Σάββατο, 23 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Από Πέμπτη (26/1) η καταβολή της αύξησης του 7,75% σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/01/2023 · 18:37

Από Πέμπτη (26/1) η καταβολή της αύξησης του 7,75% σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους

Τι ισχύει με όσους έχουν μεγάλη προσωπική διαφορά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ξεκινά από Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, η καταβολή των συντάξεων και πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις της τάξεως του 7,75%, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως 912.000 συνταξιούχοι θα δουν για δεύτερο μήνα αυξημένη σύνταξη, λόγω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, αύξηση που είναι μόνιμη και θα εφαρμόζεται στις πληρωμές κάθε μήνα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το πλέγμα αυξήσεων και ενισχύσεων του εισοδήματος των συνταξιούχων, που άρχισε να εφαρμόζεται ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 (έκτακτη οικονομική ενίσχυση 250 ευρώ, κατάργηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, 4η ετήσια αύξηση του ν. Βρούτση και αύξηση 7,75%), ωφελεί το 94,6% των συνταξιούχων (2.499.285 σε σύνολο 2.634.786).

Μάλιστα, διπλές αυξήσεις βλέπουν 1,3 εκατομμύρια συνταξιούχοι, τριπλές αυξήσεις περίπου 185.000 και μία επιπλέον σύνταξη θα δει 1 στους 2 συνταξιούχους μέσα στο 2023.

Αναλυτικά, οι αυξήσεις και το πλήθος των ωφελουμένων επιμερίζονται ως εξής:

1) Αύξηση της τάξεως του 7,75% βλέπουν 1.724.713 συνταξιούχοι. Από αυτούς, το 80%-85% θα δουν ακέραια την αύξηση του 7,75%, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των υπολοίπων θα δει αυξήσεις που θα ξεπερνούν το 7%, αναλόγως του ύψους της προσωπικής διαφοράς που διαθέτουν.

2) 912.644 συνταξιούχοι είδαν ήδη μικρότερες ή μεγαλύτερες αυξήσεις από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

3) 1.206.624 συνταξιούχοι έλαβαν το έκτακτο βοήθημα των 250 ευρώ. Η πλειονότητα από αυτούς είδαν και την καταβολή ενός ακόμη έκτακτου βοηθήματος το προηγούμενο Πάσχα.

4) 231.655 συνταξιούχοι είδαν ήδη την 4η ετήσια αύξηση του ν. Βρούτση.

Από την ανάλυση των επιμέρους κατηγοριών συνταξιούχων προκύπτουν μονές, διπλές ή και τριπλές αυξήσεις.

Συγκεκριμένα:

- Μία τουλάχιστον αύξηση βλέπουν 2.499.285 συνταξιούχοι, (λόγω της αύξησης της τάξεως του 7,75% ή της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης ή της καταβολής του επιδόματος των 250 ευρώ).

- Διπλή αύξηση βλέπουν 1.344.696 συνταξιούχοι, (λόγω του συνδυασμού των αυξήσεων της τάξεως του 7,75%, της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης ή της πληρωμής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ).

- Τριπλή αύξηση βλέπουν 185.649 συνταξιούχοι, (λόγω του συνδυασμού της αύξησης της τάξεως του 7,75%, της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης ή της πληρωμής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ και της εφαρμογής της 4ης ετήσιας αύξησης του ν. Βρούτση).

Τι ισχύει με όσους έχουν μεγάλη προσωπική διαφορά

Επίσης, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διευκρινίζει ότι για τους 910.000 συνταξιούχους που έχουν μεγάλη προσωπική διαφορά προκύπτει πως σε ποσοστό 83% βλέπουν και αυτοί αυξήσεις στις αποδοχές τους.

Συγκεκριμένα:

1) Μέσω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, είδαν αυξήσεις 515.480 συνταξιούχοι με μεγάλη προσωπική διαφορά. Οι ίδιοι θα δουν, παράλληλα, σημαντική απομείωση της προσωπικής τους διαφοράς.

2) Μέσω της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ, είδαν αυξήσεις στις αποδοχές τους 259.092 συνταξιούχοι και, παράλληλα, σημαντική απομείωση της προσωπικής τους διαφοράς.

Τέλος, αναφορικά με το ποσό της αύξησης του 7,75% που αφορά τις συντάξεις Ιανουαρίου (προκαταβλήθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου), αυτό θα αποδοθεί στους δικαιούχους με τις συντάξεις Μαρτίου (προκαταβάλλονται στα τέλη Φεβρουαρίου).

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Το "ξεπάγωμα" των συντάξεων, μετά από 12 χρόνια, είναι μία σημαντική στιγμή για τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους. Είναι η αύξηση του 7,75% που θα δουν πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι αυτές τις ημέρες στους λογαριασμούς τους, η οποία, αν συνδυαστεί με την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, την καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης των 250 ευρώ τον προηγούμενο μήνα και την καταβολή της 4ης ετήσιας αύξησης του ν. Βρούτση, ωφελείται συνολικά το 95% των συνταξιούχων. Με τις παραπάνω αυξήσεις, 1 στους 2 συνταξιούχους θα δει μία επιπλέον σύνταξη μέσα στο 2023. Είναι η έμπρακτη στήριξη μας σε όσους δυσκολεύονται και έκαναν υπομονή όλα αυτά χρόνια. Οι αυξήσεις, ωστόσο, δεν είναι η μόνη θετική εξέλιξη για τους συνταξιούχους με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είχε προηγηθεί ο νόμος Βρούτση, ο οποίος είχε διορθώσει σε πολύ μεγάλη κλίμακα αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου και, βεβαίως, έχει προηγηθεί η οριστική επίλυση του μεγάλου ζητήματος των εκκρεμών κύριων συντάξεων με 500.000 απονομές μέσα σε μόλις 24 μήνες. Δεν αρκούμαστε στα λόγια. Επιλέγουμε τις πράξεις και την κοινωνική πολιτική με αποτέλεσμα».

Παραδείγματα αυξήσεων:

Παράδειγμα 1ο

Με μία αύξηση: Συνταξιούχος που λαμβάνει τον μήνα 850 ευρώ. Με την εφαρμογή της αύξησης του 7,75%, το μηνιαίο όφελος, που θα έχει, θα είναι περίπου 66 ευρώ, ενώ το ετήσιο 792 ευρώ. Θα αγγίξει δηλαδή το 93% μίας επιπλέον σύνταξης.

Παράδειγμα 2ο

Με διπλή αύξηση: Συνταξιούχος λαμβάνει σήμερα σύνταξη 900 ευρώ και δηλώνει εισοδήματα από άλλες πηγές 6.200 ευρώ συνολικά το έτος. Με την εφαρμογή της αύξησης του 7,75% και το όφελος από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, το συνολικό ετήσιο όφελος ανέρχεται στα 906 ευρώ (840 ευρώ από την αύξηση 7,75% και 66 ευρώ από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς). Το ετήσιο όφελος, δηλαδή, ανέρχεται σε μία επιπλέον σύνταξη.

Παράδειγμα 3ο

Με διπλή αύξηση: Συνταξιούχος λαμβάνει τον μήνα 750 ευρώ. Με την εφαρμογή της αύξησης του 7,75%, το μηνιαίο όφελος, που θα έχει, θα είναι περίπου 58 ευρώ, ενώ το ετήσιο 696 ευρώ. Παράλληλα, ο συνταξιούχος δικαιούταν και έλαβε την έκτακτη ενίσχυση 250 ευρώ, καθώς οι συντάξιμες αποδοχές του δεν ξεπερνούν τις 9.600 ευρώ τον χρόνο. Με τον συνυπολογισμό και των δύο αυξήσεων στις αποδοχές του προκύπτει πως το συνολικό ετήσιο όφελος ανέρχεται στα 946 ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τη μία επιπλέον σύνταξη.

Παράδειγμα 4ο

Με τριπλή αύξηση: Συνταξιούχος που υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης, πριν από τον Μάιο του 2016, με πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης, λαμβάνει των 514 ευρώ τον μήνα. Με την εφαρμογή της αύξησης του 7,75%, το μηνιαίο όφελος από αυτή την αύξηση θα είναι 40 ευρώ και το ετήσιο 480 ευρώ. Παράλληλα, έλαβε επιπλέον αύξηση 2,83%, λόγω της 4ης ετήσιας αύξησης που προβλέπεται στον ν. Βρούτση με βάση τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης, δηλαδή επιπλέον 174 ευρώ τον χρόνο. Λόγω χαμηλού εισοδήματος (κάτω από τις 9.600 ευρώ), έλαβε και το βοήθημα των 250 ευρώ. Επομένως, με τον συνδυασμό των τριών παραπάνω αυξήσεων, προκύπτει πως το συνολικό ετήσιο όφελός του ανέρχεται στα 904 ευρώ. Θα δει, επομένως, ακέραια μία επιπλέον σύνταξη, αλλά και το 68% μίας 2ης επιπλέον σύνταξης.

Παράδειγμα 5ο

Με διπλή αύξηση: Συνταξιούχος με μηνιαίες απολαβές 1.100 ευρώ, με την εφαρμογή της αύξησης του 7,75%, θα δει μηναίο όφελος 85 ευρώ και ετήσιο όφελος 1.020 ευρώ. Λόγω της κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, θα δει επιπλέον ετήσιο όφελος 66 ευρώ. Το συνολικό ετήσιο όφελος ανέρχεται στα 1.086 ευρώ, αγγίζοντας τη μία επιπλέον σύνταξη.

Παράδειγμα 6ο

Αυξήσεις, παρά την ύπαρξη σημαντικής προσωπικής διαφοράς. Συνταξιούχος με 70 ευρώ θετική προσωπική διαφορά λαμβάνει καθαρή σύνταξη τον μήνα 560 ευρώ. Η αύξηση του 7,75% μειώνει σημαντικά την προσωπική διαφορά, ωστόσο, δεν την υπερκαλύπτει. Λόγω εισοδήματος κάτω των 9.600 ευρώ τον χρόνο, ο συνταξιούχος έλαβε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ και, παράλληλα, θα δει να μειώνεται κατά 42 ευρώ η προσωπική του διαφορά και θα μπορέσει να δει ταχύτερα πραγματικές αυξήσεις στην τσέπη του στο μέλλον.

  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
  • ·
  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Live στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό

All Content

Σε ρυθμούς τελικού το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

Tetra Pak Ελλάς: Λανσάρει χάρτινη κονσέρβα και επενδύει σε βιωσιμότητα, αυτοματοποίηση και ψηφιακό μετασχηματισμό

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,11%, κέρδη 7,12% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

All Content

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Έως τις 17:00 του Σαββάτου η διαδικασία μεταπώλησης εισιτηρίων του τελικού

All Content

Τελευταίος τελικός για Κρόνο-Γλαύκο/Έσπερο, δεύτερη ευκαιρία ανόδου για Κομοτηνή και Αμύντα (live streams)

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημόσια διαβούλευση επένδυση 15,7 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς, στα Ιωάννινα

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χωρίς μεταβολή το Χρηματιστήριο Αθηνών, στα 81,28 εκατ. ευρώ ο τζίρος
Χωρίς μεταβολή το Χρηματιστήριο Αθηνών, στα 81,28 εκατ. ευρώ ο τζίρος 25/01/2023 - 17:48
Σταϊκούρας: Συνάντηση την Πέμπτη με τον εκτελεστικό διευθυντή του ESM Π. Γκραμένια 25/01/2023 - 19:04
Σταϊκούρας: Συνάντηση την Πέμπτη με τον εκτελεστικό διευθυντή του ESM Π. Γκραμένια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Προ των πυλών το «PosoKanei» - Real time τιμές, ψηφιακοί έλεγχοι, ΤΝ στη μάχη κατά της ακρίβειας
    23/05/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυροβολισμοί στο Μικρολίμανο: Αλβανός «έβγαλε» όπλο σε αστυνομικούς - κρατούσε έξι χειροβομβίδες
    23/05/2026 - 11:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα δύο ισχυρά “χαρτιά” της ελληνικής οικονομίας - Το μήνυμα των εαρινών προβλέψεων της Κομισιόν
    23/05/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΕΒ: πρακτικές συμβουλές για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις
    23/05/2026 - 10:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tetra Pak Ελλάς: Λανσάρει χάρτινη κονσέρβα και επενδύει σε βιωσιμότητα, αυτοματοποίηση και ψηφιακό μετασχηματισμό
    23/05/2026 - 09:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    23/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 25 έως 29 Μαΐου
    22/05/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fed: Ο Κέβιν Γουόρς ορκίστηκε νέος πρόεδρος και υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις»
    22/05/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της εβδομάδας
    22/05/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Four - Νίκησε τη Φενέρμπαχτσε 79-61
    22/05/2026 - 20:25 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Interwood Ξυλεμπορία: Δεν προχωρά σε ΑΜΚ έπειτα από Έκτακτη Γενική Συνέλευση
    22/05/2026 - 16:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση
    22/05/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αύξηση 3,2% στον τζίρο των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου το α' τρίμηνο
    22/05/2026 - 12:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 25 έως 29 Μαΐου
    22/05/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EuroLeague Final Four – Τα «χρυσά» έπαθλα: Πόσα χρήματα διεκδικεί ο Ολυμπιακός
    22/05/2026 - 16:54 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τελευταίος τελικός για Κρόνο-Γλαύκο/Έσπερο, δεύτερη ευκαιρία ανόδου για Κομοτηνή και Αμύντα (live streams)

23/05/2026 - 07:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Γουεμπανιάμα και Χόλμγκρεν η καλύτερη αμυντική πεντάδα της σεζόν στο ΝΒΑ

23/05/2026 - 06:52
FleetNews
fleetnews.gr

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

22/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo