Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εγκρίθηκε από την Βουλή η σύμβαση Ελλάδας - Γαλλίας
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/10/2022 · 14:00

Εγκρίθηκε από την Βουλή η σύμβαση Ελλάδας - Γαλλίας

Για την εξάλειψη της διπλής φορολογίας.

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Γαλλικής Δημοκρατίας για την εξάλειψη της διπλής φορολογίας αναφορικά με φόρους εισοδήματος και την πρόληψη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής". Υπέρ του σχεδίου νόμου δήλωσαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ. Καταψήφισαν το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25. "Παρών", δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος είπε ότι η νέα διμερής σύμβαση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, κρίθηκε αναγκαία για την αποτύπωση των σύγχρονων φορολογικών τάσεων και εδράζεται στην πρότυπη σύμβαση ΟΟΣΑ, για το εισόδημα και το κεφάλαιο, η οποία είχε αναθεωρηθεί το 2017.

Η Σύμβαση που κυρώθηκε σήμερα από τη Βουλή, αντικαθιστά την ισχύουσα σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας, η οποία συνάφθηκε το έτος 1963 και άρχισε να εφαρμόζεται το έτος 1965.

Όπως επισήμανε ο υφυπουργός Οικονομικών, η νέα Σύμβαση επεκτείνεται, πέρα από την αποφυγή διπλής φορολογίας, και σε διατάξεις για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών σε φορολογικά θέματα, προκειμένου να υποστηριχθούν οι αμοιβαίες επενδύσεις και να ισχυροποιηθεί η οικονομική θέση των δύο χωρών, που "ιστορικά συνδέονται με ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς".

Στους στόχους της νέας διμερούς Σύμβασης, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, περιέλαβε:

-την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας, μέσω της αποφυγής διπλής φορολόγησης και πρόληψης της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως είναι η ανταλλαγή πληροφοριών.

-την ενίσχυση των διακρατικών οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων, μέσω της δημιουργίας ασφαλούς και σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος.

-την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων και προσώπων, μέσω της άρσης φορολογικών εμποδίων που λειτουργούν ανασχετικά.

Η Ελλάδα, είπε ο υφυπουργός Οικονομικών, διευρύνει και επικαιροποιεί διαρκώς το δίκτυο των διεθνών συμβάσεων, αυτού του αντικειμένου. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως υπογράμμισε, η διμερής σύμβαση που κυρώνεται σήμερα από την Ολομέλεια, "αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα, για την εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Γαλλίας, καθώς και για την πρόληψη της διεθνούς φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής που συντελούνται, μέσω της αναζήτησης ευνοϊκότερης σύμβασης". Ταυτόχρονα, όπως είπε, μέσω της σύμβασης διαμορφώνεται ένα ευνοϊκότερο και φιλικότερο περιβάλλον και στις δύο χώρες, διότι θεσπίζεται σταθερό φορολογικό καθεστώς μεταξύ των συμβαλλόμενων χωρών, το οποίο διαμορφώνει ευνοϊκό και ελκυστικό πλαίσιο, για την επενδυτική δραστηριότητα, την επέκταση και εμβάθυνση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων και συνακόλουθα την οικονομική ανάπτυξη.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου είπε ότι κανείς δεν αμφισβητεί την αναγκαιότητα των διμερών αυτών συμβάσεων και το πώς αυτές διευκολύνουν τις εμπορικές σχέσεις και την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας. Τόνισε ωστόσο ότι όλες αυτές οι διμερείς συμβάσεις μένουν γράμμα κενό αν το κάθε κράτος δεν φροντίσει να ελέγχει τις εταιρείες που έρχονται και εγκαθίστανται και δραστηριοποιούνται στη γεωγραφική του περιφέρεια. Στο κλίμα αυτό, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο "μεγάλο πρόβλημα των off shore", "των οικονομικών οντοτήτων που δημιουργούνται για συγκεκριμένο σκοπό, όχι για επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά για να διευκολύνουν φορολογικά και μόνο τους ιδιοκτήτες τους" και "μέσω αυτών των εταιρειών, ουσιαστικά, νομιμοποιείται παραβατική συμπεριφορά".

Η ειδική αγορήτρια του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα είπε ότι αυτού του τύπου οι διμερείς συμβάσεις, δεν είναι συμβάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους ή τους μικρούς επαγγελματίες και τα λαϊκά στρώματα. Είναι συμβάσεις, είπε, που αφορούν επιχειρηματικούς ομίλους, που επιδιώκουν μεγαλύτερη κερδοφορία, τους μεγαλομετόχους εταιρειών για τους οποίους εξασφαλίζονται χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές, προκλητικές εκπτώσεις, θεσπίζεται η νόμιμη φοροδιαφυγή, ώστε να διαμορφωθεί πιο ευνοϊκό έδαφος, για τη θωράκιση της κερδοφορίας τους και την προώθηση των επενδυτικών τους σχεδίων. "Αυτούς αφορούν οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης ότι η Ελλάδα ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κλίμακα του φορολογικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει ο ΟΟΣΑ", είπε η Μαρία Κομνηνάκα και επισήμανε ότι την ίδια στιγμή τα εργασιακά δικαιώματα τσακίζονται ολοένα και περισσότερο.

"Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει η κυβέρνηση πως οφείλει να καταθέτει προς συζήτηση αυτές τις συμβάσεις πριν υπογραφούν", είπε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος και πρόσθεσε πως "είναι απαράδεκτο να θεωρεί η κυβέρνηση πως έχει το δικαίωμα να υπογράφει συμβάσεις προκαταβολικά, επειδή διαθέτει την πλειοψηφία των εκατόν πενήντα επτά βουλευτών". Σε κάθε, περίπτωση, εξήγησε ο κ. Βιλιάρδος για τη στάση του κόμματος στην ψηφοφορία, "εάν υπερψηφίζαμε τη συμφωνία, θα ήταν σαν να αποδεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές, κάτι που φυσικά δεν ισχύει και δεν συμβαίνει".

"Τα συμφέροντα είναι τεράστια", υπογράμμισε ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης που επισήμανε ότι "στις 9 Μαΐου και για τρεις μέρες, είχε έρθει στην Ελλάδα μία μεγάλη ομάδα πολύ μεγάλων Γάλλων επιχειρηματιών και εταιρειών -είκοσι επτά συγκεκριμένα- οι οποίοι επισκέφτηκαν τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, τον υπουργό Μεταφορών, τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον υπουργό Ανάπτυξης για διμερή θέματα, υπό την αιγίδα του Γαλλικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών". Οι Γάλλοι, επέμεινε ο κ. Λογιάδης, "συζήτησαν για θέματα παραχωρήσεων οδικών αξόνων, ναυπηγικά προγράμματα, αερομεταφορές, έργα ασφάλειας και άμυνας, διαχείριση υδάτων, αποβλήτων, εξοπλισμών, θέματα κατασκευών, για τα θέματα των RAFALE που πρόσφατα αγοράσαμε, για τα θέματα των φρεγατών, για τα αεροπλάνα που έχει αγοράσει η AEGEAN από την AIRBUS".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, αξιοποίησε τη συζήτηση για να θέσει το ζήτημα των τιμών στην ενέργεια και στην αγορά. "Δίνετε τα περισσότερα σε λίγους και δίνετε τα λιγότερα στους πολλούς", είπε ο κ. Κόκκαλης και αναφέρθηκε ειδικότερα στα μέτρα για το καλάθι του νοικοκυριού, σημειώνοντας ότι αποτελούν ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης, ότι είναι μέρος ενός επικοινωνιακού μάρκετινγκ, που θα αποδειχθούν αναποτελεσματικά.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται "με την πλάτη στον τοίχο", από το κύμα ανατιμήσεων στην ενέργεια και σε βασικά αγαθά και προϊόντα. Προειδοποίησε ότι υπάρχει τεράστια ανησυχία στην αγορά, για τη βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τις προτάσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών και βιοτεχνών και να προχωρήσει άμεσα στη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, στη μείωση του ΦΠΑ από το 13% στο 6%, στη θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή ενέργειας και στη ρύθμιση των οφειλών σε 120 δόσεις.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας κάλεσε την κυβέρνηση να αναλογιστεί ότι σήμερα ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει το φαγητό του και ρεύμα του. "Είναι λυπηρό που η κυβέρνηση μπουκάρει στα σπίτια του Έλληνα για 500 ευρώ επειδή χρωστάει, ενώ η ΝΔ χρωστάει 300 εκατομμύρια", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του επενδυτικού περιβάλλοντος και τόνισε πως "δεν είναι δυνατόν την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι η φορολογική ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας ανέβηκε τέσσερις θέσεις διεθνώς, να μιλάμε για προβλήματα της οικονομίας". Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην προοπτικές και τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη, στα στοιχεία για τη μείωση της ανεργίας, στη μείωση των φόρων που έγινε από την κυβέρνηση και το πρόγραμμα στήριξης των νοικοκυριών, "το τρίτο μεγαλύτερο πρόγραμμα της ΕΕ". Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε πως καθώς τα μέτρα στήριξης κατά της φτώχειας είναι στοχευμένα, τα στοιχεία για το 2021 θα καταδείξουν μείωση της φτώχιας, από μισή έως δύο μονάδες. Σχολιάζοντας τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης στο "καλάθι του νοικοκυριού", ο κ. Θεοχάρης είπε ότι το πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα στα νοικοκυριά να βρουν φθηνά, συγκεκριμένα προϊόντα και θα δημιουργήσει πίεση για δουλέψει ο ανταγωνισμός. "Αυτή η προσπάθεια που γίνεται παρά της αντιρρήσεις από την επιτροπή Ανταγωνισμού, δείχνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύσεις για την ακρίβεια, καινοτομεί", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΓΑΛΛΙΑ
  • ·
  • ΔΙΠΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
  • ·
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Μου έλεγαν να μην έρθω στο Ισραήλ, δεν είναι μπάσκετ αυτό»

All Content

Μπαρτζώκας: Στο τέλος είχαμε το μαχητικό πνεύμα που πρέπει

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάκαμψη για τις 5.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας το 2024 - Τι δείχνει έρευνα ICAP CRIF

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Τσάκου – Metlen για μεγάλο υβριδικό έργο ΑΠΕ στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Aλέξανδρος Εξάρχου, AKTOR: Τι συζήτησε με τον Eric Trump και τον Υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας

All Content

Καινοτόμο Destination Targeting με νέα καμπάνια από Ogilvy One και Eurobank

All Content

Το γενικευμένο «Black out» στην πειρατεία ταινιών και σειρών φέρνει ρήγμα στην παράνομη θέαση

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μακάμπι στο Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 75-71: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε την Εφές (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για τα αεροδρόμια της χώρας το 2025 - Διακινήθηκαν 83.333.571 επιβάτες

All Content - BusinessNews.gr

Αγορά εργασίας: Η Ελλάδα ανακάμπτει, αλλά χάνει έδαφος έναντι Ευρώπης και Βαλκανίων (ΙΝΕ ΓΣΕΕ)

All Content - BusinessNews.gr

Η Coffee Berry ενισχύει τη διεθνή στρατηγική της με Advisory Board υψηλού κύρους

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΒΕΠ - ΕΑΤ: Ενημερωτικές δράσεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία των ΜμΕ
ΕΒΕΠ - ΕΑΤ: Ενημερωτικές δράσεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία των ΜμΕ 20/10/2022 - 13:33
Πτώση 5,8% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Σεπτέμβριο 20/10/2022 - 14:02
Πτώση 5,8% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Σεπτέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • O Tραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. δολάρια αποζημίωση
    22/01/2026 - 22:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Metron Analysis: Από το 12,9% στο 16% το προβάδισμα ΝΔ μέσα σε έναν μήνα, από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ
    22/01/2026 - 21:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρή άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    22/01/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Συμβιβαστική πρόταση για το «Συμβούλιο Ειρήνης» και τη Γάζα στη Σύνοδο της ΕΕ
    22/01/2026 - 20:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χατζηδάκης: Υπεύθυνες δηλώσεις αντί πιστοποιητικών στο σχέδιο νόμου για το «βαθύ κράτος»
    22/01/2026 - 19:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Μιχαήλ Στασινόπουλος νέος πρόεδρος στη Viohalco - Οι μετοχικές μεταβολές στον όμιλο
    22/01/2026 - 19:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Viral εμφάνιση Μακρόν φέρνει ράλι στη μετοχή της εταιρείας γυαλιών iVision Tech
    22/01/2026 - 19:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διήμερο αγοραπωλησιών στη Dimand: «Πήγαινε–έλα» στο 50% για τον βασικό μέτοχο Δημήτρη Ανδριόπουλο
    22/01/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισχυρή ανάκαμψη για τις 5.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας το 2024 - Τι δείχνει έρευνα ICAP CRIF
    22/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΕΝ: Παράταση σημαντικών πολεοδομικών προθεσμιών και έργων αποθήκευσης ενέργειας
    22/01/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τίμησε τους πολύτιμους υποστηρικτές και συνοδοιπόρους
    22/01/2026 - 11:46 ESG
  • Εξάρχου από το Νταβός: «Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θέλει να είναι»
    22/01/2026 - 07:38 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ισχυρή ανάκαμψη για τις 5.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας το 2024 - Τι δείχνει έρευνα ICAP CRIF
    22/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παροχές σε είδος από εργαζόμενους - Ποιες είναι αφορολόγητες και σε ποιο ύψος
    22/01/2026 - 08:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά εργασίας: Η Ελλάδα ανακάμπτει, αλλά χάνει έδαφος έναντι Ευρώπης και Βαλκανίων (ΙΝΕ ΓΣΕΕ)
    22/01/2026 - 08:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι οπαδοί της Μακάμπι έβρισαν ξανά τον Αταμάν που απάντησε με υψωμένες γροθιές! (vid)

22/01/2026 - 22:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δεύτερη θέση με έκτη σερί νίκη η Ρεάλ 90-78 τη Μονακό! - Η Ντουμπάι 99-79 στο Παρίσι

22/01/2026 - 22:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

CSR HELLAS - ΕΕΔΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

22/01/2026 - 15:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS – ΕΕΔΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

22/01/2026 - 15:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: Για 7η χρονιά ενίσχυσε Δανειστικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα

22/01/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς: Μόνιμη μείωση των τιμών προϊόντων περιόδου και δράσεις για την αντιμετώπιση της έμφυλης οικονομικής ανισότητας

22/01/2026 - 14:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες τιμές Suzuki – Όφελος 1.000 ευρώ για το e VITARA

22/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo