραγωγικές συνεργασίες, στη λογική των παιγνίων θετικού αθροίσματος, μπορούν να προσφέρουν απάντηση στις κοινές περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις, με οφέλη για όλους".

Στ. Καλαφάτης: "Δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τη γειτονιά μας"

Την ανάγκη η συνεργασία των βαλκανικών χωρών να προχωρήσει ακόμα ταχύτερα και να πάει πιο ψηλά, "καθώς μαζί μπορούμε καλύτερα", υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, κατά τον χαιρετισμό του στη Σύνοδο. "Προχωράμε στη μετεξέλιξη της Αλεξανδρούπολης σε πύλη υγροποιημένου φυσικού αερίου, για εμάς και τους γείτονές μας και εμπεδώνουμε κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι βαλκανικές χώρες, λόγω των αμοιβαία εξαρτώμενων οικονομιών τους, έχουν έναν λόγο παραπάνω να προχωρήσουν χέρι-χέρι και οι Έλληνες δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά για τη γειτονιά μας. Ο,τι θέλουμε για εμάς, το θέλουμε και για τους γείτονές μας -αυτή είναι η βούληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη" τόνισε ο κ.Καλαφάτης.

Ι. Αμανατίδης: "Η ΕΕ να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο, αξιοποιώντας και τη δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών"

Την πεποίθηση ότι η ΕΕ χρειάζεται να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο, αξιοποιώντας και τη δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς η επιτάχυνση της ενταξιακής πορείας για τα Δυτικά Βαλκάνια είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, εξέφρασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Αμανατίδης, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών. Πρόσθεσε δε ότι στην ΕΕ έχουν γίνει αντιληπτοί οι κίνδυνοι που διαμορφώνει η αναβίωση εθνικιστικών, ρατσιστικών ή ακόμα και φασιστικών τάσεων. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι σταθερός υπέρμαχος της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων και οφείλει να συνεχίσει να δείχνει στους εταίρους της στην περιοχή τη δέσμευσή της στην πολιτική της διεύρυνσης, βοηθώντας τους να εκπληρώσουν τα κριτήρια. Ως προς τη στρατηγική της ΕΕ απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σημείωσε ότι η καταδίκη αυτής της εισβολής δεν οδηγεί την ΕΕ σε αποφάσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν και ανατολικά των συνόρων της οι αναθεωρητισμοί που απειλούν κυριαρχικά δικαιώματα κρατών.

Απαραίτητη συνθήκη για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί η συμμετοχή των παραγωγικών τάξεων στον σχεδιασμό των οικονπμικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων, όπως επισήμανε ο βουλευτής Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο βουλευτής υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη υιοθέτησης ενός εθνικού σχεδίου με ευρεία συναίνεση και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας των πολιτών στη διαμόρφωσή του. Υπενθύμισε δε, πως στο κοντινό μας παρελθόν η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδος εκπόνησε σχετικό σχέδιο, ως αποτέλεσμα διετούς διαλόγου μεταξύ εικοσιτεσσάρων φορέων, το οποίο αν και έγινε ευρέως αποδεκτό από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, τελικά δεν εφαρμόστηκε.

Ι.Πάιδας: Τα δίκτυα ενέργειας και το στρατηγικό πλεονέκτημα των Βαλκανίων

Με την αποτελεσματική ανάπτυξη δικτύων ενέργειας και κόμβων διαμετακόμισης σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό το στρατηγικό γεωγραφικό πλεονέκτημα της περιοχής των Βαλκανίων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) Ελλάδος, Ιωάννη Πάιδα. "Το τελευταίο διάστημα η περιφέρεια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων ιδιαίτερα κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας και των θεσμικών οικονομικών παραγόντων, τόσο λόγω της γεωπολιτικής της σημασίας όσο και λόγω των επενδυτικών ευκαιριών στους τομείς της ανάπτυξης δικτύων, του εμπορίου και της ενεργειακής συνεργασίας. Σημαντική πρόσκληση αποτελεί η ανάπτυξη συνεργειών στο πεδίο των επενδύσεων, των επιχειρήσεων, της γνώσης, της καινοτομίας και της αμοιβαιότητας" πρόσθεσε.

Κατά τον κ.Πάιδα, είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των θεσμικά αναγνωρισμένων φορέων της κοινωνίας και της ενεργής Κοινωνίας των Πολιτών, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων όπως η κλιματική και ενεργειακή κρίση, η επίτευξη των στόχων της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των χωρών.

Ο ανοικτός δημόσιος διάλογος είναι ευπρόσδεκτος στη Θεσσαλονίκη, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία εμβάθυνσης της δημοκρατίας που τιμά την πόλη, είπε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσθέτοντας ότι η Θεσσαλονίκη έχει αυθεντικό ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

  • ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δείτε πώς ο Παναθηναϊκός λύγισε στο τέλος την Μπασκόνια (video)

All Content

Πήρε το ντέρμπι στην παράταση η Παρτιζάν, 85-82 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Διερεύνηση εξαγορών και στόχος για πωλήσεις 150 εκατ. ευρώ έως το 2031

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Ενισχύεται η ανθεκτικότητα των ελληνικών τραπεζών, παρά την αύξηση των «κόκκινων» δανείων

All Content - BusinessNews.gr

Pizza Fan: Αναστολή της ιδιότητας μέλους στην ΕΠΟΕΣ μέχρι τη διερεύνηση της υπόθεσης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Νέα διεθνής τουριστική καμπάνια «Phenomenon»

All Content

Από τους Meteorites η νέα καμπάνια του Ούζου 12

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Εμφατικές νίκες για Ντουμπάι και Ρεάλ Μαδρίτης, «διπλό» για την Μπαρτσελόνα (vids)

All Content

Ομπράντοβιτς: Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζεται η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών έως το τέλος του χρόνου

All Content - BusinessNews.gr

BIC Βιολέξ: Άνοδος 69% στα καθαρά κέρδη, εξαγωγές 176 εκατ. ευρώ και μέρισμα 40 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

NEF-NEF: Διψήφια ενίσχυση μεγεθών, νέα καταστήματα και επέκταση σε τέσσερις χώρες

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

CSRΝews.gr

Γιώργος Νταλάρας και Δημήτρης Πλατανιάς στο Μέγαρο Μουσικής για το «Μαζί για το Παιδί»

CSRΝews.gr

Campeón Gaming: Για 4η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε στα Best Workplaces in Technology Hellas

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μελέτη EY Ελλάδος - ΙΟΒΕ: Συγκριτικά χαμηλό το μερίδιο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των πόρων
Μελέτη EY Ελλάδος - ΙΟΒΕ: Συγκριτικά χαμηλό το μερίδιο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των πόρων 20/03/2023 - 14:03
ESM: Εκταμιεύει 603 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα 20/03/2023 - 17:23
ESM: Εκταμιεύει 603 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σκλαβενίτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους
    22/10/2026 - 22:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enaon EDA: Αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό φυσικού αερίου στον Κολωνό
    22/10/2026 - 21:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσκοπήσεις Pulse και Metron: Η ΝΔ συγκεντρώνει το 30% - Δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ., κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ
    22/10/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    22/10/2026 - 20:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καλά στην υγεία του ο αν. υπουργός Μεταφορών Γ. Κώτσηρας - Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο
    22/10/2026 - 20:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Aγροτικό πετρέλαιο: Η νέα ψηφιακή διαδικασία στο myDiesel ολοκληρώνεται σε τέσσερα απλά βήματα
    22/10/2026 - 19:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της αλυσίδας πιτσαρίας - Βρέθηκε μυστική κρύπτη με 1,1 εκατομμύρια στη βίλα του ιδιοκτήτη
    22/10/2026 - 19:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάργαρης (ΑΔΜΗΕ): Το 2027 οι διαγωνισμοί για την δεύτερη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Ιταλίας
    22/10/2026 - 19:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας με Mubadala και Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων για κοινές επενδύσεις
    22/10/2026 - 18:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καναδάς-Τουρκία: Στρατηγική συνεργασία με στόχο εμπορικές συναλλαγές 10 δισ. δολαρίων - Τι συζήτησαν Ερντογάν-Κάρνι
    22/10/2026 - 18:40 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΕΗ-Metlen: Πρεμιέρα για τις πρώτες μπαταρίες στα Βαλκάνια το 2027 - Το χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων
    22/10/2026 - 08:57 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • NEF-NEF: Διψήφια ενίσχυση μεγεθών, νέα καταστήματα και επέκταση σε τέσσερις χώρες
    22/10/2026 - 10:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • EFA Group: Σχέδιο για χρηματιστηριακή είσοδο έως το 2028, επενδύσεις στην AI και διεθνής επέκταση
    22/10/2026 - 08:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • BIC Βιολέξ: Άνοδος 69% στα καθαρά κέρδη, εξαγωγές 176 εκατ. ευρώ και μέρισμα 40 εκατ. ευρώ
    22/10/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ημερίδα ΠΑΔΑ, ΦΙΛΑΙΟΣ & ΙΕΓ για την προστιθέμενη αξία του ελαιοτουρισμού και της γαστρονομίας
    22/10/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λεσόρ: Να νικάμε και στα άσχημα παιχνίδια μας

22/10/2026 - 21:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πήρε το ντέρμπι στην παράταση η Παρτιζάν, 85-82 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

22/10/2026 - 21:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

22/10/2026 - 14:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

22/10/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Υπ. Τουρισμού εγκαινίασε την έκθεση «Μνήμη και Ορίζοντας» στα 50 έτη του Radisson Blu Park Hotel Athens

22/10/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γιώργος Νταλάρας και Δημήτρης Πλατανιάς στο Μέγαρο Μουσικής για το «Μαζί για το Παιδί»

22/10/2026 - 13:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Mad Gym Boutique”

21/10/2026 - 11:43
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo