Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πολυνομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ: Τι πρόβλεπει για αναβίωση παλαιών ρυθμίσεων, τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και μειωμένο ΦΠΑ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
16/03/2023 · 11:17

Πολυνομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ: Τι πρόβλεπει για αναβίωση παλαιών ρυθμίσεων, τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και μειωμένο ΦΠΑ

Αναβιώνουν οι ρυθμίσεις των 72 και 120 δόσεων ενώ θεσπίζεται ένα νέο σχήμα 36 - 72 δόσεων για τους φορολογούμενους οι οποίοι ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πριν την ενεργειακή κρίση.

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με μία σειρά ρυθμίσεων φορολογικού και τελωνιακού χαρακτήρα.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η αναβίωση των παλαιών ρυθμίσεων των 100 και 120 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, η νέα ρύθμιση των 36-72 δόσεων (που περιλαμβάνουν και οφειλές σε Δήμους) και την κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ για εκπρόθεσμη υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για φυσικά πρόσωπα, υπό την αίρεση ότι ο φόρος που θα προκύπτει δεν θα υπερβαίνει τα 100 ευρώ.

Παράλληλα στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα, μέτρο που θα ισχύει από τις 3 Απριλίου, την παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ καθώς επίσης με την έκτακτη ενίσχυση σε συνταξιούχους που δεν έλαβαν αύξηση ή έλαβαν μικρότερη από 7%. Προβλέπονται επίσης και αλλαγές στο μισθολογικό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα τα βασικότερα σημεία των διατάξεων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας» είναι τα εξής:

• Αναβιώνουν οι ρυθμίσεις των 72 και 120 δόσεων ενώ θεσπίζεται ένα νέο σχήμα 36 - 72 δόσεων για τους φορολογούμενους οι οποίοι ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πριν την ενεργειακή κρίση.

• Ρύθμιση οφειλών σε δήμους σε 36 έως και 72 δόσεις άλλα και αναβίωση της παλιάς ρύθμιση των 100 δόσεων προς τους ΟΤΑ για όσους την έχασαν.

• Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα από 3 Απριλίου του 2023. Εάν κάποιος επανακυκλοφορήσει το αυτοκίνητό του για ένα μήνα θα πληρώσει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας, για δύο μήνες τα 2/12, για 3 μήνες τα 3/12 για 4 μήνες τα 4/12 και ούτω καθεξής.

• Προβλέπεται η αυτόματη δημιουργία ψηφιακής δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) εκσυγχρονισμός του πλαισίου μεταβίβασης περιουσίας. Εισάγονται και επιμέρους αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

• Καθορίζονται οι όροι χορήγησης αποδεικτικού ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ' αυτού από επαχθή αιτία σε περιπτώσεις όπου ο φορολογούμενος έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών ή έχει οφειλές μη ληξιπρόθεσμες ή σε αναστολή.

• Καταργείται ο υποχρεωτικός έλεγχος από τη Φορολογική Διοίκηση, στις περιπτώσεις υποβολής τροποποιητικής δήλωσης ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων όταν προκύπτει μείωση φόρου άνω των τριακοσίων (300) ευρώ.

• Έκτακτη ενίσχυση έως 300 ευρώ σε ένα εκατομμύριο συνταξιούχους που δεν έλαβαν αύξηση (περίπου 850.000 της μηνιαίας σύνταξής τους ή έλαβαν αύξηση μικρότερη από επτά τοις εκατό (7%) (περίπου διακόσιοι πενήντα χιλιάδες). Δεν καλύπτονται περίπου 100.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι, ωστόσο, είχαν υψηλά εισοδήματα (πάνω από 1600 ευρώ μηνιαίως ή πάνω από 1100 ευρώ μηνιαίως, αλλά με αύξηση άνω του 3,5%), και επωφελήθηκαν σημαντικά από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

• Κατάργηση προστίμου εκπρόθεσμης αρχικής δήλωσης με ποσό καταβολής έως 100 ευρώ.

• Παρατείνεται εκ νέου και έως το οριζόμενο χρονικό διάστημα η ισχύς του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. δεκατρία τοις εκατό (13%) και του υπερμειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. έξι τοις εκατό (6%) για τα οριζόμενα αγαθά και υπηρεσίες

• Πρόστιμα από 1.000 έως 50.000 ευρώ για την παραβίαση της υποχρεωτικής διασύνδεσης των EFT/POS τερματικών με την ΑΑΔΕ.

Αποπληρωμή οφειλών στο Δημόσιο

Όπως επισημαίνεται στην εισηγητική έκθεση, με το νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, επιδιώκεται η διευκόλυνση αποπληρωμής των βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση οφειλών και η αντιμετώπιση της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας μέσω της παροχής δυνατότητας επανένταξης στις ρυθμίσεις των άρθρων 98-109 του ν. 4611/2019, Α΄ 73 (ρύθμιση σε έως 120 δόσεις) και του άρθρου 289 του ν. 4738/2020, Α΄207 (ρύθμιση σε έως 72 δόσεις) για την υπολειπόμενη (κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης επανένταξης) οφειλή και για τον εναπομείναντα αριθμό ανεξόφλητων δόσεων της ρύθμισης.

Επίσης, επιδιώκεται η παροχή διευκόλυνσης σε οφειλέτες που ήταν συνεπείς φορολογούμενοι μέχρι την έναρξη της ενεργειακής κρίσης ως προς την αποπληρωμή των οφειλών τους στη Φορολογική Διοίκηση που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες κατά τη διάρκεια της κρίσης. Για την άμβλυνση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης παρέχεται στα πρόσωπα αυτά η δυνατότητα ρύθμισης τμηματικής καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών τους σε Δ.Ο.Υ./Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ./Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π./ΚΕ.Β.ΕΙΣ., που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μετά την 1η.11.2021 και έως και την 1η.2.2023, σε έως και εβδομήντα δύο (72) μηνιαίες δόσεις.

Με την αξιολογούμενη ρύθμιση συμπληρώνεται η παρ. 4 του άρθρου 12 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ν. 4987/2022, Α’ 206, Κ.Φ.Δ.), ώστε να προβλέπεται συγκεκριμένο ποσοστό παρακράτησης κατά τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ’ αυτού από επαχθή αιτία επί του τιμήματος τόσο σε περίπτωση ληξιπροθέσμων οφειλών που έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης όσο και στην περίπτωση που ο αιτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές που τελούν υπό αναστολή. Παράλληλα, με την τροποποίηση της παρ. 5 του ίδιου άρθρου εξουσιοδοτούνται ο Υπουργός Οικονομικών και ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) να ρυθμίζουν θέματα εφαρμογής, να τροποποιούν τα ανωτέρω ποσοστά και να ορίζουν ποσοστά παρακράτησης όταν υφίστανται μη ληξιπρόθεσμες οφειλές και το αποδεικτικό ενημερότητας εκδίδεται για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ’ αυτού από επαχθή αιτία.

Σκοπός της αξιολογούμενης ρύθμισης είναι η διαμόρφωση ενός σαφούς και ασφαλούς κανονιστικού πλαισίου που θα ρυθμίζει τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ’ αυτού από επαχθή αιτία στις περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης ή/και σημαντικού ύψους οφειλών του αιτούντος, που τελούν υπό αναστολή, το οποίο θα δύναται να υποστηριχθεί ψηφιακά, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων «χειρόγραφης» έκδοσης του αποδεικτικού ενημερότητας από υπηρεσία της Α.Α.Δ.Ε.. Η αυτοματοποίηση (ψηφιοποίηση) της χορήγησης αποδεικτικού ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ’ αυτού από επαχθή αιτία συμβάλλει σημαντικά στην απλούστευση και επιτάχυνση των συναλλαγών και της οικονομικής ζωής των φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων.

Με το άρθρο 16 του νομοσχεδίου, επαναπροσδιορίζεται το περιεχόμενο του πιστοποιητικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. και ορίζεται ότι, εάν το πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α. εκδίδεται μετά την πράξη προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. του τρέχοντος έτους, στο εν λόγω πιστοποιητικό θα βεβαιώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο περιλαμβάνεται στη δήλωση ΕΝ.Φ.Ι.Α. για έξι έτη (και όχι πέντε έτη ως ίσχυε).

Επιπλέον, ορίζεται ότι σε κάθε εκποιητική δικαιοπραξία για τη μεταβίβαση ακινήτων με επαχθή αιτία ή τη σύσταση εμπράγματου δικαιώματος επ’ αυτού, το πιστοποιητικό του άρθρου 54Α Κ.Φ.Δ., το οποίο μνημονεύεται και επισυνάπτεται υποχρεωτικά από τον συμβολαιογράφο που συντάσσει το σχετικό συμβόλαιο, πιστοποιεί μόνο ότι τα συγκεκριμένο ακίνητο περιλαμβάνεται στη δήλωση ΕΝ.Φ.Ι.Α των πέντε προηγουμένων της μεταβίβασης ετών ή έξι, εάν έχει ήδη εκδοθεί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. του τρέχοντος έτους, και όχι ότι έχει καταβληθεί ο αναλογών φόρος για το συγκεκριμένο ακίνητο και ότι έχει ρυθμισθεί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. των υπόλοιπων ακινήτων για τα έτη αυτά, όπως ίσχυε ως τώρα.

Επίσης, τροποποιείται η παρ. 3 του άρθρου 54Α Κ.Φ.Δ. και απαλείφονται από αυτό περιπτώσεις χορήγησης πιστοποιητικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. με παρακράτηση του τιμήματος από τον συμβολαιογράφο, αφού πλέον με την τροποποίηση της παρ. 1, αυτές καθίστανται περιττές.

  • ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ·
  • ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ·
  • ΕΝΦΙΑ
  • ·
  • ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 15:30 Άρης Betsson-Ηρακλής

All Content

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις

All Content - BusinessNews.gr

Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο

All Content - BusinessNews.gr

Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

Nestlé Ελλάς: Η Ginger Communications αναλαμβάνει το Influencer Marketing και τα Events της Solgar

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

MVP της αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος και 17η στην καριέρα του ο Βεζένκοφ!

All Content

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός σήμερα για την Α1 Γυναικών (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Απαγορευτικά και ματαιώσεις σε βασικές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω ισχυρών ανέμων

All Content - BusinessNews.gr

Διαμαντής Μασούτης: Τελικές υπογραφές για την εξαγορά της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Κολιός: Αύξηση τζίρου στα 143 εκατ. και ενίσχυση κερδών – Το 67,5% των πωλήσεων στο εξωτερικό

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χρηματιστήριο: Ανακάμπτει με άνοδο 1,33% - Κέρδη για τον τραπεζικό δείκτη
Χρηματιστήριο: Ανακάμπτει με άνοδο 1,33% - Κέρδη για τον τραπεζικό δείκτη 16/03/2023 - 11:06
ΔΥΠΑ: Επιπλέον 284 επιχειρήσεις νέων θα λάβουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ 16/03/2023 - 12:14
ΔΥΠΑ: Επιπλέον 284 επιχειρήσεις νέων θα λάβουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σήμερα στη Νίκαια η συνεδρίαση της πανελλαδικής επιτροπής των αγροτικών μπλόκων
    10/01/2026 - 12:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα
    10/01/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων
    10/01/2026 - 11:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο
    10/01/2026 - 11:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα
    10/01/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απαγορευτικά και ματαιώσεις σε βασικές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω ισχυρών ανέμων
    10/01/2026 - 10:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/01/2026 - 05:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Ο Ιρανός ΥΠΕΞ κατηγόρησε ΗΠΑ και Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις
    09/01/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Καμία απόφαση ακόμη για τους δασμούς Τραμπ
    09/01/2026 - 20:30 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,16%, στα 609,89 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    09/01/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων σοκολάτας Milka Oreo και Brownie
    09/01/2026 - 17:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Spitogatos: Αύξηση 9,6% στις τιμές κατοικιών το δ' τρίμηνο του 2025 σε όλη τη χώρα
    09/01/2026 - 16:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κοινωνία της Πληροφορίας: Εκσυγχρονισμός του δημοσιονομικού συστήματος μέσω του νέου govERP
    09/01/2026 - 18:36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ιράν: Ο Ιρανός ΥΠΕΞ κατηγόρησε ΗΠΑ και Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις
    09/01/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 15:30 Άρης Betsson-Ηρακλής

10/01/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις

10/01/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«The Actor Awards 2026»: 11 υποψηφιότητες για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

09/01/2026 - 13:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Grok: Απενεργοποίησε για τους χρήστες χωρίς συνδρομή την λειτουργία της δημιουργίας εικόνων

09/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,4 οι ταξινομήσεις το ενδεκάμηνο – Αυξάνεται το μερίδιο των Κινέζων

09/01/2026 - 07:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo