Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
EKT: Αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι επανεπενδύσεις ομολόγων
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/06/2022 · 18:12

EKT: Αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι επανεπενδύσεις ομολόγων

Σε μία προσπάθεια να συγκρατηθεί η αύξηση του κόστους δανεισμού, κυρίως για τα υπερχρεωμένα κράτη του Νότου.

Δεν φαίνεται να έπεισαν τις αγορές ομολόγων οι εξαγγελίες Κριστίν Λαγκάρντ. Η ΕΚΤ, όπως αποκάλυψε η επικεφαλής της, ξεκινάει από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, τις «ευέλικτες αγορές ομολόγων» σε μία προσπάθεια να συγκρατήσει την αύξηση του κόστους δανεισμού κυρίως για τα υπερχρεωμένα κράτη του Νότου. «Αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τον ευέλικτο τρόπο επανεπένδυσης των ομολόγων που λήγουν και τα οποία βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της πανδημίας (ΡΕΡΡ) αρχής γενομένης της 1ης Ιουλίου» ανέφερε η Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας σε συνέδριο στην Πορτογαλία.

Πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του είχε αποφασίσει να δημιουργηθεί ένα νέο εργαλείο προκειμένου να παρεμβαίνει η ΕΚΤ στην αγορά των ομολόγων μετά των τερματισμό των προγραμμάτων ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζει σήμερα, και να προχωρήσει με ευελιξία στην επανεπένδυση των ομολόγων που ωριμάζουν. Η επικεφαλής της ΕΚΤ επαναβεβαίωσε ην πρόθεση της ΕΚΤ να προχωρήσει με πιο επιθετικές αυξήσεις των επιτοκίων στην περίπτωση που οι προβλέψεις για τον πληθωρισμό παραμείνουν δυσοίωνες. Το βασικό σενάριο μέχρι στιγμής προβλέπει μία αύξηση του επιτοκίου κατά 0,25% στις 21 Ιουλίου και άλλη μία, ισόποση, το Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά στο νέο εργαλείο το οποίο θα αντικαταστήσει τα προγράμματα αγοράς ομολόγων που εφάρμοσε η ΕΚΤ τα τελευταία χρόνια, η επικεφαλής της ΕΚΤ το περιέγραψε σε αδρές γραμμές, αναφέροντας ότι «θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό, αλλά και να είναι αναλογικό και να περιλαμβάνει επαρκείς δικλείδες ασφαλείας ώστε να διατηρεί το κίνητρο στα κράτη - μέλη να ακολουθούν συνετή δημοσιονομική πολιτική».

Οι επανεπενδύσεις ομολόγων είχαν εξαγγελθεί ως το αρχικό μέτρο αντιμετώπισης της κρίσης από τον Δεκέμβριο, αν και η ΕΚΤ δεν προσέφυγε στη δυνατότητα αυτή έως την έκτακτη συνεδρίασή της στις 15 Ιουνίου μετά την εκτίναξη των αποδόσεων των ιταλικών ομολόγων.

Η ΕΚΤ επεξεργάζεται και το νέο μέσο που έχει προαναγγείλει, με στόχο την αποφυγή του κατακερματισμού της αγοράς ομολόγων, όπως αποκαλεί τα υψηλά spread, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η Λαγκάρντ είπε ότι το μέσο αυτό θα επιτρέψει την αύξηση των επιτοκίων «όσο χρειαστεί», καθώς εντείνει τις προσπάθειές της για την επαναφορά του πληθωρισμού στον στόχο του 2% από το 8,1% που «έτρεχε» στην Ευρωζώνη τον Μάιο.

Η Λαγκάρντ μειώνει τους κινδύνους ύφεσης

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ υποβάθμισε την Τρίτη τις ανησυχίες για ύφεση στην ευρωζώνη, λέγοντας επίσης ότι η ομάδα της είναι έτοιμη να αυξήσει τα επιτόκια με ταχύτερους ρυθμούς - εάν χρειαστεί - εάν ο πληθωρισμός συνεχίσει να εκτοξεύεται υψηλότερα.

Στελέχη της κεντρικής τράπεζας συγκεντρώνονται στην Πορτογαλία για το ετήσιο συνέδριό τους, με επίκεντρο την αύξηση των τιμών καταναλωτή. Η ευρωζώνη αναμένεται να δει ονομαστικό πληθωρισμό 6,8% φέτος — πολύ πάνω από τον στόχο της ΕΚΤ του 2%.

Αυτό έρχεται σε μια στιγμή που οι οικονομολόγοι αξιολογούν εάν η ευρωζώνη θα ξεφύγει ή όχι από την ύφεση φέτος. Η περιοχή έχει δει τα επίπεδα ανάπτυξης να επιδεινώνονται εν μέσω ενεργειακής κρίσης, κυρώσεων στη Ρωσία και επισιτιστικής ανασφάλειας — για να αναφέρουμε μόνο μερικούς παράγοντες.

«Έχουμε αναθεωρήσει σημαντικά προς τα κάτω τις προβλέψεις μας για την ανάπτυξη τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά εξακολουθούμε να αναμένουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης λόγω των εγχώριων αποθεμάτων ασφαλείας έναντι της απώλειας της δυναμικής ανάπτυξης», δήλωσε η Λαγκάρντ την Τρίτη στο φόρουμ Sintra.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση νωρίτερα αυτόν τον μήνα για να ανακοινώσει ένα νέο εργαλείο με στόχο την αντιμετώπιση των κινδύνων κατακερματισμού στη ζώνη του ευρώ. Ωστόσο, οι παράγοντες της αγοράς έμειναν με ερωτήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και το μέγεθος του μηχανισμού.

Οι επενδυτές ανησυχούν για τον υψηλό πληθωρισμό και παρακολουθούν στενά τι λέει και τι κάνει η ΕΚΤ. Οι επενδυτές είναι επίσης επιφυλακτικοί για τα υψηλά επίπεδα χρέους στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Ιταλία, και πώς η επιστροφή σε αυστηρότερη νομισματική πολιτική θα μπορούσε να αποτελέσει οικονομικό περιορισμό για αυτές τις οικονομίες.

«Εάν οι προοπτικές για τον πληθωρισμό δεν βελτιωθούν, θα έχουμε επαρκείς πληροφορίες για να κινηθούμε πιο γρήγορα. Αυτή η δέσμευση, ωστόσο, εξαρτάται από τα δεδομένα», πρόσθεσε η Λαγκάρντ την Τρίτη.

Αύξηση ή μείωση των επιτοκίων;

Μιλώντας στο CNBC, ο Erik Nielsen, παγκόσμιος επικεφαλής οικονομολόγος της UniCredit, είπε ότι δεν αναμένει ότι το φετινό φόρουμ θα αντιμετωπίσει τις ανισότητες μεταξύ των επιπέδων του δημόσιου χρέους, αλλά θα επικεντρωθεί περισσότερο στο μέλλον της νομισματικής πολιτικής.

«Μπορείς πραγματικά να αυξήσεις τα επιτόκια σε ύφεση ακόμα κι αν ο πληθωρισμός είναι υψηλός; Αυτό θα ήταν ασυνήθιστο», είπε.

Η ΕΚΤ επιβεβαίωσε στις αρχές Ιουνίου την πρόθεσή της να αυξήσει τα επιτόκια τον επόμενο μήνα και στη συνέχεια ξανά μετά το καλοκαίρι. Αυτό πιθανότατα θα επαναφέρει το επιτόκιο καταθέσεων της ΕΚΤ εκτός αρνητικού εδάφους και θα σηματοδοτήσει μια τεράστια στιγμή για την κεντρική τράπεζα, η οποία έχει διατηρήσει τα επιτόκια κάτω από το μηδέν από το 2014.

Προς το παρόν, τα επιτόκια των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης, της διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης και της διευκόλυνσης καταθέσεων παραμένουν αμετάβλητα στο 0,00%, 0,25% και -0,50%, αντίστοιχα.

Μιλώντας στην Annette Weisbach του CNBC στην Πορτογαλία, ο υπεύθυνος χάραξης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Pierre Wunsch, είπε ότι ήταν η άποψή του ότι το ίδρυμα της Φρανκφούρτης πρέπει να ενεργήσει γρήγορα στην αρχή.

«Η άποψή μου είναι, περίπου οι πρώτες 200 μονάδες βάσης, άρα για να πάμε στις θετικές 150, δεν είναι λίγο-πολύ έξυπνοι αν εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ένα θετικό περιβάλλον ανάπτυξης», δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Βελγίου.

«Επειδή οι πραγματικοί μισθοί θα εξακολουθούσαν να είναι αρνητικοί τότε. Και δεν νομίζω ότι παίρνουμε μεγάλο ρίσκο μεταβαίνοντας σε ένα μέρος όπου τα πραγματικά επιτόκια εξακολουθούν να είναι αρνητικά. Και μέχρι να το κάνουμε αυτό θα ξέρουμε πολλά περισσότερα για το πού πηγαίνει ο πληθωρισμός».

Ωστόσο, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το εάν η Λαγκάρντ θα ακολουθήσει πολλαπλές αυξήσεις επιτοκίων με τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής να σκοτειναίνουν. Η ΕΚΤ τον Ιούνιο προέβλεψε ποσοστό ΑΕΠ 2,8% για την ευρωζώνη φέτος, αλλά οι οικονομολόγοι αρχίζουν να μιλούν για την προοπτική ύφεσης προς το τέλος του έτους λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον αντίκτυπο που έχει στην παγκόσμια οικονομία.

Σύμφωνα με τη Nielsen, στην ίδια θέση βρίσκεται και η Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών. «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Fed να καταλήξει να μειώσει τα επιτόκια προς, κάπως, το τέλος του επόμενου έτους ή κάτι τέτοιο, και αυτή είναι και πάλι η ιστορία της ύφεσης», είπε.

«Δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που λένε, θα κάνουν την επόμενη και ίσως μια ακόμη πεζοπορία, αλλά μετά θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς, τόσο στις ΗΠΑ λίγο αργότερα όσο και στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

  • ΕΚΤ
  • ·
  • ΟΜΟΛΟΓΑ
  • ·
  • ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τζόσεφ: «Με βοηθούν όλοι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Η Ντουμπάι είναι μια ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI

All Content - BusinessNews.gr

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

All Content

Άρης: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με τα έξι κοψίματα!

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια

All Content - BusinessNews.gr

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content - BusinessNews.gr

Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χρηματιστήριο Αθηνών: ΟΠΑΠ και Mytilineos γλίτωσαν τον Γενικό Δείκτη από νέα πτώση
Χρηματιστήριο Αθηνών: ΟΠΑΠ και Mytilineos γλίτωσαν τον Γενικό Δείκτη από νέα πτώση 28/06/2022 - 17:43
Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημο το κλείσιμο της Τρίτης 28/06/2022 - 19:43
Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημο το κλείσιμο της Τρίτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπασταύρου: Από 1ης Φεβρουαρίου το δυναμικό τιμολόγιο για επιχειρήσεις
    01/02/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πυρηνικός αφοπλισμός: Η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει - Σιγή ασυρμάτου από τις δύο πλευρές
    01/02/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιβάνιος: Εξετάζεται η ηλεκτρονική ψήφος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028
    01/02/2026 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    01/02/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραδίδεται αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης-ΙΣΝ - Η πορεία του έργου
    01/02/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI
    01/02/2026 - 10:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”
    01/02/2026 - 11:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια
    01/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρίτσαρντ Σιάο και Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (pics)

01/02/2026 - 21:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετα η Ρεάλ πριν από τον Παναθηναϊκό, 99-78 τη Σαραγόσα - Ήττες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια (vids)

01/02/2026 - 20:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo